2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim kodu WTN550 ebebekten aldim
ustunde iki ayari var insan veya yuzey ayarina getiriyorsun. 5-20 cm uzaklikta tutup okutuyorsun. Evde standart dijital termometre de var Onunla karsilastirmadim daha. Yarin bir deneyeyim ne kadar dogru olcuyor yazarim. Kulagindan olcmekten daha kolay olur diye dusundum.

Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?

Şekerim günlük göre eyince merak ediyorum artık sonlara yaklaşıyoruz. Tomurcuk çok yoğunmuş arada okumaya giriyormuş. Zırsızdeli firar yok ortalarda. Bu dediğin termometreyi bende alıcamda suyun sıcaklığını yada mama yı nasıl ölçüyor denedinmi ? Ben alırken adam bana normal su için suyun içine atılan derece verdi, oda içinde duvara asılan. Saçma geldi banada bide hani sütümüzü sağıcaz çalışınca ve dolaba koyucaz bu termometre onun sıcaklığınıda ölçermi acaba??

Nihayet sona kadar okudum :)))
hakjaten zirsizdeli nerde? Yine annesine mi gitti acaba? İnsallah o ve bebegi iyidirler
canim hic temas ettirmeden uzaktan dugmesine basip okutuyorsun. Cok pratik diye dusundum. Ayrica banyo termometresi almaya gerek yok. Ben tek basina denedim ama evdeki diger termometreyle birlikte olcup deneyecegim. Cunku hafif oynama olabiliyormus oyle isr ayarlarina girip duzeltiyirsun, ustunde oyle yaziyor. Yarin bakip yazarim sana ne jadar dogru olcuyor diye
biz de annemle bizim eve gittik dip kose temizlik yapiyor anem ben cok az yardim edebiliyorum. Bu yuzden sohbetten geri kaldim :) ama cok sukur iyiyiz

Tamam canım, bende alıcam bu termometreyi büyük ihtimalle. Bende temizlik olayını bu haftasonu hallettiricem inşallah. Perde duvar tüm dip köşe, daha fazla beklemek itemiyorum hazır olsun artık. 33 haftalık olduk nolur nolmaz

teşekkürler

ağrı pompasını araştıracağım.bende doktorum başlasın aralık 10 gibi medipol e gideceğim inşallah

Kizimin adi nehir neva.oglumunkinide deniz bisey koyacaz ama iste o biseyi bulamadik.yardimci olursaniz sevinirim

deniz enes, deniz ensar oğluma düşünmüştük. kızıma miray sena koyacağız miray ayın sultanı sena da övgü demek

normalde doğum izni içinde kalan süreçte bacağın bile kırılsa rapor alamazsın doğum iznine çıkman gerekir usulsüzlük oluyor. arkadaşın şanslıymış ters birine denk gelse ya da farkedilse kamuda soruşturma sebebidir.

Canim bu yanlarindaki yazan fiyat ise bana pahalli geldi... Ben maxi cosinin travel systemini aldim 239 dolara toy r us da indirimden... Walmartta da graco falan da var hesapli. Egerki stroller alacaksan uc tekerlikliler benim favorim :) ki herkes onun kullaniminin coook rahat oldugunu soyledi. Ama gormedi hic indirime taa ki ben aldiktan sonra :))) hep oyle olur ya... Ama diyorsan ki bu ikisi icime sindi ilkini begendim zaten yilbasiydi black fridaydi indirimler var :)) daha ucuza denk gelir insallah

çok uygun almışsın. güle güle kullanın.gracolar çift yönlü kullanılmıyor ama. bi de şekilleri çok hantal. 3 tekerliklere hiç bakmıyorum, bikaç kişinin çocuğu düşmüş arabadan. denge problemi oluyormuş. britex 500 dolarda 375 dolara düşmüş. c.tesine kadar ama. yılbaşında indirim olur mu dersin? eğer öyleyse bekleyeyim

Günaydın arkadaşlar
Herkes oğluşunun adını yazmış rabbim adlarıyla yaşatsın vatana millete hayırlı evlat etsin

Kız anneleri siz isim olarak ne düşünüyorsunuz
Biz daha karar veremedik bu konuda çok üzülüyorum kızımın adı yok

günaydın anneler ve minişleri...

bugün büyük gün,ÜTÜ GÜNÜ...

Allah kolaylık versin yaaa hiç de sevmem ütü yapmayı.ama bebişiminkileri zevkle ütüliycem inşallah.bu arada bu gün.35. haftamın ilk günü.hamileliğimin başında(mide bulantılarımda) hep bu günleri hayal etmiştim...geldi çattı...sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah sona yaklaştık iyice.sanırım ilk doğum yapanlardan olucam.:18:

günaydın canım naçizane tavsiyem Nisa, anlamı: 1. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır. ya da Sena, anlamı: 1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı. üzülme seveceğin bir isim bulursun inşallah

Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam

Günaydın kızlar
iznime son 4 gün kaldı bugünü saymazsam
çok heycaşlaştım sanki izne çıkınca doğurcam gibi geliyo öle garip bişey oldum
benim arkadaş 35. hafta doğurmuştu izne çıkar çıkmaz

günaydın size de canım
bizim ütüler de bu pazar yapılacak oyyy görsen büssürüüü ama minnacık
ben kendim ütülemek istiyorum belki dayanamam annemleri beklemem cumartesi kendim yaparım

heeeey sipidimmm sende mi burdasın vay beee hangi topikten hangi topiğe geldik yavru kuşum
yerim senin tonbiş kızını ben

heeeey sipidimmm sende mi burdasın vay beee hangi topikten hangi topiğe geldik yavru kuşum
yerim senin tonbiş kızını ben

kıskandım seni ben ya 4 gün sonra izne mi çıkıyorsun
oy oy nerelere gidem ben daha uzun süre buralardayım....

geldim ocak anası olacağım diye ama bakalım bizim kız süpriz yapar mı ne olur hiç bilmiyorum
ben içimdeki jawstan herşeyi bekkliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…