2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Binlerce ürün var sitede, her ürün için bir analiz yapılmş ve onunla ilgili sonuçları görebiliyorsun. Hep aynı markanın zarasız olduğunu göstermiyor. Mesela Desert Essence şampuan puanı 0 iken, pişik kreminin puanı 2. Reklam olsa pişik kremini de 0 iye gösterir. her markanın üründen ürüne bilgisi değişiyor.

46 gündür hastanede yatıyorum kanama ve erken doğum riski nedeniyle. Cumartesi 32 hafta bitiyor. En gec 2-3 hafta içinde doğum yapacagim. Arada topige bakip okuyorum. Ama yazmiyorum.dua edelim arkadaşlar

geçmiş olsun çok, inşallah sağ salim bebişiyle evine döner. ..

haklısın canım. bende olumsuz konuşmaya başlayanlara herkesin durumu farklıdır deyip konuyu kapatıyorum. kötü şeyleri dinlemiyorum bile. haftaya doktor randevum var. 32 hafta olduk... herşeyin hayırlısı :)

Yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız, giydiğimiz tüm ürünlerde sermaya sahipleri daha çok kar elde edelim derken, daha çok zararlı madde kullanmaya başladı ve son yıllarda tüm dünyada kanser oranları çok yükseldi. Adını duymadığımız hastalıklar türemeye başladı. Eskiden kansere yakalanan bireylerin çoğu orta yaş ve üstü iken, şimdi gencecik insanlar da kanser olmaya başladı. En yakın arkadaşım meme kanseri ve sadece 27 yaşında( Eskiden herşey doğaldı, bozulmamıştı, içine bize, doğaya zarar veren maddeler girmememişti. Ama şimdi öyle değil. Denizden çıkan balıkta bile kanser tümürü var. Geçenlerde maden suyuları ile ilgili bir analiz okudum. En güvenilir markalar içinde bile nitrit asit çıkmış. Bu siteyi de benim gibi doğal ürün kullanmak isteyenlere rehber olsun diye paylaştım.

Doğum psikologları var biliyor musun? Hatta çok ilginç terapi çalışması yapıyorlar. Senin kendi doğum anına dair bir çalışma. Biraz bahsetti bana. Meslek icabı ilgimi baya çekti. Ben de mi bununla ilgili eğitim alsam dedim:)) Psikiyatr bir arkadaşım ondan destek alıyor, hatta doğumuna da girecek.

Dostunun olması çok güzel bir şey. Dostum benim için benim yaşadığım şehre taşındı, tüm riskleri göze alarak. Şu an abisi evleniyor, 2 hafta kaldı. Bundan sonra sana hizmet edeceğim diyor. Ya bize taşının, ben sana en güzel şekilde bakarım diyor, ya da bize size gelelim. Ben tüm işi yaparım diyor:))

Canım ikinci link, satılan sitenin linki...

Vanilya kokuya iyi mi geliyormuş? 2 aydır koku çıkmadı bizimkilerden, her gün havalandırıyorum odayı, yine de hala kokuyor. Vanilyayı nerden aldın? Bu keklere koyduğumuz vanilin olur mu?

Sen ne kadar şanslı Allah'ın sevdiği bir kulusun öyle herkese nasip olmaz, Allah aranızı bozmasın dostluğunuz daim olsun inşallah:)
Ben de buldum bak bi sitede:

Besleyici Organik Temizle Jeli - Kuru & HassasCilt

Son düzenleyen: Moderatör:

Gerçek bir dostun varmış ne kadar şanslısın!

Kızlar benim bugün yeni koltuklarım geldi çok mutluyum
Halıları kaldırdım, heryerleri de sildim süpürdüm manayla. Hatta adamların bastığı yerleri ikinciye süpürüp sildim tam temizlik oldu, size kendinizi yormayın dediğim günün ertesinde olması da çok manidar oldu ayaklarımın altları birazcık ağrıyo ama olsun, değdi. Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı

Gülegüle kullan canım iyigünlerde sağlıkla sıhatle oturun inşallah.

Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan

Canım ben gaviscon hiç kullanmadım, ama mide yanmalarım çok oluyo. Rennie çiğneme tableti kullanıyorum çok rahatlatıyo, denemeni tavsiye ederim. Doktoruma da sormuştum rahatlıkla kullan dedi, içeriği karbonat ve nane aroması zaten, zararsız yani.

daha neler ben 3 doktara 2 eczacıya sordum.ve hergün de kullanıyorum.hiç bişey olmaz arkadaşım dozunu abartma sadece.yuh yani o eczacıya...hamileye sadece gaviskon verilir.minosetten bile daha temiz içeriği.minoset parol parasetamol içeriyo.ben 1 yemek kaşığı içiyorum ama sen dozunu acili arayıp acil doktoruna bi sor.ben gece yatarken kötüysem içiyorum gündüz yanıyosa büyük bi bardak sıcak süt geçiriyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…