Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
Kızlar benim bugün yeni koltuklarım geldi çok mutluyum
Halıları kaldırdım, heryerleri de sildim süpürdüm manayla. Hatta adamların bastığı yerleri ikinciye süpürüp sildimtam temizlik oldu, size kendinizi yormayın dediğim günün ertesinde olması da çok manidar oldu ayaklarımın altları birazcık ağrıyo ama olsun, değdi. Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı
Kızlar bu mıde yanması nasıl ya ben de hıc olmadı masallah dıyeyım sızın hamılelıgınızın basından berı mı var yoksa bellı bır muddet sonra mı baslıyor?
bu arada englishteacher koltuklarını gule gule kullan
Çok saolun kızlar eşim almış gavisconu bi yeri daha aradım oda minoset değil gaviscon iç dedi. 1 çorba kaşığı içtim biraz yatıştırdı. Ayy ne fena bişeymiş ilk defa oldu bana bi anda başladı sanki midemin giriş yerini çakmakla yakıyolardı alev alev
Rica ederim efendim ne demek:)
güle güle kullan canım. fotolarını da koysandında görseydik :)
Kızlar bu mıde yanması nasıl ya ben de hıc olmadı masallah dıyeyım sızın hamılelıgınızın basından berı mı var yoksa bellı bır muddet sonra mı baslıyor?
bu arada englishteacher koltuklarını gule gule kullan
Aman da aman küçük şeyler nasıl da mutlu edermiş:)) Güle güle kullanın canım:))
Teşekkür ederim canımkızımız bol bol boyasın kalemlerle diye yenilerini aldık
Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
Ne güzel...Ben o dönemde adını hatılayamadım şimdi, hani kahverengi renginde kocaman kağıt oluyor ya, (neydi adı)..İşte o kağıtla duvarın birini kaplayacağım, istediği kadar boyasın...ama koltuklarımdan uzak dursun lütfen:))
Kızlar benim bugün yeni koltuklarım geldi çok mutluyum
Halıları kaldırdım, heryerleri de sildim süpürdüm manayla. Hatta adamların bastığı yerleri ikinciye süpürüp sildimtam temizlik oldu, size kendinizi yormayın dediğim günün ertesinde olması da çok manidar oldu ayaklarımın altları birazcık ağrıyo ama olsun, değdi. Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı
iyi geceler kızlar. bizim bugün kontrolümüz vardı. kızımı gördüm:) nst ye de bağlandık. herşey normal dedi doktor çok şükür. yalnız şimdi düşünüyorum da ben tam 2 hafta önce gittim 31+... idi bebeğim, bugün 34+... geldi. ve geçen gittiğimde 1750 gramdı, bugün 2300 gram dedi. yani iki haftada 600 grama yakın almış gözüküyor. benim şekerim normal çıkmıştı 24. haftada 50 lik yüklendiğinde. aklıma takıldı acaba şkerim sonradan çıkmışta, farkedilmemiş olabilir mi? bide dikkat ettim doktor bebeğin karnını ölçerken yuvarlak oluşturuyor ya o yuvarlak bebeğin karnından büyüktü. diyorum ki acaba ölçüde mi yanlışlık yaptı. fotoğrafta vermemiş bu sefer. yarın bi daha gidip sorsam mı ki? tekrar ultrasona girmekte istemiyorum, bugün o jelden çok iğrendim nedense. bide doktoru beklerken bi kaç bayanla konuştum hepsi yok karnın çıkmamış, hiç 7.5 aylık gibi değilsin. bilmem kim normal doğurdu şöyle oldu....sezaryen oldu böyle oldu... bi sürü şey söylediler sersem oldum.13 kilo aldım ama karnım çok çıkmadı ne yapayım. ayyy ne çok yazmışım, sinirlerim bozuldu heralde. ancak kendime gelip düşünüyorum bebeğimin kilosunu.
Canim ben de 11 kilo aldim. İstisnasiz her goren karnin yok, hic 7.5 aylik gibi durmuyorsun diyor :) halbuki var karnim, hic kilo almamis goruyorlar beni :) 11 kilomu gormuyorlar. bu hic sıkıntı degil cunku kimimizin sivri oluyor karni kimimizin daha yayik.iyi geceler kızlar. bizim bugün kontrolümüz vardı. kızımı gördüm:) nst ye de bağlandık. herşey normal dedi doktor çok şükür. yalnız şimdi düşünüyorum da ben tam 2 hafta önce gittim 31+... idi bebeğim, bugün 34+... geldi. ve geçen gittiğimde 1750 gramdı, bugün 2300 gram dedi. yani iki haftada 600 grama yakın almış gözüküyor. benim şekerim normal çıkmıştı 24. haftada 50 lik yüklendiğinde. aklıma takıldı acaba şkerim sonradan çıkmışta, farkedilmemiş olabilir mi? bide dikkat ettim doktor bebeğin karnını ölçerken yuvarlak oluşturuyor ya o yuvarlak bebeğin karnından büyüktü. diyorum ki acaba ölçüde mi yanlışlık yaptı. fotoğrafta vermemiş bu sefer. yarın bi daha gidip sorsam mı ki? tekrar ultrasona girmekte istemiyorum, bugün o jelden çok iğrendim nedense. bide doktoru beklerken bi kaç bayanla konuştum hepsi yok karnın çıkmamış, hiç 7.5 aylık gibi değilsin. bilmem kim normal doğurdu şöyle oldu....sezaryen oldu böyle oldu... bi sürü şey söylediler sersem oldum.13 kilo aldım ama karnım çok çıkmadı ne yapayım. ayyy ne çok yazmışım, sinirlerim bozuldu heralde. ancak kendime gelip düşünüyorum bebeğimin kilosunu.
Ne kadar paravatsiz insanlar var. Kiminin vucudu odemtoplar siser kimi sadece karnina alir. İc karin da dar veya genis olabiliyor. Bebegin gelisimiyle ne alakasi var? 30 kilo akan birisi 2.5 kg bebek dogurabilir. Aklini gostermis canim o soyleyen, ustelik hamile psikolojisini yeni dogum yaptigi icin anlayip boyle seyler soylememesi lazimBana da diyen var onu, hatta bana abartıp 'göbeğin hiç fazla büyümemiş, bebeğin gelişiminde bir gerilik yok di mi' şeklinde ayarsız bir şekilde sordu, hem de kendisi 2,5 ay önce doğum yapmış olan birisi!! Yani diyeceğim o ki, hamileliğinde 20-30 kilo alan insanların bazıları bilinçsiz bir şekilde yanlış anlaşılmalara yol açacak yorumlar yapabiliyorlar böyle az kilo alanlara. Herkesin alacağı kilo, göbeğinin büyüklüğü farklıdır yorum yapmak çok saçma. Dinleme sen kimseyi, canını da sıkma
Ne kadar paravatsiz insanlar var. Kiminin vucudu odemtoplar siser kimi sadece karnina alir. İc karin da dar veya genis olabiliyor. Bebegin gelisimiyle ne alakasi var? 30 kilo akan birisi 2.5 kg bebek dogurabilir. Aklini gostermis canim o soyleyen, ustelik hamile psikolojisini yeni dogum yaptigi icin anlayip boyle seyler soylememesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?