- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Merhaba kızlar,
İki gündür çok kötü şeyler yaşadım, size de anlatayım da dikkatli olun. Dün sabahtan beri mide bulantım vardı akşam üzeri gün boyu ne yedimse hepsini çıkardım, doktorumu aradım salgın olduğunu daha sonra ishal olacağımı söyledi birtakım önerilerde bulundu patates ye kola iç gibi. Daha kötü olursam tekrar aramamı istedi.Neyse yattık, gece bir kalktım ishal ne demek çok fenaydım anlayın siz yani.Klozette en son eşime seslendiğimi hatırlıyorum sonra halsizlikten bayılmışım. Eşimin dediğine göre dilim geri doolanmış nefessiz kalmışım on sn falan. Neyse ayıldığımda bebeğime bir şey oldu diye çok korktum ama kızım da ben endişelenmeyeyim diye o gece normalde olduğundan daha fazla hareketliydi. hemen hastaneye gittik bir kiloluk serum taktılar 5 saat serum yedim.hemen nst ye bağladılar kızım çok şükür iyiydi. Serum bittikten sonra da doktorum hemen bebeği inceledi amniyo sıvısına falan baktı hamd olsun bebeğim iyi. İnşallah o da ben de daha iyi olacağız.
Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ani kusmalarınız olursa ki Allah korusun hemen drunuzu aarayıp belirtin. Ve lütfen kendinize de bebeğinize de çok iyi bakın.Hepinizi öptüükk :))
Benim doktorum vitamini hergün almana gerek yok demişti, ben de bir gün vitamini bir hün balık yağımı içiyorum, ama demir hapımı hergün alıyorum.
Ben de hasta olana kadar 5-6 kilo arası almıştım ama 2 gündür 50 küsürlülere indim yinekilomun düşmesi değil, sağlıklı beslenememem canımı sıkıyo. Şu hastalıktan kurtulsam da eski düzenime dönsem
Merhaba kızlar,
İki gündür çok kötü şeyler yaşadım, size de anlatayım da dikkatli olun. Dün sabahtan beri mide bulantım vardı akşam üzeri gün boyu ne yedimse hepsini çıkardım, doktorumu aradım salgın olduğunu daha sonra ishal olacağımı söyledi birtakım önerilerde bulundu patates ye kola iç gibi. Daha kötü olursam tekrar aramamı istedi.Neyse yattık, gece bir kalktım ishal ne demek çok fenaydım anlayın siz yani.Klozette en son eşime seslendiğimi hatırlıyorum sonra halsizlikten bayılmışım. Eşimin dediğine göre dilim geri doolanmış nefessiz kalmışım on sn falan. Neyse ayıldığımda bebeğime bir şey oldu diye çok korktum ama kızım da ben endişelenmeyeyim diye o gece normalde olduğundan daha fazla hareketliydi. hemen hastaneye gittik bir kiloluk serum taktılar 5 saat serum yedim.hemen nst ye bağladılar kızım çok şükür iyiydi. Serum bittikten sonra da doktorum hemen bebeği inceledi amniyo sıvısına falan baktı hamd olsun bebeğim iyi. İnşallah o da ben de daha iyi olacağız.
Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ani kusmalarınız olursa ki Allah korusun hemen drunuzu aarayıp belirtin. Ve lütfen kendinize de bebeğinize de çok iyi bakın.Hepinizi öptüükk :))
Benim doktorum vitamini hergün almana gerek yok demişti, ben de bir gün vitamini bir hün balık yağımı içiyorum, ama demir hapımı hergün alıyorum.
Ben de hasta olana kadar 5-6 kilo arası almıştım ama 2 gündür 50 küsürlülere indim yinekilomun düşmesi değil, sağlıklı beslenememem canımı sıkıyo. Şu hastalıktan kurtulsam da eski düzenime dönsem
merhaba, 25 haftalık hamileyim ve toplamda 9 kilo aldım çok yemememe rağmen... anlamadım bende. ilk 3- 4 ay 1 er kilo aldım, sonraları 2 kilo sonra 2kilo 600 almışım kim bilir kaç kiloda doğuma giricem(
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, peki neymiş zehirlenme filanmı
Sanada geçmiş olsun kaç gündür okuyorum bi diyemedim :) doktoruna söyledinmi belki bi ilaç verirdi yada ekstra c vitamini yada bi tavsiyede bulunurdu. Gidemesende bi arasan .
Merhaba kızlar,
Canım Çarşamba günü randevum var doktoruma. Bakalım o güne kadar geçmezse zaten bir çare düşünür doktorum. O gün şeker yüklemesi yaptırırım diyodum ama hasta hasta yaparlar mı bilmem :44:Sanada geçmiş olsun kaç gündür okuyorum bi diyemedim :) doktoruna söyledinmi belki bi ilaç verirdi yada ekstra c vitamini yada bi tavsiyede bulunurdu. Gidemesende bi arasan .
GEcmis olsun fatiha , sana da acil sifalar cnm.
Sana da bebeğine de çok geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın. Dikkatli olmak lazım hastalık hamilelikte çok fena oluyo. Allah hepimizi korusun..
Gecmis olsun EngteacherBir an once toparlanman dileği ile
Teşekkür ederim canım inşallah iyileşicem en kısa sürede, vitamin bombardımanına tuttum savaş açtım hastalığa
Aynıyız bende 8 kilo haftaya 25 olucam o zamana 9 kilo olur( ya çokmu kötü durumdayız ben kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama sence kaçla bitiririz 40 haftayı. Toplamda 15 kilo hayal bu durumda
Merhaba kızlar,
Oncelikle aramıza hosgeldin guleyseguner,
Hepimizin içine bir nebze su serptin herhalde yazdıklarınla... Tesekkur ederiz.. Neyin olacak? Kız mı erkek mi? Beklenen doğum tarihin nedir?
kızlar gunaydın. Dayanılmaz bi diş agrısı basladı ben de. zaten curuktu diş. Dişciye gittim kanal tedavisi olacak dedi ama once kadın dogumcunun yaptırıp yaptıramayacagmı soylemesi lazımmıs. İstanbul a yeni tasındıgımızdan avrupa yakasında 4.levent e yakın uygun fiyatlı hastane de bulamadm o yuzden doktora da soramıyorum. Aynı durumda olup kanal tedavisi yaptıran var mı acaba. Ne yapmalıyım bilmiyorum 3 ay bu agrıda devam edecek
ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicemkızlar bende de halsizlik ve baş ağrısı nüksediyor sizdede böyle birşey varmı bide mide yanması 1 hafta bir şurup bitirdim cokta kullanmak istemesemde dayanılacak gibi değil yemeklerime dikkat ediyorumda neden böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?