- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. kendine ve bebeğine çok dikkat et. şeker yüklemesini de dert etme. tek seferde dik kafana, kusmazsın, o kadar da kötü bi tadı yok. ben de endişelendim şeker kullanmıyorum tadı kötü gelecek diye ama çok da kötü değilmiş. içtikten sonra açık havada gez 1 saat, kanını ver gel. inşallah sonucun da iyi çıkar.
saçı çıkıyosa sorun değil çekerimBenimde bi kaç gündür midemde yanma var bende soda ılık süt içiyorum ama nafile. Annemde bebeğin saçı çıkıyor bu aylarda ondandır diyor :) bilemiyorum eskilerin vardır bi bildiği
Teşekkür ederim canım inşallah geçer fazla uzun sürmeden. Allahıma şükür ateşim yok, burnum çeşme gibi ama
Limon götürmeyi düşünüyorum yanımda, izin veriyolarmış galiba şekerli suya sıkmaya. O zaman içebilirim gibi geliyo. Ben de içeceklerimde şeker kullanmam ama bal falan yerim yani öyle tatlıya karşı bir sıkıntım yok ama şekerli su nasıl bir tattır bilmiyorum :44:
Güzel annişler hepinize selam
Ben sonunda kendime nazar değdirmeyi başardım 2 gündür hastayım
Pazar sabahı boğazım ağrıyarak uyandım pazarı öyle idare ettik ama bugün sabah çok fena kalktım yataktan, hastalığa yenilmeyi reddediyorum deyip hazırlanıp işe gittim ama daha ilk derste fenalaştımduramadım okulda geldim. 2 gün rapor aldım dinlenip kendime gelemezsem daha uzun sürer hastalığım diye.
Burun akıntısı, hapşırık tıksırık boğaz ağrısı her şey var ama ateşim yok çok şükür. O yüzden şimdilik ballı limonu ıhlamurum, meyvelerim ve bir rulo tuvalet kağıdımla idare ediyoruz
Aman diyim kendinize dikkat edin, gece de uyuyamadım, arada daldığımda da bebişimle ilgili kabuslar gördüm çok korktumsağlığınızı koruyun, hamilelikte hastalık daha başkaymış
Kizlarrr bugun yine diyetisyene gittik. Gecen haftaya gore 300 gram almisim. Kacamak da yapmistim ama eskisi gibi hortumlamiyorum :)) sizin basil gidiyor dengeli beslenme?
Bu arada 16. Haftada multivitamin icmeye Baslayana kadar 2 kilo almistim. Simdi 6.5(
Bana 8. Haftada şeker yüklemesi yapmışlardı hemde 75 lik, bırak mide bulanmasını ayy ne güzel geldi o şekerli su :))) ben tatlıyı çok severim keyifle diktim kafaya
Canım çok geçmiş olsun:)) acil şifalar diliyorum..iyi dinlen..
Merhaba kızlar,
İki gündür çok kötü şeyler yaşadım, size de anlatayım da dikkatli olun. Dün sabahtan beri mide bulantım vardı akşam üzeri gün boyu ne yedimse hepsini çıkardım, doktorumu aradım salgın olduğunu daha sonra ishal olacağımı söyledi birtakım önerilerde bulundu patates ye kola iç gibi. Daha kötü olursam tekrar aramamı istedi.Neyse yattık, gece bir kalktım ishal ne demek çok fenaydım anlayın siz yani.Klozette en son eşime seslendiğimi hatırlıyorum sonra halsizlikten bayılmışım. Eşimin dediğine göre dilim geri doolanmış nefessiz kalmışım on sn falan. Neyse ayıldığımda bebeğime bir şey oldu diye çok korktum ama kızım da ben endişelenmeyeyim diye o gece normalde olduğundan daha fazla hareketliydi. hemen hastaneye gittik bir kiloluk serum taktılar 5 saat serum yedim.hemen nst ye bağladılar kızım çok şükür iyiydi. Serum bittikten sonra da doktorum hemen bebeği inceledi amniyo sıvısına falan baktı hamd olsun bebeğim iyi. İnşallah o da ben de daha iyi olacağız.
Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ani kusmalarınız olursa ki Allah korusun hemen drunuzu aarayıp belirtin. Ve lütfen kendinize de bebeğinize de çok iyi bakın.Hepinizi öptüükk :))
kızlar selam, ben de Ocak-2014 erkek annesi olacağım. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.
kızlar gunaydın. Dayanılmaz bi diş agrısı basladı ben de. zaten curuktu diş. Dişciye gittim kanal tedavisi olacak dedi ama once kadın dogumcunun yaptırıp yaptıramayacagmı soylemesi lazımmıs. İstanbul a yeni tasındıgımızdan avrupa yakasında 4.levent e yakın uygun fiyatlı hastane de bulamadm o yuzden doktora da soramıyorum. Aynı durumda olup kanal tedavisi yaptıran var mı acaba. Ne yapmalıyım bilmiyorum 3 ay bu agrıda devam edecek
Çok geçmiş olsun, zencefil veya karanfil çok iyi geliyor. Ama dişi ihmal etmemek gerekiyor. Kadın doğumcu arıyorsan benim gittiğim yer uygun fiyatlı. Avrupa hastanesine gidiyorum. Cevahirin orada. Muayen ücreti 55 lira. Doktorumdan da çok memnunum. Ben de sana yakın oturuyorum, hayırlı olsun yeni evin ve bebeğin:)
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2014 ocak annesi olacağım inşallah
Çok geçmiş olsun, zencefil veya karanfil çok iyi geliyor. Ama dişi ihmal etmemek gerekiyor. Kadın doğumcu arıyorsan benim gittiğim yer uygun fiyatlı. Avrupa hastanesine gidiyorum. Cevahirin orada. Muayen ücreti 55 lira. Doktorumdan da çok memnunum. Ben de sana yakın oturuyorum, hayırlı olsun yeni evin ve bebeğin:)
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2014 ocak annesi olacağım inşallah
merhaba, ben de 2014 ocak annesiyim, siteyi yeni keşfettim de buralarda yeniyim :)
Merhaba,
Avrupa hastanesi mi tam olarak ismi ve yeri tam olarak nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?