2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

En iyisini yapmşsın, dişteki çürükler, normalde bile çok tehlikeli. Perşembe günü kontrolüm var, ben de o gün gidince sormayı planlıyorum:)) Öğrenince yazarım. Ama 4 ay çnce orada bir arkadaşım doğum yaptı. Doktor dahil 3200 Tl ödediğini söylemişti. Ben normal istiyorum. Hastaneye ayrı para ödyrsun, doktora ayrı.

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgun hissediyorum kendimi son aylarda napıcaksam hastalanan arkadaşlara geçmiş olsun ben de perşembe tahlil yaptırıcam tiroid için c.tesi kontrol pazartesi tetanoz 2. doz sonra rahatlıycam inşallah

Tamam canim cok sagol bekliyorum haberini

ya kızlar ben tetenoz aşı olmadım bir sorun olurmu :S inş olmaz bide bu şeker yüklemesini kaça yaptırdınız şu mide yanmasına gavıscon içiyorum bazen o bile banamısın demiyor ne mide yaaw valla hepsi bebeğimiz için ama bazen dayanamıyorum

günaydın kızlar.

ben de hastalık kervanına katıldım maalesef. 2 gün rapor aldım, dün okula gitmedim bütün gün yattım. bugün de evdeyim. ama atlattım gibi çok şükür. ya evde olması ne güzelmiş. şu 32. hafta gelsin belki de dayanamayıp alırım ben izni. yıllardır çalışıyorum, hamileliğimde olsun azıcık keyif yapsam diyorum zaten eşime kalsa hiç göndermiycek beni okula.

Aysun tetanoz yaptırmak şart değil diye biliyorum. ama tedbir olsun diye bi çoğumuz yaptırdık. şeker testine gelince ben özele gidiyorum ama ücret almadılar benden. 10 gün sonra ben tekrar yaptırcam, 100 lük bu sefer.

Canım benim doktorum kuzenim ve tetanos olmamı istemedi, gerek yok dedi.

Herkese günaydın kızlar 3 gündür yine kusuyorum ben ya şeker yüklemesine filan bağlamıştım ama yok değil,,idrar yollarında az miktarda iltihap enfeksiyon vardı onun kusma yaptığını duydum bi kaç kişiden ne kadar doğru bilmiyorum.. bi kullanımlık ilaç vermişti dr. dün aldım içtim ama 1 saate kalmadan kustum umarım işe yarar :26:

Selam kızlar,

Sonunda evimizi taşıdık ama daha pek yerleşemedik. Eşim de ben de çalışıyoruz malum. Son üç gün 12'şer saat ayakta kaldım ve resmen canım çıktı.Sizler nasılsınız? Umarım bebişler iyidir.

Bu arada ben dün gece ilk kez bebişimi hissettim, hem de ne hissetmek göbüşüm hop hop oynuyordu :) Babası da çok mutlu oldu...benim bebiş ters duruyordu, sanırım kuzucuk sonunda dönmeye karar verdi . Çok güzel bir duyguymuş paylaşmak istedim.

ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicem

Ben her hafta bir şişe gaviscon bitiriyorum canım yapacak bir şey yok.

lex gerçekten yeni mi hissediyorsun:))) rabbim hep hissettirsin sana da bu duyguyla uyuyup uyanasın inşallah:))
ben sizlere birşey soracaktım musadenizle...ben iki haftadır hissediyordum bebeğimi ama daha erken olduğu için günde kaç defa oynadığını saymıyordum haliylee hangi haftadan sonra hareketlerine dikkat etmemiz gerekiyor ya da oynamadığında korkmamız gerekiyor??? dün oynamadı ödüm koptu ama erken olduğu için doktora da gidemedim,şükür oynuyor şimdi:)

Herkese günaydın güzel annişler
Doktordan geliyoruz, şeker yüklememi yaptırdım, 60ml içirdiler bana çok şükür kusmadan geldim. 2 saat sonra çıkacakmış sonucu, arayıp telefonla öğrenicem inşallah 100'lüğe falan gerek kalmaz, 1 saat aç kaldım bayılacaktım az kaldı şimdi kendime kahvaltı hazırlıyorum kızımla güzel bir ziyafeti hakettik
Bugün 23+0, 600 gr, 29 cm olmuş benim prensesim

Canım çok geçmiş olsun, ben de pzt'den beri evdeyim 2 gün raporluydum bugün de boş günüm, toparladım gibi biraz ama yarın okulda belli olacak bakalım ne kadar iyileşmişim :44:
Bol limonlu ballı ıhlamur ve çay, mandalina, ballı ılık süt sana tavsiye edebileceklerim. Doktoruma sordum ıhlamurda sınır yok dedi, çayı da açık içtiğin sürece sorun olmaz dedi, şeker atma fazla demişti ama ben zaten şekersiz içerim.

Canım öncelikle geçmiş olsun, taşınma zor iştir, yeni evin de hayırlı olsun
Bebişinle kurduğun güzel bağ için de çok sevindim, insan bin kat daha bağlanıyomuş ve anne olma duygusu daha da sağlamlaşıyomuş onu anlamıştım ben, o his çok güzel. Umarım bundan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse bol bol girişir de bugüne kadar beklediğin günlerin acısını da çıkarırsınız

Bu haftalarda dengesiz olması normal hareketlerinin. Tabiki ara ara kontrol etmelisin ama saatte şu kadar diye sayma olayı 28. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. Ara ara kıpırdayarak varlığını sürekli hissettiriyosa korkmana gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben 50'likte limon götürmedim az kaldı kusuyordum. Biraz yüksek çıkınca 100'lük yapıldı onda limon götürdüm onun sayesinde içebildim. Neyse ki sonuç iyi çıktı.Umarım seninki de iyi çıkar.

Canım evet:)) ben ailede rekor değilim ama 7. ayda hisseden bir kuzenim var Benim bebe ters duruyordu doktor hissetmeyebilirsin demişti ama yuh ya 5,5 aylık hamileyim :)

Bu arada tek tek yazamadım hasta olan tüm annişlere acil şifalar diliyorum. Ben bir ay önce 15 gün süren felaket bir hastalık geçirmiştim,antibiyotik kullanmıştım çok zordu. Allahım kışı umarım hepberaber hastalıksız sapasağlam geçiririz.

Selam kizlar hava cok ruzgarli yozgattan bildiriyorum ogleden sonra tetanoza gidebilsem benden iyisi yok

İnşallah iyi çıkar canım da 100'lük yaptırmak zorunda kalmam:44:
Herkes anlatınca ben önlemimi alıp gideyim dedim, attım limonu çantama, çıkardım kadının yanında ben bunu sıkabilir miyim içine diye baktım bıçak falan yok tabi içerde, o arada hemşire limon suyu şişesini çıkardı bundan dökeyim içine diye bizimkiler deneyimli heralde limon suyu bile hazırdı. Tek dikişte içtim, muhtemelen hasta olduğum için tat alma duyularım biraz kapalı, ondan pek tadını almadım. Hastalığın bi faydası oldu bari

Bende doktoruma grip asisini sordum hanımlar, malum grip aşısı sezonu başladı. Hamilelere tavsiye etmiyorlarmış.. Dolayısı ile bize sıkı giyinmek & bol vitamin almak ve pek insan içine karışmamak düşüyor.

Selam kizlar hava cok ruzgarli yozgattan bildiriyorum ogleden sonra tetanoza gidebilsem benden iyisi yok

Sana da selam canım
Ankara da yağsam mı yağmasam mı diye düşüncede :44: akşam yağdı ama durdu, soğuğu kaldı.
Ben cuma günü yaptırdım tetanozumun ilk dozunu, ağrı yaptı 2 gün de ateşim falan çıkmadı çok şükür, inşallah sen de hafif atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…