değişik.. hoşuma gitti ,anlamı ne ismin?
Canim ben orguler ve kalin vattaniyeler dahil herseyini 30 derecede yikadim canim. Hicbirsey olmadi. Sonra da utuledim
isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....
ben de medipol mega ya gidiyorum,benim dr um nagihan hanım,seninki kim,sezeyan olacağım kısmetse orda ,aralık 26 gibi
ben de medipol mega ya gidiyorum,sezeryan 1450 tl,ağrı pompası ıstersen o da 150 tl,3 ebatta odaları var,sen doğum yaptığında hangi ebattakı oda bossa onu veriyorlar,bu arada dr kım
isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....
Marka konusu acilmis ya, ben de sorunu gordum ama marka adi vermekten cekindim :)))
weewell temassiz termometre aldim. Akindan koktukaltindan olcuyor, ayrica suyun namanin ve odanin sicakligini da olcuyor.
kızlar düzenli yürüyüş veya egzersiz yapıyor musunuz bugün yürürken baya alt tarafta basınç hissettm birde sık dinlenmek gerekiyor gibi tıkanıyor insan baya halbuki çok uzunda sürmüyor yürüyüşlerim sizde de benzer şeyler oluyor mu birde ben hep çocuk hareket ederken böyle şeyleri hissediyorum örneğin normalde başının aşağıda olduğunu anlamıyorumda yürüyüşte baya hissediyorum oda hareketleniyor falan yürürken değişik yani günlük ne kadar yürümek gerek acaba
Kizimin adi nehir neva.oglumunkinide deniz bisey koyacaz ama iste o biseyi bulamadik.yardimci olursaniz sevinirim
Eşim de deniz efe istiyor.ben yanasmiyordum.denizi ben koyfum 2. De onun hakkiymis efe istiyor:)benımde oğlum olacak deniz efe ismini cok begenıyorum ve istiyorum ama eşim yanasmıyo bnce güzel hosunuza gıderse =)
benim dr ayfer hanım aralıkta oraya başlayacak .şimdiye kadar esenler hayat taydı sonra asya sağlığa başladı şimdide medipol e başlayacak bende doktorumdan memnunum o yüzden medipol olacak kısmetse ilk doğumdanda ayfer hanım dı bende onu takip ediyorum işte.o da büyüklüğüne göremi fiyat yani en düşük olan mı 1450 tl ? ağrı pompası nedir onu yeni duydum vallah ?
Oglumun adi Allah kismet ederse osman efe.
Kizlarr birsey soracam. 32. Haftada calisabilir raporu aldikran sonra aralik bitmeden bi iki hafta normal rapor alsak. Rapor hakkimizdan gitse o, iznimize birsey olur mu. Benim bi arkadad boyle yapti simdi raporlu, rapor bitince izinden kullanmaya baslayacak o, uuor mu boyle
Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?Günaydın herkese :)) kızlar topidik yok nerelerde dünde yoktu sanırım, birbirimizden hergün haber alamayınca telaşlanıyor insan. Tomurcukta yok, zırsısdeli de. Nerdesiniz kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?