Merhaba Ocak anneleri;
Benimde ilk hamileliğim acemilik var elbette...Çok takıntı yapmak istemiyorum ama tatlı ve hamur işinden uzak durmak gerek.Birde lıegt süt içiyorum zararı olmazmış...Kızartma falan yememk lazım diye düşünüyorum ...Ekmek çok tüketmiyorum tüketirsem beyaz olmaz sanırım...Ama elbette çok yeni ileriye doğru göreceğiz bakalım.
Canım portakal suyu ve ekşiye karşı mailliyim...Tatlıyı arada verdim ama hiç canım istemiyorsanırım buda bir avantaj.Kilom 61 doktorum bilem dedi 3 ay içinde kilo alma diye :18:
Bakalım ara ara yazarım hatunlar...
Sevgilerimle.
sizinle aynı bebeklerimizin tarihi ama ben sizden kilolu başladım umarım çok almam8haftalığım almadım henüz 3 ayı atlatırsam böyle iyi
merhaba bende hamileyim daha çok yeni şuanda 83 kiloyum. 100 kilo olurum diye çok korkuyorum ben. var mı kilolu hamile kalan
Genelde ilk 3 ay alınmıyor fazla zaten. Eğer bir de mide bulantısı felan varsa almak yerine verebiliyorsunuz. Bakalım kim daha çok alacak :)
evlenen kadınlar neden birden bu kadar kilo alıyor anlamıyorum
[lıst]
[/lıst]
evlenmeden once daha duzenlı yemek yıyorsunuz ama evlendıkten sonra dısarda daha cok yemek yenıyor ıstedıgınız kadara aburcubur tuketilebiliyor anne baskısı olmadıgından o rahatlıkla devam edıyorsunuz kılo almaya
Merhabalar!!! Bende aranıza yeni katıldım.. Doğum tarihlerimiz yakın olduğu için soruyorum da 5. hafta dr. kontrolü için erken değilmi.. Ben bilmiyordum. Geçen hafta gitmiştim. Kese görünmüyor daha dedi. En az 8. haftada kontrollere başlamak gerekiyor dediler...
Kizlar ben simdiden kilo aldim.1 kiloya yakin .daha 5 haftaligim.kilo almamin sebebi daha düzenli beslenmem.önceden olsa öglen yemezdim.simdi ac kalmamak ve her besin grubundan tüketmek adına yiyiyorum.bi de cok gazım var cok siskinlik yapıyor
hayırlı olsun bebeğin aldığın kilo adet olmamaya bağlı ödemde olabilir ama çok dikkat et en az 12 haftaya kadar almaman lazım 9 haftaya girdim bende ama almadım şükür
kilo almadım ama ne gariptir pantolonlarım sıkıyor
genişliyoruz şekerim:))) ben de 8 haftalığım kilo almadım çok şükür ama göbek çıktı bile
Merhaba arkadaslar ben burda yeniyim,ben test yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm haftaya randövüm var bakalim ne olacak su an 49 kiloyum.3 tanede cocugum var Rabbime sükürler olsun.
Allahim esirgesin bacim 3. Hee ben birincide 60 kiloyum boyumda1.60 yandim bacim bikac ay sonra yuwarlamaya gelin beni hahaha
amin canimgüldürdün beni benimde boyum 160 bakilim insallah bunda fazla kilo almam.
selaaaam bende geldimm ben zor kilo alırım yerim yerim almam evlenince cok kilo aldım hep sabitti evlenmeden önce ama simdiii 59 kiloyum 173 boyuum var hamileliğim böyle başladı bakalım 9 ay sonunda kaç kio olcaz :) ınsallah tabi nasipseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?