Kapatmazlarrr burdan devam edelim kimse bir yere gitmesin :))Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))
sanırım önemli olan büyük çocuğu ihmal etmemek ona olan sevginin azalmadığını hissettirmek ve belli ölçüde bebeğe dokunmasına izin vermek bebeğe birşey olur aman diyip bebek ha bire kucağa alınıp kaçırılırsa büyük kardeşin aklına zarar vermek gelebilir yani kurdun aklına kuzuyu sokmaya gerek yok bide bebeğe hediye alırken büyük kardeşede ufakda olsa bişeyler alınması iyi olabilir benim düşüncelerim yapmakmak istediğim bu becerebilirsem 3. çocuğum olsun istiyorum istiyorum (daha ikiciyi doğuramadan)
Oyy ne kadar güzel cicilerigüle güle giydirirsin inşallah
tabı kı klasık yöntemler küçüğün dunyadan haberı olmadıgı için ılk baslar büyüğe yönelıcez yannında abartarak sevmemeye özen göstercem ve bol bol kucagına verıp mumkun oldugunca her anına büyüğü ortak edıcem.. ılk baslar alışma sürecı zor ama sonrası ıyı olacak dıyo içimden bı ses....
canım bugun senın evlılık yıldonumun mu?
Sen duyduklarını paylaşıyorsun ben de yakın çevremden yaşadıklarımı paylaşıyorum... Aynı şeyi yapıyoruz yani...
Ayrıca ben felaket kelimesine takıldım, önceki alıntı yaptığım arkadaş da siz de aynı kelimeyi kullanmışsınız,.. Ne demek felaket... Bu kelime çok itici...
Ayrıca her doğum kendine özeldir, bunu sonuna kadar savunuyorum, herkes birşeyler paylaşır, ama biz farklı yaşarız...
Kimi çatı muayenesi çok zor der, bana göre hiç de zor değildi, çok basitti...
Kimi sonda acıttı der, lağman çok kötü der, ben bunları hiç hissetmedim,
Doğumdan sonraki dikişler de benim için zor olmadı, ki herkes benim gözümü bunlarla korkutmuştu, bu muymuş dedim...
Acı eşiğimiz farklı, acıya verdiğimiz anlam farklı....
Hem cevabımda bu kadar çıkılaşacak ne vardı anlamadım. Burada herkes az çok stresli, en az sizin kadar....
evet( biz hiç kutlamadık biliyomusun eşim özel günleri gereksiz buluyo hatırlamıyo bile
Ruhsuz adambiz ilk evlilik yıldönümümüzü ikimizde unuttuk çok sora akılma geldi:)) hafızamı azcık geliştirmem lazım bu böle olmaz:)
Canim ben de epidural-spinal anastezi ile ameliyat okdum. Kime sorsqm ilk defa benden duymus. Sen de simdi bahsedince anastezi druma bir kez daha guvendim. Kafein icememe rahmen ne bas agrisi nede baska bir terslik yasamadim. Fakat sade spinalke devdogim yaptiriyor benim drum, sezeryan olan arkadaslarimin hicbirinde bas agrisi olmadi. Dra cok bagli birsey, illa kotu drgil benceKızlar görümcem ünide abestezi okuyo. Hocalarına ve hastanedeki uzmanlara sordurdum. Epidural dedi. Biz acil vakaalar dışına spinal önermiyoruz yan etkisi çok fazla dedi. Bide doğum yapan bi arkadaşımın kuzeni anestezi uzmanı Dr. Arkadaşımın doğumunda girdi. Oda bana bırak ben sana kombine yapıcam. İkisindede tek tek belli sıkıntıların olur bu şekilde konforlu oluyo demiş. Nitekimde en ufak ğrı sancı yaşamadım ertesi gün normal hayatıma döndüm dedi. Yani demem o ki spinali öneren çıkmadı daha.
Bide dün akşam kızım gün boyu ettiğimiz tacizlere rağmen hiç oynamadığı için hastaneye acile gittik nst sonrası serum bağlandı ve kızımın susuz kaldığını söylediler. Yeterli su içmemişsin bugün dediler. Sizde dikkat edin lütfen.
Canım site ingilizce ya ben bişi anlamadım , ben musteladan durulama gerektirmeyen temizleme sıvısı (mustela phsiobebe no - rinse cleansing fluid ) allmıştım ona ilişkin bi bilgi varmı bu sitede 2 dk bakarsan çok sewaba girersin be :))
Kızlar görümcem ünide abestezi okuyo. Hocalarına ve hastanedeki uzmanlara sordurdum. Epidural dedi. Biz acil vakaalar dışına spinal önermiyoruz yan etkisi çok fazla dedi. Bide doğum yapan bi arkadaşımın kuzeni anestezi uzmanı Dr. Arkadaşımın doğumunda girdi. Oda bana bırak ben sana kombine yapıcam. İkisindede tek tek belli sıkıntıların olur bu şekilde konforlu oluyo demiş. Nitekimde en ufak ğrı sancı yaşamadım ertesi gün normal hayatıma döndüm dedi. Yani demem o ki spinali öneren çıkmadı daha.
Bide dün akşam kızım gün boyu ettiğimiz tacizlere rağmen hiç oynamadığı için hastaneye acile gittik nst sonrası serum bağlandı ve kızımın susuz kaldığını söylediler. Yeterli su içmemişsin bugün dediler. Sizde dikkat edin lütfen.
Ne demek bakarım, linktede sen de görebilirsin. Alerji ve bağışıklık sistemine zararı oldukça fazla bulunmuş bir ürün(
Mustela PhysiObebe No Rinse Cleansing Fluid || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group
Sen de harbiden baya rahatmışsın be canımkıyafetlerini yıka ütüle de evi boşver, elbet temizlenir. İzin sonrasına bırakma bebişin süpriz yapıp geliverirse hemen 'doktor dur ben bi ütü yapayım öyle geleyim' dersin Annen falan gelmicek mi doğumuna?
bayanlardan unutanı ilk defa duydum beyler için sıradan birşey:)))
face bakıyolar erkek olduğundan şüpe ettiklerini kaydetmiyolar facede arkadaşların varmı resimlerin varmı bir sürü şeye bakıyolar öle katılabiliyon grubu kuran arkadaş doğum yaptı zaten ama başkalarıda var mesaj at söyle
kızlar benım dogum sonrası zıyarete gelenım çok olur komsu akraba arkadas vs bızde lohusa yatagı bırazcık süslenır gelen kapıdan bana gecmışolsun der bı bebege bakar oturma odasında ıkram vs yapılır cay falan ve gıder çok durmazlar..
şimdi bnm çok sevdıgım dahahiç kullanmadıgım bı nevresımım var açık sarı çok sade dantellı satenlı kısımları var ama pijamam krem pembe gecelıgımde.. bı de sadece bı kere kullandıgım acık pembelı beyaz bı nevresımım var.. sarıyı kullanmak ıstıyorum amapembelı pıjamayla kötü mü görünür gülmeyın yanı böle bı ayrıntıyı bıle bu kadar derdın içinde düşünüyorum....tokambıle şunun gıbıEki Görüntüle 875868 pembesarımı olurum dıye ne bılım işte
evet öyle düşünüyorum zaten de sarıyı da cok sevıyodum bı taraftan da aklıma bebegını kaybeden arkadas gelıyo allah sabır versın o da planlar yapmış paylaşmış ve bnde korkuyorum böyle hemhazırlanıp hem kısmet dıyorum korkuyorum kendı kendıme...
geçsin geçsin evimde keyif yapmak istiyorum birazcıkta
sen ocak diye başladın aralığa kaydı ben şubat dedim ocaağa kaydı keyiflerine kalmış bakalım nelerr olacak
inşallah ocağı bekler yıldan kaybetmez kuzucuk
kıskançlık olacak tabi onlar için kuma gibi birşey benim kızım anlamıyor daha karnımın büüyüdüğünün farkında değil bebek alacağız ben onu emzircem bana anne diyecek babana baba sanada ablamm dicek diyorum çok mutlu oluyo ama çocuk bu belli olmaz inş kolay atlatırız lıskançlık krizlerini
Bencede ne anlamı varki zaten . Yanlız anne olunca bunu kapatırlar herhal sonra kim açcak anne topiği nasıl oluyobe mevzuat :))
sanırım önemli olan büyük çocuğu ihmal etmemek ona olan sevginin azalmadığını hissettirmek ve belli ölçüde bebeğe dokunmasına izin vermek bebeğe birşey olur aman diyip bebek ha bire kucağa alınıp kaçırılırsa büyük kardeşin aklına zarar vermek gelebilir yani kurdun aklına kuzuyu sokmaya gerek yok bide bebeğe hediye alırken büyük kardeşede ufakda olsa bişeyler alınması iyi olabilir benim düşüncelerim yapmakmak istediğim bu becerebilirsem 3. çocuğum olsun istiyorum istiyorum (daha ikiciyi doğuramadan)
Hmm ama ben gizliyim yani herşeyimi sadece arkadaşlarım görüyor, bisürü resmim arkadaşım var tabiki uzun zamandır kullanıyorum, napalım faceyede üye olmayıveririz :))))
Saol tatlım baktımda sebamedlerde aynı napcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?