2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

'Tövbe estağfurullah' diyerek güldüm şu yazdığına valla, harbiden bu neyin kafası, içtiğiniz şeyden bana da verin desene sen onlara
Ablana da Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kurtulur bebişiyle birlikte. O zaman ihale eşine kaldı ben sana diyim
öyle tek başınıza ayrıntılı temizliğe falan girişmeyin kızlar, kaç aylık hamile olduğunuzu unutmayın, Allah korusun bu saatten sonra ne olacağı belli olmaz.

Ya da hepsini yıkayayım da çantama alacaklarımı ütüleyeyim, bu fikir iyiymiş, çok teşekkür ederim....

Rüyalar çok fena, iki geçedir doğuruyoerum, bir de Dr kızıyorum, rüyamda sorun yok diye gönderdi, bak doğuruyorum diye...

Ilk doğumda daha rahattım da, bunda gece felan olursa kızımı kime bırakacağız diye düşünüyorum, burada da yeniyiz, güvenebileceğim pek kimse yok...

şimdi yagmurlar basladı cam sılsem 1 ay var tekrar ister kalorıferler yanıyo perdelerı yıkasam o da tekrar kırlenır halı sılsem aynen o da kırlenır sadece boya yaptırıcam ıkı odaya onu yaptırabılırım şu sıra temızlık mecburen son aya kalıyo sadece evı süpürüp siliyorum ahh normal halımde toz alıyo gıbı haftada cam sılerdım dıp köşe temızlerdım şimdi de son zamanlar gelsın dıye beklıyorum.... annem çalışmıyo olsa her işimi hallederdı.. annelerı ablaları yakınında olan arkadaslar yardm isteyın bnce.. çünkü bulasıkları makınaya koyup mutfagı topladıktan sonra bıle geldım nefes nefese dınlenmek zorunda kaldım..
son 10 gün az kullanılan odalardan baslayarak yavas yavas yapmayı planlıyorum aksılık olmassa...

Fikir değiştirmezlerse diyeyim, verin de ben de kafayı bulayım, rahat rahat takılalım beraber...

Camları felan eşim siler, ben de arkasından dolanırım, zaten gelen gidenim çok olmaz, adet yerinibulsun...

bnde oglumu amelıyathanenın kapısında bırakıp amelıyata gırdıgım anımı düşünüyorum ve hemen gözlerım doluyo aglamaya baslıyorum şu anda oldugu gıbı nasıl bırakıp gıdıcem kuzumu dıye.. dünde rüyamda gördüm ocak derken kasımda dogdu dıyorum ruyamda amelıyathaneden cıkıyorum hemen uyandımzaten...

Gerçekten çok zor, küçük ablam ikinci doğumunda yeğenimi bırakırken ağlamış, bir gün sonra bana anlatırken bile sesi kötü olmuştu..

Valla şimdi bile açtım muslukları, nasıl bırakacağım kınalı kuzumu... Rabbim canlarını sağ etsin... Acılarını göstermesin...

ooff artık aglıycam kötüleşecegm kesınde ben degısık bı duygusalım hele 2 aydır hamılelıktenmıdır bılmem oğluma aşırı tıtrer oldum bı zarar gelecek sanıyorum sankı 1 dk ayrılsam aklıma neler gelıyo...

ahanda aynı ben doğurmanın telaşından geçmiş hep beraber çocıukları bırakıp doğuma nasıl gideceğiz derdine düşmüşüz. benimki gece bensiz hayatta uyumaz allah yardımcımız olsun :26:

Hamilelikten canım ya, onlar Rabb'ime emaneti, O bizden daha iyi gözetir...

Aklıma geldikçe böyle düşünüyorum... Hep yanlarında olamayacağız, büyüyorlar sonuçta...

Fikir değiştirmezlerse diyeyim, verin de ben de kafayı bulayım, rahat rahat takılalım beraber...

Camları felan eşim siler, ben de arkasından dolanırım, zaten gelen gidenim çok olmaz, adet yerinibulsun...

Aynen canım, hiç öyle düğün evi temizliğine girişeyim deme adet yerini bulsun, ne kadar kirli olcak evler sürekli temizlik yapılıyo zaten. Kocamdan Allah razı olsun elleri dert görmesin, hafta sonu beraber yapcaz temizliği, daha doğrusu o süpürüp silcek ben toz alcam yorma kendini beraber yaparız diyo hep, ben de kocamın sözünden hiç çıkmam o ne derse o

ahanda aynı ben doğurmanın telaşından geçmiş hep beraber çocıukları bırakıp doğuma nasıl gideceğiz derdine düşmüşüz. benimki gece bensiz hayatta uyumaz allah yardımcımız olsun :26:

Demek hepimiz aynınız.... korkularımız yersiz, Allah bir şekilde ayarlamıştır, bazen de böyle rahat oluyorum, tuhaf şey şu, hormonlar...

kızlar benım dogum sonrası zıyarete gelenım çok olur komsu akraba arkadas vs bızde lohusa yatagı bırazcık süslenır gelen kapıdan bana gecmışolsun der bı bebege bakar oturma odasında ıkram vs yapılır cay falan ve gıder çok durmazlar..

şimdi bnm çok sevdıgım dahahiç kullanmadıgım bı nevresımım var açık sarı çok sade dantellı satenlı kısımları var ama pijamam krem pembe gecelıgımde.. bı de sadece bı kere kullandıgım acık pembelı beyaz bı nevresımım var.. sarıyı kullanmak ıstıyorum amapembelı pıjamayla kötü mü görünür gülmeyın yanı böle bı ayrıntıyı bıle bu kadar derdın içinde düşünüyorum....tokambıle şunun gıbı pembesarımı olurum dıye ne bılım işte

Pembe beyaz nevresim daha iyi mi olur, canım...pijama ve tacınla... Bu arada tacın çok şık....

Pembe beyaz nevresim daha iyi mi olur, canım...pijama ve tacınla... Bu arada tacın çok şık....

evet öyle düşünüyorum zaten de sarıyı da cok sevıyodum bı taraftan da aklıma bebegını kaybeden arkadas gelıyo allah sabır versın o da planlar yapmış paylaşmış ve bnde korkuyorum böyle hemhazırlanıp hem kısmet dıyorum korkuyorum kendı kendıme...

kızlar üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim bende 2 yaşındaki kızımı nasıl bırakcam diye sizler gibi düşünüyorum gece olursa uykusunda bırakırım ama gündüz doğum olursa gece uyuyamaz bensiz ağlar biliyorum gözlerim doldu yine doğum yaptıktan sonra bi kaç saat sonra eve bıraksalar ne iyi olurdu

2014 ocak annelerinden doğum yapanları nereden öğrenebiliyoruzz. ayrı bi topik varda ben mi görmedim yoksa daha doğumu olan olmadımı

kızlar mukus gibi salgısı başlayan var mı? çok korkuyorum doğum nişanı mı diye.. İki gündür var,36. hafta bitince bebek tam gelişmiş oluyor. 1 hafta daha tutmam gerek

Gunaydin artik ruyalarimin konusu belli sezaryan normal dogum emzirme surpriz yok korkular ruyalsrda gosteriyor kendini

kızlar mukus gibi salgısı başlayan var mı? çok korkuyorum doğum nişanı mı diye.. İki gündür var,36. hafta bitince bebek tam gelişmiş oluyor. 1 hafta daha tutmam gerek

Hafif sarımsı bi akıntımı ? Eğer öyleyse bende oldu geçen hafta gittim doktora mantar olmuşum. İstersen bi görün doktoruna son haftalarımız farklı bişey olduğunda doktora göstermemiz daha sağlıklı olur, geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…