2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gaviscon'u rahatlıkla kullanbilirsin, benim midemi bulandırdığı için Renii çiğneme tableti kullanıyorum. Süt de iyi geliyor bende...Geçmiş olsun.

Aman da aman küçük şeyler nasıl da mutlu edermiş:)) Güle güle kullanın canım:))

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun

Geçmiş olsun canım, benim de çok fena oluyo, ama her zaman olmuyo Allah'tan. Olduğunda da ağlicak gibi oluyorum, midemden gırtlağımda kadar alev alev

Rica ederim efendim ne demek:)

Biberon için deterjan falan da var canım ben sık kullanılanlara ekledim bakalım maddi duruma bağlı olarak ilerleyen aylarda alabilirim, sevdim o siteyi

güle güle kullan canım. fotolarını da koysandında görseydik :)

Koyayım canım ne demek :) köşe takımı bu, teklisini çekiverdim, diğer tarafta kocam çalışıyo bilgisayarda :)

Şanslı seni:)) 6.aydan sonra beni bir gece ziyarete geldi..Ve arada sırada geceleri ziyaretime gelir, midemin varlığını bana birkez daha hatırlatır Renni sayesinde kovalarım onu:)) Umarım hiç gelmez sana...

Teşekkür ederim canım kızımız bol bol boyasın kalemlerle diye yenilerini aldık

Ne güzel...Ben o dönemde adını hatılayamadım şimdi, hani kahverengi renginde kocaman kağıt oluyor ya, (neydi adı)..İşte o kağıtla duvarın birini kaplayacağım, istediği kadar boyasın...ama koltuklarımdan uzak dursun lütfen:))

İnş yüklemişimdir kızlar
Hem size fikir olsun hemde bana fikir verin hangi şeker değişik ve güzel
Bebeğimiz kız

bende çok mide ağrısı yanma çekiyorum doktrorum bana gavisconu başından beri verdi şimdi aile hekimine yazdırıyorum günde 4 defa bile önerdiler ben genelde 2 defa falan içiyorum ama ii geliyor

Şu paket yapılan kalın kağıtları diyosun sanırım, anladım ne dediğini. İyi fikir aslında, hatırlarım inşallah ben bunu biz de çok boyadık küçükken, çocuğumu da bu zevkten mahrum bırakmak istemiyorum

Canım güle güle kullan :)

4 günde bir gaviscon bitiriyorum. Doktorum kuzenim dilediğin kadar iç dedi. Ayrıca hangi eczaneye gitsem göbüşüme bakıp mideniz yanıyor herhalde diyorlar.

iyi geceler kızlar. bizim bugün kontrolümüz vardı. kızımı gördüm:) nst ye de bağlandık. herşey normal dedi doktor çok şükür. yalnız şimdi düşünüyorum da ben tam 2 hafta önce gittim 31+... idi bebeğim, bugün 34+... geldi. ve geçen gittiğimde 1750 gramdı, bugün 2300 gram dedi. yani iki haftada 600 grama yakın almış gözüküyor. benim şekerim normal çıkmıştı 24. haftada 50 lik yüklendiğinde. aklıma takıldı acaba şkerim sonradan çıkmışta, farkedilmemiş olabilir mi? bide dikkat ettim doktor bebeğin karnını ölçerken yuvarlak oluşturuyor ya o yuvarlak bebeğin karnından büyüktü. diyorum ki acaba ölçüde mi yanlışlık yaptı. fotoğrafta vermemiş bu sefer. yarın bi daha gidip sorsam mı ki? tekrar ultrasona girmekte istemiyorum, bugün o jelden çok iğrendim nedense. bide doktoru beklerken bi kaç bayanla konuştum hepsi yok karnın çıkmamış, hiç 7.5 aylık gibi değilsin. bilmem kim normal doğurdu şöyle oldu....sezaryen oldu böyle oldu... bi sürü şey söylediler sersem oldum.13 kilo aldım ama karnım çok çıkmadı ne yapayım. ayyy ne çok yazmışım, sinirlerim bozuldu heralde. ancak kendime gelip düşünüyorum bebeğimin kilosunu.

kızlar selam. ben bu bebek çikolatalarını yakınımızdaki bi dükkanda beğendim. kilosu 70 tl. ve bir kiloda 55 tane kadar geliyor. sizce fiyatı nasıl?

Bana da diyen var onu, hatta bana abartıp 'göbeğin hiç fazla büyümemiş, bebeğin gelişiminde bir gerilik yok di mi' şeklinde ayarsız bir şekilde sordu, hem de kendisi 2,5 ay önce doğum yapmış olan birisi!! Yani diyeceğim o ki, hamileliğinde 20-30 kilo alan insanların bazıları bilinçsiz bir şekilde yanlış anlaşılmalara yol açacak yorumlar yapabiliyorlar böyle az kilo alanlara. Herkesin alacağı kilo, göbeğinin büyüklüğü farklıdır yorum yapmak çok saçma. Dinleme sen kimseyi, canını da sıkma

Canım ben eczacıyım ve 31 haftalık hamileyim genelde hormon değişiminden kasların gevşemesinden ve bebeğin baskı yapmasından reflü oluyor , gebelikte normal olması gaviscon likid veya gaviscon advence likid srp günde 4 kez 1 kaşık içebilirsin tercihim advence olanı , bende içiyorum ilk gebeliğimdede içtim birde yastığını kademeli yükselt sadece baş değil daha aşağıdan yükselterek eğim oluşturmalısın geçmiş olsun

Canim ben de 11 kilo aldim. İstisnasiz her goren karnin yok, hic 7.5 aylik gibi durmuyorsun diyor :) halbuki var karnim, hic kilo almamis goruyorlar beni :) 11 kilomu gormuyorlar. bu hic sıkıntı degil cunku kimimizin sivri oluyor karni kimimizin daha yayik.
Bebisin kilosuna gelince oncekikle ultrason olcumlerinde hata payi var, bunu bana drum hep soyluyor. Benim de bir keresinde 15 gunde 400 gram almisti sonra cok az almis gorundu. Ayrica o yuvarlak cizdiginde icinde kalan alan kenarlardan daha basik oluyor bende de. Drum bu sadece tahmin, 200 gram yukari veya asagi oynama payi var diyor. Bizim kac hafta basimiz once gidiyordu, koca kafali olacak kizim dedim drum bu haftalarda oyle olur, aksine ince yuzlu olacak kizin dedi. Bence normal bunlar kafana takma

Ne kadar paravatsiz insanlar var. Kiminin vucudu odemtoplar siser kimi sadece karnina alir. İc karin da dar veya genis olabiliyor. Bebegin gelisimiyle ne alakasi var? 30 kilo akan birisi 2.5 kg bebek dogurabilir. Aklini gostermis canim o soyleyen, ustelik hamile psikolojisini yeni dogum yaptigi icin anlayip boyle seyler soylememesi lazim

İşin tuhaf tarafı da bu ya zaten, annenin aldığı kiloyla doğru orantılı ise bu olay doktorlar hiçbir şey bilmiyor demektir ki sürekli kilona dikkat et diyor ayrıca hamile bir insana 'çocuğun gelişiminde bir gerilik yok di mi' diye sormak acımasızlıktır bana göre. Böyle bir şeyi yaşıyor da olabilirim ben sonuçta, yaraya tuz basmak denir ona da. İnsanlar düşüncesîz olabiliyor işte bazen. Çarşamba günü kontrol var bakalım 1 ay oldu kuzumu görmedim, çok özledim ve merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…