2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

günaydınlar, ben şu anda şeker yuklemesindeyim. Aç karnına geldim, saat 10:20 de açlık şekerini ölçmek için ilk kanımı aldılar, daha sonra şekerli karışımı hazırladılar 75 mglık,5 dakika içinde içilmesi gerekiyormuş içtim, şimdi bekliyorum, 11:30 da bir daha kanımı alacaklar. Şekerli karışımın tadı çok kotu değil korkmaya gerek yok :)

tatlım 2 saat sürüyor yükleme.. şöyle oluyor önce gidiyosun aç karnına kan alıyolar sonra karışımı veriyor içiyosun bi saat sonra bi kez daha kan ve bir saat sonra bi tane daha.. bitiyo işin sonra.. tetanozun ikinci dozunu da dün yaptırdım ben.. birinciyle aynı etkileri yaşadım gene

Nasılınız arkadaşlar :) nasıl gıdıyor bebişlerinizle hayat :) doktordan yenı geldım 26. haftmın ıcındeyım kızım 997 gram olmus boyuda 35 cm. doktrum bıraz iri kemıklı bı bebek sanırım dedı.birde kafa yapısı 1 ,2 cm önde dedi.anormal bısy degıl dedı ama canım sıkıldı.cok şukur saglıgı herseyı ıyı beyınde hıc bı sıkıntı yok dedı elhamdullah.. sızınkıler ne durumda bılgı werırsenız ıcımı rahatlatrsınız arkadaslar :)

Canım ben yenı geldım doktrdan şeker yuklemem yapıldı we korktgum gıbı degıldı.75lık yptrdı doktrum 2 kere saatte bır kan alındı.bakalım 4 gıbı sonuclar cıkıcak ınsallah ıyı cıkar :)

kızlar selamlar. bugün kontrole gittim. bebeğimin yüzünü gösterdi doktor. aynııııı babasııı. benden bi parça bile almamış ben bu kadar karnımda taşiyim, bel ağrıları çekeyim yok efendim midem yansın dursun ama bebek çeke çeke babaya çeksin. resmen kalemle çizilmiş gibi ya kopyasıııı. bunun dışında çok şükür herşeyi iyi bebeğimin. doğuma da az kaldı yaa Allah yardımcımız olsun kızlarrrrr

mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde kontrolden geldik kızımın gelişimi iyiymiş ancak idrarda enfeksiyon çıktı birde tansiyonum yüksek çıktı takip istedi moralim çok bozuldu allah saklasın inş. hersey yoluda gider

Canım maşallah kuzuna :) Ben Perşembe günü kontrole gideceğim, durumu paylaşırım.

geçmiş olsun bende de 3 hafta kadar önce griple beraber idrarda yanma olunca test yaptırdım idrar yol. enf. dedi doktor. benim doktorum özel olduğu için başka bir poliklinikte yaptırmıştım oradaki doktor direk antibiyotik verdi kendi doktoruma sonucu gönderdim o antibiyotiğe gerek duymadı antiseptik kullanman yeterli dedi antiseptik kullandım moralini bozmana gerek yok bazı ilaçları kullanabiliyoruz önemli olan enf. farketmiş olman

maşallah bebişlerinize bende dün yaptırdım
75 gr seker yüklemesi
aclık 93 çıktı
1.saat 146
2.saat 133 değerleri gösteremedim yarın göstericem ins bebeğimide görücem yarın bide fetal eko istedi doktorum işim uzun sürecek gibi

enfeksiyon için urocare diye bir ilaç verde suda eritiyomuşun 1 kerecik yeterli olur dedi esas moralimi bozan tansiyon oldu yüksek seyrederse erken dogum tehlikesi ve idrarda portegin kaçagı ihtimali oluyomuş ondan korktum hergün iki kez ölçücem bilgi vericem

Canım ben bugün gittim. 9da kan aldılar. 1 pet bardakta 50 mg glukoz eritip içiyorsun çok hoş değil de aynı pudra şekeri işte sonra su içmek serbest 1 saat bekliyorsun. kan alıyorlar. sonucu daha söylemediler yarın alıcam galiba

Canım idrarda enfeksiyon olmaması şaşılacak durum olurdu
baksana birsürü hamiş o enfeksiyon mağduru, sen gönlünü ferah tut
atlatırsınız Allahın izniyle

arkadaşlar birşeye takıldım, siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kandiniz için buhar mak/oda nemlendirici alacak mısınız? ya da daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa:)

Karnabahar enfeksiyonlara karşı etkin ve antibakteriyel özellikte birçok aktif madde içermektedir. Özellikle kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonlarında bilinen en etkili sebzedir. Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı destekleyici karnabahar kürünün nasıl kullanılacağına dair uygulama şekli günün küründe verilmiştir. Kronik idrar yolları enfeksiyonuna karşı karnabahar kürü uygulanırken, bir miktar C-vitamini takviyesi yapmakta fayda vardır. Zaman zaman uygulanacak olan karnabahar kürü, özellikle kronik idrar yolları enfeksiyonu şikâyeti olanlar için mükemmel bir önleyici çözüm getirebilmektedir.

Kaynak Linki : mucize sebze karnabahar | Hamilemiyim Moda Sağlık Gebelik Kadın Sitesi - Melekler Mekanı Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı 250- 300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlanır. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Küre yedi gün devam edilir ve üç gün ara verilir. Üç gün aradan sonra tekrar yedi gün uygulanır ve tekrar üç gün ara verilir. Son olarak tekrar yedi gün uygulanır ve kür tamamlanmış olur. Karnabahar kürü toplam yirmibir günlük kürdür (üç günlük aralar hariç). Burada dikkat edilmesi gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle veya akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz.

su içmek serbest miii e bize içirmedi labdaki görevli bayan.. hiç bişi yiyip içmiyceksiniz dedi
Selam minaklarin anneleri

selam canım :)

doğru söylüyorsun aslında..izledğim belgesel ne acaba,bende izliyim:)

National geographic in dvd belgeselleri var ya onalardan '' yasama yolculuk / anne karninda yasamin oykusu" dvdsi.. D&R da bulabilirsin yada netten indirebilirsin.. Ben gazete vermisti bir iki yil once lazim olur diye almistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…