Canım bu araştırma yapan sitenin güvenilirliği konusunda bilgin nedir? Yani bahsettiğin ürünün reklamını yapan bi site felan olmasın o açıdan özel bi istatislik araştıma kurumumu yoksa devlete ait bi sitemi nedir yani sence?
46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar
46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar
kızlar iyi akşamlar.bugün doğum yapan bi arkadaşıma bebek görmeye gittim.10 gün olmuş doğum yapalı.maşallah hemen toparlanmış.fıkır fıkır eskisinden neşeli sağlıklı görünüyodu.korkularım azaldı.ve çok rahatlattı içimi.hiç korkma ben hiç acı çekmedim hemen ertesi gün toparlandım dedi.acayip rahatladım.kendime güvenim geldi.bence şu dönemde böyle iç rahatlatan insanların olması çok önemli.korkutan kaygılandıran en azından olumsuz konuşacağını bildiğimiz kişilerle görüşmesek iyi olur.lohusalık geçene kadar olsa yeter:)ben öyle yapıcam artık.telefonda rahatlatmıştı ama gidip görünce konuşunca çok daha rahatladım. bebeğini kucaşına alıp emzirişini sevgiyle bakışını görünce herşeye değeceğini bi kez daha anladım.sizinle de paylaşayım dedim
face ocak annelirinde de paylaşılmış bu site ben komilinin bebek şanpuanını aldım zeytin yağlısını dalinin de deterjanlarını bebişimide zeytin yağıyla yağlıycam eskiden bunlarlamı büyüdükki tevekkelli olalım bence bukadar ıncıklayıp cıncıklamayalım bence
Canım ikinci bebeğini bekleyenler olarak konuştuğunuz bu konu bencede çok önemli size hak veriyorum. Ben hamilelik döneminde yaşadığım sorunlardan dolayı terapiye başladım. Doktorum küçüklüğüne dair hatırladığım ilk kareyi sordu. Ve ilk hatırladığım ben 5 yaşındayım bi abim var oda 6 yaş büyük benden. Biz o zaman manisadaydık babamın görevi nedeniyle ve kinsemiz yoktu babam kardeşim doğduğunda bizi abimle evde bıraktı bi hastane bi ev gidip geliyodu kahvaltımızı hazırlatyıp gidiyodu. O an o kadar güvensiz hissetmiştimki annemi kaybettim artık dedim ve sonrasında kardeşime karşı çok kıskançlıklarım oldu. Yani diyeceğim belki yanımızda bi babanne yada bi büyük olsaydı yada babam kalabilseydi böyle olmazdı. Bence mümkün olduğu kadar yanınızda olsunlar tabiki gece kalmaları olmayabilir ama babaları onlara sımsıkı sarılsın..
sanırım sizinle aynı gün görünüyo doğum tarıhlerı bebişlerimizin bu arada benimde cumartesı kontrolüm var
Oh oh varsa öyle arkadaşların, yorma kendini hiç. Ben evlenince taşındım bu şehre, daha öyle gelip ütümü yapacak kadar harbi dostum olmadıolanlar da Türkiye'nin değişik şehirlerinde malesef bebiş doğunca gelebilecekler hepsi çalıştığı için. Velhasıl iş başa düştü ben 0-3 ayları battaniyeleri falan ütüledim hurca koydum sarıp sarmalayıp. Odası gelince de dolabına yerleştircem.
Canım bu ürünün fotosu da yokmuş, internetten bakarız ona da nerde satıldığını buldum demişsin, bana da deyiver de ben de bakayım
kızlar bir şey sormak istiyorum
bebeğinizin mobilyasını neyle sildiniz?
saf su ile sil dedi mobilyacı ama sanki arınmaz gibi geliyor
bir de kokunun çabuk çıkması için vanilya koy dedi küçük kaplarla dolaplara her yere koydum bende
ne zaman çıkar acaba kokusu eşyalarını yıkama faslına geçeceğim de :)
Canım bak ben başka biyerden buldum galiba, bak bakalım bi aynı şey mi? Bana o gibi geldi.
Besleyici Organik Temizle Jeli - Kuru & HassasCilt
Dostunun olması çok güzel bir şey. Dostum benim için benim yaşadığım şehre taşındı, tüm riskleri göze alarak. Şu an abisi evleniyor, 2 hafta kaldı. Bundan sonra sana hizmet edeceğim diyor. Ya bize taşının, ben sana en güzel şekilde bakarım diyor, ya da bize size gelelim. Ben tüm işi yaparım diyor:))
Canım ikinci link, satılan sitenin linki...
Canım bu o ürün değil.Şu sitede buldum ben, kredi kartım kesilince buradan alacağım.
Organik Saç ve Vücut Temizleyici
Dostunun olması çok güzel bir şey. Dostum benim için benim yaşadığım şehre taşındı, tüm riskleri göze alarak. Şu an abisi evleniyor, 2 hafta kaldı. Bundan sonra sana hizmet edeceğim diyor. Ya bize taşının, ben sana en güzel şekilde bakarım diyor, ya da bize size gelelim. Ben tüm işi yaparım diyor:))
Canım ikinci link, satılan sitenin linki...
Kızlar benim bugün yeni koltuklarım geldi çok mutluyum
Halıları kaldırdım, heryerleri de sildim süpürdüm manayla. Hatta adamların bastığı yerleri ikinciye süpürüp sildimtam temizlik oldu, size kendinizi yormayın dediğim günün ertesinde olması da çok manidar oldu ayaklarımın altları birazcık ağrıyo ama olsun, değdi. Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı
Gülegüle kullan canım iyigünlerde sağlıkla sıhatle oturun inşallah.
Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?