iyi geceler kızlar. bizim bugün kontrolümüz vardı. kızımı gördüm:) nst ye de bağlandık. herşey normal dedi doktor çok şükür. yalnız şimdi düşünüyorum da ben tam 2 hafta önce gittim 31+... idi bebeğim, bugün 34+... geldi. ve geçen gittiğimde 1750 gramdı, bugün 2300 gram dedi. yani iki haftada 600 grama yakın almış gözüküyor. benim şekerim normal çıkmıştı 24. haftada 50 lik yüklendiğinde. aklıma takıldı acaba şkerim sonradan çıkmışta, farkedilmemiş olabilir mi? bide dikkat ettim doktor bebeğin karnını ölçerken yuvarlak oluşturuyor ya o yuvarlak bebeğin karnından büyüktü. diyorum ki acaba ölçüde mi yanlışlık yaptı. fotoğrafta vermemiş bu sefer. yarın bi daha gidip sorsam mı ki? tekrar ultrasona girmekte istemiyorum, bugün o jelden çok iğrendim nedense. bide doktoru beklerken bi kaç bayanla konuştum hepsi yok karnın çıkmamış, hiç 7.5 aylık gibi değilsin. bilmem kim normal doğurdu şöyle oldu....sezaryen oldu böyle oldu... bi sürü şey söylediler sersem oldum.13 kilo aldım ama karnım çok çıkmadı ne yapayım. ayyy ne çok yazmışım, sinirlerim bozuldu heralde. ancak kendime gelip düşünüyorum bebeğimin kilosunu.
Benim de 25 Ocakta 40.haftam doluyor:))
kısmetse benimde 25 ocak :)
Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim ciktihastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum
arkadaşlar bu saatte kimsenini olmayacağını biliyorum ama en azından sabah cvp yazarsanız sevinirim.akşam 6 dan beri karnım çok sert.taş gibi oldu.akşam 2-3 kez kasılmAM oldu ama şuan yok.yalnız karnımın sertliği birtürlü geçmedi.sizce dr a gitmeli miyim.bu şekilde olan ya dA bilgisi olan var mı aranızda.
Selam kizlar kuzucuklariniz nasil opuyorum onlari
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
günaydın bu arada anneler ve bebişleri
Mide yanması bana da çok oluyor ben de gaviscon kullanıyorum. Gaviscon içme minoset kullan diyen eczacıya da şaşırdım yani ne alakaymış minosetle mide yanması :44:
Engteacher mobilyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın bebişinizle inşallah :87:
Canım mobilyaların hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
Herkese günaydın, annişler ve bebişler:)
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Yaşasın haftasonu geliyor, yarın oğluşumu göreceğim:)
Gunaydinnn tatli anneler ve yaramaz bebisleriii!!
artik gelsin bebisler de su totolari isiralim yahuu
gunaydin kizlar gece 5 tuvalet ziyaretiyle kendi rekorumu kirmis bulunuyorum
oglan yine dondu ve yan yatiyo yine.onun keyfi yerinde sanirim ama beni fena yapiyo.surekli sag yanimdan firlicak gibi itiyo kendini.surekli donmeye calisiyo gibi.
elimde olsada yardim edip cevirsem cocugu
cici koltuklarin hayirli olsun canim.kizin gule oynaya ziplasin ustundecok yormussun kendini farkindasin dimi neyse artik ole buyuk islere girme.bende dun halilarimi yikamaya verdim.temizlik firmasi gelip yataklara mayt temizligi yapcak.daha bavul hazirlancak utu yapilcak temizlik yapilcak oooooo
iznime son 2 isgunu kaldiiii cok heycanlaniyorum.insallah bende kendimi yormadan ufak tefek islerimi yapicam haftaya
Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim ciktihastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum
amin canım inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza..Korkma canım çok geçmiş olsun. Stres yapma dinlen bol bol inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
33+3'üm canım bugün.. nidilat kullanıyorum ben de.. artık dinlenicem bol bol hiç bişi bebeğimden önemli diil.. çok teşekkür ederimcanım geçen hafta ben de öyleydim.acile gittim.serum takıldı.ilaç kullandım ama bıraktım bu hafta.korkma inşallah bişey olmuor ama istirahat önemli .ben 2 haftadır evdeyim çalışamıyorum..kaçıncı haftan bilmiyorum ben 31. deyim.dün de karnım yine sertleşince çok korktum ama dr a da gitmedim.ilk hamileliğim de de ilaç kullanarak tamamladım.nidilat ve prepar dı benim ilaçlarım.kendine gerçekten dikkat etmeye çalış.yorulma arkadaşım kesinlikle.dikkat ettiğin sürece problem çıkmaz inşallah
Canım geçmiş olsun, kaç haftalıksın göremiyorum ama doktorun eğer bir risk görse eve bırakmazdı veya acil alırlardı sezeryana. Demek ki şu an için doğum riskin yok, durdurabilmişler sancılarını. Dediği gibi bol bol dinlen, bol da su iç, Allah'ın izniyle doldurunca vaktini ağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına.
altta yazan hamilelik günlüğüm bile benimle aynı soruları soruyor bana "Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?" anacım bulduk bulmasına da illa her kesimden bir yorum yapılmak zorunda yakimi diyor kayınvalidenin ismini koy ve bunu kendi annem bilee baskı yaparak söylüyor. neymiş "zeynep" ismi o kadar çok konuyormuş ki ilerde her 3 çocuktan birinin adı Zeynep olacakmış ve eşim de bu fikirde. sizene arkadaş onlar başka Zeynep bu 'benim tatlı kızım Zeynebim' olacak var mı
altta yazan hamilelik günlüğüm bile benimle aynı soruları soruyor bana "Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?" anacım bulduk bulmasına da illa her kesimden bir yorum yapılmak zorunda yakimi diyor kayınvalidenin ismini koy ve bunu kendi annem bilee baskı yaparak söylüyor. neymiş "zeynep" ismi o kadar çok konuyormuş ki ilerde her 3 çocuktan birinin adı Zeynep olacakmış ve eşim de bu fikirde. sizene arkadaş onlar başka Zeynep bu 'benim tatlı kızım Zeynebim' olacak var mı
Çok güzel oldu evimbenim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı
hayırlı olsun canım
aynen ben de iki gündür aynı durumdayım:)
epeydir kurutmalı çamaşır makinesi istiyordum nihayet doğumgünümde eşim aldı:)
ilginç bir d.günü hediyesi oldu ama olsun valla çok sevindim epeydir forumlarda araştırıyordum dediğim marka da olunca değmeyin keyfime:) evde eşim, iki genç çocuk, ben toplam 4 kişiyiz, hepimiz ya çalışıyor ya okuyoruz ve çamaşır epey çıkıyor. eee bebek de geliyor. haftasonlarım çamaşır yıkayıp asmakla ve kışın kuruma derdi uzadığı için salonda dahi çamaşır sergileriyle birarada yaşamakla, toplamakla falan geçiyodu. özellikle büyük ailelere ben de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?