enfeksiyon için urocare diye bir ilaç verde suda eritiyomuşun 1 kerecik yeterli olur dedi esas moralimi bozan tansiyon oldu yüksek seyrederse erken dogum tehlikesi ve idrarda portegin kaçagı ihtimali oluyomuş ondan korktum hergün iki kez ölçücem bilgi vericem
Canım ben bugün gittim. 9da kan aldılar. 1 pet bardakta 50 mg glukoz eritip içiyorsun çok hoş değil de aynı pudra şekeri işte sonra su içmek serbest 1 saat bekliyorsun. kan alıyorlar. sonucu daha söylemediler yarın alıcam galiba
arkadaşlar birşeye takıldım, siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kandiniz için buhar mak/oda nemlendirici alacak mısınız? ya da daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa:)
Kızlar şekerim diyetlede pek düşmüyor hala yüksek( bebeğimide tam olarak hissedemedim bugün az yiyiyorum ondanmı acaba..
Kızlar şekerim diyetlede pek düşmüyor hala yüksek( bebeğimide tam olarak hissedemedim bugün az yiyiyorum ondanmı acaba..
merhaba kızlarrr keşke bende şeker yükleme sonucum güzel cıktı diyebilseydimçıkmadı hemde cok yüksek cıktı 203 doktorum hemen dahili ve diyetisyen doktoruna yönlerdirdi bugün gittim doktora dahili doktoru bazı testler istedi ac karnı yapılması gerekiyormuş yarın sabah yaptırcam diyetisyen doktoru da liste verdi yemem gereken yememem gereken yemekleri yazdı zor bir liste zaten dikkat ediyordum yediklerime şimdi daha cok dikkat etmem gerekiyor muş ve doktora sorduğum da yememem gereken bir yemeği canım cok cekti tadına baksam sorun olurmu dedim hiç bi şekilde ağzına sokmaman gerekiyor dedi ama biz canımız istediği seyi yemesekte tadına bakmak zorunda değilmiyiz ?şekeri yüksek çıkan yada bilgisi olan lütfen bişey söylesin şekerde moral yüksek olması gerekiyormuş ama benım moralim cok bozuk
canım çok geçmiş olsun, yürüyüş kısmını uyguluyor musun peki? belki düşmesi için 1-2 güne gerek vardır? umarım kontrol altına alırsın en kısa zamanda
Herkese selam annişler
Ben yarınki test için nasıl gerildiysem artık, okuldan gelince şurada koltukta yarım saat kestireyim dedim ama bildiğiniz korku filmi tadında gerilimli bir rüya gördümkorktum valla.
Neyse olur heralde öyle hamilelikte.
Bu arada geçen hafta 50'lik yapılırken bana da laboratuvardaki kadın su bile içmiceksin demişti, yeme içme yasak demişti.
Canım neler yiyorsun bir günde? Tatlıyı kesince birkaç gün kıpırdamayo gibi geliyo insana, bi de bol suyu unutma.
Bugün gittiğim doktor diyet listesi yeterli arttıramayız dedi, bilemiyorum halsizm. Bide internetten bakmıycam diyorum yine baktım okudum çok moralim bozuk söz vermiştim bakmıycaktım. Kendi kendimi üzüyorum işte birazda o yüzden böyleyim herhalde
Kamuda başörtüsü yasağı kalktı-Sabah - 08 Ekim 2013
günaydın kızlar. benim gibi örtülü olup işe gidince açmak zorunda kalan tüm kadınlara da GÜNAYDIN. An itibariyle özgürce örttüm örtümü. bebişim annesinin başını bi açıp bi kapadığı günleri görmiycek inşallah:)
Teşekkürler canım iyi dileklerin için, bugün yeni bi endokrin doktoruna gittim uzmanlık alanı diyabet olan bi doktor. Oda günde 40 dk yürü dedi ama kokum kalkmıyo işe bugünde gitmedim. Diyete alışıcaksın dedi inşallah en kısa sürede alışabilirim.
Bugün gittiğim doktor diyet listesi yeterli arttıramayız dedi, bilemiyorum halsizm. Bide internetten bakmıycam diyorum yine baktım okudum çok moralim bozuk söz vermiştim bakmıycaktım. Kendi kendimi üzüyorum işte birazda o yüzden böyleyim herhalde
Seni öyle iyi anlıyorum ki .. Geçen hafta doktordan geldim, internetteki saçma sapan sitelerde abuk subuk şeyleri okudum, ağla ağla içim çıktı. Ki geçen haftaki teşhis değil bişey değil ona rağmen, bebeğime bişey olma ihtimalinin varlığı bile beni mahvetti. Ama sonra dedim ki bebeğinde bişey var mı? Yok. Sen hasta mısın, o da hayır. Durum en vahim halinde bile olsa geçici olacak Allah'ın izniyle. Hiç kendini üzme, ben bu tarz şeyler için canımı sıkınca korkarım, sanki Allah bana yukardan bakıp 'sen dur ben sana öyle bir dert vereyim de sen buna üzüldüğüne pişman ol.' diyormuş gibi gelir :44: Allah beterinden korusun bizi de masum yavrularımızı da.
Cok gecmis olsun Aysbozzumarim diyetle sekerin duzene girer. Benim esim de birkac kez diyetisyen kontrolunde diyet yapti. Her seferinde ilk 2-3 hafta cok zorlanmisti, sonra alisti.
Ne olur moralini bozma ve lutfen drlari dinle ve burasi haric hic bir siteyi okuma. Beni oteki topikten hatirliyorsundur. Bu yuzden esim hamileligin en basindan beni dra sikayet etmisti. Internet yasak bana. Birsey okuyup esime soylesem bile nerden duydun, dr mu soyledi diyor ve kiziyor. Lutfen sen de okuma. Benim babamin yegenlerinde diyabet var, fakat eskiden seker yuklemesi testi yapilmadigi icin hamilelikte yukseldigini bilmiyorlarmis. Bir tabesi iki hamileliginde de 30 kilo uzeri almis, bebekler de 4.5 ve 5 kg dogmus. Digeri de yine 4.5 kg uzeri iki cocuk dogurdu. Cok sukur kilo haric cocuklarda hic bir problem cikmadi, bazisi uniyi bitirdi bazisi da uni okuyor. Benim kisitli bilgim var hamilelik diyabeti konusunda, yanlis biliyor olabilirim fakat asiri kilolu bebek disinda zarari yok diye biliyorum. Kaldi ki sen bilincli davraniyorsun ve diyetini uyguluyorsun. Insallah yeterli olur ama olmazsa bile insulinlr caresi var. lutfen baska kotu birsey dusunme, kotu seyler de okuma canim.
slm kızlar
hastane cantası için gecelik aldınız mı
sizce pijama tarzımı elbise mi daha uygun olur ocak ayında üşümezmiyiz
istanbuulda bildiğiniz bir yer mi güzel alabileceğimiz
ay ben gecelikle donarım herhaldeben pijama şeklinde olanlardan alıcam. 1 takım alsam yeter mi acaba? biraz pahalı oluyor çünkü lohusa pijamaları. evdekilerden de koyarım :44:
Bende hamileliğimde diyet yapan annelerdenim çünkü gebelik şekeri bebek ve anne için çok önemli kontrol altına almak lazım ben bu surecte dıyetısyene gıttım örnek diyet listem ve nelerden uzak kalınması gerekiyor vs bloğumda ki ANNESİNİN PRENSİ: Gestasyonel (gebeli�e ba�l�D�YABET yazıdan okuyabilirsiniz, Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin
Korkunun ecele faydası yok bacım paşa paşa gidip deldircez kendimizi 4 kere dahayeter ki sonucu iyi çıksın herşeye razıyım, çıkmassa da bebişlerimizin canı sağ olsun
Benim 50'lik 188 çıktı sen yırtabilirsin de ben ne olurum bilmem :44: ne zaman senin 100'lük?
Kızlar yaaa benim bebişim bugün hiç oynamadı
slm kızlar
hastane cantası için gecelik aldınız mı
sizce pijama tarzımı elbise mi daha uygun olur ocak ayında üşümezmiyiz
istanbuulda bildiğiniz bir yer mi güzel alabileceğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?