2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benim doktorum vitamini hergün almana gerek yok demişti, ben de bir gün vitamini bir hün balık yağımı içiyorum, ama demir hapımı hergün alıyorum.
Ben de hasta olana kadar 5-6 kilo arası almıştım ama 2 gündür 50 küsürlülere indim yine kilomun düşmesi değil, sağlıklı beslenememem canımı sıkıyo. Şu hastalıktan kurtulsam da eski düzenime dönsem

merhaba, 25 haftalık hamileyim ve toplamda 9 kilo aldım çok yemememe rağmen... anlamadım bende. ilk 3- 4 ay 1 er kilo aldım, sonraları 2 kilo sonra 2kilo 600 almışım kim bilir kaç kiloda doğuma giricem(

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, peki neymiş zehirlenme filanmı

Sanada geçmiş olsun kaç gündür okuyorum bi diyemedim :) doktoruna söyledinmi belki bi ilaç verirdi yada ekstra c vitamini yada bi tavsiyede bulunurdu. Gidemesende bi arasan .

Sana da bebeğine de çok geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın. Dikkatli olmak lazım hastalık hamilelikte çok fena oluyo. Allah hepimizi korusun..

Gecmis olsun Engteacher Bir an once toparlanman dileği ile

merhaba, 25 haftalık hamileyim ve toplamda 9 kilo aldım çok yemememe rağmen... anlamadım bende. ilk 3- 4 ay 1 er kilo aldım, sonraları 2 kilo sonra 2kilo 600 almışım kim bilir kaç kiloda doğuma giricem(

Aynıyız bende 8 kilo haftaya 25 olucam o zamana 9 kilo olur ( ya çokmu kötü durumdayız ben kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama sence kaçla bitiririz 40 haftayı. Toplamda 15 kilo hayal bu durumda

k teşekkkürler. Hayır doktorum belli bir sebebinin olmadığını bağışıklık sistemimin zayıf düştüğünü söyledi.

GEcmis olsun fatiha , sana da acil sifalar cnm.

Sanada geçmiş olsun kaç gündür okuyorum bi diyemedim :) doktoruna söyledinmi belki bi ilaç verirdi yada ekstra c vitamini yada bi tavsiyede bulunurdu. Gidemesende bi arasan .
Canım Çarşamba günü randevum var doktoruma. Bakalım o güne kadar geçmezse zaten bir çare düşünür doktorum. O gün şeker yüklemesi yaptırırım diyodum ama hasta hasta yaparlar mı bilmem :44:
Bu arada kızlar normalde sitelerde araştırdığınızda hamilelikte bu boğaz enfeksiyonlarında plastik kullanımı zararlı değil diyor çoğu yer ama bugün eşim aile hekimimize sormuş, kullanmasın çünkü neye yol açacağını bilemeyiz demiş, ben bir tane kullanmıştım dün ama bıraktım artık almıyorum.

Aynıyız bende 8 kilo haftaya 25 olucam o zamana 9 kilo olur ( ya çokmu kötü durumdayız ben kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama sence kaçla bitiririz 40 haftayı. Toplamda 15 kilo hayal bu durumda

cnm ya sorma bana da öle geliyor bide son ayda haftada 1 kilo alınıyormuş herhalde 15i geçeriz sanırım inşallah rahat bi doğum geçiririz ne diim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah... kiloyu veririz nasılolsa bir şekilde.

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

kızlar bende de halsizlik ve baş ağrısı nüksediyor sizdede böyle birşey varmı bide mide yanması 1 hafta bir şurup bitirdim cokta kullanmak istemesemde dayanılacak gibi değil yemeklerime dikkat ediyorumda neden böyle bilmiyorum

kızlar gunaydın. Dayanılmaz bi diş agrısı basladı ben de. zaten curuktu diş. Dişciye gittim kanal tedavisi olacak dedi ama once kadın dogumcunun yaptırıp yaptıramayacagmı soylemesi lazımmıs. İstanbul a yeni tasındıgımızdan avrupa yakasında 4.levent e yakın uygun fiyatlı hastane de bulamadm o yuzden doktora da soramıyorum. Aynı durumda olup kanal tedavisi yaptıran var mı acaba. Ne yapmalıyım bilmiyorum 3 ay bu agrıda devam edecek

çok geçmiş olsun canım pamuga kolonya dök suyunu sık ve agrıyan taraf kulagına koy iyi gelcek agrısı için allah yardımcın olsun

ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…