2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
geciyo tatlim merak etme bi bakmissin iznin gelmis aylar sayiyoduk simdi gunler kaldi
senin minik cavs ocakta gelebilir vakti yakinmis
ben aralikta dogurabilirim sanirim.bu oglan beklemez kanimca

geçsin geçsin evimde keyif yapmak istiyorum birazcıkta
sen ocak diye başladın aralığa kaydı ben şubat dedim ocaağa kaydı keyiflerine kalmış bakalım nelerr olacak
inşallah ocağı bekler yıldan kaybetmez kuzucuk

kızlar mukus gibi salgısı başlayan var mı? çok korkuyorum doğum nişanı mı diye.. İki gündür var,36. hafta bitince bebek tam gelişmiş oluyor. 1 hafta daha tutmam gerek

Canım mukus gibi derken nasıl? Benim kızımda şöyle tuhaf, yapışkan, donmuş jöle kıvamında, renksiz, çok çok yapışkan, öyle ki sadece elime geliyordu, bir akıntım gelmişti, meğer nişanmış, ama hakikaten bildiğimiz akıntılardan çok çok farklı, anlaşılmayacak gibi değil yani... Iki gün sonra doğum oldu, ama yumurtlama dönemindeki gibiyse korkma, bir de affedersin, biraz özel olacak ama ilişkiden sonra da hafif mukusumsu bir akıntı gelebiliyor, eş korunmadıysa... Böyleyese de korkmaya gerek yok...

İçin rahat değilse bir Dr görünürsün... Doğum durdurucu ilaçlar var, ciğer geliştiriciler, inşallah gerek olmaz ama tedbiri elden bırakmamak gerekir....

Son düzenleme:

ayy kızlar üzülmeyin yaa :) ben küçükken babaannemlerle yanyana binalarda oturuyorduk. kardeşim doğacağı gece babam beni babaanneme bırakmak istedi, orda halalarım dedem falan da vardı hepsini çok severdim kalırdım da ama kardeşim gelecek yaa heyecandan kalmadım beni götürmezseniz kendim gelirim hastaneye diye kıyameti kopardım yazık babamla gece boyu hastanede sabahlamıştık. çok da uslu durmuştum 4 yaşlarındaydım hatırlıyorum yani sabah ezanında doğmuştu kardeşim, öğlen olmadan annemi çıkardılar eve giderken arabayı babam kullanıyor beni ön koltuğa oturttular, arkada annem kucağında kardeşim ve yanlarında babaannem vardı. babaannem bebeği ben alayım deyince ellemeyin kardeşimi sadece annem tutsun diye kızıyodum ( çok cadıydım çoookkkk :))) bence üzmeyin kendinizi büyük çocuklarınız da "benim gibi" akıllı uslu çocuklar olacak kardeşleri doğunca emin olun

ne bileyim hamilelikten galiba bu ara hiç ayrılasım yok kızımdan 1 saat bile bu arada benim cadıda kesin ellemeyin benim o dicek allah yardım eder inşallah yoksa kızım biberon emzik kadeşinin eşyalarını şimdiden benim o diyo

günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım dün eşimle ayrı yattık yıne de cok rahatsızım o oturma odasında yattı ben yatagımda.. hala karnım batıyo yara var gıbı acıyo gögsümün altı sabrım tükenıyo nereme destek koyacagımı şaşırdım artık.. akıntı da oluyo sancı da mıde yanması da kramplar dişlerim çürüdü kırılıyo.. çok rahatsızım yıne de mutluyum ama zor oluyo artık ıyıce..

heheheh ben de kardeşim uyurken biberonunu emziğini falan ağzıma alıyordum uyanınca yıkayıp getiriyordum al şimdi senin olsun diye akıllanacak bak görürsün abla oldum diye olgun davranmaya başlayacak şaşıracaksın

:)) minik doğunca ona haksızlık etmekten korkuyorum 2 yaşında ama gözümde hemen büyümesinden sen ablasın yapma demekten korkuyorum gerçi onlar bizden daha affedici hemen unutur tamam annne der kuzum benim inş akıllı bi abla olacak

günaydın canım, biz de üç gündür oturma odasında yatıyoruz koltuklarımız yatak kadar rahat, eşim baktı artık rahat edemiyorum yanında sen rahat et diye oturma odasını hazırlıyor, ayrı ayrı rahatça uyuyoruz karşıdan el sallıyoruz birbirimize insan beraber yatmak istiyor ama dön dön rahatsız ediyorum onu da kendimi de akıntı benim ilk aydan beri vardı sürekli, ama 4-5 gündür baya azaldı nedense, mide yanmalarım da kalmadı 5 gündür çok şükür şurup kullanmıyorum geçen gece ilk kez bacağıma kramp girdi kalkıp ovdum kısa sürede geçti. bu ara tek derdim kaburgam sanki dediğin gibi yara var içimde çok ağrıyor çookkk canım yanyor

bende oğluma aynı şeyı yaparmıyım ıhmal edermıyım dıye düşünüyorum 2.5yasında ve çok hareketlı sabah dedımkı kardesın gelsınmı oglum artık çıksınmı dedım hayır cıkmasın karnının içinde dursun gelmesın dıyo.. çok kıskanacak bılıyorum inşallah kolay alışırlar....

kıskançlık olacak tabi onlar için kuma gibi birşey benim kızım anlamıyor daha karnımın büüyüdüğünün farkında değil bebek alacağız ben onu emzircem bana anne diyecek babana baba sanada ablamm dicek diyorum çok mutlu oluyo ama çocuk bu belli olmaz inş kolay atlatırız lıskançlık krizlerini

kramplar öncelerı her gece olurdu ama arada oluyo şimdi ayagımın altına gırıyo...bı de bacagımda varıs var çok fena.. asla eşimden ayrı yatmam dıyodum 2 seferdır ayrı uyuyoruz ılk hamılelıgım hiç böyle zor degıldı çok hafıftım hiç şikayetım olmazdı bu hamılelık benı mahvettı.. karnımın batmasıysakabusöylebı batma ve acıyla uyanıyorumkı anlatamam gece.. kontrolumun gunu geldı dıycemartık dra bunun bı çaresı yokmu dıye. eşim sabret bı ayımızvar dıyo anlıyorum dıyo amanasıl anlasın kıvranıyorum acıdan..

bende dıyorum kardesın gelecek sevecez mınık bebek dıye.. anne benım baba benım dıyo.. hatta kıyafetlerını alıyo bunlarbenım dıyo napcam acaba?

Canım maşallah bende kendimi ayrıntıcı derdim :) satenmi giyceksin doğum sonrası ne güzel benim sezeryan olcağı için nekadar yamulurum bilmiyom sanırım hiç halim olmaz bakımlı olmaya... Ama özen bencede için açılır :)

2014 ocak annelerinden doğum yapanları nereden öğrenebiliyoruzz. ayrı bi topik varda ben mi görmedim yoksa daha doğumu olan olmadımı
Yok tatlım daha bizden doğum yapan olmadı bi paşa nickli biri yapmış pardon oda erken doğum du küvezde sanırım bebişi . Başka da yok varmı kızlar siz biliyomusunuz?

günaydın annişler ben dün hiç su içmedim doğru dürüst bişey de yemedim.bu sabah buzdolabının içine gircektim açlıktan.saldırdım ne gördüysem.ama su içmediğim için vicdanım çok sızlıyor....napiyim hava soğuk canım su istemiyo bi türlü.

bende dıyorum kardesın gelecek sevecez mınık bebek dıye.. anne benım baba benım dıyo.. hatta kıyafetlerını alıyo bunlarbenım dıyo napcam acaba?

benim kızda aynısını yapıyo artık ona giydiriyorum bak sana olmuyo bunlar küçük diyorum gülüyoruz beraber sonra onada yeni kıyafetler aldım çok mutlu oldu eskisi kadar yerlerde süründürmüyo bebeğin eşyalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…