Kızlar ben ilk kontrolümde 56.5 kiloydum mide bulantısından 3 kilo gitti
vitamin alıyorum şimdi
bulantılarım az hafifledi de en azından 1 öğün yemek yiyebiliyorum
bulantım geçince 20 kilo alırım kesin
boyum
kıyamam yaa ah şu bulantılariştahın varsa yee çıkarsanda bebeğe faydası oluyor 20 kg almazsın yaa :18:
ben leblebiyle geziyorum kilo vermedim ama almadımda en azından
kilo rekorunu ben kıracam arkadaşlar..başlangıç kilom 77boyum da 176
Kızlar ben ilk kontrolümde 56.5 kiloydum mide bulantısından 3 kilo gitti
vitamin alıyorum şimdi
bulantılarım az hafifledi de en azından 1 öğün yemek yiyebiliyorum
bulantım geçince 20 kilo alırım kesin
boyum 1.64
3.hamileligim boyum 1.70 63.3 ile basladim suan 61.8 kusmak ve bulantilar beni mahvediyor.
sahilim neyse ki sadece öğürüyorum canım yani zaten mide tıka basa dolu olmadığı için bişey çıkmıyokıyamam yaa ah şu bulantılariştahın varsa yee çıkarsanda bebeğe faydası oluyor 20 kg almazsın yaa :18:ben leblebiyle geziyorum kilo vermedim ama almadımda en azından
Bebisler saglikli olsun onemli degil cnm
Hayatim ilk 60 dim sonra 58.300 ama eminim dahada kilo verdim bulanti kusma tiksinti bise yemiyorum halbuki neler hayal ettim sunu yerim bunu yerim bebegim için diyorum ama nerdee migdemi bastirsin diye ekmek leblebi guya balik et yumurta sebze siralamistim nerdeeee
sahilim neyse ki sadece öğürüyorum canım yani zaten mide tıka basa dolu olmadığı için bişey çıkmıyozaten ben kusamıyorum
20 almam heralde galiba inşallah kesinhamur işini seviyorum ben mide bulantım geçerse ona dadanmaktan korkuyorum
ama sağlıklı beslenmem şart engelimiz var dikkat edicez artık.
ben de leblebi çok yedim de gaz yaptışimdi kendimi balkona atıyorum
canım bana da herkes soruyo onu istiyonmu bunu istiyonmu söyle pişirelim söyle getirelim
yok diyorum zaten bulantılar geçsin hepsinin burnundan getiricem yaz günü mandalina istiycem :124:
aşeriyorum.com internet sitesinde ne ararsan varmış benim eşim öğrenmiş o yüzden korkmuyo öle şeylerden
bana da doktor süt yumurta yoğurt mutlaka hergün dedi
ama ben sadece yoğurt yiyebiliyorum tuzlu sarımsaklı cacık veya.
elevit verdi bari vitaminsiz kalma dedi o da benim iştahımı açtı sağolsunşimdi yiyorum ama öğüre öğüre
3 ay alınan kilolar kalıyomuş ya iyi oldu kilo almamak
aha burnuma patatesli börek koktu noluyo beee
sahilim neyse ki sadece öğürüyorum canım yani zaten mide tıka basa dolu olmadığı için bişey çıkmıyozaten ben kusamıyorum
20 almam heralde galiba inşallah kesinhamur işini seviyorum ben mide bulantım geçerse ona dadanmaktan korkuyorum
ama sağlıklı beslenmem şart engelimiz var dikkat edicez artık.
ben de leblebi çok yedim de gaz yaptışimdi kendimi balkona atıyorum
canım bana da herkes soruyo onu istiyonmu bunu istiyonmu söyle pişirelim söyle getirelim
yok diyorum zaten bulantılar geçsin hepsinin burnundan getiricem yaz günü mandalina istiycem :124:
aşeriyorum.com internet sitesinde ne ararsan varmış benim eşim öğrenmiş o yüzden korkmuyo öle şeylerden
bana da doktor süt yumurta yoğurt mutlaka hergün dedi
ama ben sadece yoğurt yiyebiliyorum tuzlu sarımsaklı cacık veya.
elevit verdi bari vitaminsiz kalma dedi o da benim iştahımı açtı sağolsunşimdi yiyorum ama öğüre öğüre
3 ay alınan kilolar kalıyomuş ya iyi oldu kilo almamak
aha burnuma patatesli börek koktu noluyo beee
merhaba bende hamileyim daha çok yeni şuanda 83 kiloyum. 100 kilo olurum diye çok korkuyorum ben. var mı kilolu hamile kalan
kilo rekorunu ben kıracam arkadaşlar..başlangıç kilom 77boyum da 176
Selam kızlar ben de ocak 2014 te doğuracağım kısmetse :)
ben de kilolu kaldım canım, ama arkadaşların da dediği gibi kilolu kalanlar daha avantajlıymış, sen de öyle olacaksın bak gör.. Boyun kaç ?
Kilo rekorunda başa başız naz :))) Ben 75,6 ile hamile kaldım şuan 77,1 im doktorum şimdiden uyardı 85 ile doğuracaksın yoksa ben müdahale edeceğim dedi, valla ben de korkuyorum
al benden de o kadar. ben de korkuyorum.az önce tartıldım.1 buçuk kilo almışımdaha şimdiden alırsam ohooooo yandım.100 ün üstüne bile çıkarım ben.geceleri çok acıkıyorum.içimde kurt var sanki.dün gece 12 de tost yaptı eşim bana
valla ben de öleydim gece yarısı makarna pişirmişliğim var.. Diyetisyenle görüştüm günde 5 porsiyon meyve ye dedi bana ben günde 5 porsiyon meyve ve yemekte de her şeyden çok salata yemeye başlayınca akşam yemelerim kesildi.. Valla bir salata kasesi salata yiyorum bir tabakta yemek 1 dilim de ekmek doyuyorsun salatayla zaten, yemekten 1-2 saat sonra da meyve yiyorum..
onlar bana yetiyor şuan sen de dene bakalım nasıl olacak ?
Merhaba ben de ocak annelerinden olacağım inşallah :)) 57 kiloyla hamile kaldım ama boyum 1.53 kısayım.Ben de daha şimdiden hiç doymayanlardanım bir de ben bekleyip birden yersem midem hiç hazmetmiyor ve ağrı yapıyor malesefAkşamları pek bir şey yiyemesem de gün içinde aç kurtlar gibiyim ne bulsam yiyorum nolcak böyle hiç bilmiyorum (
9+4
ben hiç birşey yiyemiyorumkarnım acıkıyor ama, herşeyden tiksindim birden, mutfaga girer girmez kusmaya başlıyorum, sabahtan akşama kadar yediklerimi saysam avuç kadar birşeydir, dün sadece biraz dut yedim,
52.8 kiloydum hala 52.8 kiloyum eşim çok zayıfladın diyor ama,
doktoruma sordum hiçbirşey yiyemiyorum diye o da bana yeme zaten istesen de yeme dedi, sadece 2-3 litre su iç dedi, suyuda içince direkt kusmaya başlıyorum
ilk 3-4 ay hiç kilo alma dedi,
halbuki ben ölücem açlıktan,
bu yüzden tansiyonum düşüyor, iki dakika ayakta durunca hemen gözüm kararıyor,
ne yiyebilirim, çok küçük olacak ama içi bol vitaminli mineralli, tavsiyeniz var mı?
heyyy millettt çok heyecanlı yaa.hep birlikte ocakta bebeleri pırtlatcazzz.inşallah yani.ay çok heyecanlandım hi hi hi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?