Arada kacamak yapiyorm canim ama yine de dikkat etmeye basladim. Senin de mi sınirdan yüksek canimBebislere bisi olmasin da yeter ki tatli da yemeyiz
Başakşehir tıp Merkezi canım başakşehir de
Bana çok uzak...
Bana çok uzak...
Canım, lütfen kendini bu kadar üzme... Ben de baktım gebelik şekerinin etkilerine, hepsi ihtimaller, iri bebek, solunum sıkıntısı şu bu... Eee bunlar normal gebelerde olmuyor mu... Dört kilo doğurmuş, beş kilo doğurmuş diye övünerek söylüyor millet..
Benim görümcemin bebeği bir hafta ünv hastanesinde yattı, solunum sıkıntısından ömürlerinden ömür gitti... şekeri mi vardı, hayır....
Demem o ki risk hepimizde var, tüm riskleri hesaplarsak yaşamamak lazım... Rabbim kötü ihtimallerden korusun hepimizi...
Hiç kendini üzme, gebelik şekeri normalde şekeri olan kadınlardaki gebeliklerden daha risksiz, bir çok kadın bu durumdan habersiz sağlıklı bebeklerini doğuruyor, sen kontrollü bir gebesin...
Stres şekerden daha zararlı, bebeklerin de günü gününü tutmuyor taşınma dönemi benimki de az hareket ediyordu, dün iyiydi, bu gün yine yavaş... Pozisyondan da kaynaklanıyor...
Üzme bebişini annesi...sağlıkla gelecek o.. Sen de neden hamileliğimi kendime zehir ettim diye üzüleceksin, doğumdan sonra bu günler özleniyor, demedi demeyin tadını çıkarın...
Kızlar istanbul a yeni taşındim ve tetanoz aşısı vurunmam gerekiyo. Evime yakın sağlık ocagina gitsem direkt vururlarmi asi. Yoksa randevu mu almak gerekiyor onceden. Randevu alınmadan bakilmadgini duydum acaba doğru mu?
canım içimden gelmiyo bu günlerde yaaa
hem üşüyorum hem de midem bulanıyo sudan
sanki kokuyo su
Canım onları ben de okudum da, en kötü senaryolar denk gelmiş bize. İnternete bakarsan herhangi bir yerinde çıkan basit bir yaraya bakıp kanser olduğunu bile düşündürebilir onlar, hiç takılma o okuduklarına. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Yarın sabah 8'de hastanede olcam kısmetse, ilk sıradan hemen açlık kanımı veririm ne kadar erken biterse o kadar iyi. Benim de ilk gittiğimde eşim yanımdaydı, çıkana kadar bekledi eve bile getirdi sağolsun ama bu sefer uzun kalınacak o yüzden yanımda kalamicak, sadece sabah bırakıcak. Görümcemin yarın izin günü, onu alıp getirecek eşim yanıma, ayılıp bayılırsam en azından yanımda biri olacak. Artık muhabbet, biraz kitap, gazete idare etcez.
Sonuçları güzel gelsin de ben beklemeye razıyım :44:
National geographic in dvd belgeselleri var ya onalardan '' yasama yolculuk / anne karninda yasamin oykusu" dvdsi.. D&R da bulabilirsin yada netten indirebilirsin.. Ben gazete vermisti bir iki yil once lazim olur diye almistim..
yok öle bişi kaydınızı açtırıp vurdurusunuz nerdesiniz bu arada hoşgeldiniz
nerdesin winebir
Allah razı olsun, artık düşünmemeye çalışıyorum.. Şu diyete bi alışırsam işe devam edicem yoksa bu halsizlikle zor işe başlamam. Evdede olunca sürekli kuruyor insan. Doğru diyosun streste çok kötü Allah beterinden sakınsın inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Bugün ağladım biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?