Google sayesinde şunu buldum. Gönderdiğim sitede en güvenilir ürün gösterilen desert essence'İ türkiyede satan bir yer buldum. Ben de earth friendly baby ürünlerini almıştım organik diye. Ama malesef o da çok güvenilir değilmiş. Şimdi bunu alayım diyorum. Oğlumdan daha kıymetli değil ya:))
Desert Essence Oh So Clean 2 inentle Foaming Hair & Body Cleanser || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group
Organik Saç ve Vücut Temizleyici
Canım bu araştırma yapan sitenin güvenilirliği konusunda bilgin nedir? Yani bahsettiğin ürünün reklamını yapan bi site felan olmasın o açıdan özel bi istatislik araştıma kurumumu yoksa devlete ait bi sitemi nedir yani sence?
selamlar,
bu sabah oğlum çok hareketli ve bu kez hareketleri beni nefessiz bırakıyor.
Benim merak ettiğim bir şey var.sancı nasıl bir şey? Ben ara adet olacakmışım gibi hafif bel ağrısı duyuyorum ama kısa sürüp geçiyor.daha erken ama sancı olduğunu ayırt edememekten çekiniyorum.
selamlar,
bu sabah oğlum çok hareketli ve bu kez hareketleri beni nefessiz bırakıyor.
benim merak ettiğim bir şey var.sancı nasıl bir şey? ben ara adet olacakmışım gibi hafif bel ağrısı duyuyorum ama kısa sürüp geçiyor.daha erken ama sancı olduğunu ayırt edememekten çekiniyorum.
merhaba sizde de bel ağrısı oluyo mu bu haftada
ben de aynı dertteyim ocaktan önce gelmez inşallah, bir de yılbaşı akşamı doğmasın mümkünse, doktorsuz kalmak istemiyorum :18:
ayy kızılırmı canım ben çıglık atıyorum kurban olurum sana dıye komşulardan çekınıyorum hatta böle çocukmu sevılır derler dıye....
arada bende de oluyor maalesef. Cumartesi doktoruma soracagim bunu.
slm arkadaşlar bu hamilelik günlüğünü nası yapıyosunuz
msj yazınca kendiliğinden çıktı hey Allahım ya acemilik başa bela:)))) kızımı kucağıma almama 39gun kaldı hadi bakem:)
Ben de yıkamadım bebeğin kıyafetlerini, daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Daha 8 haftam var, tozlanır o zamana kadar...Arkadaşım ben yıkar, ütülerim dedi. Aralık ortasında yaparız diye konuştuk:))
Google sayesinde şunu buldum. Gönderdiğim sitede en güvenilir ürün gösterilen desert essence'İ türkiyede satan bir yer buldum. Ben de earth friendly baby ürünlerini almıştım organik diye. Ama malesef o da çok güvenilir değilmiş. Şimdi bunu alayım diyorum. Oğlumdan daha kıymetli değil ya:))
Desert Essence Oh So Clean 2 inentle Foaming Hair & Body Cleanser || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group
Organik Saç ve Vücut Temizleyici
2014 ocak annelerinden doğum yapanları nereden öğrenebiliyoruzz. ayrı bi topik varda ben mi görmedim yoksa daha doğumu olan olmadımı
Oh oh varsa öyle arkadaşların, yorma kendini hiç. Ben evlenince taşındım bu şehre, daha öyle gelip ütümü yapacak kadar harbi dostum olmadıolanlar da Türkiye'nin değişik şehirlerinde malesef bebiş doğunca gelebilecekler hepsi çalıştığı için. Velhasıl iş başa düştü ben 0-3 ayları battaniyeleri falan ütüledim hurca koydum sarıp sarmalayıp. Odası gelince de dolabına yerleştircem.
Canım bu ürünün fotosu da yokmuş, internetten bakarız ona da nerde satıldığını buldum demişsin, bana da deyiver de ben de bakayım
bildiğim kadarıyla 3 kişi sezeryanla doğum yaptı. biri rahim yetmezliği, biri kordondan bebeğin beslenemeyip geri kaldığının anlaşılması biri de su azalması nedeniyle. ikisi hala bebişler küvözde diye biliyorum. face 2014 ocak anneleri grubunda en son okuduğuma göre grubu kuran arkadaşın bebişse dün küvözden eve çıktı. resmini paylaştı hatta maşallah bayıldım ağladım gözlerim doldu, aşama aşama bilip de sonucu görünce heralde çok duygulandım. bir arkadaş da dün suni sancıyla doğuma alındı ama olmadı bıraktılar. bugün gene deneyip olmazsa sezeryana alacaklardı ama face girme imkanım işyerinde yok onun için haberim yok ne oldu... Allah hayırlı sağlıklı versin inş yavrusunu da... sanırım sezeryan olanlardan biri 30, biri 33, biri 34-35 haftadaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?