2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Teşekkür ederim canım inşallah geçer fazla uzun sürmeden. Allahıma şükür ateşim yok, burnum çeşme gibi ama
Limon götürmeyi düşünüyorum yanımda, izin veriyolarmış galiba şekerli suya sıkmaya. O zaman içebilirim gibi geliyo. Ben de içeceklerimde şeker kullanmam ama bal falan yerim yani öyle tatlıya karşı bir sıkıntım yok ama şekerli su nasıl bir tattır bilmiyorum :44:

Benimde bi kaç gündür midemde yanma var bende soda ılık süt içiyorum ama nafile. Annemde bebeğin saçı çıkıyor bu aylarda ondandır diyor :) bilemiyorum eskilerin vardır bi bildiği
saçı çıkıyosa sorun değil çekerim ben bebeğimin saçlı doğmasını istiyorum da yumuk yumuk yün yumağı gibi olsun istiyorum yaaaaaa ben saçlı doğmuşum da

Bana 8. Haftada şeker yüklemesi yapmışlardı hemde 75 lik, bırak mide bulanmasını ayy ne güzel geldi o şekerli su :))) ben tatlıyı çok severim keyifle diktim kafaya

Canım çok geçmiş olsun:)) acil şifalar diliyorum..iyi dinlen..

ççook geçmiş olsun cnm bayağı hastalanmıssın zor olsa gerek... umarım sımdı ıyısındır...... her seye cok dıkkat etmemız lazım hele kı dısarıdan yememek lazım ben okula evden goturuyorum hıc bır sey bulamasam peynır ve sımıt gotruuyorum

Ben de dikkat ediyorum, ben de 400 gram aldım:)) Sayende, teşekkürler:))

Bana 8. Haftada şeker yüklemesi yapmışlardı hemde 75 lik, bırak mide bulanmasını ayy ne güzel geldi o şekerli su :))) ben tatlıyı çok severim keyifle diktim kafaya

Bakalım nasıl olacak:44: beni asıl düşündüren sonrasında 1 saat aç kalma kısmı, ben sabahları çok acıkıyorum ya

Canım çok geçmiş olsun:)) acil şifalar diliyorum..iyi dinlen..

Sağol canım 2 gündür raporluydum dinleniyorum bol bol limonlu ballı ıhlamur, çay, çorba, meyve iyileşmeye çalışıyorum işte bir an önce. Yarın randevum var bakalım doktorum ne diyecek :44:

Çok geşmiş olsun...

bana da ya 8. ya da 9. haftada şeker yüklemesi yapılmıştı... çünkü ben de pcos var ve insülin direncim çok yüksekti her ihtimale karşı yapıldı.hem açlık hem tokluk şekerine bakıldı. 75likti sanırım....sonuçlarım temız cıkmıstı cok sevınmıstım. daha onceden cunku seker gecmısım var..... sımdı de cok merak edıyorum 2 hafta sonra randevüm var bakalım ne cıkıcak.....

Çok geçmiş olsun, zencefil veya karanfil çok iyi geliyor. Ama dişi ihmal etmemek gerekiyor. Kadın doğumcu arıyorsan benim gittiğim yer uygun fiyatlı. Avrupa hastanesine gidiyorum. Cevahirin orada. Muayen ücreti 55 lira. Doktorumdan da çok memnunum. Ben de sana yakın oturuyorum, hayırlı olsun yeni evin ve bebeğin:)

kızlar 5 gibi yemek yedık ama gene acıktım ben yaaa:))))) kurt gıbıyımmm.......esıme sıparıs verdım sımdı makarna salatası yapacagım:))))

Merhaba,
Avrupa hastanesi mi tam olarak ismi ve yeri tam olarak nerede?

Dayanamadim aciya kucukcekmecede disciye yakin bi hastanede kadin dogumcudan onayli izin aldim. Bi problem olmayacagini soyledi. Discide kadin dogumcunun yazdigi uyusturucuyu kullandi. Kanal tedavisi yaptirmaya basladm haftaya son seans. Peki avrupa hastanesinin dogum ucretleri ne kadar canim normal ve sezeryan icin. Iyi dileklerin icin de sagolasin umarim bi problem olmadan hepimiz kucagimiza alabiliriz bebeklermzi

Merhaba,
Avrupa hastanesi mi tam olarak ismi ve yeri tam olarak nerede?

Avrupa Florenca Nightingale bir diğer adı ise İstanbul Bilim Üniversitesi Hastanesi. Devletle anlaşması var. Cevahirin yanından giriyorsun, kadıoğlu hastanesini geçiyorsun, solda köşede bir market ya da manav var, adı sanırım halk. Onun yanında yokuş aşağıya iniyorsun. Sağda kalıyor. Birilerine soracak olursan da Avrupa hastanesi diye sor, diğer isimlerini bilmiyorlar çünkü:)) Tek bir bina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…