Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:
Canım ben gaviscon hiç kullanmadım, ama mide yanmalarım çok oluyo. Rennie çiğneme tableti kullanıyorum çok rahatlatıyo, denemeni tavsiye ederim. Doktoruma da sormuştum rahatlıkla kullan dedi, içeriği karbonat ve nane aroması zaten, zararsız yani.
daha neler ben 3 doktara 2 eczacıya sordum.ve hergün de kullanıyorum.hiç bişey olmaz arkadaşım dozunu abartma sadece.yuh yani o eczacıya...hamileye sadece gaviskon verilir.minosetten bile daha temiz içeriği.minoset parol parasetamol içeriyo.ben 1 yemek kaşığı içiyorum ama sen dozunu acili arayıp acil doktoruna bi sor.ben gece yatarken kötüysem içiyorum gündüz yanıyosa büyük bi bardak sıcak süt geçiriyor hemen
merak ediyorum canım durumunu bilgi ver olur mu.bak benim eşim de hekim.diş hekimi ama olsun biliyo bu konuları.minoset içmesin gaviscon rahatlatır rahatlatmazsa bi müddet yağlı hamurişi taneli şeyler ve asitli meyveler tüketmesin dedi.süt iç bi bardak istersen bana çok iyi geliyor.inşallah sende de işe yarar.ama içip yatma hareket et yürü falan bi de gece yatarken oluyosa mutlaka yüksek yastık kullan.
Kızlar bu mıde yanması nasıl ya ben de hıc olmadı masallah dıyeyım sızın hamılelıgınızın basından berı mı var yoksa bellı bır muddet sonra mı baslıyor?
bu arada englishteacher koltuklarını gule gule kullan
Çok saol canım yatıştı gavisconla, napıcamı şaşırdım kriz gibi tuttu resmen. Bulgur pilavı ve hamurişi yeim bugün oda tetikledi herhalde sen şimdi taneli diyince aklıma bulgur geldi
midedeki mide öz suyu rahmin mideye bası yapmasıyla yemek borusuna kadar geliyor.hatta benim genzime kadar ve hatta ağzıma kadar geliyor.ama öyle masum masum değil yaka yaka geliyor.gece tuttuysa da yandın.uyku muyku haram.tam dalacak gibi oluyorum genzime kaçıyo.öksürerek tıkanarak uyanıyorum.Allah kimseye vermesin.fazla da merak etme bence.ben bende ne olmuyo dediysem şu an oluyo.meraktan
ay çok geçmiş olsun panik oldum ben de.çünkü biliyorum ne kadar acı verdiğini hergün yaşıyorum.ben turşu acı taneli ya da hamur gibi şeyleri akşam değil de öğlen yiyorum.akşam gerçekten duruyo metabolizmam.bi de bebek akşam daha hareketli olunca vay halime.eğer devam ederse yarım bardak ılık-sıcak arası süt içmeni tavsiye ederim şekersiz.ama geç olmadan iç reflü yapmasın.tekrar geçmiş olsun.ayrıca o eczacıyı esefle kınıyorum
Kızlar benim bugün yeni koltuklarım geldi çok mutluyum
Halıları kaldırdım, heryerleri de sildim süpürdüm manayla. Hatta adamların bastığı yerleri ikinciye süpürüp sildimtam temizlik oldu, size kendinizi yormayın dediğim günün ertesinde olması da çok manidar oldu ayaklarımın altları birazcık ağrıyo ama olsun, değdi. Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı
kızlar bir şey sormak istiyorum
bebeğinizin mobilyasını neyle sildiniz?
saf su ile sil dedi mobilyacı ama sanki arınmaz gibi geliyor
bir de kokunun çabuk çıkması için vanilya koy dedi küçük kaplarla dolaplara her yere koydum bende
ne zaman çıkar acaba kokusu eşyalarını yıkama faslına geçeceğim de :)
Selam kızlar nasılsınız?
Siz de benim gibi her gün düzenli çikolata yiyor musunuz? Şu an canım cooook çekti üstelik okulda yemiştik eşime söyleyeceğim alsın off bir dur demem lazım ama hamilelikte yemeyim de ne zaman yeyimmmmmmmmmm doktor kes hamur işi ve tatlıyı dedi şimdiye kadar 10 kilo almışımm(
Buna bakmadan yazmışım ben :) şimdi baktım kayıt altına aldım ben de alırım bakalım nasıl bişeymiş. Teşekkür ederim
Vanilya kokuya iyi mi geliyormuş? 2 aydır koku çıkmadı bizimkilerden, her gün havalandırıyorum odayı, yine de hala kokuyor. Vanilyayı nerden aldın? Bu keklere koyduğumuz vanilin olur mu?
Canım bugün aynı konuyu annemle konuştuk. Karbonatlı su ile sileriz dedi.
kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..
Aynen canin benim de agzima geliyor midemdeki sumidedeki mide öz suyu rahmin mideye bası yapmasıyla yemek borusuna kadar geliyor.hatta benim genzime kadar ve hatta ağzıma kadar geliyor.ama öyle masum masum değil yaka yaka geliyor.gece tuttuysa da yandın.uyku muyku haram.tam dalacak gibi oluyorum genzime kaçıyo.öksürerek tıkanarak uyanıyorum.Allah kimseye vermesin.fazla da merak etme bence.ben bende ne olmuyo dediysem şu an oluyo.meraktan
Gerçek bir dostun varmış ne kadar şanslısın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?