günaydın kızlar karnınızda sertleşme oluyomu ya? ben çok sert olduğunu hissediyorum bazen ama hareketleri falan normal kızımın atıyo tekmesini de gayet güzel.. bi de kaburgalarımı çok sıkıştırıyo
dün bunları söyledim çok normal dedi doktor
daha gögsünün altına girecek orada sancı yapacak falan dedi
bazen diyorum ki bu kız doğmadan bi iki kaburgamı kıracak :) normalse katlanıcaz artık napalım .)
Günaydın arkadaşlar
Herkes oğluşunun adını yazmış rabbim adlarıyla yaşatsın vatana millete hayırlı evlat etsin
Kız anneleri siz isim olarak ne düşünüyorsunuz
Biz daha karar veremedik bu konuda çok üzülüyorum kızımın adı yok
Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam
günaydın kızlar karnınızda sertleşme oluyomu ya? ben çok sert olduğunu hissediyorum bazen ama hareketleri falan normal kızımın atıyo tekmesini de gayet güzel.. bi de kaburgalarımı çok sıkıştırıyo
Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?
aynen canım bedenimin sağ tarafı çökmüş durumda :2: sol yanım öyle rahat ki kuş gibi ama sağ tarafım mahvediyr beni
Benim oğluş da hep sağ taraftan vuruyor, akşamüstü kaburgama bir ağrı saplanıyor, geçen gün ağladım valla acıdan
allah yardımcımız olsun canım büyüdükçe daha da zorlayacaklar sanki
Tamam canım, bende alıcam bu termometreyi büyük ihtimalle. Bende temizlik olayını bu haftasonu hallettiricem inşallah. Perde duvar tüm dip köşe, daha fazla beklemek itemiyorum hazır olsun artık. 33 haftalık olduk nolur nolmaz
Lexim seni unutur muyuz hic? :) ben birkac gundur hazirliklara daldim sonra son surat yazilanlari okuyorumKızlar nasılsınız???? Beni soran yookkkBen de kaç gündür okuyorum yazamadım. KVler bizdeydi haftasonu.
Haftasonu kuzumuzun bebek arabasını, oto koltuğunu ve uyku setini aldık. Kıyafetlerini de yıkadık ütüledik, ohhh mis oldu.
Bu arada ben 12 kilo aldım kızlar. Bu gidişle 15-16 kiloda kapatacağım.Neyse kuzucuklarımız sağlıkla doğsunlar da... Mide yanmalarım da tavan yaptı, uykudan bile uyanır oldum.
Canim ben bugun denedim bizim sicakligimizi, oda isisini, suyu falam olctum dogru olcum yapiyor diye dusunuyorum.
Bizim temizlik de tam bitmedi ama az az yapiyoruz biter yakinda. Dedigin gibi artik yavas yavas hazir olmamiz lazim, her ihtimale karsi
Kızlar nasılsınız???? Beni soran yookkkBen de kaç gündür okuyorum yazamadım. KVler bizdeydi haftasonu.
Haftasonu kuzumuzun bebek arabasını, oto koltuğunu ve uyku setini aldık. Kıyafetlerini de yıkadık ütüledik, ohhh mis oldu.
Bu arada ben 12 kilo aldım kızlar. Bu gidişle 15-16 kiloda kapatacağım.Neyse kuzucuklarımız sağlıkla doğsunlar da... Mide yanmalarım da tavan yaptı, uykudan bile uyanır oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?