- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Zırsızdeli yarın güzel haberlerini bekliyorum.
tesekkurler cnm sıze de ıyı tatıllerGüzel anneler ve tatlı bebişleri
2 gündür hep okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım, çok yoğunum tatil öncesi hem iş hem ev yordu beni.
Biz kısmetse yarın yola çıkıyoruz, fırsat bulup gelemem diye şimdiden yazayım dedim.
Bebişleriniz ve aileleriniz ile güzel, mutlu, huzurlu, bebişlerinizin tepiklerini bol bol hissedeceğiniz bir bayram tatili geçirmenizi dilerim..
Herkes güzel haberler ile, sağlıklı ve dinlenmiş bir şekilde dönsün inşallah tatilinden.
'zirsizdeli' canım özellikle seni çok merak ediyorum, umarım gittiğin yerde bulduğun doktor bütün sorunlarına çare bulur da sen de mutlu mesut dönersin aramıza
Hepinizi öpüyoruz bebişimle, dikkatli gidin, sağlıklı mutlu geri gelin..
sorunum pıhtılaşma bozukluğuymuş canım, her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum işte bu haftalara kadar geldik Rabbime şükür. amin canım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın Allah'ım.
su gitmesi olayını ilk kez duydum, inşallah önemsiz bir durumdur. ben inanıyorum Ayşegül hanım çare olucaktır.
Güzel anneler ve tatlı bebişleri
2 gündür hep okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım, çok yoğunum tatil öncesi hem iş hem ev yordu beni.
Biz kısmetse yarın yola çıkıyoruz, fırsat bulup gelemem diye şimdiden yazayım dedim.
Bebişleriniz ve aileleriniz ile güzel, mutlu, huzurlu, bebişlerinizin tepiklerini bol bol hissedeceğiniz bir bayram tatili geçirmenizi dilerim..
Herkes güzel haberler ile, sağlıklı ve dinlenmiş bir şekilde dönsün inşallah tatilinden.
'zirsizdeli' canım özellikle seni çok merak ediyorum, umarım gittiğin yerde bulduğun doktor bütün sorunlarına çare bulur da sen de mutlu mesut dönersin aramıza
Hepinizi öpüyoruz bebişimle, dikkatli gidin, sağlıklı mutlu geri gelin..
Canım benim gittiğim hastane de MardinPark hastanesi
Aslı hanım yeni gelmiş, bende bi gidip onu deneyeyim bari
bu arada zahmet ettin tatlım çok teşekkür ederim
Canım Kızıltepe uzak mı bilmiyorum ama bir de Bülent Beyi dene, öve öve bitiremedi, arkadaşım:))
Ne demek lafımı olur, bugün çok yoğun bir gündü ve acayip yoruldum, hatta işten izin alıp eve erken geldim. İlk işim onu aramak oldu. Umarım sen de memnun kalırsın ve işine yarar:))
Biz de yarın alışverişe çıkacagız elımde lıstemde ama nerden ne alacagımı bılmıyorum.cok da yorulucam sanırımtum tekstıl urunlerını ve kendıme bır seyler alaca pıjema falan... sonra koçtaştan da bır kac tane sepet kutu alacam bebegımın bakım esyalarını koymak ıvır zıvırları koymak ıcın 3 lu sepetlerden salonuma koyarım hem guzel gorunur.
yorgunluktan öldük bıdığımla çok dolaştık bugün dayanamadım ciciler aldım
Biz de yarın alışverişe çıkacagız elımde lıstemde ama nerden ne alacagımı bılmıyorum.cok da yorulucam sanırımtum tekstıl urunlerını ve kendıme bır seyler alaca pıjema falan... sonra koçtaştan da bır kac tane sepet kutu alacam bebegımın bakım esyalarını koymak ıvır zıvırları koymak ıcın 3 lu sepetlerden salonuma koyarım hem guzel gorunur.
canım sıra bulamadım onda da
bir dahaki gidişime onu da deyeyim
bana iyi bi doktor lazım gerçekten
ayyy ne güzellll
hayırlı olsun annesi, güle güle giysin inşallah
Nöbetçi olduğu günleri öğrenip, mesai sonrası gitsen, hem daha çok ilgilneir belki. Şırnak-Mardin arası kaç saat bilemiyorum ama..Yarın içi dularım seninle, güzel haberlerle gel.
yarında çıkcaz eminönüne biraz bana biraz bebişe yine alırız
Biz de yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorz, nerelere gitmeyi planlıyorsunuz? Bizim de aklımızda bir yer yok. Hellobaby diye bir mağaza buldum nette, oraya mı gitsek acaba diyorum. Şimdiiden kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?