2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım, Dr dinle ama stres yapma..

Ablamın da tam senin haftalarındayken, sancısı olmuştu, iki kez ilaçla serum aldı, sonra ilaca devam etti şimdi 38 bitti, Pazartesi sezeryan olacak... Dinlenince geçiyor emin ol...

Geçmiş olsun canım korkulmazmı korkulur tabi ama geçmiş artık rahatla ve dinlemeye çalış aman bidaha olmaz hayırlısıyla bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelirler inşallah.

bende kurutmalı makina kullanıyorum ama bebişinkileri kurutmadım 35 dk 30 derecede 1400 sıktırdım kuru gibi sorunsuz çıktı o arkadaşında makinası yeni

benimkinde sıkıntı olmadı ama kurutma zamanını kendisi ayarlıyor standart tek kurutma modu yok belki ondandır.
hepsi mi çekmiş üzüldüm ya şansına denk gelmiş

Yeğenim aspiratörlerden hiç memnun kalmadığını söyledi.Eczanelerde satılan otribebe diye bir ürünü tavsiye etti.Ben ondan alıcam.25 tl civarında.internete yazınca çıkıyor.araştırabilirsin.

burun aspritörünün tam çekmediğini bende duymuştum otri bebe aldım

Hamilelik sürecinden anladığım en temel öğreti şu oldu bana, bizim ülkemizde doğum yapmış her kadın bu konuda kendini ordiyanüs profosör zannediyor. Herşeyi o kadar muhteşem biliyorlar ki, sen sormadan sana akıl vermeye kalkıyor, karnına yüzüne bakıp yorum yapıyor. İşin komik yanı ise yökte bununla ilgili bir tez var, tez konusu ararken okumuştum, bebek bakımında doğru bilinen yanlışlar diye. Kaç kadınla yapılmış çalışma hatırlayamıyorum şimdi, bizim bu ordiyanüs proförlerin doğru diye bildiği ve uyguladığı şeylerin %90 malasef yanlış çıkıyor. Çocuklarla çalışan bir psiklog olarak, o kadar çok hatalı ebeveynlik yapıyorlar ki, kendilerinden haberi yok, sana-bana akıl vermeye kalkıyor. İnsan önce haddini bilecek.

merhabalar,
burun aspiratörü alan varmı? tavsiye edebileceğiniz ürünleri bekliyorum.
Eczabedenvaldim canim eczaci tavsiye etti, uclari degistirilebiliyor. Ama iyi midir bilmiyorum kullanmadan tavsiye edemiyorum.

zeynep hic eskimeyen bir isim ve cok guzel :)
annene de sasirdim bu arada, kvnin ismini koy mu diyor? :))))) benimki eskiden beri benimkini de koyma ama kvnin ismini koyarsan git cocuguna o baksin ben bakmammm diyor
bu arada biz de kizimiza sengul nazli ismini dusunuyoruz. Sengul anacigimin adi, nazli da basindan beri bizim kiz once totosunu simdi de yuzunu gostermiyor onun icin :))) nazli da cok var ki

valla bilmiyorum daha 3 makine yıkadım kuruttum biri pamuklulardı biri beyavlar biri de battaniye havlu vs. çekmeyle ilgili forumlarda çok sıkıntı okumuştum. yorumlara göre hareket edip en çok kafama yatan ve sorun yaşatmıycağını düşündüğümü aldım ve memnunum şimdilik ama daha çok erken tabi. bebek kıyafetlerini de etiketlerine bakar kurutma tavsiye edilmeyenleri kurutmam gerisini kuruturum o zaman. çok tşk ederim. çekme derdinden dolayı da o zaman 6 aylık alır yıkar 3 aylıkkan giydiririm falan:) felaket bıkmış durumdayım çünkü

Canım geçmiş olsun, yüreğini ferah tutmaya çalış...

doğru aslında hitap ettiğinde aklına kimsenin gelmemesi önemli ama o da mümkün olmuyor ki. o zaman da kimsede olmasın deyip kulağa garip gelen isimlerden koymak gerek ya da hiç iisim koymayalım bebiş diye çağıralım

bizim köyde bi adam vardı herkes bebek diye çağırırdı. meğersem zamanında bi isim koymuşlar ama ne annesi ne de etrafındakiler o isimle seslenememişler. gel bebek git bebek derken adamın adı öyle kalmış bizimkiler de öyle olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…