2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Aman canım her ağzı olan bişey söylüyor bana da çok dediler kilo alamamışsın bebek gelişmez sakat olur falan düşüncesizliğe bak Çok kilo alınca mı iyi oluyor sanki benim kuzenimin kocaman bir karnı vardı ve çok da kilo aldı bebeği 2 buçuk kilo doğdu kızın karnı da olduğu gibi kaldı hala kocaman. Bebeğin kilosu gelişimi iyi olduktan sonra kime ne bizim karnımızdan kilomuzdan moral bozmaktan başka bişey değil

günaydın bu arada anneler ve bebişleri

Mide yanması bana da çok oluyor ben de gaviscon kullanıyorum. Gaviscon içme minoset kullan diyen eczacıya da şaşırdım yani ne alakaymış minosetle mide yanması :44:

Engteacher mobilyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın bebişinizle inşallah :87:

Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim cikti hastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum

Korkma canım çok geçmiş olsun. Stres yapma dinlen bol bol inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Canım geçmiş olsun, nasıl oldun sıkıntıların devam ediyo mu? Doktora gidersen haber ver bize de ne olduğunu:44:

Selam kizlar kuzucuklariniz nasil opuyorum onlari

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz

Canım mobilyaların hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Herkese günaydın, annişler ve bebişler:)

Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Yaşasın haftasonu geliyor, yarın oğluşumu göreceğim:)

Gunaydinnn tatli anneler ve yaramaz bebisleriii!!
artik gelsin bebisler de su totolari isiralim yahuu

Günaydın kızımın teyzecikleri
Teşekkür ederim hepinize, kızımın o mobilyaların üstünde zıplayacağı günleri dört gözle bekliyorum

Lex, gözün aydın sizin vuslata az kalmış, ben de Çarşamba görcem kızımı kısmetse, 1 ay oldu ölüyorum meraktan ne yapıyo acaba içerde

Sağol canım teşekkür ederim güzel oldu ama dediğin gibi biraz yordum kendimi ama fazla da bir işim kalmadı, ütümü falan yaptım ben, hastane çantamı hazırlaması kaldı. 2 hafta sonra annem gelcek, doğuma doğru kocamla ikisine kitlerim evin temizliğini de
Maşallah senin izin de gelmiş, bebişinle bol bol dinlenirsin artık
Ben tuvalete kalkmıyorum da bebiş bazen fazla hareket ediyo gece, o zaman uyanıyorum. Dün gece sanki ayaklarıyla kaburgalarımın altını dürttü gibi geldi uyku arasında, ya da doğum pozîsyonu almasını dört gözle beklediğim için bana öyle geldi bilmiyorum. Aman çok takıldım ben bu konuya ya, hep onu düşünüyorum, dönse artık şu çocuk da normal doğum ihtimalim doğsa diye. Çarşamba günü doktor söylicek bakalım durum neymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım geçen hafta ben de öyleydim.acile gittim.serum takıldı.ilaç kullandım ama bıraktım bu hafta.korkma inşallah bişey olmuor ama istirahat önemli .ben 2 haftadır evdeyim çalışamıyorum..kaçıncı haftan bilmiyorum ben 31. deyim.dün de karnım yine sertleşince çok korktum ama dr a da gitmedim.ilk hamileliğim de de ilaç kullanarak tamamladım.nidilat ve prepar dı benim ilaçlarım.kendine gerçekten dikkat etmeye çalış.yorulma arkadaşım kesinlikle.dikkat ettiğin sürece problem çıkmaz inşallah

kızlar kılo konusu acılmış o hamılelıgınde 30 40 kılo alan kadınlar bence kıskanclıktan ne dıyeceklerını bılemıyolar o yuzden bıze laf sokusturuyolar..

bana da kuaforumun annesı demıştı bnm kuafor 20 küsür almış bebek 3 kılo dogmuş bnde annesı o gun yanına gelmış 6 aylık hamıleydım karnım çok çok azdı ben zaten mınyon bı kadın oldugum için öyle çok kılo almam hiç bi zaman. vaaayyy yavrum gelışmemış gerı kalmış bebek yemene dıkkat et dr a gıtmıyon mu sen hiç demez mı..

güldüm gectım çünkü ben bılıyorumkı bebegım ıyı.. hem hadı bebegımde gelışme gerılıgı bıle olsa bu denırmı ne kadar günah hersey yolundayken bıle ınsanda gereksız bı hassasıyet oluyo hamılelıkte bı de gercekten öyle olsa..

şu anda bnde 12 kılo aldım ama bel oyuntum bıle arkadan bakınca duruyo sadeceöne dogru sipsivri bi karnım var ve ben sevınıyorum çünkü bebek ıyı ve dogumdan sonra bı de kılolar yüzünden sorun yasamıycam...kollarım bacaklarım kılo alsa ne kı ne fayda bebege?

Canım geçmiş olsun, kaç haftalıksın göremiyorum ama doktorun eğer bir risk görse eve bırakmazdı veya acil alırlardı sezeryana. Demek ki şu an için doğum riskin yok, durdurabilmişler sancılarını. Dediği gibi bol bol dinlen, bol da su iç, Allah'ın izniyle doldurunca vaktini ağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına.

Korkma canım çok geçmiş olsun. Stres yapma dinlen bol bol inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
amin canım inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza..
33+3'üm canım bugün.. nidilat kullanıyorum ben de.. artık dinlenicem bol bol hiç bişi bebeğimden önemli diil.. çok teşekkür ederim

çok sağol canım.. amin tüm dileğimiz hepimiz için o yönde

bugün azıcık uykuyu fazla kaçırim uyuyim mışıl mışıl dedim ama ne gezeeer karnımın ağrısından duramadım. sancı değil sertlik değil sanki etlerim ağrıyor gibiydi. uyku haliyle karnımın üstüne mi yatıyorum acaba azıcık deli uyurum da. şimdi kalktım sanki o ağrıları başka biri yaşamış gibi hiç yatmamam gerekiyor heralde

bizim bu kız da fena zaten. dün akşam dayıyor ayaklarını sağ tarafıma kendini bi itiyor anında koşa koşa tuvalete anca yetişiyorum oyun parkı olarak kullanıyor karnımı tatlışım

altta yazan hamilelik günlüğüm bile benimle aynı soruları soruyor bana "Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?" anacım bulduk bulmasına da illa her kesimden bir yorum yapılmak zorunda ya kimi diyor kayınvalidenin ismini koy ve bunu kendi annem bilee baskı yaparak söylüyor. neymiş "zeynep" ismi o kadar çok konuyormuş ki ilerde her 3 çocuktan birinin adı Zeynep olacakmış ve eşim de bu fikirde. sizene arkadaş onlar başka Zeynep bu 'benim tatlı kızım Zeynebim' olacak var mı

Canım panik yapma bence evde bol bol dinlen. İlaç da almışsın merak etme.

Zeynep ismini öyle çok seviyorum ki ama hiç sevmediğim yengemin ismi

yok canım bnce zeynep ısmını artık kımse koymuyo herkes bı tuhaf ısımler koyuyor kızolsun erkek olsun uzaylı ısmı gıbı anlamıyorum ıkıncıye tekrar soruyorum bazen ben bıle telaffuz ederken zorlanıyorum bıraz büyükler ve cocugun arkadası mınıkler hiç soleyemez örnek vermek ıstemıyorum şimdi burda kızına ogluna o tarz ısımlerkoymak ısteyenler olabılır dıye en önemlısı içine sınmesı tercıh tabı anlamda önemlı ama zeynep çok güzel bı ısım ben bı de nazlı ısmını sevıyorum...ama kızım yok:)) gecenlerde arkadasım alaz ısmını önerdı söylenısını ve ısmı hiç begenmedım ama anlamına baktım alev demekmiş bunu gıbı yanı şimdi yanlış anlasılmak ıstemem:)))
kayınvalıdenın ısmı ne canım çok merak ettım....

Çok güzel oldu evim benim gibi böyle eşya alınca birkaç ay onun mutluluğunu yaşayan var mı

hayırlı olsun canım
aynen ben de iki gündür aynı durumdayım:)
epeydir kurutmalı çamaşır makinesi istiyordum nihayet doğumgünümde eşim aldı:)
ilginç bir d.günü hediyesi oldu ama olsun valla çok sevindim epeydir forumlarda araştırıyordum dediğim marka da olunca değmeyin keyfime:) evde eşim, iki genç çocuk, ben toplam 4 kişiyiz, hepimiz ya çalışıyor ya okuyoruz ve çamaşır epey çıkıyor. eee bebek de geliyor. haftasonlarım çamaşır yıkayıp asmakla ve kışın kuruma derdi uzadığı için salonda dahi çamaşır sergileriyle birarada yaşamakla, toplamakla falan geçiyodu. özellikle büyük ailelere ben de tavsiye ederim

sakın bebişinkileri kurutma oyuncak bebek giysisi olur bi arkadaş face ocak annelerin de yıkamış kurutmuş çok üzgündü hepsi minicik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…