2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım, inşallah devam etmez yükseklik... Sen de zamanında alırsın minişini kucağına...

Moralini bozma tansiyon moralle de ilişkili...

Bana da bir şey yeme içme fazla da hareket etme dediler... :26:

Kızlar şekerim diyetlede pek düşmüyor hala yüksek ( bebeğimide tam olarak hissedemedim bugün az yiyiyorum ondanmı acaba..

ben aldım canım ama henüz kargoda. 1-2 güne gelir. ben de kullanıp yorum yaparım. ben daha önceden bi nem ölçer aldım odanın nem drumunu takip etmek için. nemin %40-60 arası olması gerekiyormuş. bizim %28-30 ancak. çok kuru yani. çiçek bile yaşamıyor bizim evde hep kurudu çiçeklerim. öncesinde nem ölçer alabilirsiniz. pahalı bişey değil arzumun, teknosadan 15-20 tl arsı bişeye aldık biz.

Arzum Bebbe Nem Ve Sıcaklık Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

su ve ıslak havlu olayını denedim ben ortamın nemini %1 bile artırmadı, burun tıkanıklığını da gidermedi.

Kızlar şekerim diyetlede pek düşmüyor hala yüksek ( bebeğimide tam olarak hissedemedim bugün az yiyiyorum ondanmı acaba..

canım çok geçmiş olsun, yürüyüş kısmını uyguluyor musun peki? belki düşmesi için 1-2 güne gerek vardır? umarım kontrol altına alırsın en kısa zamanda

Herkese selam annişler
Ben yarınki test için nasıl gerildiysem artık, okuldan gelince şurada koltukta yarım saat kestireyim dedim ama bildiğiniz korku filmi tadında gerilimli bir rüya gördüm korktum valla.
Neyse olur heralde öyle hamilelikte.
Bu arada geçen hafta 50'lik yapılırken bana da laboratuvardaki kadın su bile içmiceksin demişti, yeme içme yasak demişti.

Canım neler yiyorsun bir günde? Tatlıyı kesince birkaç gün kıpırdamayo gibi geliyo insana, bi de bol suyu unutma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Moralini bozma canım, şükret ki bebeğin de bir sorun yok, sadece hamileliğinin son aylarını biraz daha dikkat ederek geçireceksin hepsi o kadar. Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda geçmişe bakıp ne kadar da evham yapmışız diyeceğiz :) Sen mutlu ve moralli ol ki bebişin de aynı şekilde mutlu olsun.

canım çok geçmiş olsun, yürüyüş kısmını uyguluyor musun peki? belki düşmesi için 1-2 güne gerek vardır? umarım kontrol altına alırsın en kısa zamanda

Teşekkürler canım iyi dileklerin için, bugün yeni bi endokrin doktoruna gittim uzmanlık alanı diyabet olan bi doktor. Oda günde 40 dk yürü dedi ama kokum kalkmıyo işe bugünde gitmedim. Diyete alışıcaksın dedi inşallah en kısa sürede alışabilirim.

Bugün gittiğim doktor diyet listesi yeterli arttıramayız dedi, bilemiyorum halsizm. Bide internetten bakmıycam diyorum yine baktım okudum çok moralim bozuk söz vermiştim bakmıycaktım. Kendi kendimi üzüyorum işte birazda o yüzden böyleyim herhalde

slm kızlar

hastane cantası için gecelik aldınız mı

sizce pijama tarzımı elbise mi daha uygun olur ocak ayında üşümezmiyiz

istanbuulda bildiğiniz bir yer mi güzel alabileceğimiz

Seni öyle iyi anlıyorum ki .. Geçen hafta doktordan geldim, internetteki saçma sapan sitelerde abuk subuk şeyleri okudum, ağla ağla içim çıktı. Ki geçen haftaki teşhis değil bişey değil ona rağmen, bebeğime bişey olma ihtimalinin varlığı bile beni mahvetti. Ama sonra dedim ki bebeğinde bişey var mı? Yok. Sen hasta mısın, o da hayır. Durum en vahim halinde bile olsa geçici olacak Allah'ın izniyle. Hiç kendini üzme, ben bu tarz şeyler için canımı sıkınca korkarım, sanki Allah bana yukardan bakıp 'sen dur ben sana öyle bir dert vereyim de sen buna üzüldüğüne pişman ol.' diyormuş gibi gelir :44: Allah beterinden korusun bizi de masum yavrularımızı da.

Cok gecmis olsun Aysbozz umarim diyetle sekerin duzene girer. Benim esim de birkac kez diyetisyen kontrolunde diyet yapti. Her seferinde ilk 2-3 hafta cok zorlanmisti, sonra alisti.

Ne olur moralini bozma ve lutfen drlari dinle ve burasi haric hic bir siteyi okuma. Beni oteki topikten hatirliyorsundur. Bu yuzden esim hamileligin en basindan beni dra sikayet etmisti. Internet yasak bana. Birsey okuyup esime soylesem bile nerden duydun, dr mu soyledi diyor ve kiziyor. Lutfen sen de okuma. Benim babamin yegenlerinde diyabet var, fakat eskiden seker yuklemesi testi yapilmadigi icin hamilelikte yukseldigini bilmiyorlarmis. Bir tabesi iki hamileliginde de 30 kilo uzeri almis, bebekler de 4.5 ve 5 kg dogmus. Digeri de yine 4.5 kg uzeri iki cocuk dogurdu. Cok sukur kilo haric cocuklarda hic bir problem cikmadi, bazisi uniyi bitirdi bazisi da uni okuyor. Benim kisitli bilgim var hamilelik diyabeti konusunda, yanlis biliyor olabilirim fakat asiri kilolu bebek disinda zarari yok diye biliyorum. Kaldi ki sen bilincli davraniyorsun ve diyetini uyguluyorsun. Insallah yeterli olur ama olmazsa bile insulinlr caresi var. lutfen baska kotu birsey dusunme, kotu seyler de okuma canim.

Kızlar Allah razı olsun, bunları duymak inanın iyi geldi. Nette erken doğum gebelik zehirlenmesi filan yzıyodu o fena yaptı beni. Haklısınız okumuycam artık düşünmiycem. İnsanlar neler yaşıyo bunu unutmamalı bunada şükür demeliyim..

slm kızlar

ay ben gecelikle donarım herhalde ben pijama şeklinde olanlardan alıcam. 1 takım alsam yeter mi acaba? biraz pahalı oluyor çünkü lohusa pijamaları. evdekilerden de koyarım :44:

ay ben gecelikle donarım herhalde ben pijama şeklinde olanlardan alıcam. 1 takım alsam yeter mi acaba? biraz pahalı oluyor çünkü lohusa pijamaları. evdekilerden de koyarım :44:

Valla bende gecelikle donarım gibi geliyor bana
evdekilere de sığamam sanırsam
:26:

Teşekkürler, hemen bakıyorum, bebeğini kokla benim için:))

Canım doğru söylüyorsun, bu yüzden yarın gideceğim. İlk gittiğimde eşim izin almıştı, ama şimdi yeniden izin alma durumu yok. Tek başıma sürünmesem bari oralarda...Yanıma kitap, tablet alacağım. Canım sıkıldığında onlarla takılırım:)) Sen ne zaman gideceksin? Canım umarım hepimizin sonucu iyi çıkar:))

slm kızlar

Canım ben bı tane pijama aldım.bı takımda gecelık sabahlık takım alıcam..tawsıyem emınonunden temın edebılırsın fıyat hem uygun hemde bol çeşit war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…