- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
arkadaşlar bu saatte kimsenini olmayacağını biliyorum ama en azından sabah cvp yazarsanız sevinirim.akşam 6 dan beri karnım çok sert.taş gibi oldu.akşam 2-3 kez kasılmAM oldu ama şuan yok.yalnız karnımın sertliği birtürlü geçmedi.sizce dr a gitmeli miyim.bu şekilde olan ya dA bilgisi olan var mı aranızda.
kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..
kızlar selam. ben bu bebek çikolatalarını yakınımızdaki bi dükkanda beğendim. kilosu 70 tl. ve bir kiloda 55 tane kadar geliyor. sizce fiyatı nasıl?Eki Görüntüle 876950
arkadaşlar bu saatte kimsenini olmayacağını biliyorum ama en azından sabah cvp yazarsanız sevinirim.akşam 6 dan beri karnım çok sert.taş gibi oldu.akşam 2-3 kez kasılmAM oldu ama şuan yok.yalnız karnımın sertliği birtürlü geçmedi.sizce dr a gitmeli miyim.bu şekilde olan ya dA bilgisi olan var mı aranızda.
İşin tuhaf tarafı da bu ya zaten, annenin aldığı kiloyla doğru orantılı ise bu olay doktorlar hiçbir şey bilmiyor demektir ki sürekli kilona dikkat et diyorayrıca hamile bir insana 'çocuğun gelişiminde bir gerilik yok di mi' diye sormak acımasızlıktır bana göre. Böyle bir şeyi yaşıyor da olabilirim ben sonuçta, yaraya tuz basmak denir ona da. İnsanlar düşüncesîz olabiliyor işte bazen. Çarşamba günü kontrol var bakalım 1 ay oldu kuzumu görmedim, çok özledim ve merak içindeyim
gunaydin kizlar gece 5 tuvalet ziyaretiyle kendi rekorumu kirmis bulunuyorum
oglan yine dondu ve yan yatiyo yine.onun keyfi yerinde sanirim ama beni fena yapiyo.surekli sag yanimdan firlicak gibi itiyo kendini.surekli donmeye calisiyo gibi.
elimde olsada yardim edip cevirsem cocugu
Kızlar midem çok kötü yanıyo alev alev. Doktorum çıkmış bi eczaneyi aradım gaviscon içebilirsiniz dedi. Eşim işyerinin ordaki eczaneye gitti şimdi onlarda hamilelere ilaç vermiyoruz gavisconda olmaz. Kötüyse minoset verelim demişler. Napsam gavisconu kullanan varmı. Kötüyüm ağlıyorum yanmadan
iyi geceler kızlar. bizim bugün kontrolümüz vardı. kızımı gördüm:) nst ye de bağlandık. herşey normal dedi doktor çok şükür. yalnız şimdi düşünüyorum da ben tam 2 hafta önce gittim 31+... idi bebeğim, bugün 34+... geldi. ve geçen gittiğimde 1750 gramdı, bugün 2300 gram dedi. yani iki haftada 600 grama yakın almış gözüküyor. benim şekerim normal çıkmıştı 24. haftada 50 lik yüklendiğinde. aklıma takıldı acaba şkerim sonradan çıkmışta, farkedilmemiş olabilir mi? bide dikkat ettim doktor bebeğin karnını ölçerken yuvarlak oluşturuyor ya o yuvarlak bebeğin karnından büyüktü. diyorum ki acaba ölçüde mi yanlışlık yaptı. fotoğrafta vermemiş bu sefer. yarın bi daha gidip sorsam mı ki? tekrar ultrasona girmekte istemiyorum, bugün o jelden çok iğrendim nedense. bide doktoru beklerken bi kaç bayanla konuştum hepsi yok karnın çıkmamış, hiç 7.5 aylık gibi değilsin. bilmem kim normal doğurdu şöyle oldu....sezaryen oldu böyle oldu... bi sürü şey söylediler sersem oldum.13 kilo aldım ama karnım çok çıkmadı ne yapayım. ayyy ne çok yazmışım, sinirlerim bozuldu heralde. ancak kendime gelip düşünüyorum bebeğimin kilosunu.
kızlar selam. ben bu bebek çikolatalarını yakınımızdaki bi dükkanda beğendim. kilosu 70 tl. ve bir kiloda 55 tane kadar geliyor. sizce fiyatı nasıl?Eki Görüntüle 876950
kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..
Kızlar bu mıde yanması nasıl ya ben de hıc olmadı masallah dıyeyım sızın hamılelıgınızın basından berı mı var yoksa bellı bır muddet sonra mı baslıyor?
bu arada englishteacher koltuklarını gule gule kullan
bebeğin hareketlerinde sorun yoksa ve devamlı kasılmaların olmuyorsa bence sorun yok.ara ara yolda yürürken bile, bende de sık sık kasılma oluyor.sertleşme de eğer üşüttüyseniz ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?