2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar karnınızda sertleşme oluyomu ya? ben çok sert olduğunu hissediyorum bazen ama hareketleri falan normal kızımın atıyo tekmesini de gayet güzel.. bi de kaburgalarımı çok sıkıştırıyo

dün bunları söyledim çok normal dedi doktor
daha gögsünün altına girecek orada sancı yapacak falan dedi

Günaydın anneler ve kuzuları
Biz Elif İkra koyacağız Allahın izniyle. Eslem, Elvan gibi isimleri de beğeniyorum belki fikir olur

Maşallah kızına

Aynen valla ben bazen nefes alamıyorum kaburgalarımı o kadar sıkıştırıyor ki ve sertleşme de çok oluyor özellikle dün çok fazlaydı :44:

Canim arkadasim beni merak etmissin sagol iyiyim :) biraz geri kaldim okuya okuya ancak ilerliyorum. Masallah kizlar ne cok yazmis :)) zirsizdeli ve tomurcuk nerelerde?

Kızlar nasılsınız???? Beni soran yookkk Ben de kaç gündür okuyorum yazamadım. KVler bizdeydi haftasonu.
Haftasonu kuzumuzun bebek arabasını, oto koltuğunu ve uyku setini aldık. Kıyafetlerini de yıkadık ütüledik, ohhh mis oldu.
Bu arada ben 12 kilo aldım kızlar. Bu gidişle 15-16 kiloda kapatacağım.Neyse kuzucuklarımız sağlıkla doğsunlar da... Mide yanmalarım da tavan yaptı, uykudan bile uyanır oldum.

Günaydın herkes bugün iki kızımla beraberiz evde....

Küçük Ablamız hasta, ben de olmak üzereyim, baş ağrısı ve boğaz ağrısı başladı... Minikimiz nasıl ondan haberim yok...

Çamaşır yıkayan ve ütüleyen arkadaşlar, kolay gelsin, benim gibi tembellere de örnek olsun...

Canim ben bugun denedim bizim sicakligimizi, oda isisini, suyu falam olctum dogru olcum yapiyor diye dusunuyorum.
Bizim temizlik de tam bitmedi ama az az yapiyoruz biter yakinda. Dedigin gibi artik yavas yavas hazir olmamiz lazim, her ihtimale karsi

Lexim seni unutur muyuz hic? :) ben birkac gundur hazirliklara daldim sonra son surat yazilanlari okuyorum
ben evde bile zor yetistiriyorum gercekten calisanlara Allah kolaylik versin :)
Ohhh miss gibi olmustur tontisin kiyafetleri, gule gule kirletsin. Arabasinda da guzel guzel gezsin insallah :)
Mide yanmasi icin birsey kullaniyormusun? Ben gaviscon ictigim halde kisa sureli cozum oluyor 4 gunde falan bir sise bitiriyorum. Buyuk bir istahla yemege saldiriyorum, sonra yakma agri kalp carpintisi falan yedigime pisman oluyorum
ben de 11 kilo aldimm

Süpermiş, tamam canım çok saol. E bebekte vardı gidip alıcam

arkadaşlar günaydın kasım annelerinin son sayfasına ben de baktım. okumak istemeyenler için kopyalamıyorum ama bence bi bakın. bi bebek pisipisine ölmüş ve iyiki okudum çünkü ben de illa normal olsun doğumum diycektim, isteyen okusun bilinçlenmek için Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin, bebişlerimizi evimize kucağımızda götürüp bi ömü geçirmeyi nasip etsin inşallah.

bu arada bir sorum da var, haftaya 32 raporu alıcam ve diyelimki çalıştım ve 33-35 herneyse grip falan oldum rapor aldım. fiili olarak çalıştığın günler doğum sonrasına aktarılır raporluysan doğum izninden düşer çünkü fiili olarak çalışılanlar sayılır diyorlar. MEMURLAR için öyle mi?

slm cnm aynı bizde sen gibi ağrı sızı idare ediyoruz hepimize Allah kolaylık versin cicilerinizi iyi günlerde kullanın inş mide yanmaların için çok zararsız şuruplar var doktoruna sor canım, ben de senin gibiydim resmen eziyet etmişim kendime ilaç kullanmamak için direniyordum ama bu şurupların hiç zararı yok doktorunun tavsiye edeceğini al kullan derim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…