Geçmiş olsun canım umarım biseyin kalmamıştır atlatmissndr gribi. Hastane Pahalıymis biraz
Umarım şeker yükleme sonucun iyi çıkar benim yüksek çıktı. Diyeti de uygulayamiyorm gibi.
Masallah bebeğin için bi problemm olmadığına sevindim
herkese günaydın kızlar...
bugün size bir kaç sorum olacak
1.soru: Mothercare fabrika satış mağazası tam olarak nerede bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
2.soru: İlk gebeliği yaşayan arkadaşlar gebeliğinizle ilgili hiç bir problem yokken doktorunuz sizi hangi doğuma yönlendiriyor normal mi sezeryan mı?
Arkadaşım 37. haftasında her şey normal giderken çatı muanesine kadar doktoru ona normal doğum yapacağını söyledi..dün kıza demişki eğer normal doğum yaparsan gelecekte idrar kaçırma problemin olabilir..ve yeni evlisin cinsel hayatın eskisi gibi olmayabilir demiş kızın morali çok bozuk,,,ya doktor uğraşmak istemiyor yada gerçeklik payı var ...
Günaydın arkadaslar nasılsınız ?
bısy sormk ıstıyorum bız esımın mecburı hızmetınden dolayı mardınde yasıyoruz.malum dogalgaz yok mecbur soba kurucaz we hayatımda hıc soba kullanmadım.tereddut edıyrm sobayla nasıl bebek buyutucem.buyuten warmı ? soba sıcaklıgı yetıcekmı bebegıme korkuyorum
herkese günaydın kızlar...
bugün size bir kaç sorum olacak
1.soru: Mothercare fabrika satış mağazası tam olarak nerede bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
2.soru: İlk gebeliği yaşayan arkadaşlar gebeliğinizle ilgili hiç bir problem yokken doktorunuz sizi hangi doğuma yönlendiriyor normal mi sezeryan mı?
Arkadaşım 37. haftasında her şey normal giderken çatı muanesine kadar doktoru ona normal doğum yapacağını söyledi..dün kıza demişki eğer normal doğum yaparsan gelecekte idrar kaçırma problemin olabilir..ve yeni evlisin cinsel hayatın eskisi gibi olmayabilir demiş kızın morali çok bozuk,,,ya doktor uğraşmak istemiyor yada gerçeklik payı var ...
Sorma canım, benim de yüksek çıktı( Ben de bu hafta içi 100'lük yaptırmaya gideceğim. Umarım ondan sorun çıkmaz. Diyeti neden uygulayamıyorsun, çok mu zor? Ben de keimce diyete girdim, canım tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Tezimi yazıyorum bir yandan, doğumdan önce bitireyim istiyorum, bu yüzden geriden takip ediyorum sizi...Hastane pahalı, ama şimdi doktor da değiştirmek istemiyorum, bakalım...
kesinlikle bende çok korkuyorum.ya erken doğarsa diye...ama bu kaygılarımız normal...inş miadında doğar bebişlerimiz.evet bence de hazırla ben taşınmayı bekliyorum o yüzden de biraz kararsızım...Allah sağ salim çocuklarımıza kavuşmayı nasip eder inş...
Sonuçlarım çıktı
Açlık 84
1. Saat 129
2. Saat 111
Biraz önce Dr sordum sonuçlar iyi diyete gerek yok dedi..
Sarallelere saldırsam mı acaba?
Canım sana da geçmiş olsun, ben de yakalandım 100'lüğe( açlık 85 ama 50'lik malasef 156 çıktı. Korktuğum başıma geldi...
merhaba kızlarrr keşke bende şeker yükleme sonucum güzel cıktı diyebilseydimçıkmadı hemde cok yüksek cıktı 203 doktorum hemen dahili ve diyetisyen doktoruna yönlerdirdi bugün gittim doktora dahili doktoru bazı testler istedi ac karnı yapılması gerekiyormuş yarın sabah yaptırcam diyetisyen doktoru da liste verdi yemem gereken yememem gereken yemekleri yazdı zor bir liste zaten dikkat ediyordum yediklerime şimdi daha cok dikkat etmem gerekiyor muş ve doktora sorduğum da yememem gereken bir yemeği canım cok cekti tadına baksam sorun olurmu dedim hiç bi şekilde ağzına sokmaman gerekiyor dedi ama biz canımız istediği seyi yemesekte tadına bakmak zorunda değilmiyiz ?şekeri yüksek çıkan yada bilgisi olan lütfen bişey söylesin şekerde moral yüksek olması gerekiyormuş ama benım moralim cok bozuk
ben normal doğum istiyorum her şey yolunda giderse hatta belden aşağı uyuşturmadan suni sancıda isteyecem..etrafımdaki insanlar normal doğuma çok uzak baıyor ve farkında olmadan bende etkilendiğimi fark ettim ,o yüzden kendime bir iki kitap aldım beni normal doğumun faydalarını ğrendikçe güdüleniyorum..ayrıca burda normal doğum hiçde ucuz değil sezeryandan daha pahalı hatta.. ilk doğumunda tecrübeli olarak normal doğum için bana neler tavsiye edersin doğumu ne kolaylaştırır..
Canım 2013 mart annesiyim 38. Haftamda suyu geldi ve suni sancı ile normal doğum yaptım, 2 ay kadar iyileşme süreci oluyor eğer epizyo varsa ama 2 ay sonra herşey normale döndü hiçbir sorun yok idrar kaçırma - cinsellik vs herşey mükemmel, doktorların işine geliyor sezaryan, eğer anne ve bebekde hiçbir sağlık sorunu yoksa kesinlike doğal akışıma bırakmalı ben dr secimimde özellikle normal doğum yapan dr tercih ettim doktorum bana asla sezaryana alalım demedi. Aslında hamileliğimin 32. Haftasında yıllardır gittiğim doktorumu bıraktım çunku benı korkutmaya çalışıp sezaryana yönlendirmeye çalışıyordu, bende uzun araştırmalarım sonucu melek gibi bir doktor buldum. Doğum hikayemi okuyabilirsin ANNESİNİN PRENSİ
doğru söylüyorsun aslında..izledğim belgesel ne acaba,bende izliyim:)Canimcim analar neler doguruyor :)) benim annem 4,5 kilo kayinvalidem 4.8 kilo bebek dogurmus 1979 da normal dogum.. Ne dogru durust ultrasona girmisler nede cocugun boyu kilosu hakkinda bilgileri varmis, dogurmuslar istebu zamanda biz mi doguramicaz. Agri aci elbet olacak ama hic tatmadigin bir agriyi baskalarindan ogrenip guduleme kendini.. Kimine uzun zor gelir kimi olsa 3-4 tane dogrurum daha der.. Ben bir belgesel izledim kadin normal dogumda giki cikmadigi gibi son anda apis arasindan bebegi alip kucagina kendi koydu.. Tum hamileligi boyunca dogumu kolaylastirsin diye birsey yapmadi belgeselde.. Saniyorum dusunce gucu onemli..
ıyı aksamlar kızlar,,,,
offffff ben cok strese gırdım ev sımdıden cok sogudu ben cok usuyen bırıyım... klımalı ev demıstım yaa ocakta kıs ayında bebegım usur mu ne yapacaguım ben . esım dıyor kı olmadı sen salonda klımalı odada yatarsın bebekle.. yanı bebek park yatakda ben de koltukta. ama bızım uclu koltuk acılmıyor sadece sırt mınderlerı cıkıyor ama cok da rahat bır koltuk degıl. ustune bır kat daha sılte gıbı bır sey kestırırız dedık. yatak odası soguk olur dedık ne bılım yaa Allah baska dert vermesın ama cok kafama takıyorum kalorıferlı evı ozledım yaa sımdı anladım kıymetını kalorıferlının. ne yapacam yaa bılmıyorum annem ve kayınvaldem de gelecek onlar da donacaklar evde herkes bır odada hangı odayı ısıtacagız ne bılım yaaa
bana da vermişti dr um ben kullandım ama çok ta fayda etmedi aç karnına sıcak su içmek iyi geliyor bir dene istersen
Kamuda başörtüsü yasağı kalktı-Sabah - 08 Ekim 2013
günaydın kızlar. benim gibi örtülü olup işe gidince açmak zorunda kalan tüm kadınlara da GÜNAYDIN. An itibariyle özgürce örttüm örtümü. bebişim annesinin başını bi açıp bi kapadığı günleri görmiycek inşallah:)
canım makine bende de çok batık yapıyodu ondan bıraktım.. ağda öyle sandığın kadar acımıyo zaten çok küçük küçük yapıyo ilk başlarda sen alışana kadar.. makineden enfeksiyon kapmıştım ben bi kere ondan beridir sadece bacağıma kullanıyorum o da yılda 3 kere falansaol canım bende merhem kullanırım sanırım doktorun tekrarlar demıs aslında patladıgı zaman kılda cıkıyor ve aynı yer tekrarlamıyor
ıns cıkmıstır senınkıde tekrarlamaz makıneyle aldıktan sonra ılk cıkmaya basladıgında kasıntı yapıyor o zaman kese yapmak lazım uclar gerı donmesın dıye benımde aklımdan cıkmıs aslında yapsaydım olmazdı buyuk ıhtımal bu defakını bır sekılde halledıp bır daha dıkkat edıcem ıns
canım gıdemıyorum ben hıc gıtmedım tup bebek tedavısınde bıle bayan doktor buldugum halde mecbur kaldıgım ıcın kaldıgım ıcın tedavı olmustum agda ıcın hıc gıdebılcegımı sanmıyorum bıde normalde agda acıtıyor ben yapamıyorum eldıvenle alıyorum sımdı alamadıgım ıcın makıne kullanmısıtm baskası agdayla alıncada acımıyormu benim canım bıraz fazla tatlı galıba ben tek tek cekıyorum hıc agrı olmadan bıtsın dıye :)
Kamuda başörtüsü yasağı kalktı-Sabah - 08 Ekim 2013
günaydın kızlar. benim gibi örtülü olup işe gidince açmak zorunda kalan tüm kadınlara da GÜNAYDIN. An itibariyle özgürce örttüm örtümü. bebişim annesinin başını bi açıp bi kapadığı günleri görmiycek inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?