2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim ben orguler ve kalin vattaniyeler dahil herseyini 30 derecede yikadim canim. Hicbirsey olmadi. Sonra da utuledim

canım ben de yıkadım bugün astım kuruyolar salonumun tamamını kapladı çamaşırlar.ay bi de minik minik herşey as as karınca duası gibi bitmedi.oooo dedim omeserma işin var bundan sonra hep böle ascan durcan....bi yandan astım bi yandan sevdim gülümsedim.battaniyelerini de yıkadım.hatta lohusa pijamalarımı ve emzirme atletlerimi sütyenlerimi de bebeğin çamaşırlarıyla karıştırıp yıkadım.sonuçta onlara da temas edecek bebeğin yüzü teni falan diye.30 derecede hassas-ipekli ayarında yıkadım.mis gibi bebek koktu evim.doyamadım kokusuna.kimbilir bebişlerimiz kendileri ne kadar güzel kokacak diye de düşündüm.

ben de medipol mega ya gidiyorum,benim dr um nagihan hanım,seninki kim,sezeyan olacağım kısmetse orda ,aralık 26 gibi

merhabalar benim doktor aralık gibi medipol de başlayacak .büyük ihtimal orada olacak sezeryanda benim. fiyatlar konusunda bilginiz varmı? muayene ücreti ve sezeryan doğum ücreti bilgi verirseniz sevinirim

ben de medipol mega ya gidiyorum,sezeryan 1450 tl,ağrı pompası ıstersen o da 150 tl,3 ebatta odaları var,sen doğum yaptığında hangi ebattakı oda bossa onu veriyorlar,bu arada dr kım

benim dr ayfer hanım aralıkta oraya başlayacak .şimdiye kadar esenler hayat taydı sonra asya sağlığa başladı şimdide medipol e başlayacak bende doktorumdan memnunum o yüzden medipol olacak kısmetse ilk doğumdanda ayfer hanım dı bende onu takip ediyorum işte.o da büyüklüğüne göremi fiyat yani en düşük olan mı 1450 tl ? ağrı pompası nedir onu yeni duydum vallah ?

ıyı aksamlar kızlar, ya ben gecelıgı beyaz aldım ya dantellı kısa kollu bır de mor aldım ama sabahlıkları yok yaa napacam?

Marka konusu acilmis ya, ben de sorunu gordum ama marka adi vermekten cekindim :)))
weewell temassiz termometre aldim. Akindan koktukaltindan olcuyor, ayrica suyun namanin ve odanin sicakligini da olcuyor.

Canım bu termometre weewell temassız ateş ölçer olarak buldum nette. Aynı şeymi acaba. Model no kodu filan varmı üsyünde. Bide banyo suyunu nasıl ölçüyo suya batırılabiliyomu, yada mamayı nasıl ölçüyo.

Ne çok sordum :) napıyım güzel bişeye benziyo yeni duydum

canım 11 de okula gidip akşam 6 da çıkıyorum. o yüzden hiçte yürüyüş yapasım gelmiyor. tembel bi hamişim yani. ama gidip gelirken basıncı bende hissediyorum. iyice aşağıya yığılıyormuş gibi..

fiyat sabit oda buyukluğune gore değil,o anda hangi oda bossa onu veriyorlar,sansına ne çıkarsa yanı,ağrı pompası nı ınternetten araştır daha fazla bılgı sahıbı olursun,ben bıldiğim kadarıyla anlatayım,sezeryandan sonra serum geliş yerıne bir ilaç daha bağlıyorlar,sancın oldukça elındeki butona basıp vücuduna ağrı kesici gelmesini sağlıyorsun,

Oglumun adi Allah kismet ederse osman efe.
Kizlarr birsey soracam. 32. Haftada calisabilir raporu aldikran sonra aralik bitmeden bi iki hafta normal rapor alsak. Rapor hakkimizdan gitse o, iznimize birsey olur mu. Benim bi arkadad boyle yapti simdi raporlu, rapor bitince izinden kullanmaya baslayacak o, uuor mu boyle

slm kızlar. arada kasım-aralık annelerinin forumlarına da bakıyorum ben az önce kasım annelerinde çok üzücü bi yazı okudum. gözyaşları ile okudum. sizi de üzmek istemiyorum, yalnız bişey sorucam, suni sancı hakkında bilginiz ya da tecrübeniz var mı? ben suni sancıdan korkuyorum, çok zor oluyor diye duydum. o dediğim arkadaşı 21 saat suni sancı da bekletmişler, suyunuz geldiyse suni sancıda bekletilmek iyi değilmiş diye yazmış.

ben normal doğum istiyorum, ama sancı olmaması durumunda sezeryana da sıcak bakıyorum. doktora bunu söylemek istemiyorum ama, yani kolaycacık sezeryana alırsa diye endişeleniyorum. bir yandan sezeryan olacaklara da özeniyorum hani doğum tarihleri falan belli. offfff

Rabbim sağlıcakla versin de kuzucuklarımızı bize, doğum şekli beride kalsın.

Rapor hakkından değil de doğum sonrası izninden gider canım o. çünkü doğum sonrasına 32. haftadan sonra fiilen çalıştığın günler aktarılıyor.

bu arada kızlar ben hurma yemeye başladım bugün, erken mi sizce? var mı düzenli yiyen?

Günaydın herkese :)) kızlar topidik yok nerelerde dünde yoktu sanırım, birbirimizden hergün haber alamayınca telaşlanıyor insan. Tomurcukta yok, zırsısdeli de. Nerdesiniz kızlar ??
Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…