2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Güzel anneler ve tatlı bebişleri:16:
2 gündür hep okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım, çok yoğunum tatil öncesi hem iş hem ev yordu beni.
Biz kısmetse yarın yola çıkıyoruz, fırsat bulup gelemem diye şimdiden yazayım dedim.
Bebişleriniz ve aileleriniz ile güzel, mutlu, huzurlu, bebişlerinizin tepiklerini bol bol hissedeceğiniz bir bayram tatili geçirmenizi dilerim..
Herkes güzel haberler ile, sağlıklı ve dinlenmiş bir şekilde dönsün inşallah tatilinden.
'zirsizdeli' canım özellikle seni çok merak ediyorum, umarım gittiğin yerde bulduğun doktor bütün sorunlarına çare bulur da sen de mutlu mesut dönersin aramıza :16:
Hepinizi öpüyoruz bebişimle, dikkatli gidin, sağlıklı mutlu geri gelin.. :16:

2 gündür hep okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım, çok yoğunum tatil öncesi hem iş hem ev yordu beni.
Biz kısmetse yarın yola çıkıyoruz, fırsat bulup gelemem diye şimdiden yazayım dedim.
Bebişleriniz ve aileleriniz ile güzel, mutlu, huzurlu, bebişlerinizin tepiklerini bol bol hissedeceğiniz bir bayram tatili geçirmenizi dilerim..
Herkes güzel haberler ile, sağlıklı ve dinlenmiş bir şekilde dönsün inşallah tatilinden.
'zirsizdeli' canım özellikle seni çok merak ediyorum, umarım gittiğin yerde bulduğun doktor bütün sorunlarına çare bulur da sen de mutlu mesut dönersin aramıza :16:
tesekkurler cnm sıze de ıyı tatıller

sorunum pıhtılaşma bozukluğuymuş canım, her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum işte bu haftalara kadar geldik Rabbime şükür. amin canım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın Allah'ım.
su gitmesi olayını ilk kez duydum, inşallah önemsiz bir durumdur. ben inanıyorum Ayşegül hanım çare olucaktır.

canım en azından sorununun ne olduğunu bulmuşlar
Allah'ın izniyle bebişin güzelce doğar ve kucağına alıp sevmek de nasip olur
su gitme umarım önemli değildir
sürekli gidiyor maalesef

biz gidemiyoruz bayram tatiline canım
ama senin adına çok mutlu oldum
aman yavaş yolculuk yapın, kendine de bebişine de dikkat et tatlım
hava değişimlerinden ve griplerden korun
canım umarım yarın çok mutlu dönerim , bebişimi görmüş olurum, herşey yolunda olur
bayrama mutlu haberlerle gireriz hep beraber

Biz de yarın alışverişe çıkacagız elımde lıstemde ama nerden ne alacagımı bılmıyorum.cok da yorulucam sanırım:( tum tekstıl urunlerını ve kendıme bır seyler alaca pıjema falan... sonra koçtaştan da bır kac tane sepet kutu alacam bebegımın bakım esyalarını koymak ıvır zıvırları koymak ıcın 3 lu sepetlerden salonuma koyarım hem guzel gorunur.

Ne demek lafımı olur, bugün çok yoğun bir gündü ve acayip yoruldum, hatta işten izin alıp eve erken geldim. İlk işim onu aramak oldu. Umarım sen de memnun kalırsın ve işine yarar:))

çok saol canım benim yaaa
mardinpark da tek doktor kalmış onda da kota dolmuş
diğer hastanelerdeki doktorlara 15 gün boyunca sıra yok dediler
bende mecbur mardinparkdakine gelmeme ihtimali olsa da aldım bi sıra
15.00a kadar bekleyecem sıra gelir belki diye

Biz de yarın alışverişe çıkacagız elımde lıstemde ama nerden ne alacagımı bılmıyorum.cok da yorulucam sanırım:( tum tekstıl urunlerını ve kendıme bır seyler alaca pıjema falan... sonra koçtaştan da bır kac tane sepet kutu alacam bebegımın bakım esyalarını koymak ıvır zıvırları koymak ıcın 3 lu sepetlerden salonuma koyarım hem guzel gorunur.

Biz de yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorz, nerelere gitmeyi planlıyorsunuz? Bizim de aklımızda bir yer yok. Hellobaby diye bir mağaza buldum nette, oraya mı gitsek acaba diyorum. Şimdiiden kolay gelsin:))

bende yarın ilk kez mağaza gezecem upuzuuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra :62::62:

canım sıra bulamadım onda da
bir dahaki gidişime onu da deyeyim
bana iyi bi doktor lazım gerçekten

Nöbetçi olduğu günleri öğrenip, mesai sonrası gitsen, hem daha çok ilgilneir belki. Şırnak-Mardin arası kaç saat bilemiyorum ama..Yarın içi dularım seninle, güzel haberlerle gel.

Nöbetçi olduğu günleri öğrenip, mesai sonrası gitsen, hem daha çok ilgilneir belki. Şırnak-Mardin arası kaç saat bilemiyorum ama..Yarın içi dularım seninle, güzel haberlerle gel.

canım gidiş 3,5 saatle 6 saat arası
bazen yol kapatılıyo saatlerce beklemek zorunda kalıyorsun
olaylar oluyo arada kalıyorsun
o yüzden çok gidemiyorum aslında
saol canım duaların için
umarım yarın herşey güzel olur

Biz de yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorz, nerelere gitmeyi planlıyorsunuz? Bizim de aklımızda bir yer yok. Hellobaby diye bir mağaza buldum nette, oraya mı gitsek acaba diyorum. Şimdiiden kolay gelsin:))

tesekkurler canım sıze de kolay gelsın:)) mını damla ve ıdılbaby satan yerlere gıdıcem ama bır de englısh home nevresım ıcın..... onun dısında chıcco varsa bakacam kanz kraft falan park yatak ıcın...ama bu tetanozlu kolum sıstı yaa dun ıyıydım bugun sıstı kızlar bır ey olur mu

Selam güzel anneler & güzel yavruları,

Hamileliginde kanaması olan var mı? neredeyse 7 aylık hamileyim ve bu kacinci kanamam.. 4 ay kadar once doktorum rahimimde polip ( bir cesit et beni ) oldugunu hamilelikte cok sık goruldugunu nedeni de genelde salgılanan östrojen hormonu olduğunu söyledi. Ara ara bir kac damla kanamam oluyor, doktorum zaten bu polip'in cook lanet bir sey olduğunu& kanama yapacağını söylemişti ama bu kadar da tahmin etmemiştim açıkçası.

TEdirgin eden kısmı her seferinde acaba polip mi? acaba bebeğim iyi mi gibi dusunceler.. Tedirginim, sanırım yarın acil'e gidicem, bu hafta hemen hemen her gun hafif kanamam oldu ve bıktım açıkçası..

Sizlerde böyle sorunlar yasayan & duyan var mı?

Back
X