Dayanamadim aciya kucukcekmecede disciye yakin bi hastanede kadin dogumcudan onayli izin aldim. Bi problem olmayacagini soyledi. Discide kadin dogumcunun yazdigi uyusturucuyu kullandi. Kanal tedavisi yaptirmaya basladm haftaya son seans. Peki avrupa hastanesinin dogum ucretleri ne kadar canim normal ve sezeryan icin. Iyi dileklerin icin de sagolasinumarim bi problem olmadan hepimiz kucagimiza alabiliriz bebeklermzi
En iyisini yapmşsın, dişteki çürükler, normalde bile çok tehlikeli. Perşembe günü kontrolüm var, ben de o gün gidince sormayı planlıyorum:)) Öğrenince yazarım. Ama 4 ay çnce orada bir arkadaşım doğum yaptı. Doktor dahil 3200 Tl ödediğini söylemişti. Ben normal istiyorum. Hastaneye ayrı para ödyrsun, doktora ayrı.
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2014 ocak annesi olacağım inşallah
merhaba, ben de 2014 ocak annesiyim, siteyi yeni keşfettim de buralarda yeniyim :)
mrb hoşbulduk tahmini doğumum 14 ocak kızım olucak inş
bu arada benı tekrar saglık ocagından aradılar ası ıcın .. olmak ıstemıyorum demıyorum.. gelın bız sıze anlatacagız sebebını dedı belkı evde dogum yaptın dıyor:)) yanı anladım demek ıstedıgını de ben oolmak ıstemıyorum yuksek ates olursa dusuk olursa dıye kokruyorum dedım bır sey olmaz dedı ama grıplıyım deyınce su an olmaz o zaman ıyıles gel dedı............kafam karıstı atlatamıyorum hemsıreyıı
ay canım benim de 2 gndür midem çok feci yanıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. süt içtim soda içtim pek bi faydası dokundu diyemicem
günaydın kızlar.
ben de hastalık kervanına katıldım maalesef.2 gün rapor aldım, dün okula gitmedim bütün gün yattım. bugün de evdeyim. ama atlattım gibi çok şükür. ya evde olması ne güzelmiş. şu 32. hafta gelsin belki de dayanamayıp alırım ben izni. yıllardır çalışıyorum, hamileliğimde olsun azıcık keyif yapsam diyorum zaten eşime kalsa hiç göndermiycek beni okula.
Selam kızlar,
Sonunda evimizi taşıdık ama daha pek yerleşemedik. Eşim de ben de çalışıyoruz malum. Son üç gün 12'şer saat ayakta kaldım ve resmen canım çıktı.Sizler nasılsınız? Umarım bebişler iyidir.
Bu arada ben dün gece ilk kez bebişimi hissettim, hem de ne hissetmek göbüşüm hop hop oynuyordu :) Babası da çok mutlu oldu...benim bebiş ters duruyordu, sanırım kuzucuk sonunda dönmeye karar verdi . Çok güzel bir duyguymuş paylaşmak istedim.
lex gerçekten yeni mi hissediyorsun:))) rabbim hep hissettirsin sana da bu duyguyla uyuyup uyanasın inşallah:))
ben sizlere birşey soracaktım musadenizle...ben iki haftadır hissediyordum bebeğimi ama daha erken olduğu için günde kaç defa oynadığını saymıyordum haliylee hangi haftadan sonra hareketlerine dikkat etmemiz gerekiyor ya da oynamadığında korkmamız gerekiyor??? dün oynamadı ödüm koptu ama erken olduğu için doktora da gidemedim,şükür oynuyor şimdi:)
Teşekkür ederim canım inşallah geçer fazla uzun sürmeden. Allahıma şükür ateşim yok, burnum çeşme gibi ama
Limon götürmeyi düşünüyorum yanımda, izin veriyolarmış galiba şekerli suya sıkmaya. O zaman içebilirim gibi geliyo. Ben de içeceklerimde şeker kullanmam ama bal falan yerim yani öyle tatlıya karşı bir sıkıntım yok ama şekerli su nasıl bir tattır bilmiyorum :44:
lex gerçekten yeni mi hissediyorsun:))) rabbim hep hissettirsin sana da bu duyguyla uyuyup uyanasın inşallah:))
ben sizlere birşey soracaktım musadenizle...ben iki haftadır hissediyordum bebeğimi ama daha erken olduğu için günde kaç defa oynadığını saymıyordum haliylee hangi haftadan sonra hareketlerine dikkat etmemiz gerekiyor ya da oynamadığında korkmamız gerekiyor??? dün oynamadı ödüm koptu ama erken olduğu için doktora da gidemedim,şükür oynuyor şimdi:)
Canım ben 50'likte limon götürmedim az kaldı kusuyordum. Biraz yüksek çıkınca 100'lük yapıldı onda limon götürdüm onun sayesinde içebildim. Neyse ki sonuç iyi çıktı.Umarım seninki de iyi çıkar.
Bu arada tek tek yazamadım hasta olan tüm annişlere acil şifalar diliyorum. Ben bir ay önce 15 gün süren felaket bir hastalık geçirmiştim,antibiyotik kullanmıştım çok zordu. Allahım kışı umarım hepberaber hastalıksız sapasağlam geçiririz.
Selam kizlar hava cok ruzgarli yozgattan bildiriyorum ogleden sonra tetanoza gidebilsem benden iyisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?