2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ameliyatimda hastaneye bir tane uzun kollu gecelik bir de kisa kollu pijama takim goturmustum. Uzun kollu hic giyilemiyor kizlar, cunku sezeryanda kolda serum takili oluyor, ilac yapmak icin de klebek takili. Notmal dogumda da takiyorlar mi bilmiyorum. Pijamanin da sadece ustunu giydim, cunku alti ameliyat yerine baski yapiyor ve agritiyot. Ben bu yuzden iki tane kisa kollu lohusa geceligi aldim. Ev icin de uzun kollu kalin pijama takim aldim. Tavsiyem gecelikle daha rahat edersiniz. Ben winebirin tavsiye ettigi ankaradaki toptancidan aldim, disarda fiyatlar yuksekti. Istanbulda da eminonunden falan alin. Adina lohusa geceligi pijamasi deyip insanlari kazikliyorlar.

Arada kacamak yapiyorm canim ama yine de dikkat etmeye basladim. Senin de mi sınirdan yüksek canim Bebislere bisi olmasin da yeter ki tatli da yemeyiz

Evet canım benim de 156 çıktı tokluk, 140 ve üstüne 100'lük yükleme yapıyorlarmış..Yarın gideceğim. Ben de kestim tatlı yemeyi, hatta tatlı meyve yemekten kaçınır oldum...en kıymetlimiz onlar, allahım korusun onları:))

Allah razı olsun, artık düşünmemeye çalışıyorum.. Şu diyete bi alışırsam işe devam edicem yoksa bu halsizlikle zor işe başlamam. Evdede olunca sürekli kuruyor insan. Doğru diyosun streste çok kötü Allah beterinden sakınsın inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Bugün ağladım biraz rahatladım

Kızlar istanbul a yeni taşındim ve tetanoz aşısı vurunmam gerekiyo. Evime yakın sağlık ocagina gitsem direkt vururlarmi asi. Yoksa randevu mu almak gerekiyor onceden. Randevu alınmadan bakilmadgini duydum acaba doğru mu?

yok öle bişi kaydınızı açtırıp vurdurusunuz nerdesiniz bu arada hoşgeldiniz

canım içimden gelmiyo bu günlerde yaaa
hem üşüyorum hem de midem bulanıyo sudan
sanki kokuyo su

İçine limon sıkıp içmeyi dene bence, çok güzel oluyo öyle hem kokmaz, su kokusu arada bana da geliyo ama naapacan mecbuuur

Kızlar hepinize ve bebişlerinize iyi geceler tatlı rüyalar. Biz yatıyoruz kızımla malum yarın erkenden hastane günü :44:
Yarın birsürü kişi delik deşik olucaz, inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Allah yardımcımız olsun. Öperiz hepinizi

Bence de güzel sonuçlar gelsin, bekleriz:)) Gazete iyi fikir, ben de alayım yanıma...Ben de acayip bir mide yanması var, dayanamıyorum...

Ağlamak iyi geliyor insana, stresini alıyor... Tecrübeyle sabit....:44:

İyi olmana sevindim.. İnşallah diyetine alışırsın, sonrasında zamanı gelince bir güzel doğum hikayelerimizi paylaşırız burdan...

Ne heyecanlı.... Minik minik ellere ayaklara, mis gibi cennet kokularına sağlıkla kavuşuruz inşallah...

günaydın anneleeeerrr!!!

bugün tahlil yaptıracak arkadaşların umarım tahlil sonuçları normal çıkar.
hepinize güzel bir gün diliyorum :)

herkese günaydııın nasılsınız güzell anneler? ben de imdi sağlık ocağından geliyorum tahlil sonuçlarımı aldım kolesterolüm gene yüksek çıktı sanki löp löp tereyağı yiyorum :) hemşire gebelikte oluyo bazen booool boool su içiceksiniz dedi.. aman suyu ihmal etmeyin kızlar idrar yolu enfeksiyonundan tutunda kolesterole kadar herşeye faydası var.. aile hekimine de ferro sanol yazar mısınız onu kullanıyorum dedim gyno ferro daha uygun deyip onu yazdı ısrarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…