2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ipek ekru dantel pijamalarımda var ama onu gıyemem hem üşürüm hemde rahat edemem kışlık lohusa pijaması ve gecelıgı aldım amaçok güzel bıde baska çocuk düşünmedıgımden son hamılelıgım son kez lohusalıgın dogumun tadını çıkarmam lazım dıye özenıyorum...

Günaydın canım bende öyle oluyom düzgün beslenmeyince hemen vicdan yapıyom ama bigünden bişi olmaz sıkma artık canını bak o anne programına ne gebeler arıyo kaç ay kusmuş kızcağız susuz besinsiz ayları geçmiş Allah korusun ne gebeler var yani bebişim .

İyi yapıyosun çok pozitiflik verir eminim lohusa pskolojisi çok önemli biliyosun .

ayy anlıyorum hemen aynı şeyler yasanıyo bnde yürütecı çıkardım yıkayım temızleyım dıye oturulan yerı çıkıyo yıkadım noldu tahmın edersın bu benım arabam dıye gırdı içine oturdu....

evet ben de izledim.zaten ben 5 ay kadar bulantı sonrasında 1 ay da böbrek taşı sancısı çektim o ara iyi beslenemedim.şimdi de iştahsızlık var günde 2 öğün yiyorum arada ya bi tane bisküvi ya bi tane çikolata bu kadar ama süt ve yoğurt yiyorum.her akşam 2 bardak süt yemek yerken de 1 kase yyoğurt.bu kadar......canım sağol bu arada hep rahatlatıyosun beni teşekkür ederim...

:))) ya bunlara kızamıyosunda benim cadı alıp miniğin çoraplarını menimm diyim saklıyo hayy allahım yaaa gülüyorum o bunları yaptıkca

aralık annelerınden 23 kişi olmuş dogum yapanlar kasım da hatta ekımde dogum yapanlar var ama aralık annelerınde devamedıyolar bizde öyle yapalım aralıkta bıle dogum yapmış olsak ocak annelerınde bırbırımızı bırakmayalım.....

:))) ya bunlara kızamıyosunda benim cadı alıp miniğin çoraplarını menimm diyim saklıyo hayy allahım yaaa gülüyorum o bunları yaptıkca

ayy kızılırmı canım ben çıglık atıyorum kurban olurum sana dıye komşulardan çekınıyorum hatta böle çocukmu sevılır derler dıye....

Çocuklarınız ne şekermiş ya bayıldım:) kıskanmamaları için napıcaksınız pskolojik yardım felan bi uzman görüşü alabildinizmi yada nete felan baksaydınız bu konu önemli sanki annişler bende iki bebişim olsun istiyomda küpe olsun kulağma ( birinciyi doğurdumda:))

Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))

tabı kı klasık yöntemler küçüğün dunyadan haberı olmadıgı için ılk baslar büyüğe yönelıcez yannında abartarak sevmemeye özen göstercem ve bol bol kucagına verıp mumkun oldugunca her anına büyüğü ortak edıcem.. ılk baslar alışma sürecı zor ama sonrası ıyı olacak dıyo içimden bı ses....

İnşallah canım mantıklı ama !

sanırım önemli olan büyük çocuğu ihmal etmemek ona olan sevginin azalmadığını hissettirmek ve belli ölçüde bebeğe dokunmasına izin vermek bebeğe birşey olur aman diyip bebek ha bire kucağa alınıp kaçırılırsa büyük kardeşin aklına zarar vermek gelebilir yani kurdun aklına kuzuyu sokmaya gerek yok bide bebeğe hediye alırken büyük kardeşede ufakda olsa bişeyler alınması iyi olabilir benim düşüncelerim yapmakmak istediğim bu becerebilirsem 3. çocuğum olsun istiyorum istiyorum (daha ikiciyi doğuramadan )

Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))

ay ölemı bılmıyorum kı ben kapandıgını bıle bılmıyodum o zman 2014 ocak annelerı sohbet topıgı acsın biri hepımız oraya toplanalım...ee ama bu topıgın adı ne kı valla bılemedım şimdi:))))

Günaydın annişler, bu ocak annelerinin facesine nasıl katılıyoruz acaba istek gönderdim ama olmadı niye acaba, bilen varmı

face bakıyolar erkek olduğundan şüpe ettiklerini kaydetmiyolar facede arkadaşların varmı resimlerin varmı bir sürü şeye bakıyolar öle katılabiliyon grubu kuran arkadaş doğum yaptı zaten ama başkalarıda var mesaj at söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…