2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kimseyi takmamak lazim.arkadasim 30 kilo aldi cocuk 2.5 kilo dogdu.ne alaka yani . insanlar kiskancliktan sacmaliyorlar bence

arkadaşlar bu saatte kimsenini olmayacağını biliyorum ama en azından sabah cvp yazarsanız sevinirim.akşam 6 dan beri karnım çok sert.taş gibi oldu.akşam 2-3 kez kasılmAM oldu ama şuan yok.yalnız karnımın sertliği birtürlü geçmedi.sizce dr a gitmeli miyim.bu şekilde olan ya dA bilgisi olan var mı aranızda.

bebeğin hareketlerinde sorun yoksa ve devamlı kasılmaların olmuyorsa bence sorun yok.ara ara yolda yürürken bile, bende de sık sık kasılma oluyor.sertleşme de eğer üşüttüyseniz ondan olabilir.

gunaydin kizlar gece 5 tuvalet ziyaretiyle kendi rekorumu kirmis bulunuyorum
oglan yine dondu ve yan yatiyo yine.onun keyfi yerinde sanirim ama beni fena yapiyo.surekli sag yanimdan firlicak gibi itiyo kendini.surekli donmeye calisiyo gibi.
elimde olsada yardim edip cevirsem cocugu

arkadasim korkma artik kasilmada normal.ama agrin varsa ve oturma pozisyonunu degistiginde gecmiyosa doktoruna bi gorun.benimde karnim hep tas gibi.artik eskisi gibi yumusak olmuyo.zaten cocugun ya kafasi ya totosu cikiyo yer yok icerde artik

cici koltuklarin hayirli olsun canim.kizin gule oynaya ziplasin ustunde cok yormussun kendini farkindasin dimi neyse artik ole buyuk islere girme.bende dun halilarimi yikamaya verdim.temizlik firmasi gelip yataklara mayt temizligi yapcak.daha bavul hazirlancak utu yapilcak temizlik yapilcak oooooo
iznime son 2 isgunu kaldiiii cok heycanlaniyorum.insallah bende kendimi yormadan ufak tefek islerimi yapicam haftaya

Günaydın ;

bende kendime üzülüyordum ve haftalar geçtikçe o ayakları ile itmekten belki vazgeçer falan diye düşünüyordum ama demek geçmiyormuş. bazen o itiyor ben elimle itiyorum resmen savaşıyoruz

son 2 gün izninin tadını çıkart yat dinlen uyu ohh mis gibi

doktorum bana da gaviscon vermişti, çoğu hamile kullanıyor bu şurubu zaten mide yanmaları için

Canım ben 11-12 kio aldım senin haftana gelince muhtemelen ben de aynı kiloda olurum. Arkadan kimse hamile olduğumu anlamıyor, önde bir göbüş var sadece. Kollarım eskisi gibi incecik. Yani bu bir vücut yapısı, bebeğin iyi olsun kimsenin ne dediği umrumda bile değil. Canım bence kilosu normal bebişin 34. hafta için, zaten son aylarda bebeler toparlanıyor. Ben 29+3 te gittiğimde bebiş 1430 grdı bakalım yarın doktora gideceğim ne kadar almış olacak. Hiç canını sıkma.

kızlar benim sabahtan beri alt tarafım ağrıyo kemiğim tüm gün elim orda gezdım evin için de benim gibi olan var mı korkuyorum da pazartesi randevum var..

Seiss,

Nasılsın? Nasıl oldun?Sen, ben ve Dilzar aynı günüz. Calisior musun sen? Bir seylere sarman lazım senin, valla korkuyorum yani, cok kafana takıyorsun.

Reflu bende fazlasıyla var, sürekli boğazımda bekliyuor çıkmak için ama cok sukur yanma yok. Fazla kaçırmamaya dikkat ediyorum yemeği, fazla kaçırırsam sürekli kusacak gibi oluyorum.

Herkese günaydın, annişler ve bebişler:)

Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Yaşasın haftasonu geliyor, yarın oğluşumu göreceğim:)

bebeğin hareketlerinde sorun yoksa ve devamlı kasılmaların olmuyorsa bence sorun yok.ara ara yolda yürürken bile, bende de sık sık kasılma oluyor.sertleşme de eğer üşüttüyseniz ondan olabilir.

bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok.hatta çok hareketli çok şükür.ama karnım hiç böyle olmamıştı.endişeliyim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…