Canım süpermiş:)) hem fiyatı uygun hem doktor iyi..Nerede bu hastane?
Sorma canım, benim de yüksek çıktı( Ben de bu hafta içi 100'lük yaptırmaya gideceğim. Umarım ondan sorun çıkmaz. Diyeti neden uygulayamıyorsun, çok mu zor? Ben de keimce diyete girdim, canım tatlı istiyor ama yemeyeceğim. Tezimi yazıyorum bir yandan, doğumdan önce bitireyim istiyorum, bu yüzden geriden takip ediyorum sizi...Hastane pahalı, ama şimdi doktor da değiştirmek istemiyorum, bakalım...
slm kızlar
hastane cantası için gecelik aldınız mı
sizce pijama tarzımı elbise mi daha uygun olur ocak ayında üşümezmiyiz
istanbuulda bildiğiniz bir yer mi güzel alabileceğimiz
Kızlar Allah razı olsun, bunları duymak inanın iyi geldi. Nette erken doğum gebelik zehirlenmesi filan yzıyodu o fena yaptı beni. Haklısınız okumuycam artık düşünmiycem. İnsanlar neler yaşıyo bunu unutmamalı bunada şükür demeliyim..
Canım doğru söylüyorsun, bu yüzden yarın gideceğim. İlk gittiğimde eşim izin almıştı, ama şimdi yeniden izin alma durumu yok. Tek başıma sürünmesem bari oralarda...Yanıma kitap, tablet alacağım. Canım sıkıldığında onlarla takılırım:)) Sen ne zaman gideceksin? Canım umarım hepimizin sonucu iyi çıkar:))
Kızlar yaaa benim bebişim bugün hiç oynamadı
nerdeyse hiç
ondan mıdır ki
Teşekkürler canım iyi dileklerin için, bugün yeni bi endokrin doktoruna gittim uzmanlık alanı diyabet olan bi doktor. Oda günde 40 dk yürü dedi ama kokum kalkmıyo işe bugünde gitmedim. Diyete alışıcaksın dedi inşallah en kısa sürede alışabilirim.
Bugün gittiğim doktor diyet listesi yeterli arttıramayız dedi, bilemiyorum halsizm. Bide internetten bakmıycam diyorum yine baktım okudum çok moralim bozuk söz vermiştim bakmıycaktım. Kendi kendimi üzüyorum işte birazda o yüzden böyleyim herhalde
Canım doğru söylüyorsun, bu yüzden yarın gideceğim. İlk gittiğimde eşim izin almıştı, ama şimdi yeniden izin alma durumu yok. Tek başıma sürünmesem bari oralarda...Yanıma kitap, tablet alacağım. Canım sıkıldığında onlarla takılırım:)) Sen ne zaman gideceksin? Canım umarım hepimizin sonucu iyi çıkar:))
nerdeyse hiç
ondan mıdır ki
evt ondan oluyo bebek susuz kalıyo bende bugün 2 bardak içtim hareketsizdi bi şişe aldım içiyom oynuyo maşallah muz ye yada bal ama su kesin iç
Ama ama ama canım hiç su istemiyor bugünnn
Canım bol su içersen bebişin suyu bol oluyormuş daha rahat hareket ediyomuş ve hareketleri daha rahat hissediliyomuş, suyla direk bağlantılı bu olay, kuzunun suyu azalır Allah korusun ihmal etme derim
benimde istemiyodu ama bebişini düşün hakkına giriyon annesi
Benimki de hiç oynamadi canim normalde hareket etmedi dedigim günler en azindan hissediodm amazayif olabiliyordu. Bugun hic ama hiç oynadi su da ictim halbuki bol bol
Benimki susuzluktan mı bilmiyorum da krampla kalktım zaten
hiç de oynamayınca korktum
bebişinde sana tavır yapar annesi ozaman ayran iç oda aynı üşümekse battaniyenin altındayım biyandanda su içiyom benim mide yanmamı rahatlatıyor
ayy deme öyle teyzesi yaaa
tavır yapmasın bebişim annesine
çok üzülüyorum zaten oynamıyo diye
bende battaniye altında yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?