2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayrıca minoset içme daha kötü yapabilir mideni.

Kızlar bu mıde yanması nasıl ya ben de hıc olmadı masallah dıyeyım sızın hamılelıgınızın basından berı mı var yoksa bellı bır muddet sonra mı baslıyor?

bu arada englishteacher koltuklarını gule gule kullan

merak ediyorum canım durumunu bilgi ver olur mu.bak benim eşim de hekim.diş hekimi ama olsun biliyo bu konuları.minoset içmesin gaviscon rahatlatır rahatlatmazsa bi müddet yağlı hamurişi taneli şeyler ve asitli meyveler tüketmesin dedi.süt iç bi bardak istersen bana çok iyi geliyor.inşallah sende de işe yarar.ama içip yatma hareket et yürü falan bi de gece yatarken oluyosa mutlaka yüksek yastık kullan.

selam kızlar hepinize..
aaaayy bebe'den aldım haber,paşam doğum yapmışşş..nasıl durumları haberiniz var mı :26:

Çok saolun kızlar eşim almış gavisconu bi yeri daha aradım oda minoset değil gaviscon iç dedi. 1 çorba kaşığı içtim biraz yatıştırdı. Ayy ne fena bişeymiş ilk defa oldu bana bi anda başladı sanki midemin giriş yerini çakmakla yakıyolardı alev alev

Çok saol canım yatıştı gavisconla, napıcamı şaşırdım kriz gibi tuttu resmen. Bulgur pilavı ve hamurişi yeim bugün oda tetikledi herhalde sen şimdi taneli diyince aklıma bulgur geldi

midedeki mide öz suyu rahmin mideye bası yapmasıyla yemek borusuna kadar geliyor.hatta benim genzime kadar ve hatta ağzıma kadar geliyor.ama öyle masum masum değil yaka yaka geliyor.gece tuttuysa da yandın.uyku muyku haram.tam dalacak gibi oluyorum genzime kaçıyo.öksürerek tıkanarak uyanıyorum.Allah kimseye vermesin.fazla da merak etme bence.ben bende ne olmuyo dediysem şu an oluyo.meraktan

Benimde mide yanmam cok oluyor ama hamileligimin basindan beridir daha hic ilac icmedim vitamin ve kan ilaclari dışında. Gündüzleri is yerinde ağrısını acısını cekiyorum ama aksam evde olursa ayva yiyorum o geçiriyor hemen.

Çok saol canım yatıştı gavisconla, napıcamı şaşırdım kriz gibi tuttu resmen. Bulgur pilavı ve hamurişi yeim bugün oda tetikledi herhalde sen şimdi taneli diyince aklıma bulgur geldi

ay çok geçmiş olsun panik oldum ben de.çünkü biliyorum ne kadar acı verdiğini hergün yaşıyorum.ben turşu acı taneli ya da hamur gibi şeyleri akşam değil de öğlen yiyorum.akşam gerçekten duruyo metabolizmam.bi de bebek akşam daha hareketli olunca vay halime.eğer devam ederse yarım bardak ılık-sıcak arası süt içmeni tavsiye ederim şekersiz.ama geç olmadan iç reflü yapmasın.tekrar geçmiş olsun.ayrıca o eczacıyı esefle kınıyorum

tamam merak etmıyorum:)) sağ ol canım

Tamam canım bi yarım saat sonra ılık süt içeyim o zaman. Ne zor bişeymiş ne mide bulantısı nede ağrı yanında hiç bişey bunun

güle güle kullan canım. fotolarını da koysandında görseydik :)

Canım bugün aynı konuyu annemle konuştuk. Karbonatlı su ile sileriz dedi.

Ben varım!!!! yemeyince eksiklik hissediyorum Ben de 11-12 kilo aldım.

canım bana dr magcar vermişti 2 şişe bitirdim ve beni çok rahatlatmıştı bulantı içinde yanma içinde pembesi anti reflü yazıyodu onu alabilir eşin hamilelik de kullanılabılıyo...

kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..

Bunu diyeN eczaci nasil ecza okumus sasirdim.
Bana drum uzun sure once yazdi gavisconu, 4 gunde 1 sise bitiriyorum
kana karismadan mideden sonra bagirsak yokuyla atildigi icin bebege hicbir zarari yok canim. Sen de arastirabilirsin

Vanilya kokuya iyi mi geliyormuş? 2 aydır koku çıkmadı bizimkilerden, her gün havalandırıyorum odayı, yine de hala kokuyor. Vanilyayı nerden aldın? Bu keklere koyduğumuz vanilin olur mu?

evet canım keklere konan vanilyalardan çay tabaklarına döktüm her yere koydum etkili oldu biraz keskinliğini aldı

Canım bugün aynı konuyu annemle konuştuk. Karbonatlı su ile sileriz dedi.

karbonat sirke nişaşta bugüne kadar duyduklarım bunlar her gün biriyle silelim bari :)

kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..

ben varım canım bugün kasıklarımdaki baskı arttı ama hareketleri normal devam ediyor keyfimde yok bugün
benim de çarşamba randevum bir an önce çarşamba olsada kuzumu görsem rahatlasam

Aynen canin benim de agzima geliyor midemdeki su ((
kalici hasar olmamasi icin gaviscon falan sart.
Bebek mideye baskibyaptigibicon midenin kapakcigi kapanmiyor diye biliyorum. Gecsin su son haftalar da rahatlayalim

Gerçek bir dostun varmış ne kadar şanslısın!

Evet canım, çok şanslıyım...Birbirimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Geçen yıl onun bebeği oldu, 6 ay birlikte büyüttük kızımızı. Kriz anlarında onlarda kaldım, tüm gece bebeğe bakmışlığım var. Şimdi bir yaşında, aramızda özel bir bağ oluştu. Kan bağı olmadan teyze oldum.Şimdi bile bebeğime bir şey alırken ona da alıyorum. Sevmek, paylaşmak dünyanın en güzel duygusu. Allah herkese sağlam bir dostu karşısına çıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…