2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
maşallah maşallah canım ya inşallah hep öyle devam eder
bebeğin hareketleri nasıl benim ki artık kasıklarımda hareket ediyo biraz oturayım batmaya başlıyo daralıyorum

inşallah canım..bebek oldukça hareketli nerde olduğu belli olmuyor.hareketler genelde göbek deliğimin çevresinde.bazen göğsümün altında bazen kasıklarımda.evet kasıklarda olunca bende de çok batma sızlama oluyor.o yüzden en güzeli uzanıp dinlenmek oluyor :)

ben içeri girince dr yatın bakalım deyince soru sormaya fırsat kalmıyor ultrasonda bakarken sordum sordum dr çok yoğun oluyo zaten vakit kalmıyor

aynı bende o durumdayım, hoş eşime hatırlat dediğim şeyleri o da unutuyor, çaktırmasa da o da kendini kaybediyor :)

ne güzel bişeymiş evlat sahibi olmak herkes aynı demek ki hele o ultrason resminde paşamı severken herşeyi unutuyorum..

benim bi kaç gündür kasıklarımda karnımın alt kısmın da hareket ediyo aman hareket etsin de acıya ağrıya da razıyım yeter ki hareket etsin iyi olsun..

aman nazar değmesin diyim o zaman :) hele uykusuz uykusuz işe gitmek kabus olur valla..allahtan bu cuma izne ayrılıyorum da uykuma nazar değse de uyuma fırsatım var diyeyim canım o zaman :)

ben içeri girince dr yatın bakalım deyince soru sormaya fırsat kalmıyor ultrasonda bakarken sordum sordum dr çok yoğun oluyo zaten vakit kalmıyor

Dur bakalım doktor sorularım var önce demek lazım yoksa onlar hemen yatsın bakayım gitsin diye bakıyor. Onların açısından bakınca da hak vermek lazım, biz ve bebişlerimiz kendimize çok özeliz ama doktor için ay boyunca gördüğü yüzlerce hastadan biriyiz beklentileri alçak tutunca daha mutlu olunuyor bu hastanelerde.

aman nazar değmesin diyim o zaman :) hele uykusuz uykusuz işe gitmek kabus olur valla..allahtan bu cuma izne ayrılıyorum da uykuma nazar değse de uyuma fırsatım var diyeyim canım o zaman :)

İşin ilginç yanı da 1-2 saat uykuyla kalkıp işe gidiyoruz ya tebrik etmek lazım bütün hamileleri senin izin gelmiş ne güzel maşallah, bol bol dinlen, bebişini büyüt bundan sonra. Benim şafak 37

üstünde ortuyle yatacaksin ilk saatler.altin bezlenecek.2-3 saat sonra bi kac kisiyle kaldiracaklar.ustunu degisecekler.gecelik giydirirler buyuk ihtimal bezli oldugun icin.2-3adim attiracaklar basin donecek.bazen sadece kaldirip 1 adim attrip geti yatiriyorlar.bebege carsaf serebilirsin.yanina yatiracaklaribi sanmiyorum zaten sende cok yorgun olacaksin dinlenme ihtiyacin olacak.birde bol bol emecek zaten.sabuna sampuana gerek yok.digerletini de sen bilirsin.5. Sorun tamamen hastaneye bagli hangi hastanede yapacaksan gez bak konus.uzun ped iyi ama hasta bezide istiyorlar.ilk gun lazim.birde heryer batti derdi olmuyor.son sorun ise her ikisinide al.

Kızlar bu soruyu kimse merak etmio galiba
Ben bekarken sezeryanla doğum yapanlar hep şu hani sondanı ney idrar için vajinaya bişi takıolarya o çok zor doğumdan daha zor die konuşuolardı.
Tecrübeli anneler bu konudabi bilginiz varmı?
Banada laparoskobide takıldı ama beni uyuttuktan sınra takmışlar, çıkartırken uyanıktım hiç hissetmedim
Ama takılması çok acı verici diolar

Hiçte zor değil, bana odamda taktılar hemşire acırsa sende bana takarsın dedi .)) hiç ama hiç hissetmedim emin ol.

:)))))))))))))...

Kasım annelerindeki acı olayı şimdi okudum hıçkırarak off ne zor bi durumm içim yandı
Yazık çok yazık
Rabbim kimsenin başına vermesin
Annesi yinede metanetlimiş gören olurda yardımı dokunur die o acının içinde arkadaşlarını düşünmüş
Nefesim daraldı kim bilir o bayan ne durumda

Suni sancı 2 gün üst üste verilmezmiş kızlar aklınızda olsun
Bizde uzak bi akrabamızda çok acı bi tecrübe yaşadık burda söylemek istemiyrm

Benim bi kuzenime doktoru çok iyiydi ilk doğumda suni sancı sancı ve açılma yoksa tehlikeli die sezeryana aldı
Aynı doktor diğer kuzenimin ilk doğumunda açılma var die suni sancı verdi normal yaptırdı
Suni sancının dozu ve zamanlaması önemli heralde

canım sezeryan olan ve ayıkken sonta takılan herkes cok acıdı dıo ve ben cok korkuyorum beni bayıltıp öyle taksınlarrr

ılk dogumumda bana takmadılar ama aynı hastanede sonra ablam dogum yaptı ona takmışlardı bı de vajınaya takmıyolar sondayı üretraya takılıyo canım bu seferde sölesem bı şansımı denesem takmayın desem takmasalar yaaa bı de sezeryan dogum yapan arkadaslar bnm karnıma basmışlardı sızede yaptılarmı? onu da solemeyı düşünüyorum basmayın dıye...

Simdi bende okudum Allah sabir versin ( bende bebegime bisiler alirken aklima gelir aliyorum ama nasip olacak mi ( Mevlam cumlemizin bebeginin saglikla dogmasini nasip eylesin kimsenin kucagini bos birakmasin...

önceden sezeryan olmuş anneler ameliyata girmeden önce herhangi bi ialç veriyolar mı ablanın biri aöeliyata girmeden önce vajinadan fitil vermişlerdi o her sezeryanda oluyo mu ??

önceden sezeryan olmuş anneler ameliyata girmeden önce herhangi bi ialç veriyolar mı ablanın biri aöeliyata girmeden önce vajinadan fitil vermişlerdi o her sezeryanda oluyo mu ??

bana bişi vermedıler aç gıttım sadece dogumun ertesı günü lavman yaptılar lavman dedıgım bı krem sıktılar çok ıyı oldu kendımı dikişimi sıkmak zorunda kalmadım tuvalete çıkmak için...

lavman yaptıklarını biliyorum canım ama her hastane yapmıyor galiba..
benim özel bi durumum var çatı muayenesi yaptırabilirsem ki denicem normal denemek istiyorum ama olmazsa sezeryan olcam ve korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…