2014 ocak anneleri kilo takibi

merhaba bende ekşiyi seviyorum tatlıya hayır diyorum genelde ama bugün ekşili bir sütlü tatlı istedi canım ismini vermicem bende 61 kg yim hedefim 3 ay almamak umarım öyle olur
light sütlerin zararı yok ama normal yağlı sütler kadar da faydası yok bilginize

merhaba bende hamileyim daha çok yeni şuanda 83 kiloyum. 100 kilo olurum diye çok korkuyorum ben. var mı kilolu hamile kalan

[lıst]
[/lıst]
evlenen kadınlar neden birden bu kadar kilo alıyor anlamıyorum

evlenmeden once daha duzenlı yemek yıyorsunuz ama evlendıkten sonra dısarda daha cok yemek yenıyor ıstedıgınız kadara aburcubur tuketilebiliyor anne baskısı olmadıgından o rahatlıkla devam edıyorsunuz kılo almaya

olabilir ama ben dışarda yemek yemem pek evleneli 9 ay olcak nerdeyse 3 defa yemek yedik benim hatam akşam yemekleri
ben bekarken akşam yemeği pek yemezdim ama artık yiyorum kilo alıyorum

merhaba ben 5+5 te gittim ultrasonda görebildi biraz flu ama görünüyor dedi c.tesi 6+6 olucam o zaman da gidicem inşallah kalp atışları duyulur

Kizlar ben simdiden kilo aldim.1 kiloya yakin .daha 5 haftaligim.kilo almamin sebebi daha düzenli beslenmem.önceden olsa öglen yemezdim.simdi ac kalmamak ve her besin grubundan tüketmek adına yiyiyorum.bi de cok gazım var cok siskinlik yapıyor

hayırlı olsun bebeğin aldığın kilo adet olmamaya bağlı ödemde olabilir ama çok dikkat et en az 12 haftaya kadar almaman lazım 9 haftaya girdim bende ama almadım şükür
kilo almadım ama ne gariptir pantolonlarım sıkıyor

Son düzenleme:
ben de 63 ile hamile kaldım boyum 1.68. şuanda 7 haftalık büyüklüğünde dedi doktorum

Son düzenleme:

genişliyoruz şekerim:))) ben de 8 haftalığım kilo almadım çok şükür ama göbek çıktı bile

Merhaba arkadaslar ben burda yeniyim,ben test yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm haftaya randövüm var bakalim ne olacak su an 49 kiloyum.3 tanede cocugum var Rabbime sükürler olsun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben burda yeniyim,ben test yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm haftaya randövüm var bakalim ne olacak su an 49 kiloyum.3 tanede cocugum var Rabbime sükürler olsun.

Allahim esirgesin bacim 3. Hee ben birincide 60 kiloyum boyumda1.60 yandim bacim bikac ay sonra yuwarlamaya gelin beni hahaha

Benim boyum 175. 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 63.5 kiloyum. Hamileliğimin 10. haftasındayım. Ben ilk üç ayda üç kiloya kadar almanın normal olduğunu okumuştum. Kimsenin kilo almadığını görünce endişelendim şimdi.

selaaaam bende geldimm ben zor kilo alırım yerim yerim almam evlenince cok kilo aldım hep sabitti evlenmeden önce ama simdiii 59 kiloyum 173 boyuum var hamileliğim böyle başladı bakalım 9 ay sonunda kaç kio olcaz :) ınsallah tabi nasipseee

Hayirli olsun insaAllah kilolari verirsin o problen degil bebegini kucagina aldinmi unutursun kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…