2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım bu araştırma yapan sitenin güvenilirliği konusunda bilgin nedir? Yani bahsettiğin ürünün reklamını yapan bi site felan olmasın o açıdan özel bi istatislik araştıma kurumumu yoksa devlete ait bi sitemi nedir yani sence?

face ocak annelirinde de paylaşılmış bu site ben komilinin bebek şanpuanını aldım zeytin yağlısını dalinin de deterjanlarını bebişimide zeytin yağıyla yağlıycam eskiden bunlarlamı büyüdükki tevekkelli olalım bence bukadar ıncıklayıp cıncıklamayalım bence

günaydın annecikler
ben uzun zamandan sonra dün gece ilk defa çok rahat uyudum wc ye bile kalkmadım
yatarken sorun olmuyo bende bacağımın altına yorganımı alıyorum diğer bacağım da eşimin üstünde
otururken sorun oluyo bende sıpam rahat vermiyor sol boşluğum ve sağ kaburgama kadar çıkıyo geriliyo galiba çok canım yanıyo oturamaz olduk biz yürütmüyoda sıpa alta ağrı baskı oluyo elimle alt tarafı tutup yürüyorum evin içinde
dışarı çıkınca da kambur kambur sünnet olmuş çocuk gibiyim

selamlar,
bu sabah oğlum çok hareketli ve bu kez hareketleri beni nefessiz bırakıyor.
benim merak ettiğim bir şey var.sancı nasıl bir şey? ben ara adet olacakmışım gibi hafif bel ağrısı duyuyorum ama kısa sürüp geçiyor.daha erken ama sancı olduğunu ayırt edememekten çekiniyorum.

merhaba sizde de bel ağrısı oluyo mu bu haftada

Ara ara bende de oluyor missya, sürekli olmadığı surece sıkıntı yok diye okudum, bir cok insan da yazdı. Sanırım agrı dayanılmaz olacaktır doğum sancısı olunca.

Herkese merhaba güzel annelerrr ben dün gece uyumuş yani sadece 2 defa kalktım midem yandı kalktım gaviskon içtim biraz oturup yne uyudum üstelik kendi yatagımda.. yoksa son 2 haftadır oda oda koltuk koltuk geziyorum daaa

ayy kızılırmı canım ben çıglık atıyorum kurban olurum sana dıye komşulardan çekınıyorum hatta böle çocukmu sevılır derler dıye....

Canım ikinci bebeğini bekleyenler olarak konuştuğunuz bu konu bencede çok önemli size hak veriyorum. Ben hamilelik döneminde yaşadığım sorunlardan dolayı terapiye başladım. Doktorum küçüklüğüne dair hatırladığım ilk kareyi sordu. Ve ilk hatırladığım ben 5 yaşındayım bi abim var oda 6 yaş büyük benden. Biz o zaman manisadaydık babamın görevi nedeniyle ve kinsemiz yoktu babam kardeşim doğduğunda bizi abimle evde bıraktı bi hastane bi ev gidip geliyodu kahvaltımızı hazırlatyıp gidiyodu. O an o kadar güvensiz hissetmiştimki annemi kaybettim artık dedim ve sonrasında kardeşime karşı çok kıskançlıklarım oldu. Yani diyeceğim belki yanımızda bi babanne yada bi büyük olsaydı yada babam kalabilseydi böyle olmazdı. Bence mümkün olduğu kadar yanınızda olsunlar tabiki gece kalmaları olmayabilir ama babaları onlara sımsıkı sarılsın..

Oh oh varsa öyle arkadaşların, yorma kendini hiç. Ben evlenince taşındım bu şehre, daha öyle gelip ütümü yapacak kadar harbi dostum olmadı olanlar da Türkiye'nin değişik şehirlerinde malesef bebiş doğunca gelebilecekler hepsi çalıştığı için. Velhasıl iş başa düştü ben 0-3 ayları battaniyeleri falan ütüledim hurca koydum sarıp sarmalayıp. Odası gelince de dolabına yerleştircem.

Canım bu ürünün fotosu da yokmuş, internetten bakarız ona da nerde satıldığını buldum demişsin, bana da deyiver de ben de bakayım

2014 ocak annelerinden doğum yapanları nereden öğrenebiliyoruzz. ayrı bi topik varda ben mi görmedim yoksa daha doğumu olan olmadımı

bildiğim kadarıyla 3 kişi sezeryanla doğum yaptı. biri rahim yetmezliği, biri kordondan bebeğin beslenemeyip geri kaldığının anlaşılması biri de su azalması nedeniyle. ikisi hala bebişler küvözde diye biliyorum. face 2014 ocak anneleri grubunda en son okuduğuma göre grubu kuran arkadaşın bebişse dün küvözden eve çıktı. resmini paylaştı hatta maşallah bayıldım ağladım gözlerim doldu, aşama aşama bilip de sonucu görünce heralde çok duygulandım. bir arkadaş da dün suni sancıyla doğuma alındı ama olmadı bıraktılar. bugün gene deneyip olmazsa sezeryana alacaklardı ama face girme imkanım işyerinde yok onun için haberim yok ne oldu... Allah hayırlı sağlıklı versin inş yavrusunu da... sanırım sezeryan olanlardan biri 30, biri 33, biri 34-35 haftadaydı.

Son düzenleme:

Canım bende baktım mutlumikrop.com diye bi sitede buldum ama sitenin güvenilirliliği hakkında hiç bi bilgim yok şimdi gördüm ilk defa !

Bahsettiğiniz arkadaşlar face gurubunuzun arkadaşları sanırım bu topikle bi alakanız varmı ben hiç birini burdan okumadımda o açıdan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…