Canim kodu WTN550 ebebekten aldimCanım bu termometre weewell temassız ateş ölçer olarak buldum nette. Aynı şeymi acaba. Model no kodu filan varmı üsyünde. Bide banyo suyunu nasıl ölçüyo suya batırılabiliyomu, yada mamayı nasıl ölçüyo.
Ne çok sordum :) napıyım güzel bişeye benziyo yeni duydum
Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?
Nihayet sona kadar okudum :)))Şekerim günlük göre eyince merak ediyorum artık sonlara yaklaşıyoruz. Tomurcuk çok yoğunmuş arada okumaya giriyormuş. Zırsızdeli firar yok ortalarda. Bu dediğin termometreyi bende alıcamda suyun sıcaklığını yada mama yı nasıl ölçüyor denedinmi ? Ben alırken adam bana normal su için suyun içine atılan derece verdi, oda içinde duvara asılan. Saçma geldi banada bide hani sütümüzü sağıcaz çalışınca ve dolaba koyucaz bu termometre onun sıcaklığınıda ölçermi acaba??
arkadaşlar bende 85.5 la hamile kaldım şimdi 88 kiloyum bu arada kapı pencere mutfak kıyı köşe dip bucak ne zaman temizleyeceksiniz
Nihayet sona kadar okudum :)))
hakjaten zirsizdeli nerde? Yine annesine mi gitti acaba? İnsallah o ve bebegi iyidirler
canim hic temas ettirmeden uzaktan dugmesine basip okutuyorsun. Cok pratik diye dusundum. Ayrica banyo termometresi almaya gerek yok. Ben tek basina denedim ama evdeki diger termometreyle birlikte olcup deneyecegim. Cunku hafif oynama olabiliyormus oyle isr ayarlarina girip duzeltiyirsun, ustunde oyle yaziyor. Yarin bakip yazarim sana ne jadar dogru olcuyor diye
biz de annemle bizim eve gittik dip kose temizlik yapiyor anem ben cok az yardim edebiliyorum. Bu yuzden sohbetten geri kaldim :) ama cok sukur iyiyiz
fiyat sabit oda buyukluğune gore değil,o anda hangi oda bossa onu veriyorlar,sansına ne çıkarsa yanı,ağrı pompası nı ınternetten araştır daha fazla bılgı sahıbı olursun,ben bıldiğim kadarıyla anlatayım,sezeryandan sonra serum geliş yerıne bir ilaç daha bağlıyorlar,sancın oldukça elındeki butona basıp vücuduna ağrı kesici gelmesini sağlıyorsun,
Kizimin adi nehir neva.oglumunkinide deniz bisey koyacaz ama iste o biseyi bulamadik.yardimci olursaniz sevinirim
Oglumun adi Allah kismet ederse osman efe.
Kizlarr birsey soracam. 32. Haftada calisabilir raporu aldikran sonra aralik bitmeden bi iki hafta normal rapor alsak. Rapor hakkimizdan gitse o, iznimize birsey olur mu. Benim bi arkadad boyle yapti simdi raporlu, rapor bitince izinden kullanmaya baslayacak o, uuor mu boyle
Merhaba kızlar. Birçok deneyimli anne, bebek doğduktan sonra alırsın diyor ama ben güzel bir indirim yakaladığım için şimdiden almak istiyorum. Gerçi sizlerden de bi kısmınız aldı arabalarını. Benzer özellikte iki model var aşağıda. İkisi de çift yönlü kullanılabiliyor. diyelim 2. çocuk oldu. ek bir aparat alıp arabaya taktığında 2 sini birden oturtabiliyorsun. Kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz??
Britax B-Ready Stroller - Navy - Free Shipping
UPPAbaby® Cruz® Stroller in Ice - buybuyBaby.com
Canim bu yanlarindaki yazan fiyat ise bana pahalli geldi... Ben maxi cosinin travel systemini aldim 239 dolara toy r us da indirimden... Walmartta da graco falan da var hesapli. Egerki stroller alacaksan uc tekerlikliler benim favorim :) ki herkes onun kullaniminin coook rahat oldugunu soyledi. Ama gormedi hic indirime taa ki ben aldiktan sonra :))) hep oyle olur ya... Ama diyorsan ki bu ikisi icime sindi ilkini begendim zaten yilbasiydi black fridaydi indirimler var :)) daha ucuza denk gelir insallah
isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....
Günaydın arkadaşlar
Herkes oğluşunun adını yazmış rabbim adlarıyla yaşatsın vatana millete hayırlı evlat etsin
Kız anneleri siz isim olarak ne düşünüyorsunuz
Biz daha karar veremedik bu konuda çok üzülüyorum kızımın adı yok
günaydın anneler ve minişleri...
bugün büyük gün,ÜTÜ GÜNÜ...
Allah kolaylık versin yaaa hiç de sevmem ütü yapmayı.ama bebişiminkileri zevkle ütüliycem inşallah.bu arada bu gün.35. haftamın ilk günü.hamileliğimin başında(mide bulantılarımda) hep bu günleri hayal etmiştim...geldi çattı...sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah sona yaklaştık iyice.sanırım ilk doğum yapanlardan olucam.:18:
Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam
heeeey sipidimmm sende mi burdasın vay beee hangi topikten hangi topiğe geldik yavru kuşum
yerim senin tonbiş kızını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?