- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Hadi gözün Aydın, inşallah iyi haberler alırsın... Ben de sizi merak ediyordum...
Sekerim kac cikti? Cok merak ediyorummmm
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah iyi çıkar
Kızlar herkese selam
Tahlil sonucunu öğrenmek için telefonda uğraşırken geçirdiğim sinir harbi ve ağlama krizine rağmen sonuçlarımı aldım.
açlık: 78.4 / 105
1. saat: 169 / 190
2. saat: 143 / 165
3. saat: 112.9 / 145
Şu yanındaki üst sınırlar bana biraz yüksek geldi, Türk Klinik Biyokimya Derneği diye bir site buldum, devlete ait bir site (Trk Klinik Biyokimya Dernei) burdaki değerler de 95-180-155-140 şeklinde gidiyo. Test edildi onaylandı, nereye bakarsam bakayım değerlerimin 4'ü de sınırların altında. Allah'ıma şükürler olsun, herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallah..
1 haftadır bu testle yatıp kalktım,o kadar şapşallaşmışım ki eşime 'ee naapcam ben şimdi bişey yapmam gerekmiyo di mi' diye soruyorum :44:
kızlar çooookkkk kötüyüm yaa bu mide yanması-ekşimesi beni öldücek, süt iç dediler geçmedi, tahin helvası ye dediler geçmedi, haftaya randevum doktoruma dicem ama nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum
iyi akşamlar anneler. mide yanması bende de var, baharat, yağ, çok yemek tetikliyo. gaviscon içiyorum ama bazen dersi anlatamayacak hale geliyorum. yanımda taşıycam artık.
izin konusunda ne düşünüyorsunuz? 37 yi tamamlayıp ayrılırsam olurda doğum 38 de olursa kalan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyo mu? boşa mı gidiyo? bilen var mı?
Günaydın kızlar.Bebeğimi zaten az hishediyorum 3 gündürde hiç oynamadı dün ağaya sızlaya doktora gittim çok şükür iyimiş ama benim beklerken ömrümden ömür gitti.
Doktor renkli ulturason istedi 25 haftamdayım.niçin istemiş olabilir.bide benim karnım çok kaşınıo kaşımamaya çalışıyrm galiba yırtılacak bunun için kullandınız bişi varmı
Kızlar herkese selam
Tahlil sonucunu öğrenmek için telefonda uğraşırken geçirdiğim sinir harbi ve ağlama krizine rağmen sonuçlarımı aldım.
Şu yanındaki üst sınırlar bana biraz yüksek geldi, Türk Klinik Biyokimya Derneği diye bir site buldum, devlete ait bir site (Trk Klinik Biyokimya Dernei) burdaki değerler de 95-180-155-140 şeklinde gidiyo. Test edildi onaylandı, nereye bakarsam bakayım değerlerimin 4'ü de sınırların altında. Allah'ıma şükürler olsun, herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallah..
1 haftadır bu testle yatıp kalktım,o kadar şapşallaşmışım ki eşime 'ee naapcam ben şimdi bişey yapmam gerekmiyo di mi' diye soruyorum :44:
Canım bazı bebişler kafasını dayamayı seviyor
benimki kafasını dayadığında çok sert oluyor ve ağrı yapıyor
pozisyon değiştirdiğinde rahatlıyorum
Cok sevindimm!! Dmek ki kuru incirlerden uzumlerden yuksek cokmis. Darisi bizlerin basina :)Kızlar herkese selam
Besleniyordur annesi. Zaten bizim lup lup goturdugimuz makarnalarin, pilavlarin, cukulatalarin bebeklerimize hic yarari yok. Hem kilo alimin da duzenli olacaktir.Geçmiş olsunn bitti çok şükür, değerlerinde gayet güzel canım.. Bende açım hala ama çok şükür değerlerim normale dönüyor , tek düşündüğüm ben açken bebişim besleniyomu, pazartesi öğrenicem inşallah. Şu stresleri bi kenara bırakıp artık tekrar bebiş kıyafeti arabası odasını konuşalımmm kafa dağıtalım kızlar
İçine limon sıkıp içmeyi dene bence, çok güzel oluyo öylehem kokmaz, su kokusu arada bana da geliyo ama naapacan mecbuuur
canım ağrılarım ogün kesilmişti lakin yinede bugün gitmişken doktoruma danışmak istedim..doktorum senin söylediğini aynen söyledi.. panik yapma normal dedi..
sağolasın o gün iimi rahatlatmıştın paylaşmak istedim...
Kızlar herkese selam
Çok sevindim senin adına tatlım yaaa
ben daha hiçbirşey yapamadım yaaa ona kafam takık
bak biraz sinirlerin alt üst oldu ama atlattın çok şükür
darısı benim gibilerin başına olur umarım
ben de tatlı yemeyi kessem mi ki yaaa
Bu şeker testini eczaneler yapmıyomu acaba bi gidip sorsan hiç yoktan açlık şekerine filan bakarlar. Yada orda bağlı olduğun bi sağlık ocağı yokmu canım orasıda yapar. Kilo alımın nasıl çok aldınmı
gözünaydın çok sevindim senin adına.. geçmiş olsun tekrar. artık hamileliğin tadını çıkarmaya bak bundan sonra :)
Cok sevindimm!! Dmek ki kuru incirlerden uzumlerden yuksek cokmis. Darisi bizlerin basina :)
Geçmiş olsunn bitti çok şükür, değerlerinde gayet güzel canım.. Bende açım hala ama çok şükür değerlerim normale dönüyor , tek düşündüğüm ben açken bebişim besleniyomu, pazartesi öğrenicem inşallah. Şu stresleri bi kenara bırakıp artık tekrar bebiş kıyafeti arabası odasını konuşalımmm kafa dağıtalım kızlar
Çok sevindim senin adına tatlım yaaa
ben daha hiçbirşey yapamadım yaaa ona kafam takık
bak biraz sinirlerin alt üst oldu ama atlattın çok şükür
darısı benim gibilerin başına olur umarım
ben de tatlı yemeyi kessem mi ki yaaa
deneyeyim canım
limon sıkınca tadı değişir ve ben içebilir miyim cidden
metrobüs güzergahında caddede beylikdüzünde medlife var muayene 30 normal doğum 450 sezeryan 850
Kızlar herkese selam
İyi aksamlar kızlar, şeker yüklemesinden olumlu sonuç alan arkadaşlar hadi gözünüz aydın, darısı başımıza:)
Yüksek çıkanlar da üzülmesinler lütfen en azından dikkat ederek önlenebiliyor.
Bugün ben bir hata ettim sabah kahvaltımı iyi yapmadım ara öğün yemedim 10da poğaça yedim sonra 1 gıbı elma muz ve taa aksam 6 bucuga kadar 1 dılım ekmek peynır ve bebegım vurdu bayagı bana:) acaba ıyı beslenemeyınce onlar da etkılenıyormudur yoksa zaten vücut depolarından alıyorlar mıdır? Gene sağlık ocagından aradılaryarın vurulacam aşımı yanı 24. hafta umarım gec kalmadım.....Şeker yuklemem de 25 ekımde olacak yanı daha ıkı haftam var yanı 26. haftam hatta 27de olacam
Canım çok sevindim, benim de test sonucum normal çıktı. ama bu test fena çarptı, açlıktan mı, neden olduğunu anlamadım, ama bayılacak gibiydim hastanede, saat 11 gibi eşimi aradım, izin alıp geldi, eve geldiğimden beri 6 saat uyudum:)) Bunu da atlattık, çok şükür, darısı herkesin başına:))
Canım çok sevindim, benim de test sonucum normal çıktı. ama bu test fena çarptı, açlıktan mı, neden olduğunu anlamadım, ama bayılacak gibiydim hastanede, saat 11 gibi eşimi aradım, izin alıp geldi, eve geldiğimden beri 6 saat uyudum:)) Bunu da atlattık, çok şükür, darısı herkesin başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?