herkese günaydııın nasılsınız güzell anneler? ben de imdi sağlık ocağından geliyorum tahlil sonuçlarımı aldım kolesterolüm gene yüksek çıktı sanki löp löp tereyağı yiyorum :) hemşire gebelikte oluyo bazen booool boool su içiceksiniz dedi.. aman suyu ihmal etmeyin kızlar idrar yolu enfeksiyonundan tutunda kolesterole kadar herşeye faydası var.. aile hekimine de ferro sanol yazar mısınız onu kullanıyorum dedim gyno ferro daha uygun deyip onu yazdı ısrarla :)
Tatlım günaydın, hamilelikte kolesterol bakılmaz hatta doğumdan sonra 6 ay kadar bile bakılmaz çünkü vücut süt üretimi için yağ stoklar hiç kafanı takma günlük yürüşlerini yap yeşilik yemeği ihmal etme yeter, Gyno ferro sanol'un içinde folik acid var senin ve bebeğin için çok önemli o yüzden yazmıştır, Sağlıklı güzel doğumlar dilerim.
Sevgiler,
ANNESİNİN PRENSİ
maşallah sana da kızına da :) amiiiin inşallah hep iyi haberler alalımGünaydın hamişler ve bebikler,
dun şeker yüklemesi yapılmıştı çok şükür Rabbime iyi çıktı sonuçlar çok korkuyordum korktuğum başıma gelmedi hamd olsun. Sonra da doktor prensesime baktı. 800 gr 33 cm olmuş minik kuzum. Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün olsun :)
maşallah sana da kızına da :) amiiiin inşallah hep iyi haberler alalım
Bana da bir şey yeme içme fazla da hareket etme dediler... :26:
Allah razı olsun, artık düşünmemeye çalışıyorum.. Şu diyete bi alışırsam işe devam edicem yoksa bu halsizlikle zor işe başlamam. Evdede olunca sürekli kuruyor insan. Doğru diyosun streste çok kötü Allah beterinden sakınsın inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Bugün ağladım biraz rahatladım
ay ben gecelikle donarım herhaldeben pijama şeklinde olanlardan alıcam. 1 takım alsam yeter mi acaba? biraz pahalı oluyor çünkü lohusa pijamaları. evdekilerden de koyarım :44:
Günaydın hamişler ve bebikler,
dun şeker yüklemesi yapılmıştı çok şükür Rabbime iyi çıktı sonuçlar çok korkuyordum korktuğum başıma gelmedi hamd olsun. Sonra da doktor prensesime baktı. 800 gr 33 cm olmuş minik kuzum. Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün olsun :)
Kızlar sezeryan veya normal doğum olacağımız ne zaman belli edio kendini acaba bebişin başı nezaan aşağıya iniyo bilen varmı
Kızlar herkese selam
Biz geldik hastaneden, 4 kere kan alındı kevgire döndük
1 saate kadar sonuçlarımız belli olacak. Sonuçlar kötü çıkarsa nasıl olsa yasaklanacak diye hastaneden dönünce bi tane halley yedim ödül olarak, kendimi çok iyi hissediyorum
İnşallah herkes güzel haberlerle gelir, dua ediyorum hepimiz için..
Gözün aydın canım inşallah darısı başımıza, kuzuna da maşallah annesi iyi beslemişsin
Günaydın hamişler ve bebikler,
Kızlar sezeryan veya normal doğum olacağımız ne zaman belli edio kendini acaba bebişin başı nezaan aşağıya iniyo bilen varmı
Kızlar herkese selam
1 saate kadar sonuçlarımız belli olacak. Sonuçlar kötü çıkarsa nasıl olsa yasaklanacak diye hastaneden dönünce bi tane halley yedim ödül olarak, kendimi çok iyi hissediyorum
Gözün aydın canım inşallah darısı başımıza, kuzuna da maşallah annesi iyi beslemişsin
Kızlar herkese selam
gözün Aydın canım bebişini de görmüşsün... Ben artık bebeği tam göremiyorum, bacak boyu, karın çevresi, baş çevresi... Küçükken hep görüyorduk ya şimdi tam anlayamıyorum...
Kızlar herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?