2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de okudum çok kötü oldum.. kaç aydır canımızın parçası yaptık bıkmadan usanmadan bekledik hayal kurduk bebeklerimiz için.. Allah'ım koru bizleri de bebeklerimizi de.. çok zor Allah yardımcıları olsun

evet bi şekilde uzanıyor :) boyunu posunu görücez Allahın izniyel az kaldı inşallah :)

ya ben okumadım forumdaki yazıyı çok etkileniyorum ööyle şeylerden ama okusam mı diye de içim içimi yiyo

çok etkileniyorsan okuma istersen ama olabilen durumlar bunlar.allah kimseye yaşatmasın.bilinçli olsak da herşey doktorlarımızın elinde.allah işini bilen iyi doktorlara,ebelere düşürsün bizi.her hastanede olabilir tabiki böyle durumlar ama devlet hastanelerinde durum hiç iç açıcı değil gerçekten.

aynen canım bedenimin sağ tarafı çökmüş durumda :2: sol yanım öyle rahat ki kuş gibi ama sağ tarafım mahvediyr beni

bizim kız da hep sağ tarafta . kızım az da sola kay diyorum yok babası da acaba kardeş istiyordu da sol tarafı ona mı ayırıyor diyor

bu doğum seçimi çok hassas bi konu bence.hiçkimsenin müdahale edebileceği etkileyebileceği tavsiyede bulunabileceği hele de diretebileceği bir konu değil.dünyanın en kutsal görevini yapan kişinin annenin seçimini yapabileceği bir konu.hele de bunu sağlık kurumlarının diretmesi direttirilmesi akıl alır gibi değil.al sana sağlık.zavallı bi kadın bebeğinden olduğuna mı yansın hayallerine mi.Ağla ağla içim çıktı.Allah kardeşimize sabır,müsebbiplerine de cezasını versin tez zamanda.vazgeçtim normal doğumdan çok istememe rağmen.kendime güvenemediğimden değil bu işi yaptıracaklara güvenmiyorum.hoş sezaryen de olsa güvenmiyorum da.hala seçim hakkım varken kullanmak istiyorum.Rabbim sabırlar versin.zaman ilaç olacaktır.umarım İlknur için zaman çabucak geçer de sağlıklı bir şekilde bebeğini alır kucağına bu kez....bu topikde hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar.başkalarının gıyabımızdan ettiği dualar bizim ettiklerimizden daha güzel olabiliyormuş.

RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBEKLER KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.ÇOK ETKİLENDİM BU YÜZDEN UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN!!!

AMİNNN arkadaşım inşallah

AMİNN... ama yinede öncelikli olarak normal doğum tercih etmeliyiz. problem varsa zaten diretmenin anlamı olmaz, bıçak altına yatıcaz.

kızlar Allah kolaylık ve sabırlar versin ilknura çok üzüldüm ama devlet hastanesini de kötülemeyin. ben denizlideyim ve özelde doğum yapan arkadaşlarım şikayetçi hep, para almak için herkesi sezeryan yaptıklarından şikayetçiler. benim bir çok arkadaşım kandırılıp sezeryane alındı. haa demiyorum ki bütün özeller kötü, memnun olanlar da var ama şikayetçiler çoğunlukta. ben de 28. haftama kadar özele gidiyordum ve doktorum sürekli plasentan aşağıda normal doğum yapamazsın diye korkutuyordu, o gün üzüldüm ve 3 boyutlu ultrasona gittim ve ultrason uzmanı plasentanda bi sorun yok kısmetse normal yapabilirsin dedi şaşırdım ve sevindim yine de emin olmak için o gün doktorumu değiştirmeye karar verdim devlet hastanesinde övdükleri bir doktor var ona gittim o da aynen bir sorunum olmadığını söyledi şimdi devlete gidiyorum, beklerken doğum yapanlarla konuşuyorum genelde herkes memnun, çok nadir şikayetçi olanlar. Doktor-ebe-hastane ve hastanenin doğum politikası hepsi başımıza geleceklerde büyük etmen. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, dua edip doktorlarımıza güvenmekten başka bir şansımız yok. kalbimizi karartmadan,aklımıza kötü şeyler getirmeden, duyduğumuz olumsuzlukları da kafamıza takıp verdiğimiz doğum şekli kararından da vazgeçmeyelim. Allahım hepimize kolaylıklar, kalp ferahlığı versin, vaktinde doğumlar nasip etsin

Amin ben de çok etkilendim ve çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın düşünmesi bile çok çok zor

AMİNN... ama yinede öncelikli olarak normal doğum tercih etmeliyiz. problem varsa zaten diretmenin anlamı olmaz, bıçak altına yatıcaz.

evet bence de normalı denemelısınız önce ama bebegını kaybeden arkadasa 20 saatten fazla sunı sancı verılıp ısrarla bekletmısler..
arkadasım da yenı dogum yaptı 10 gün olmadı daha 40 haftasını 2 gün gecmış sancı baslamış önce adet sancısı gıbıymış durulmuycak gıbı degıldı dıyo sonra artmış bıraz daha banyosunu yapıp hastaneyen varmış yanı sancının baslarındahemen koşmamış hastaneye artmaya baslayınca gıtmış orda muayenede acılmasının 4 5 cm oldugunu sölemışler hazırlamışlar hemen doguma dogumu kolaylastırmak için bı iğneyapılmış sunı sancı iğnesı ve1 saat gecmeden dogmuş bebegı... çok saglıklı ıkısıde böyle güzel hıkayelerde var.. baktınız zor oluyo uzuyo dıretmemek lazım..

Ben de devlet hastanesine gidiyorum ve bulunduğum yerde başka bir seçeneğim de yok. Öyle bir hastane ki doktor doğuma bile gelmiyor aradıklarında ebeler yaptırır diyor anca çok çok acil bişey olursa zahmet edip BELKİ geliyor. İlknur hanımın başına gelenleri okuyunca da endişem iyice arttı ne yapacağım hiç bilmiyorum

endişelenme canım Rabbim kolaylığını verir inşallah. benim de seçeneğim yok maalesef. ilknurun başına gelen bir vakadan dolayı soruşturma yemiş bir doktora gitmek zorundayım. korkularla daha da geriliyoruz maalesef oyüzden şöyle düşünüyorum.bizim gittiğimiz doktorlara giden ve doğum yapıp çıkan insanlar da var.yani hep aynı şey olmuyo ya diyorum.bu şekilde rahatlıyorum biraz.herşeye gücü yeten Allah'ım ''ol'' der oluverir.korkma içini ferah tut.

Kızlar selam. Kontrole gittik. Kızım 2700 olmuş. Doktorum doğum tercihimi sordu. Epidural normal yada epidural sezeryan farketmez dedim. Spinal sezeryan önerdi. 2 gündür çeşitli anestezi uzmanlarına danışıyorum hemşirelere falan ve internette araştırıyorum. Spinalden çok şikayet var. Kimse önermiyor. Bi bilginiz varmı?

Son düzenleme:

spinal sezaryen nasıl oluyomuşki?

Öyle tabi nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. İnşallah Allah hepimize kolaylık verir sağ salim kucağımızda bebişlerimizle çıkarız hastaneden

canım sıkma canını Allah korusun, dediğim yanlış anlaşılmasın ama belki özele gitse yine aynı şeyler başına gelecekti herşey Allahın takdiri bu olay da talihsiz kardeşimizin imtihanı demek ki, o doktorlar bilmem kimler bunların hepsi sebep. Peygamberimizin bir hadisi var korunma konusunda kendisine danıştıklarında korunabilirsiniz sakıncası yok ama Allah bir varlığın dünyaya gelmesini takdir ettiyse korunsanız da siz ona mani olamazsınız demiş. tıpkı bunun gibi vakti gelmişse olacakla öleceğin çaresi yok maalesef hepimizin çok az vakti kaldı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle, olumlu düşünelim olumlu sonuçlara ulaşalım inşallah

Birseycik kalmamis o zaman, izin basliyor :)
ilk cocugum ama daha onceden karnimdan ameliyat oldugum icin mecburen sezeryan. Normal gunum 14 ocak, sezeryan icin 6 ocak dedi. Umarim o gunu bekler bizim bidik

dua edelım canım allah yardım etsın inş. özelhastane yokmu oldugun sehırde?

ben özele gidiyorum ama benim dr mesai saatlerinde olursa doğumuna ben girerim,gece yaparsan gelemem ben o gece nöbetçi dr yapar doğumunu dedi.hak veriyorum çünkü drlarında özel hayatları aileleri çocukları var.tabi gönül ister ki seni takip eden dr girsin doğumuna ama ben hayırlısı diyorum.doğumumu sağ salim sağlıcakla yapayımda kim doğurtmuş önemli değil.drumu çok seviyorum ama illa o olacak diyede bi beklenti içine girmek istemiyorum..
bol bol dua edelim birbirimize.inş sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız...

spinal sezaryen nasıl oluyomuşki?

Epidural gibi belden aşağı ama bunda dura zarının içine omurilik sıvısına yapılıyor iğne. Uyuşma 1 dk içinde oluyor ve hissizlik tamamen oluyor epidural gibi acı yok ama herşeyi hissediyorum durumu yok yani. Baş ağrısı ve bel ağrısı çok oluyormuş. Sonrasında 15 20 gün bunları son derece fazla çeken oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…