- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sakın bebişinkileri kurutma oyuncak bebek giysisi olur bi arkadaş face ocak annelerin de yıkamış kurutmuş çok üzgündü hepsi minicik olmuş
ben renklileri asacak yerim olmadığı için kuruttum ve gayette güzel çıkardı. makinede problem olabilir mi acaba ?
Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim ciktihastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum
Geçmiş olsun canım korkulmazmı korkulur tabi ama geçmiş artık rahatla ve dinlemeye çalış aman bidaha olmaz hayırlısıyla bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelirler inşallah.Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim ciktihastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum
bende kurutmalı makina kullanıyorum ama bebişinkileri kurutmadım 35 dk 30 derecede 1400 sıktırdım kuru gibi sorunsuz çıktı o arkadaşında makinası yeni
merhabalar,
burun aspiratörü alan varmı? tavsiye edebileceğiniz ürünleri bekliyorum.
Yeğenim aspiratörlerden hiç memnun kalmadığını söyledi.Eczanelerde satılan otribebe diye bir ürünü tavsiye etti.Ben ondan alıcam.25 tl civarında.internete yazınca çıkıyor.araştırabilirsin.
benimkinde sıkıntı olmadı ama kurutma zamanını kendisi ayarlıyor standart tek kurutma modu yok belki ondandır.
hepsi mi çekmiş üzüldüm ya şansına denk gelmiş
herzaman kuruturmuş yıkama bitince ayarlamış kurutmaya
onca kıyafet boşa mı gitti yani o zaman
İşin tuhaf tarafı da bu ya zaten, annenin aldığı kiloyla doğru orantılı ise bu olay doktorlar hiçbir şey bilmiyor demektir ki sürekli kilona dikkat et diyorayrıca hamile bir insana 'çocuğun gelişiminde bir gerilik yok di mi' diye sormak acımasızlıktır bana göre. Böyle bir şeyi yaşıyor da olabilirim ben sonuçta, yaraya tuz basmak denir ona da. İnsanlar düşüncesîz olabiliyor işte bazen. Çarşamba günü kontrol var bakalım 1 ay oldu kuzumu görmedim, çok özledim ve merak içindeyim
Eczabedenvaldim canim eczaci tavsiye etti, uclari degistirilebiliyor. Ama iyi midir bilmiyorum kullanmadan tavsiye edemiyorum.merhabalar,
burun aspiratörü alan varmı? tavsiye edebileceğiniz ürünleri bekliyorum.
zeynep hic eskimeyen bir isim ve cok guzel :)altta yazan hamilelik günlüğüm bile benimle aynı soruları soruyor bana "Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?" anacım bulduk bulmasına da illa her kesimden bir yorum yapılmak zorunda yakimi diyor kayınvalidenin ismini koy ve bunu kendi annem bilee baskı yaparak söylüyor. neymiş "zeynep" ismi o kadar çok konuyormuş ki ilerde her 3 çocuktan birinin adı Zeynep olacakmış ve eşim de bu fikirde. sizene arkadaş onlar başka Zeynep bu 'benim tatlı kızım Zeynebim' olacak var mı
Zeynep ismini öyle çok seviyorum ki ama hiç sevmediğim yengemin ismi
Selam kizlar.. Karnimda cok sertlesme oluyo demistim hatirlarsaniz doktorumu aradim bol su icip istirahat etmemi gecmezse hastaneye gitmemi soyledi.. Ben de dun icimde suphe kalmasin diye doktoruma gittim usgde kasilmalarim oldugunu gordu nst istedi ve nstde de dogum sancilarim ciktihastaneye yatirip serum takti ve 3 doz bi ilac verip nstye bagladi.. Sancilarim ilac ve serumla duzeld i ama erken dogum riskin var artik calismiycaksin ve evde de verdigim ilaci kullanip istirahat edeceksin dedi.. Cok korktum panik oldum
benimde 25 ocakk
Deneyimli anneler ben de otei bebe aldim ama ne zaman kullanacagiz? Her gun mu? Hasta oldugunda mi?
evet bı de o var dımı çok güzel isimler buluyorum ama sevmedıgım yada cevremde sevılmeyen bırılerının adı oluyo ben hamza ısmını çok sevıyorum bızım burda kımsenın sevmedıgi bı adam var esım hayatta ızın vermez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?