2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ıyı aksamlar kızlar,,,,

offffff ben cok strese gırdım ev sımdıden cok sogudu ben cok usuyen bırıyım... klımalı ev demıstım yaa ocakta kıs ayında bebegım usur mu ne yapacaguım ben . esım dıyor kı olmadı sen salonda klımalı odada yatarsın bebekle.. yanı bebek park yatakda ben de koltukta. ama bızım uclu koltuk acılmıyor sadece sırt mınderlerı cıkıyor ama cok da rahat bır koltuk degıl. ustune bır kat daha sılte gıbı bır sey kestırırız dedık. yatak odası soguk olur dedık ne bılım yaa Allah baska dert vermesın ama cok kafama takıyorum kalorıferlı evı ozledım yaa sımdı anladım kıymetını kalorıferlının. ne yapacam yaa bılmıyorum annem ve kayınvaldem de gelecek onlar da donacaklar evde herkes bır odada hangı odayı ısıtacagız ne bılım yaaa

Sorma canım, benim de yüksek çıktı( Ben de bu hafta içi 100'lük yaptırmaya gideceğim. Umarım ondan sorun çıkmaz. Diyeti neden uygulayamıyorsun, çok mu zor? Ben de keimce diyete girdim, canım tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Tezimi yazıyorum bir yandan, doğumdan önce bitireyim istiyorum, bu yüzden geriden takip ediyorum sizi...Hastane pahalı, ama şimdi doktor da değiştirmek istemiyorum, bakalım...

Canım ben biraz geriden geliyorum, bu yüzden cevap veren oldu mu bilemiyorum.
1-Mothercare'in fabrika satış yerini bilmiyorum, ama outletini biliyorum. Kozyatağında. Saniye ermutlu sokakta. Dermstok diye nette taratırsan bulursun.
2-Doktorm 41+5 olana kadar normal doğum için bekleriz, gelmezse sezeryanla alırız dedi.. Ben şahsen doğum olayına doğanın bir süreci olarak bakıyorum. Dikkat et filmlerde bile, hep normal doğum sahnesi gösterirler ki, normal doğum yaygınlaşsın diye. Amerika'da hatta Avrupa'da sezeryan oranları oldukça düşük, buradaki gibi isteğe bağlı değil. Sezeryan, doktorun çok işine gelen bir yöntem, zamanı belli, kes al bebeği, vazgeçirmek için öyle konuşmuştur bence.

Canım meraklanma odanın sıcaklığı en fazla 24 olmasi yeterli sadece havanın kuru olmaması gerekiyor oyüzden sobanın üzerinde sürekli su bulundur bebeğin neme ihtiyacı var, çok güzel polar uyku tulumları var onlardan da temine edebilirsin ama çok sıcab herzaman hastalığa davetiye çıkarır unutma. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm

ANNESİNİN PRENSİ

Canım 2013 mart annesiyim 38. Haftamda suyu geldi ve suni sancı ile normal doğum yaptım, 2 ay kadar iyileşme süreci oluyor eğer epizyo varsa ama 2 ay sonra herşey normale döndü hiçbir sorun yok idrar kaçırma - cinsellik vs herşey mükemmel, doktorların işine geliyor sezaryan, eğer anne ve bebekde hiçbir sağlık sorunu yoksa kesinlike doğal akışıma bırakmalı ben dr secimimde özellikle normal doğum yapan dr tercih ettim doktorum bana asla sezaryana alalım demedi. Aslında hamileliğimin 32. Haftasında yıllardır gittiğim doktorumu bıraktım çunku benı korkutmaya çalışıp sezaryana yönlendirmeye çalışıyordu, bende uzun araştırmalarım sonucu melek gibi bir doktor buldum. Doğum hikayemi okuyabilirsin ANNESİNİN PRENSİ

Bende hamileliğimde diyet yapan annelerdenim çünkü gebelik şekeri bebek ve anne için çok önemli kontrol altına almak lazım ben bu surecte dıyetısyene gıttım örnek diyet listem ve nelerden uzak kalınması gerekiyor vs bloğumda ki ANNESİNİN PRENSİ: Gestasyonel (gebeli�e ba�l&#65533 D�YABET yazıdan okuyabilirsiniz, Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin

Güzel Anne adayları kötü olumsuz düşünceleri atın kafanızdan tabiki cantanız hazır olsun ama böyle şeyleri düşünerek hem kendinizi hemde bebeğinizi sıkıntıya sokuyorsunuz, unutmayın mutlu anne mutlu bebek Allahın izni ile zamanında hayırlı doğumlar yaşarsınız, şuan bir mucize taşıyorsunuz bol bol dua edin, hamilelerin dualarını Rabbim kabul eder,

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

Sonuçlarım çıktı

Açlık 84

1. Saat 129

2. Saat 111

Biraz önce Dr sordum sonuçlar iyi diyete gerek yok dedi..

Sarallelere saldırsam mı acaba?

Çok sevindim canım. Ben normalde çok tatlı seven biri değilimdir ama son iki haftadır canım sürekli tatlı şeyler çekiyor. Söylemesi ayıp bugün gidip baklava aldım görev edinircesine , onu yemesem nutella yiyorum. Çok fena yoldan çıktım

Canım sana da geçmiş olsun, ben de yakalandım 100'lüğe( açlık 85 ama 50'lik malasef 156 çıktı. Korktuğum başıma geldi...

Korkunun ecele faydası yok bacım paşa paşa gidip deldircez kendimizi 4 kere daha yeter ki sonucu iyi çıksın herşeye razıyım, çıkmassa da bebişlerimizin canı sağ olsun
Benim 50'lik 188 çıktı sen yırtabilirsin de ben ne olurum bilmem :44: ne zaman senin 100'lük?

Canım bende gebelik şekeri ile diyet yapam mart 2013 annesiyim ilk önce sakin ol çünkü stres şekeri daha da çıkarır, diyet ve spor ile üstesinden geldim, şeker ile ilgili yaşadıklarım diyet liste bloğumdan okuyabilirsin ANNESİNİN PRENSİ: Gestasyonel (gebeli�e ba�l&#65533 D�YABET
Allahım sağlık hayırlı doğumlar nasip etsin

Canimcim analar neler doguruyor :)) benim annem 4,5 kilo kayinvalidem 4.8 kilo bebek dogurmus 1979 da normal dogum.. Ne dogru durust ultrasona girmisler nede cocugun boyu kilosu hakkinda bilgileri varmis, dogurmuslar iste bu zamanda biz mi doguramicaz. Agri aci elbet olacak ama hic tatmadigin bir agriyi baskalarindan ogrenip guduleme kendini.. Kimine uzun zor gelir kimi olsa 3-4 tane dogrurum daha der.. Ben bir belgesel izledim kadin normal dogumda giki cikmadigi gibi son anda apis arasindan bebegi alip kucagina kendi koydu.. Tum hamileligi boyunca dogumu kolaylastirsin diye birsey yapmadi belgeselde.. Saniyorum dusunce gucu onemli..

bende doktorumu değiştiricem sanıırm:) blogunu inceledim çok güzel hazırlamışsın eline sağlık ,iç güdüsel doğum kitabını sipariş ettim..benim acı eşiğimde yüksektir kendimi beyin,duygusal olarak hazırlamam da önemli..önereceğin başka bir şeyler varsa paylaş bizimle deneyimli biri olarakk

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun aslında..izledğim belgesel ne acaba,bende izliyim:)

Bende senınle aynı durumdayım canım..kalerıfrlı ewden geldm suan bulndgm yerde dogalgaz yok ewde klıma war ama elektrk sık gıdıo we yeterlı olmaz dıe soba kurucaz malesef..Allah yardımcımız olsun

Günaydınlar :) ben de çok memnunum gerçekten. Aşırıya kaçmamak, dikkat çekmemek kaydıyla herkesin istediği gibi giyinmesi çok güzel. Gönlüm erkeklere de serbest kıyafet gelmesi yönündeydi, zira eşim de rahat etsin en azından kravat takmasın isterdim ama buna da şükür :) hani ben de gömlek, kumaş pantolon ütülemekten kurtulurdum fena olmazdı

canım makine bende de çok batık yapıyodu ondan bıraktım.. ağda öyle sandığın kadar acımıyo zaten çok küçük küçük yapıyo ilk başlarda sen alışana kadar.. makineden enfeksiyon kapmıştım ben bi kere ondan beridir sadece bacağıma kullanıyorum o da yılda 3 kere falan

canım çok sevindim senin ve baş örtüsünü gerçekten amacına uygun takmak isteyen ama mahrum bırakılan hemcinslerimiz için..

Günaydınlar, bu cuma bende şeker yüklemesine gideceğim.sabah erken gideceğim ama kaç saat sürüyor bu işlem?
öğleden sonra da sağlık ocağında tetenoz aşısı için randevum var.ikisi birden ağır gelmez umarım.

tatlı hiç sevmem o yüzden bu şeker yüklemesi korkutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…