2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kıyamam yüksek çıkmış ama sanırım diyetle filan hallolur diye düşünüyorum.. patates,pirinç,beyaz ekmek,şeker,hamur işi vs. bunlardan uzak durulacak.. insülin direnci yüksektir muhtemelen polikist,k over durumunda bu çok sık karşılaşılıyr çünkü ama üzme hiç kendini canımm

ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicem

dr. ile konuş canım gaviskon kullanmıyorsan onu yazar sana tek işe yarayan şey o maleseff

canım tansiyonunu düzenli ölçtürüyor musun özellikle baş ağrısı tansiyon belirtisi olabilir..geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım pamuga kolonya dök suyunu sık ve agrıyan taraf kulagına koy iyi gelcek agrısı için allah yardımcın olsun

sagol canım denicem bırazdan. doktor gecici olarak rahatlama saglasın diye pamuk koymustu ılaclı. tekrar agrımaya baslayınca cıkardım demin. kalıcı cozum olarak illa ki kanal tedavisi yaptırmam gerekir mi acaba tam da uyusmadan yaparlar cok acı cekersin dediler. yaptırsam bebege bişi olur mu ondan da korkuyorum. neyi secsem kötü anlaşılan

çok geçmiş olsun canım.. herkes grip herkes de salgın ne kadar dikkat etsek bi yerlerden birilerinden kapıyoruz..

ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicem

Benimde bi kaç gündür midemde yanma var bende soda ılık süt içiyorum ama nafile. Annemde bebeğin saçı çıkıyor bu aylarda ondandır diyor :) bilemiyorum eskilerin vardır bi bildiği

Amannnn topidiğe yakalandım. Az önce çok fena midem kazındı ufak bi tost yedim ama tam buğday ekmeğinden :)) Bende konuştuğumuz günden beri dikkat ediyorum 2 haftada 1 kilo aldım yinede.

Haha yakalarım böyle :) tost masum bir atıştırmalık. sen benim neler kaçırdığımı bilsen ama ben akşam yemeğinden sonra acıkmıyorum hiç.

ben mide bulantısı yaşadım da ne oldu sabahmeltemi? senden kat kat fazla kilo aldım aynen benim de çikolata nutella ve dondurmaya karşı zaafım var.

offffffffff Aysboz canım mantı çekti her gün olsa yerim. yiyordum da haftada 1-2 kez ama şimdi makarna, mantı, patates ve pilavı çok azalttım. olsa da yesek

canım çok geçmiş olsun, neler gelmiş başına böyle? çok şükür sen de bebek de iyisiniz. uyarıların için de çok teşekkürler.

valla bilmiyorum ama ben hamile oldugum bilmeden kaplama yaptırdım 3 tanede dolgu birde diş çekimi sonnra hamile oldugum anlasıldı doktora sordum bişe olmaz demişti ama sen yinede bir sor

umarım dediğin gibi olur canım.sadece diyetle hallolsun yeterki.3 ay dikkat ederim.zaten çok iştahla bişey yiyebildiğim yok.bebek için bir problem oluşmasın yeterki.sana da geçmiş olsun,sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucaklarımıza.

inşallah hallolur diyetle sağol canım..yasaklı bahsettiğin yiyecekler zaten çok sevdiğim şeyler değil belki sadece patates zor olur ama olsun.zaten tatlı namına hiçbirşey yemiyorum diyebilirim hamile kaldım kalalı.sorun bu polikistikten kaynaklı bence.hamile kalmama engel olmadı ne güzel diye seviniyordum ama şimdi de şeker çıktı.neyse sağlık olsun bebek sağlıkla doğana kadar herşeye razıyım.allahım kötü durumlardan saklasın bu hallolur diyorum artık bugün.dün kötüydüm ama bugün problem edip kendimi de bebeğimi de üzmüyorum :)

kızlar selam, ben de Ocak-2014 erkek annesi olacağım. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

merhaba kızlar 50 cc şeker yüklediler bayıldım afedersiniz istifar ettim kan almadılar. neden acaba... bugün tekrarladılar çok şükür verdim kanı sonuç almaya gidicem 14:30 da bakalım ne çıkcak...bu arada sizce BERİL nasıl bir isim....

beril güzel isim benim kuzenimde beril ve idil arasında kaldılar ve idile karar verdiler

Kızlar herkese günaydın
Biz hala hastalıkla savaş içindeyiz, ballı ılık sütümü yudumluyorum inşallah bugün daha iyi olcam
Yarın benim de kontrolüm var 24. haftaya giriyorum yarın, aç karnına gidicem bakalım inşallah şeker yüklemesini yapar doktorum. Aç ve hasta gidicem inşallah ben de kusmam :44:
Doktora gidip güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın, Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize

kızlar selam, ben de Ocak-2014 erkek annesi olacağım. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

Hoşgeldin oğlan annesi
Allah hepimizi kuzucuklarımıza sağ salim kavuştursun inşallah

beril güzel isim benim kuzenimde beril ve idil arasında kaldılar ve idile karar verdiler

İnşallah güzel haberler alırsın canım doktorundan.
Beril çok güzel bir isim, benim bir akrabam var çok hoş ve kibar bir kız

bende seviyorum beril'i eşime beğendiremedim ama =)) kusunca kanı almıyorlar canım şeker gitti diye =) ben kanı verene kadar dayandım sonra kustum inşallah sonuçların güzel çıkar canım

ben de beril ismini çok seviyorum çok güzel bir isim bence ama eşim istemiyor :) bizim ismimiz belli artık galiba :)

geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. kendine ve bebeğine çok dikkat et. şeker yüklemesini de dert etme. tek seferde dik kafana, kusmazsın, o kadar da kötü bi tadı yok. ben de endişelendim şeker kullanmıyorum tadı kötü gelecek diye ama çok da kötü değilmiş. içtikten sonra açık havada gez 1 saat, kanını ver gel. inşallah sonucun da iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…