2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:

Bebek küvezde, kendisi iyi galiba.. Günlükten takip ediyorum ben de onu... Herkes bir tarafta, face gurubunda da değilim...Iyice hafiye gibi oldum...

bebek şekeri alan varmı??? süs-püs şeker için hala karar veremedim ben.. nasıl bişey alsam yada malzemeleri alsam da izindeyken kendim mi yapsam bilemedim. astarı yüzünden pahalı olmasın bide :)

Biz kendimiz yaptık canım. Burda bi çok kişide kendisi yapıyor. İnternette ana malzemeleri ucuz bulabilirsin. Hem daha zevkli oluyor.

Biz kendimiz yaptık canım. Burda bi çok kişide kendisi yapıyor. İnternette ana malzemeleri ucuz bulabilirsin. Hem daha zevkli oluyor. Eki Görüntüle 876449

çook şekerler, malzemeleri nerden temin ettiniz paylaşabilirmisiniz, bende böyle kavanoz düşünüyorum. sticker ı nerden yaptıracagımı biliyorum da kavanozla bonibon problem .. yıldız şeklindeki bonibonlara bayıldım, elinize sağlık valla

selammm kızlar,
ben gnc'den mill creek bebek şampuanı ve baby losyon aldım, kuzenim kullanıyor bebeğine o baya araştırmış almadan önce internetten de alınabilir , ben indirimi takip edipde almıştım

canım ben sirke ile sildim deterjan faan kullnmadım. yaklaşık 1 ay havalandı anca çıktı koku

biz eminönünden aldık canım. şişeleri imalatçıdan aldık. bonibonlarıda şeker toptancısından. ama hepsini internetten bulabilirsin. cam şişeler özellikle internetle aynı fiyat. biz gitmişken aldık.

örnek:http://www.delipazari.com/Yıldız Şeker

Son düzenleme:
46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar

şişelerin imalatçısının adresi yada internet adresi varmı? yoksa eminönünde mi arayıp bulmam lazım? fiyatını söyleyebilirmisin

Selam kızlar nasılsınız?

Siz de benim gibi her gün düzenli çikolata yiyor musunuz? Şu an canım cooook çekti üstelik okulda yemiştik eşime söyleyeceğim alsın off bir dur demem lazım ama hamilelikte yemeyim de ne zaman yeyimmmmmmmmmm doktor kes hamur işi ve tatlıyı dedi şimdiye kadar 10 kilo almışımm(

kızlar iyi akşamlar.bugün doğum yapan bi arkadaşıma bebek görmeye gittim.10 gün olmuş doğum yapalı.maşallah hemen toparlanmış.fıkır fıkır eskisinden neşeli sağlıklı görünüyodu.korkularım azaldı.ve çok rahatlattı içimi.hiç korkma ben hiç acı çekmedim hemen ertesi gün toparlandım dedi.acayip rahatladım.kendime güvenim geldi.bence şu dönemde böyle iç rahatlatan insanların olması çok önemli.korkutan kaygılandıran en azından olumsuz konuşacağını bildiğimiz kişilerle görüşmesek iyi olur.lohusalık geçene kadar olsa yeter:)ben öyle yapıcam artık.telefonda rahatlatmıştı ama gidip görünce konuşunca çok daha rahatladım.bebeğini kucaşına alıp emzirişini sevgiyle bakışını görünce herşeye değeceğini bi kez daha anladım.sizinle de paylaşayım dedim

Canım bende baktım mutlumikrop.com diye bi sitede buldum ama sitenin güvenilirliliği hakkında hiç bi bilgim yok şimdi gördüm ilk defa !

Sağol canım, ben de baktım şimdi de güvenirliliğini bilmek zor tabi :44: Ankara'dayım ben belki dışarda da bulabilirim bir araştırayım bakalım.

Canım ben Dalin'in yumuşatıcısını alırken yanında yapışık hediye 'hipoalerjenik yüzey temizleyici' diye bişey vardı.%98 doğal yazıyo %2'si neyden yapılıyo bilmiyorum ahşapta da kullanılabilir diyo onla silsem mi acaba olur mu ki :44: üstüne duru suyla da durularım.

46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar

Allah yardımcısı olsun çok uzunmuş 46 gün nasıl dayandı Allah bilir. İnşallah sıkıntısız yapar doğumunu ve bebişleri küvezde fazla kalmazlar.

selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:

Slm pufpuff, hamilesin çok sevindmmm hayırlı olsun. İlk zamanlar çok yazmasamda takip ediyordum sizleri Tekrar hayırlı olsun. Paşam 29. Haftasında doğum yaptı bebeği yoğun bakımdaymış hala bu haftaiçnde başka bi hastaneye nakli olacaktı. İnşallah herşey yolundadır

seninkilrede komikmiş eerdgn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…