2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Maşallah kızına

Aynen valla ben bazen nefes alamıyorum kaburgalarımı o kadar sıkıştırıyor ki ve sertleşme de çok oluyor özellikle dün çok fazlaydı :44:
iyi bari demek ki normal bişi bu :) napalım o minikler için herşeye katlanıcaz :)
güle güle kullansın bebişin

sertleşme bende de oluyor canım özellikle akşamları ve gün içinde çok ayakta durduğum zamanlar biraz dinlenince geçiyor genelde.benim de hareketler,tekmeler yerinde maşallah.kaburgamı çok sıkıştırmıyor,çok fazla yukarı çıkmadı benim kız.mide kısmım bomboş biraz aşağıda kendisi.korkuyorum biraz ama doktor pozisyonu normal dedi.sadece aşağıya fazla baskı yapıp sürekli idrarımı getiriyor cadı :)

arkadaşlar benım bır haftadır özellıkle aksamları basım cok ağrıyor,sizde de var mı,buna eslık eden bazen de mide bulantıları oluyor,bilgisi olan var mı,dr kontrolüm ayın 2 sine

benim cadı ilginçtir hem kaburgamı sıkıştırırken hem de aniden mesaneme baskı yapıp idrara sıkıştırabiliyo.. çok merak ediyorum içerde napıyor die :) bazen eşime diyorum ki herhalde bu kızın eşi de canlı beraber evcilik falan oynuyolar içerde :)

ya evet artık hazır olmak gerekir diyorum ama çalışınca işleri bir türlü toparlayamıyorum.artık bu haftasonundan itibaren hızlanmam gerekiyor.izne de ayrılıyorum zaten kendimi yormadan yavaş yavaş tamamlarım işleri güçleri ekskleri diyorum.bi de hiç iş yapmadan sadece dinlenmeye 1-2 haftam kalsın istiyorum.çok şey mi istiyorum bilemedim :) bizim kız inşallah tam vaktinde sağlıcakla gelir de yaparım bu söylediklerimi.

her tarafa uzanabiliyor demek senin kız :) selvi boylu olacak galiba..valla bazen acaip hareketler yaptığında ben de düşünmüyor değilim içerde yalnız değil galiba bu kız diye :)

Gozyaslari icinde okudum ((
nolur herkes cok dikkatli olsun, gerekirse hastaneyi drlari uyaralim. Dogum sekli ne olursa oldun en onemlisi saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusmak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba arda rüzgarımın teyzeleri.. doktordan geldik işyerindeyiz durum gayet iyi maşallah 1750 gr olmuşuz boyumuzda 43 cm. azcık uzun olcak babası kılıklım :).. plasenta prevıa sorunumuz var tam olmasada.. son dakikaya kadar duruma bakıcaz dedi doktorumuz. umarım hem benim hemde bütün hamişler için herşey sonuna kadar yolunda gider .. bu arada nagihan kaya harbiden çok güleryüzlü ilgili bir doktormuş.

nolur herkes cok dikkatli olsun, gerekirse hastaneyi drlari uyaralim. Dogum sekli ne olursa oldun en onemlisi saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusmak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

evet bende.. allah kımseyı yavrusuyla ımtıhan etmesın.. insan tüyüne zarar gelırmı dıye kıyamazken neler oluyo hayatta.. sag salım kavusmak nasıp etsın..

Evet canim cok zor calisinca. Aksamlari dq ancak biraz dinlenebiliyorsundur. İznine ne kadar var? Artik cok daha kolay yoruluyoruz kendimizi de sakinmaliyiz. İnsallah tam vaktinde saglikla gelir kizin :) benim de sezeryan tarihim 6 ocak. Ayni gun gelirker belki :)

Bende ağlayarak okudum yeni topladım kendimi Rabbim sabırlar vesin nedenirki başka...

ben meyra çok istiyorum eşimde aşk olsun istiyor, "meyra aşk" koyucaz aslında ona kalsa sadece aşk istiyordu ama bana çok mantıksız geldi, en sonunda ortak noktada buluştuk :)

her tarafa uzanabiliyor demek senin kız :) selvi boylu olacak galiba..valla bazen acaip hareketler yaptığında ben de düşünmüyor değilim içerde yalnız değil galiba bu kız diye :)

evet bi şekilde uzanıyor :) boyunu posunu görücez Allahın izniyel az kaldı inşallah :)

ya ben okumadım forumdaki yazıyı çok etkileniyorum ööyle şeylerden ama okusam mı diye de içim içimi yiyo

arkadaşlar benım bır haftadır özellıkle aksamları basım cok ağrıyor,sizde de var mı,buna eslık eden bazen de mide bulantıları oluyor,bilgisi olan var mı,dr kontrolüm ayın 2 sine

akşamları tansiyonunu kontrol edersen iyi olur bence.tuzlu yememeye çalış.doktor kontrolüne de az kalmış zaten.doktorun en iyi bilgiyi verir bu konuda endişelenme.

ben de okudum ve çok üzüldüm ne kadar zor bir durum..bu suni sancı olayından çok korkuyorum zaten ben.hangi doğum şekliyle olursa olsun yeterki sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza...

haha anlatımına bayıldım süper yaa..belki de evcilik oynuyorlardır plesantayla:))

bende okudum çok kötü oldum( bu yüzden devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorumkorkuyorum yaa(
ama şu var illa normal olsun yada sezeryan olsun diye tutturmayalım.Allah hayırlısını versin diye dua edelim.

akşam zaten ancak yemek bulaşık ortalık toparla.oturana kadar sekizbuçuk dokuz oluyor saat.neyseki bu haftayı son çalışıyorum.2 günüm kaldı :) dediğin gibi artık çok çabuk yoruluyoruz.biraz hareket edince aşağıya bastırıyor hemen yaramaz.inşallah dediğin tarihe kadar bekler benimki de canım.yeni yılda doğmasını çok isterim ama kısmet artık,sağlıcakla doğsun yeter,işler güçler de hallolacak bir şekilde sağlık olsun.senin 2.çocuk herhalde sezeryan tarihi verildiğine göre?

tansiyonunu ölçtür baş ağrın olduğunda istersen. bazen tansiyon çıktığında benim ebe baş ağrın oluyo mu diye soruyo. yine de doktorunu ara istersen ya da aile hekimini. tuza da dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…