Günaydın tatlı annişler :)
birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?
Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Tunaydınlarr,
bugün ben de kasık ağrısıyla uyandım özellikle sağ tarafında daha yoğun hissediyorum. Sol tarafımda neredeyse hiç yok. Bazen endişelendiriyor bu durum beni ama olması gereken şeyler bunlar herhalde.
neyse Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık verdin inşallah.
Günaydın tatlı annişler :)
birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?
Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
ben de onu hiç hesaba katmamıştım. kapıyı bir ölçmek lazım o halde önce. hatta 76x110 luklar da varmış ama onların yatakları da mecburen 70x110 oluyormuş o halde neden büyük olsunki.
Canım yarın sabah ilk işim onu aramak olacak, o da meslektaşım, psikolog eşi de hatta savcı, senin şu gerizekalı doktoru da mı şikayet etsen:)) Öğrenir öğrenmez yazmaya çalışırım:))
canım nerdeyse 3 ay kanamam oldu
sonra kramplarım
sonra da su gelmesi
panik olmamayı başarabilsem keşke
arkadaslar sıze bişi sormak istiyorum ben utanıyorum ama ben bu aralar çok fazla cınsel isteksızlık yasıyorum 15 günü gectı eşimden kacıyorum bişe demesın bana dıye hemen uyuyorum eskıden hiç böle degıldım mesela hamılelıgımın baslarında bıle istek çoktu doguma kadar boyle gıderse naparım bılmıyorum bu tarz bı şey yasayan var mı???
isteksizlik herpimizde vardır illaki ben hamileligimi ögrendim ögreneli sadece bir krere oldu aklıma bile gelmiyo açıkcası bukadar problem etme istemiyosan istemiyosundur zorla yapıpta kendini kasma derim
ayy evet şeker yüklemem vardı herşey yolundaymış çok şükürMehmet beye sordum normal 500, sezeryan 600 civarında ama kaç gün kalacağına göre falan fiyat farkediyormuş tabi. normal doğum istiyorum nasıl olur dedim o anki bebeğin durumuna bağlı senin durumuna bağlı dedi. konuşmasından sezeryan taraftarı doktorlardan galiba dedim kendi kendime bakalım artık 2,5 ay kaldı bir ay sonra tekrar gidicem o zamana kadar doktorlar da rengini belli etmeye başlar bir karar veririm diye düşünüyorum ( tabi inşallah veririm o kararı )
Canım şimdi öğrenebildim, onlar Kızıltepe'de yaşıyorlarmış. Oradaki devlet hastanesinde Bülent bey varmış, ona gidiyorlarmış, çok iyi bir doktor dedi. Hatta Mardin merkezden bile çok hasta geliyormuş ona. Onlar doktorun nöbetçi olduğu akşamlarda muayene olmaya gidiyorlarmış:))
Bir defasında da Medical Park mı dedi, Mardin merkezde adında Park olan bir hastane, orada da Aslı Hanım'a gitmiş, çok ilgilendi dedi...Umarım işine yarar...
herşeyin yolunda olduğuna sevindim. gözün aydın. darısı diğer kontrollerin başına. :) fiyatı uygun görünüyo. bende bayramdan sonraki pazartesi servergaziden semih mun a randevu aldım. bakalım konuşcam doğumu burada yapmak istiyorum diye. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. herşeyin hayırlısı.
Canım şimdi öğrenebildim, onlar Kızıltepe'de yaşıyorlarmış. Oradaki devlet hastanesinde Bülent bey varmış, ona gidiyorlarmış, çok iyi bir doktor dedi. Hatta Mardin merkezden bile çok hasta geliyormuş ona. Onlar doktorun nöbetçi olduğu akşamlarda muayene olmaya gidiyorlarmış:))
Bir defasında da Medical Park mı dedi, Mardin merkezde adında Park olan bir hastane, orada da Aslı Hanım'a gitmiş, çok ilgilendi dedi...Umarım işine yarar...
Çok iyi olur gerçekten canım
ben bi Nalan hanıma gittim orda, o kadın da şimdi doğum izninde
başka kime gideceğimi bilemiyorum da açıkcası
en azından bi isim olursa aklımda gidebilirim iç rahatlığıyla
canım yaparsan çok mutlu olurum
cumartesi gideceğim çünkü
canım buraya gelecek doktor bulamıyorlarmış, gelen ya istifa ediyor ya da göreve başlamıyormuş bile
bu kadın hazır başlamışken gitmesini istemiyo hastanedekiler
Canım benim gittiğim hastane de MardinPark hastanesi
Aslı hanım yeni gelmiş, bende bi gidip onu deneyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?