2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim, evet biz büyükler bir şeyler yaşıyoruz, ama onların beyinleri bunları nasıl algılıyor...

En korktuğum şey, annem yahut kayınvalidem gelmeden doğum olursa kızımı kime bırakacağım, bir çok şeye hamilelik aşamasında hazırladım, eskiden uyku masalını ben okurdum, şimdi babası mesela,...

Hafta içi gündüz olursa, kreşte olur, sonra tek başıma da sancı çekmeye razıyım babayla hastanede vakit geçirirler...ya gece olursa, ne olacak... Umarım o zamana kadar biri yanımda olur...

Sancılı Halim'i görmesini ise asla istemem, sanırsam o daha büyük travma olur onun minik dünyasında...

Orkide diye bir arkadaş vardı, ikiz bekliyordu, o ne yapıyor... Ben de onu merak ettim....

Bahsettiğiniz arkadaşlar face gurubunuzun arkadaşları sanırım bu topikle bi alakanız varmı ben hiç birini burdan okumadımda o açıdan!

Onlar eskiden bu topikteydiler, çoğunu nickiyle tanıyorum, isimlerini bilmiyorum, ama sonradan buralara pek uğramaz oldular...

Paşamı biliyoruz, bebek beslenemediği için sezeryan olan ikinci arkadaş da burda yazmıştım, şimdi çıkaramadım.... Ama face kurucusunu bilmiyorum...

Dilzar,

Dusunme bunları canım yaa, Allah hayırlısını verecektir, ben ne doğumu, ne öncesini ne sonrasını düşünüyorum. Mevlam yardım edecek. SAncılı halini de görmesin evet ama insanlar yanınnızda olacaktır.Takma kafanı bunlara.

Haklısın, ben de çoğunlukla düşünmemeye çalışıyorum da, bazen böyle geliyor işte...

Sizde herseye bneim gibi duygulanıyor musunuz arkadaşlar? Gozyasları hemen gözümde, akmak için bekliyor. Ozellikle bu hafta feciyim. Normalde en son ne zaman agladıgımı hatırlamıyorum , Allah'ta ağlatmasın ama bu aralar feci alınganım, ağlamaklıyım.

sanırım hepinizde de biraz var, herkes burnundan soluyor :) Gayet normal bunlar herhalde arkadaşlar

Bahsettiğiniz arkadaşlar face gurubunuzun arkadaşları sanırım bu topikle bi alakanız varmı ben hiç birini burdan okumadımda o açıdan!

evet burdanlar diye biliyorum. en azından oraya üye olmadan öyleymiş ve şimdi de arada bakıyorlardır belki bilmiyorum. ben de çok nadir giriyorum onlar da nadirdir sanırım. biri paşa mı ne burdaki nikiyle ki artık oraya da girmiyor ama haberleri geliyor.. diğerleri de burdaki nikleri gurupta yazmıştık biara ama hatırlamıyorum nik olarak kimlerdi. buraya göre orası daha hızlı ve konu konu ayrıldığı için paylaşımlar kolay oluyor. ben onun için evde hep ona bakıyorum işteykense face engellenmiş diye burdayım ve burayı da seviyorum ama dediğim gibi takibi zor oluyor buranın, ayrıca orda rahatça konuşuluyor , bir de dışardan kimse bakamadığı için göbüş resimlerine kadar herşey paylaşılıyo ve eğleniliyo da :) yani orda olmak burda olmaya engel değil burası da orraya engel değil. belki onları da siz burda başka adlarla biliyosunuzdur da facede gerçek adları olduğundan burdaki adllarını bilmiyorum.

ben de her şeye ağlıyorum canım
dün eşim işe gidiyor diye ağladım, yazık yoruluyor diye. halbuki ben de işe gidiyorum hala, üstelik ben hamileyim .
bir de dün bana telefon almış internetten, ne gerek vardı diye ağladım, dudaklarımı büke büke "israf" diye diye ağladım.
iade ettik
bugünlük ağlama seansım başlamadı, her an saçma bir şeye ağlayabilirim ama
inşallah doğumdan sonra bu duygusal halimiz artmaz

o savaş biz de de var dünyaya geldiğinde ısırcam o ayaklarını ellerini sen neler yapıyodun içerde diye :)
gögüs pompası avent alıcaktım ama geçen gittiğim bebek magazasında mamajoonunkini test ettik inanılmaz sessiz ve güzel bir aletti onu alacağım sanırım
kordon kanıyla ilgili daha önce doktorumla konuşmuştum şuan türkiye de saklanma şekli en faza 10 yıl ama bazı hastalıklara karşı antikor olarak kullanılabildiğini ve bu süreye kadar ki maddi boyutunun da fazlalığından bahsedince vazgeçtik

ben meyra çok istiyorum eşimde aşk olsun istiyor, "meyra aşk" koyucaz aslında ona kalsa sadece aşk istiyordu ama bana çok mantıksız geldi, en sonunda ortak noktada buluştuk :)

eşim görmesin o da Aşk istedi ama ben ilerde çocukla dalga geçerler diye vazgeçtim :)
aşk hanım mesela iş dünyasında sorun olur ama sizin iki ismi var en azından onu kullanabilir
biz tek isim istiyoduk ondan bade koyduk :) o da kutsal aşk demek en azından öyle kandırdım eşimi:)

öncelikle maşallah prensese:)
bu tamamen anestezi hekimine bağlı bir sürü arkadaşım spinal oldu sadece 1 tanesi şiddetli baş ağrısı yaşadı
ondan dolayı kısmet diyorum ben artık

kızlar bir şey sormak istiyorum

bebeğinizin mobilyasını neyle sildiniz?
saf su ile sil dedi mobilyacı ama sanki arınmaz gibi geliyor
bir de kokunun çabuk çıkması için vanilya koy dedi küçük kaplarla dolaplara her yere koydum bende
ne zaman çıkar acaba kokusu eşyalarını yıkama faslına geçeceğim de :)

orkide hangisi oluyor bilmiyorum ama iki ikiz bekleyen var bildiğim kadarıyla orda ve henüz doğum falan gibi bişey yok, sıkıntı da yok bildiğim kadarıyla

Sağol, şimdi mesajlarına baktım da çoğul gebelik bekleyenler üst konusuna yazmış, geçenlerde kanaması olmuş, 32. Haftayı doldurunca doğum olabilirmiş....

Son düzenleme:
bebek şekeri alan varmı??? süs-püs şeker için hala karar veremedim ben.. nasıl bişey alsam yada malzemeleri alsam da izindeyken kendim mi yapsam bilemedim. astarı yüzünden pahalı olmasın bide :)

orkide hangisi oluyor bilmiyorum ama iki ikiz bekleyen var bildiğim kadarıyla orda ve henüz doğum falan gibi bişey yok, sıkıntı da yok bildiğim kadarıyla

Orkide doktor olan arkadaştı, bende merak ediyorum onu facede giremediğim için haberim yok.

Ben mobilyaları silmek için e bebekte bebek için yüzey temzleyicisi satılıyodu ondan aldım ama henüz kullanmadım bilemiyrum nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…