2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))
Kapatmazlarrr burdan devam edelim kimse bir yere gitmesin :))
o coraplari saklayip menimm diyen minige icim eridi. Ne kadar tatlilar :))
fbookta 2014 ocak anneleri yazip katilma istegi gonderin alirlar kizlar

canım bugun senın evlılık yıldonumun mu?

aynen yeni doğan bebeğin uyku mama gaz sancısından baska bi sıkıntısı olmuyor büyük kardeşe ilgiyi azaltmamak en iyisi tabi büyüklerinde dışardan gelenlerinde aynı özeni göstermesi lazım çok gıcık olurum aaa kıskanıyomu demelerine

Kızlar görümcem ünide abestezi okuyo. Hocalarına ve hastanedeki uzmanlara sordurdum. Epidural dedi. Biz acil vakaalar dışına spinal önermiyoruz yan etkisi çok fazla dedi. Bide doğum yapan bi arkadaşımın kuzeni anestezi uzmanı Dr. Arkadaşımın doğumunda girdi. Oda bana bırak ben sana kombine yapıcam. İkisindede tek tek belli sıkıntıların olur bu şekilde konforlu oluyo demiş. Nitekimde en ufak ğrı sancı yaşamadım ertesi gün normal hayatıma döndüm dedi. Yani demem o ki spinali öneren çıkmadı daha.

Bide dün akşam kızım gün boyu ettiğimiz tacizlere rağmen hiç oynamadığı için hastaneye acile gittik nst sonrası serum bağlandı ve kızımın susuz kaldığını söylediler. Yeterli su içmemişsin bugün dediler. Sizde dikkat edin lütfen.

Geçmişi okumadığım için tartışmanın asıl kaynağını bilmeden ortasından dalış yapacağım belki ama; kullandığımız dil o kadar önemli ki...Tüm dünyada "doğum süreci" anlamına gelen ifade Türkçe'ye malasef "doğum sancısı/ağrısı" olarak geçmiş. Böyle olunca da beynimize gönderdiğimiz mesaj, sancının ve ağrının olacağı. Beyin de bu mesajı kaygıya ve korkuya dönüştürüyor, sonra ya normal doğumdan korkma ya da doğum süreci başladığında bedenin kasılması ile rahmin açılmaması gibi sorunlar yaşanmaya başlıyor.
Aşağıda linkte verdiğim döngü tam da söylemek istediğimi anlatıyor. Beynimiz ona gönderdiğimiz kodları özenle kaydediyor ve yeri gelince de kullanıyor. Bu yüzden olumsuz ifade eden kelimeler, cümleler yerine daha olumluyu düşünmek her süreçte kolaylaştırıcı oluyor. Başımıza gelen bir sorunda da "eyvah, bittim, mahvoldum, herşey de beni buluyor..." gibi kelimeleri kullandıkça sorun gittide büyüyor, aksine "tamam, sakin ol, şimdi ne yapmam gerekiyor, ne yaparsam bu sorunu çözebilirim" diye baktığımızda ise hem kaygı ve korkulardan uzaklaşıyor hem de sorunu çözmek için adım atmaya başlıyor.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/487541_10151735784031662_2102923109_n.jpg

Canim ben de epidural-spinal anastezi ile ameliyat okdum. Kime sorsqm ilk defa benden duymus. Sen de simdi bahsedince anastezi druma bir kez daha guvendim. Kafein icememe rahmen ne bas agrisi nede baska bir terslik yasamadim. Fakat sade spinalke devdogim yaptiriyor benim drum, sezeryan olan arkadaslarimin hicbirinde bas agrisi olmadi. Dra cok bagli birsey, illa kotu drgil bence

Ne demek bakarım, linktede sen de görebilirsin. Alerji ve bağışıklık sistemine zararı oldukça fazla bulunmuş bir ürün(
Mustela PhysiObebe No Rinse Cleansing Fluid || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group

Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsiniz acile

Ben de yıkamadım bebeğin kıyafetlerini, daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Daha 8 haftam var, tozlanır o zamana kadar...Arkadaşım ben yıkar, ütülerim dedi. Aralık ortasında yaparız diye konuştuk:))

Hmm ama ben gizliyim yani herşeyimi sadece arkadaşlarım görüyor, bisürü resmim arkadaşım var tabiki uzun zamandır kullanıyorum, napalım faceyede üye olmayıveririz :))))

tokan harika :) bence ilk önce sarıları kullan içinde kalmasın sonra da pembelere geçersin. bir pijamayla o süreci atlaytman da mümkün değil zaten

rabbim hepimizi kurtarsın hayırlısıyla, aklıma geldikçe içim sızlıyor benimde.

ben de aynı dertteyim ocaktan önce gelmez inşallah, bir de yılbaşı akşamı doğmasın mümkünse, doktorsuz kalmak istemiyorum :18:

benimki 3,5 yaşından fazla, şimdiye kadar hiç kondurmuyordu bebek fikrini geçen gün banyodan çıktım giyinmeye çalışıyoruum koca göbek meydanda, geldi gülümsedi dokundu, burada bebek var dedi :) ilk defa bu kadar dikkatini çekti herhalde. ben de evet orada bebek var doğunca hep bizimmle kalıcak büyüdüğünde seninle oyunlar oynayacak abi diyecek diye anlattım gülümsedi :) ilk defa olumlu tepki verdi. ilk zamanlar bana vurup anne bak bebeğe vuruyorum diyordu.

Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))

yok kapanmıyor, sonsuza kadar devam edebilirsiniz. ben 2010 mart annesiyim. biz topici topluca terkettik. nick falan kullanmıyorduk herkesin yeri adı hatta soyadı bile geçiyordu topicte, sonra bir iki arkadaşın akrabaları görmüş yazdıklarını, tabi ailevi özel mevzular da konuşulduğundan ve bunlar üye olmayanlara da açık topicler olduğundan rahatsız olmaya başladık face de gizli grup kurup oraya geçtik hatta kazen hepimize tek tek mesaj attı dönün diye. çok takipçimiz varmış. tabi biz dönmedik çocuklar 4 yaşına basacak biz hala sürekli görüşüyoruz hatta buluşanlar da var

cesaretini takdir ettim. benim bu sondur bir daha taşıyamam bu ağırlığı.

Saol tatlım baktımda sebamedlerde aynı napcaz bilmem

Google sayesinde şunu buldum. Gönderdiğim sitede en güvenilir ürün gösterilen desert essence'İ türkiyede satan bir yer buldum. Ben de earth friendly baby ürünlerini almıştım organik diye. Ama malesef o da çok güvenilir değilmiş. Şimdi bunu alayım diyorum. Oğlumdan daha kıymetli değil ya:))
Desert Essence Oh So Clean 2 inentle Foaming Hair & Body Cleanser || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group

Organik Saç ve Vücut Temizleyici

yok kapanmıyor, sonsuza kadar devam edebilirsiniz. ben 2010 mart annesiyim. biz topici topluca terkettik. nick falan kullanmıyorduk herkesin yeri adı hatta soyadı bile geçiyordu topicte, sonra bir iki arkadaşın akrabaları görmüş yazdıklarını, tabi ailevi özel mevzular da konuşulduğundan ve bunlar üye olmayanlara da açık topicler olduğundan rahatsız olmaya başladık face de gizli grup kurup oraya geçtik hatta kazen hepimize tek tek mesaj attı dönün diye. çok takipçimiz varmış. tabi biz dönmedik çocuklar 4 yaşına basacak biz hala sürekli görüşüyoruz hatta buluşanlar da var

Yaa burdan ne anlıyoruz dedikoduyu fazla kaçırıpta topiksiz kalmamak lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…