özel mjs yazdım pufpuffda hamile sayfa kurucusu 2014haziran annelerinde
selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:
ben minik melek bibloları aldım hediye olarak dağıtmak için :)
bebek şekeri alan varmı??? süs-püs şeker için hala karar veremedim ben.. nasıl bişey alsam yada malzemeleri alsam da izindeyken kendim mi yapsam bilemedim. astarı yüzünden pahalı olmasın bide :)
Biz kendimiz yaptık canım. Burda bi çok kişide kendisi yapıyor. İnternette ana malzemeleri ucuz bulabilirsin. Hem daha zevkli oluyor. Eki Görüntüle 876449
resim ekleyebilirmisin
kızlar bir şey sormak istiyorum
bebeğinizin mobilyasını neyle sildiniz?
saf su ile sil dedi mobilyacı ama sanki arınmaz gibi geliyor
bir de kokunun çabuk çıkması için vanilya koy dedi küçük kaplarla dolaplara her yere koydum bende
ne zaman çıkar acaba kokusu eşyalarını yıkama faslına geçeceğim de :)
canım ben sirke ile sildim deterjan faan kullnmadım. yaklaşık 1 ay havalandı anca çıktı koku
çook şekerler, malzemeleri nerden temin ettiniz paylaşabilirmisiniz, bende böyle kavanoz düşünüyorum. sticker ı nerden yaptıracagımı biliyorum da kavanozla bonibon problem .. yıldız şeklindeki bonibonlara bayıldım, elinize sağlık valla
Çook şeker olmuş şekerler :)Biz kendimiz yaptık canım. Burda bi çok kişide kendisi yapıyor. İnternette ana malzemeleri ucuz bulabilirsin. Hem daha zevkli oluyor. Eki Görüntüle 876449
biz eminönünden aldık canım. şişeleri imalatçıdan aldık. bonibonlarıda şeker toptancısından. ama hepsini internetten bulabilirsin. cam şişeler özellikle internetle aynı fiyat. biz gitmişken aldık.
örnek:Yıldız Şeker
Canım bende baktım mutlumikrop.com diye bi sitede buldum ama sitenin güvenilirliliği hakkında hiç bi bilgim yok şimdi gördüm ilk defa !
kızlar bir şey sormak istiyorum
bebeğinizin mobilyasını neyle sildiniz?
saf su ile sil dedi mobilyacı ama sanki arınmaz gibi geliyor
bir de kokunun çabuk çıkması için vanilya koy dedi küçük kaplarla dolaplara her yere koydum bende
ne zaman çıkar acaba kokusu eşyalarını yıkama faslına geçeceğim de :)
46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar
selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:
Canım bende baktım mutlumikrop.com diye bi sitede buldum ama sitenin güvenilirliliği hakkında hiç bi bilgim yok şimdi gördüm ilk defa !
ben de her şeye ağlıyorum canım
dün eşim işe gidiyor diye ağladım, yazık yoruluyor diye. halbuki ben de işe gidiyorum hala, üstelik ben hamileyim .
bir de dün bana telefon almış internetten, ne gerek vardı diye ağladım, dudaklarımı büke büke "israf" diye diye ağladım.
iade ettik
bugünlük ağlama seansım başlamadı, her an saçma bir şeye ağlayabilirim ama
inşallah doğumdan sonra bu duygusal halimiz artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?