Canım maşallah bende kendimi ayrıntıcı derdim :) satenmi giyceksin doğum sonrası ne güzel benim sezeryan olcağı için nekadar yamulurum bilmiyom sanırım hiç halim olmaz bakımlı olmaya... Ama özen bencede için açılır :)
günaydın annişler ben dün hiç su içmedim doğru dürüst bişey de yemedim.bu sabah buzdolabının içine gircektim açlıktan.saldırdım ne gördüysem.ama su içmediğim için vicdanım çok sızlıyor....napiyim hava soğuk canım su istemiyo bi türlü.
İyi yapıyosun çok pozitiflik verir eminim lohusa pskolojisi çok önemli biliyosun .ipek ekru dantel pijamalarımda var ama onu gıyemem hem üşürüm hemde rahat edemem kışlık lohusa pijaması ve gecelıgı aldım amaçok güzel bıde baska çocuk düşünmedıgımden son hamılelıgım son kez lohusalıgın dogumun tadını çıkarmam lazım dıye özenıyorum...
benim kızda aynısını yapıyo artık ona giydiriyorum bak sana olmuyo bunlar küçük diyorum gülüyoruz beraber sonra onada yeni kıyafetler aldım çok mutlu oldu eskisi kadar yerlerde süründürmüyo bebeğin eşyalarını
Yok tatlım daha bizden doğum yapan olmadı bi paşa nickli biri yapmış pardon oda erken doğum du küvezde sanırım bebişi . Başka da yok varmı kızlar siz biliyomusunuz?
Günaydın canım bende öyle oluyom düzgün beslenmeyince hemen vicdan yapıyom ama bigünden bişi olmaz sıkma artık canını bak o anne programına ne gebeler arıyo kaç ay kusmuş kızcağız susuz besinsiz ayları geçmiş Allah korusun ne gebeler var yani bebişim .
Yok tatlım daha bizden doğum yapan olmadı bi paşa nickli biri yapmış pardon oda erken doğum du küvezde sanırım bebişi . Başka da yok varmı kızlar siz biliyomusunuz?
ayy anlıyorum hemen aynı şeyler yasanıyo bnde yürütecı çıkardım yıkayım temızleyım dıye oturulan yerı çıkıyo yıkadım noldu tahmın edersın bu benım arabam dıye gırdı içine oturdu....
:))) ya bunlara kızamıyosunda benim cadı alıp miniğin çoraplarını menimm diyim saklıyo hayy allahım yaaa gülüyorum o bunları yaptıkca
aralık annelerınden 23 kişi olmuş dogum yapanlar kasım da hatta ekımde dogum yapanlar var ama aralık annelerınde devamedıyolar bizde öyle yapalım aralıkta bıle dogum yapmış olsak ocak annelerınde bırbırımızı bırakmayalım.....
Günaydın ;
dün kızımın kıyafetlerini yıkadık üzerimden yük kalktı sankişimdi sıra da ütülemesi var haftaya da onu yaparız artık
SPEEDY & BABY: EVİM MİS GİBİ KOKTU
Çocuklarınız ne şekermiş ya bayıldım:) kıskanmamaları için napıcaksınız pskolojik yardım felan bi uzman görüşü alabildinizmi yada nete felan baksaydınız bu konu önemli sanki annişler bende iki bebişim olsun istiyomda küpe olsun kulağma ( birinciyi doğurdumda:))
İnşallah canım mantıklı ama !tabı kı klasık yöntemler küçüğün dunyadan haberı olmadıgı için ılk baslar büyüğe yönelıcez yannında abartarak sevmemeye özen göstercem ve bol bol kucagına verıp mumkun oldugunca her anına büyüğü ortak edıcem.. ılk baslar alışma sürecı zor ama sonrası ıyı olacak dıyo içimden bı ses....
Çocuklarınız ne şekermiş ya bayıldım:) kıskanmamaları için napıcaksınız pskolojik yardım felan bi uzman görüşü alabildinizmi yada nete felan baksaydınız bu konu önemli sanki annişler bende iki bebişim olsun istiyomda küpe olsun kulağma ( birinciyi doğurdumda:))
Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))
Günaydın annişler, bu ocak annelerinin facesine nasıl katılıyoruz acaba istek gönderdim ama olmadı niye acaba, bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?