Gunaydin artik ruyalarimin konusu belli sezaryan normal dogum emzirme surpriz yok korkular ruyalsrda gosteriyor kendini
geciyo tatlim merak etme bi bakmissin iznin gelmisaylar sayiyoduk simdi gunler kaldi
senin minik cavs ocakta gelebilir vakti yakinmis
ben aralikta dogurabilirim sanirim.bu oglan beklemez kanimca
kızlar mukus gibi salgısı başlayan var mı? çok korkuyorum doğum nişanı mı diye.. İki gündür var,36. hafta bitince bebek tam gelişmiş oluyor. 1 hafta daha tutmam gerek
kızlar üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim bende 2 yaşındaki kızımı nasıl bırakcam diye sizler gibi düşünüyorum gece olursa uykusunda bırakırım ama gündüz doğum olursa gece uyuyamaz bensiz ağlar biliyorum gözlerim doldu yine doğum yaptıktan sonra bi kaç saat sonra eve bıraksalar ne iyi olurdu
ayy kızlar üzülmeyin yaa :) ben küçükken babaannemlerle yanyana binalarda oturuyorduk. kardeşim doğacağı gece babam beni babaanneme bırakmak istedi, orda halalarım dedem falan da vardı hepsini çok severdim kalırdım da ama kardeşim gelecek yaa heyecandan kalmadımbeni götürmezseniz kendim gelirim hastaneye diye kıyameti kopardım yazık babamla gece boyu hastanede sabahlamıştık. çok da uslu durmuştum 4 yaşlarındaydım hatırlıyorum yani sabah ezanında doğmuştu kardeşim, öğlen olmadan annemi çıkardılar eve giderken arabayı babam kullanıyor beni ön koltuğa oturttular, arkada annem kucağında kardeşim ve yanlarında babaannem vardı. babaannem bebeği ben alayım deyince ellemeyin kardeşimi sadece annem tutsun diye kızıyodum ( çok cadıydım çoookkkk :))) bence üzmeyin kendinizi büyük çocuklarınız da "benim gibi" akıllı uslu çocuklar olacak kardeşleri doğunca emin olun
ne bileyim hamilelikten galiba bu ara hiç ayrılasım yok kızımdan 1 saat bile bu arada benim cadıda kesin ellemeyin benim o dicek allah yardım eder inşallah yoksa kızım biberon emzik kadeşinin eşyalarını şimdiden benim o diyo
heheheh ben de kardeşim uyurken biberonunu emziğini falan ağzıma alıyordumuyanınca yıkayıp getiriyordum al şimdi senin olsun diye akıllanacak bak görürsün abla oldum diye olgun davranmaya başlayacak şaşıracaksın
günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım dün eşimle ayrı yattık yıne de cok rahatsızım o oturma odasında yattı ben yatagımda.. hala karnım batıyo yara var gıbı acıyo gögsümün altı sabrım tükenıyo nereme destek koyacagımı şaşırdım artık.. akıntı da oluyo sancı da mıde yanması da kramplar dişlerim çürüdü kırılıyo.. çok rahatsızım yıne de mutluyum ama zor oluyo artık ıyıce..
:)) minik doğunca ona haksızlık etmekten korkuyorum 2 yaşında ama gözümde hemen büyümesinden sen ablasın yapma demekten korkuyorum gerçi onlar bizden daha affedici hemen unutur tamam annne der kuzum benim inş akıllı bi abla olacak
bende oğluma aynı şeyı yaparmıyım ıhmal edermıyım dıye düşünüyorum 2.5yasında ve çok hareketlı sabah dedımkı kardesın gelsınmı oglum artık çıksınmı dedım hayır cıkmasın karnının içinde dursun gelmesın dıyo.. çok kıskanacak bılıyorum inşallah kolay alışırlar....
günaydın canım, biz de üç gündür oturma odasında yatıyoruz koltuklarımız yatak kadar rahat, eşim baktı artık rahat edemiyorum yanında sen rahat et diye oturma odasını hazırlıyor, ayrı ayrı rahatça uyuyoruz karşıdan el sallıyoruz birbirimizeinsan beraber yatmak istiyor ama dön dön rahatsız ediyorum onu da kendimi de akıntı benim ilk aydan beri vardı sürekli, ama 4-5 gündür baya azaldı nedense, mide yanmalarım da kalmadı 5 gündür çok şükür şurup kullanmıyorum geçen gece ilk kez bacağıma kramp girdi kalkıp ovdum kısa sürede geçti. bu ara tek derdim kaburgam sanki dediğin gibi yara var içimde çok ağrıyor çookkk canım yanyor
kıskançlık olacak tabi onlar için kuma gibi birşey benim kızım anlamıyor daha karnımın büüyüdüğünün farkında değil bebek alacağız ben onu emzircem bana anne diyecek babana baba sanada ablamm dicek diyorum çok mutlu oluyo ama çocuk bu belli olmaz inş kolay atlatırız lıskançlık krizlerini
kızlar benım dogum sonrası zıyarete gelenım çok olur komsu akraba arkadas vs bızde lohusa yatagı bırazcık süslenır gelen kapıdan bana gecmışolsun der bı bebege bakar oturma odasında ıkram vs yapılır cay falan ve gıder çok durmazlar..
şimdi bnm çok sevdıgım dahahiç kullanmadıgım bı nevresımım var açık sarı çok sade dantellı satenlı kısımları var ama pijamam krem pembe gecelıgımde.. bı de sadece bı kere kullandıgım acık pembelı beyaz bı nevresımım var.. sarıyı kullanmak ıstıyorum amapembelı pıjamayla kötü mü görünür gülmeyın yanı böle bı ayrıntıyı bıle bu kadar derdın içinde düşünüyorum....tokambıle şunun gıbıEki Görüntüle 875868 pembesarımı olurum dıye ne bılım işte
Yok tatlım daha bizden doğum yapan olmadı bi paşa nickli biri yapmış pardon oda erken doğum du küvezde sanırım bebişi . Başka da yok varmı kızlar siz biliyomusunuz?2014 ocak annelerinden doğum yapanları nereden öğrenebiliyoruzz. ayrı bi topik varda ben mi görmedim yoksa daha doğumu olan olmadımı
bende dıyorum kardesın gelecek sevecez mınık bebek dıye.. anne benım baba benım dıyo.. hatta kıyafetlerını alıyo bunlarbenım dıyo napcam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?