Günaydınlar, bu cuma bende şeker yüklemesine gideceğim.sabah erken gideceğim ama kaç saat sürüyor bu işlem?
öğleden sonra da sağlık ocağında tetenoz aşısı için randevum var.ikisi birden ağır gelmez umarım.
tatlı hiç sevmem o yüzden bu şeker yüklemesi korkutuyor beni.
Günaydınlar, bu cuma bende şeker yüklemesine gideceğim.sabah erken gideceğim ama kaç saat sürüyor bu işlem?
öğleden sonra da sağlık ocağında tetenoz aşısı için randevum var.ikisi birden ağır gelmez umarım.
Selam arkadaşlar;
Tetanoz aşımı bu hafta başında oldumgrip aşısına doktorum musade etmedi .aranızda tetanoz aşısı olan var mı ?
ekstra bişey yok travel sistem; oto koltuğu(anakucağı), portbebe şeklinde başka bişey yokKaç parçadan oluşuyor peki canım
neler geldi içinde?
Nasılınız arkadaşlar :) nasıl gıdıyor bebişlerinizle hayat :) doktordan yenı geldım 26. haftmın ıcındeyım kızım 997 gram olmus boyuda 35 cm. doktrum bıraz iri kemıklı bı bebek sanırım dedı.birde kafa yapısı 1 ,2 cm önde dedi.anormal bısy degıl dedı ama canım sıkıldı.cok şukur saglıgı herseyı ıyı beyınde hıc bı sıkıntı yok dedı elhamdullah.. sızınkıler ne durumda bılgı werırsenız ıcımı rahatlatrsınız arkadaslar :)
mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde kontrolden geldik kızımın gelişimi iyiymiş ancak idrarda enfeksiyon çıktı birde tansiyonum yüksek çıktı takip istedi moralim çok bozuldu allah saklasın inş. hersey yoluda gider
geçmiş olsun bende de 3 hafta kadar önce griple beraber idrarda yanma olunca test yaptırdım idrar yol. enf. dedi doktor. benim doktorum özel olduğu için başka bir poliklinikte yaptırmıştım oradaki doktor direk antibiyotik verdi kendi doktoruma sonucu gönderdim o antibiyotiğe gerek duymadı antiseptik kullanman yeterli dedi antiseptik kullandım moralini bozmana gerek yok bazı ilaçları kullanabiliyoruz önemli olan enf. farketmiş olman
ekstra bişey yok travel sistem; oto koltuğu(anakucağı), portbebe şeklinde başka bişey yok
mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde kontrolden geldik kızımın gelişimi iyiymiş ancak idrarda enfeksiyon çıktı birde tansiyonum yüksek çıktı takip istedi moralim çok bozuldu allah saklasın inş. hersey yoluda gider
su içmek serbest miii e bize içirmedi labdaki görevli bayan.. hiç bişi yiyip içmiyceksiniz dediCanım ben bugün gittim. 9da kan aldılar. 1 pet bardakta 50 mg glukoz eritip içiyorsun çok hoş değil de aynı pudra şekeri işte sonra su içmek serbest 1 saat bekliyorsun. kan alıyorlar. sonucu daha söylemediler yarın alıcam galiba
Selam minaklarin anneleri
doğru söylüyorsun aslında..izledğim belgesel ne acaba,bende izliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?