iyi bari demek ki normal bişi bu :) napalım o minikler için herşeye katlanıcaz :)Maşallah kızına
Aynen valla ben bazen nefes alamıyorum kaburgalarımı o kadar sıkıştırıyor ki ve sertleşme de çok oluyor özellikle dün çok fazlaydı :44:
güle güle kullansın bebişinKızlar nasılsınız???? Beni soran yookkkBen de kaç gündür okuyorum yazamadım. KVler bizdeydi haftasonu.
Haftasonu kuzumuzun bebek arabasını, oto koltuğunu ve uyku setini aldık. Kıyafetlerini de yıkadık ütüledik, ohhh mis oldu.
Bu arada ben 12 kilo aldım kızlar. Bu gidişle 15-16 kiloda kapatacağım.Neyse kuzucuklarımız sağlıkla doğsunlar da... Mide yanmalarım da tavan yaptı, uykudan bile uyanır oldum.
günaydın kızlar karnınızda sertleşme oluyomu ya? ben çok sert olduğunu hissediyorum bazen ama hareketleri falan normal kızımın atıyo tekmesini de gayet güzel.. bi de kaburgalarımı çok sıkıştırıyo
sertleşme bende de oluyor canım özellikle akşamları ve gün içinde çok ayakta durduğum zamanlar biraz dinlenince geçiyor genelde.benim de hareketler,tekmeler yerinde maşallah.kaburgamı çok sıkıştırmıyor,çok fazla yukarı çıkmadı benim kız.mide kısmım bomboş biraz aşağıda kendisi.korkuyorum biraz ama doktor pozisyonu normal dedi.sadece aşağıya fazla baskı yapıp sürekli idrarımı getiriyor cadı :)
Canim ben bugun denedim bizim sicakligimizi, oda isisini, suyu falam olctum dogru olcum yapiyor diye dusunuyorum.
Bizim temizlik de tam bitmedi ama az az yapiyoruz biter yakinda. Dedigin gibi artik yavas yavas hazir olmamiz lazim, her ihtimale karsi
benim cadı ilginçtir hem kaburgamı sıkıştırırken hem de aniden mesaneme baskı yapıp idrara sıkıştırabiliyo.. çok merak ediyorum içerde napıyor die :) bazen eşime diyorum ki herhalde bu kızın eşi de canlı beraber evcilik falan oynuyolar içerde :)
Gozyaslari icinde okudumarkadaşlar günaydın kasım annelerinin son sayfasına ben de baktım. okumak istemeyenler için kopyalamıyorum ama bence bi bakın. bi bebek pisipisine ölmüş ve iyiki okudum çünkü ben de illa normal olsun doğumum diycektim, isteyen okusun bilinçlenmek içinAllah hepimize sağlıklı doğumlar versin, bebişlerimizi evimize kucağımızda götürüp bi ömü geçirmeyi nasip etsin inşallah.
bu arada bir sorum da var, haftaya 32 raporu alıcam ve diyelimki çalıştım ve 33-35 herneyse grip falan oldum rapor aldım. fiili olarak çalıştığın günler doğum sonrasına aktarılır raporluysan doğum izninden düşer çünkü fiili olarak çalışılanlar sayılır diyorlar. MEMURLAR için öyle mi?
Gozyaslari icinde okudum((
nolur herkes cok dikkatli olsun, gerekirse hastaneyi drlari uyaralim. Dogum sekli ne olursa oldun en onemlisi saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusmak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Evet canim cok zor calisinca. Aksamlari dq ancak biraz dinlenebiliyorsundur. İznine ne kadar var? Artik cok daha kolay yoruluyoruz kendimizi de sakinmaliyiz. İnsallah tam vaktinde saglikla gelir kizin :) benim de sezeryan tarihim 6 ocak. Ayni gun gelirker belki :)ya evet artık hazır olmak gerekir diyorum ama çalışınca işleri bir türlü toparlayamıyorum.artık bu haftasonundan itibaren hızlanmam gerekiyor.izne de ayrılıyorum zaten kendimi yormadan yavaş yavaş tamamlarım işleri güçleri ekskleri diyorum.bi de hiç iş yapmadan sadece dinlenmeye 1-2 haftam kalsın istiyorum.çok şey mi istiyorum bilemedim :) bizim kız inşallah tam vaktinde sağlıcakla gelir de yaparım bu söylediklerimi.
Gozyaslari icinde okudum((
nolur herkes cok dikkatli olsun, gerekirse hastaneyi drlari uyaralim. Dogum sekli ne olursa oldun en onemlisi saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusmak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Günaydın arkadaşlar
Herkes oğluşunun adını yazmış rabbim adlarıyla yaşatsın vatana millete hayırlı evlat etsin
Kız anneleri siz isim olarak ne düşünüyorsunuz
Biz daha karar veremedik bu konuda çok üzülüyorum kızımın adı yok
her tarafa uzanabiliyor demek senin kız :) selvi boylu olacak galiba..valla bazen acaip hareketler yaptığında ben de düşünmüyor değilim içerde yalnız değil galiba bu kız diye :)
arkadaşlar benım bır haftadır özellıkle aksamları basım cok ağrıyor,sizde de var mı,buna eslık eden bazen de mide bulantıları oluyor,bilgisi olan var mı,dr kontrolüm ayın 2 sine
arkadaşlar günaydın kasım annelerinin son sayfasına ben de baktım. okumak istemeyenler için kopyalamıyorum ama bence bi bakın. bi bebek pisipisine ölmüş ve iyiki okudum çünkü ben de illa normal olsun doğumum diycektim, isteyen okusun bilinçlenmek içinAllah hepimize sağlıklı doğumlar versin, bebişlerimizi evimize kucağımızda götürüp bi ömü geçirmeyi nasip etsin inşallah.
bu arada bir sorum da var, haftaya 32 raporu alıcam ve diyelimki çalıştım ve 33-35 herneyse grip falan oldum rapor aldım. fiili olarak çalıştığın günler doğum sonrasına aktarılır raporluysan doğum izninden düşer çünkü fiili olarak çalışılanlar sayılır diyorlar. MEMURLAR için öyle mi?
benim cadı ilginçtir hem kaburgamı sıkıştırırken hem de aniden mesaneme baskı yapıp idrara sıkıştırabiliyo.. çok merak ediyorum içerde napıyor die :) bazen eşime diyorum ki herhalde bu kızın eşi de canlı beraber evcilik falan oynuyolar içerde :)
arkadaşlar günaydın kasım annelerinin son sayfasına ben de baktım. okumak istemeyenler için kopyalamıyorum ama bence bi bakın. bi bebek pisipisine ölmüş ve iyiki okudum çünkü ben de illa normal olsun doğumum diycektim, isteyen okusun bilinçlenmek içinAllah hepimize sağlıklı doğumlar versin, bebişlerimizi evimize kucağımızda götürüp bi ömü geçirmeyi nasip etsin inşallah.
haha anlatımına bayıldım süper yaa..belki de evcilik oynuyorlardır plesantayla:))
Evet canim cok zor calisinca. Aksamlari dq ancak biraz dinlenebiliyorsundur. İznine ne kadar var? Artik cok daha kolay yoruluyoruz kendimizi de sakinmaliyiz. İnsallah tam vaktinde saglikla gelir kizin :) benim de sezeryan tarihim 6 ocak. Ayni gun gelirker belki :)
arkadaşlar benım bır haftadır özellıkle aksamları basım cok ağrıyor,sizde de var mı,buna eslık eden bazen de mide bulantıları oluyor,bilgisi olan var mı,dr kontrolüm ayın 2 sine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?