Tatlı annişler ve minik kuzuları iyi bayramlar hepinize!
Zirsizdeli iyi olduğuna çok sevindim, dikkat edersin canım herşey normale döner merak etme.
Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar... Geçen gün ben de uzun bir aradan sonra alışverişe çıktım ve size yarım sayfa yazdım ama ne olduysa foruma eklenmedi bir türlü, sinir oldum.
Canım çok saol o külot yararlı bişi o zaman bedenleri varmı acaba bi araştırayım bakayım! Desteği sen diyince anladım ben hala beşiğe karar veremedimki destek alayım sıkıldım artık bu aşırı karasızlığımdan gerçekten daha adını bile koyamadık ooof of! Çok saol tatlım çok açıklayıcı oldu:)canım yeni bir külot üretmişler tek kullanımlık
kullan at yani, kanamanın çok olduğu zamanlarda dışarı çıkartmayan hem de külot konforu sağlayan bir iç çamaşırı
destek ise beşiklerin sırt ve yan bölümü için üretilen minderden ince battaniyeden kalın malzeme canım
her bebek mağazasında var
Arkadaşlar hastane için çanta hazırlayan varmı içine koyduklarınızı yazarsanız ne iyi olur:)
Anladım canım saol. O ne güzel hastaneymiş öyle bizimkide verirmi acaba hiç sanmam :)Canım bu aralar ben de hazırlamayı düşünüyordum ne olur ne olmaz. Dün hastaneye gittik bize hiçbir şey getirmeyin dediler. Şampuanından bezine herşey hastanede varmış.Ben de bebişim için İdil Baby'den organik hastane çıkışı aldım, hastaneden çıkarken giydirsinler diye. Kendim için de iki gecelik ve bir tane sabahlık aldım. Yanıma iç çamaşırı, ped, çorap, terlik, diş fırçası ve göğüs kremi almayı düşünüyorum.
Canım çok saol o külot yararlı bişi o zaman bedenleri varmı acaba bi araştırayım bakayım! Desteği sen diyince anladım ben hala beşiğe karar veremedimki destek alayım sıkıldım artık bu aşırı karasızlığımdan gerçekten daha adını bile koyamadık ooof of! Çok saol tatlım çok açıklayıcı oldu:)
Varmış bitanem sen diyince baktım hepsi burda da gördüm s m l falan diyodu bayram. Geçsin sipariş veririk artık burda töbe bulamam:)canım bizde isme bile karar veremedik henüz, yalnız değilsin merak etme
benim beşik alamayacağım kesin
ama hangi mağazaya gidersem gideyim park yataklarda da beşiklerde de destek kullanmışlar
mobilya beşik daha güzel görünüyor ama kiracılar için uygun değil maalesef
ben lohusa külotu da almadım henüz o yüzden bedeni var mıdır bilmiyorum
sadece internetten incelemiştim uzun uzun
bende henüz iki üç parça dışında bişey almadım canım
ama okuya okuya geze geze araştıra araştıra fikir sahibi oldum
en azından ne alacağımı, hangi markanın hangi modelini alacağımı biliyorum
sende en azından alacaklarına karar ver tatlım
Canım bu aralar ben de hazırlamayı düşünüyordum ne olur ne olmaz. Dün hastaneye gittik bize hiçbir şey getirmeyin dediler. Şampuanından bezine herşey hastanede varmış.Ben de bebişim için İdil Baby'den organik hastane çıkışı aldım, hastaneden çıkarken giydirsinler diye. Kendim için de iki gecelik ve bir tane sabahlık aldım. Yanıma iç çamaşırı, ped, çorap, terlik, diş fırçası ve göğüs kremi almayı düşünüyorum.
Varmış bitanem sen diyince baktım hepsi burda da gördüm s m l falan diyodu bayram. Geçsin sipariş veririk artık burda töbe bulamam:)
Haklısın tatlım. Ben daha ne alacağımı , hangi özellikte alacağımı bilmiyorum. Zaten türkiyedeki markaları sanırım burda bulamıycam. Sende almaya başla biryandan canım. Çünkü 30. Haftadan itibaren doğuma hazırlıklı olmak gerek. Bir arkadaşım 32. Haftada, diğeri 36. Haftada doğdu
şimdi internetten baktım lohusa külotlarına
3 adet varmış bir pakette 2 paket yeter diyorlar hastane için ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar(paketi 9 tl falan)
kasım annelerini okuyunca çanta hazırlasak mı diyorum bazen 27. haftada doğumu olan anneler var
Çanta hazırlanırsa tabii iyi olur
Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekir 27 haftalık bebek bizim hazırladığımız hiç bir şeyi kullanamaz, uzun süre küvezde kalma ihtimali çok fazla... Muhtemelen emme refleksi tam gelişmediği için hortumla beslenir vs vs
Amcamın oğlu böyle erken doğmuştu, bir aydan fazla belki iki ay hastanede yattı, eve geldiğinde emin olun el kadar bir şeydi... Ve yengem onu pamuklara sarıp öyle kundak yapar gibi sarardı... Kıyafetler ısıtmıyordu çünkü... Yüksek hemşireydi, buna rağmen çok zorlandı, nerede ne yapacağımı şaşırıyorum, prematüre büyütmek çok zor derdi...
İnşallah bebişlerimşz zamanında gelirler de kucaklarımızda bebeklerimi zle hastaneden çıkarız...
İnsallah canim, zamaninda saglikli sihhatli bebislerimize kavusalim.Çanta hazırlanırsa tabii iyi olur
Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekir 27 haftalık bebek bizim hazırladığımız hiç bir şeyi kullanamaz, uzun süre küvezde kalma ihtimali çok fazla... Muhtemelen emme refleksi tam gelişmediği için hortumla beslenir vs vs
Amcamın oğlu böyle erken doğmuştu, bir aydan fazla belki iki ay hastanede yattı, eve geldiğinde emin olun el kadar bir şeydi... Ve yengem onu pamuklara sarıp öyle kundak yapar gibi sarardı... Kıyafetler ısıtmıyordu çünkü... Yüksek hemşireydi, buna rağmen çok zorlandı, nerede ne yapacağımı şaşırıyorum, prematüre büyütmek çok zor derdi...
İnşallah bebişlerimşz zamanında gelirler de kucaklarımızda bebeklerimi zle hastaneden çıkarız...
Merhaba kızlar bu topice bakmak yeni aklıma geldi ben de 28 hafta 3 günlük hamileyim. Benim ikinci bebeğim de kız şu an 21 aylık bir kızım var. Forumu geriye doğru okudum biraz eğer soracaklarınız varsa beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?