2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhabalar,
burun aspiratörü alan varmı? tavsiye edebileceğiniz ürünleri bekliyorum.

Ben makine tarzında aldım, kulaktan ateş ölçen cihazlara benziyor. Doktor bir arkadaşım, Graco'nun burun aspiratörünü almış, 2 aylık bebeği, çok övdü. Türkiye'de o markayı bulamadım. Bulduğum ilk markayı aldım. Adını-sanını istersen, koyduğum yerden bulup bakarım adına. Otribebenin var piyasada, böyle elinle pomba şeklinde çekiyorsun, onu kullanırken gördüm arkadaşımı, çok afedersin, sümük gelmiyor, bebek ağlıyor, nefes alamıyor bir yandan, tam bir kriz anıydı.

hala göstermiyor mu peki bak sen tatlı cadıya annesine sürpriz yapacak demek ki. tam ismiyle müsemma desene

Canım güle güle kullan. Hangi marka aldınız sorması ayıp:) Ben de ne zamandır kurutma makinesi istiyorum. Çamaşır makinemden de çok menun değilim aslında ama herkes ayrı al dedi. Kararsızım.

Canım güle güle kullan. Hangi marka aldınız sorması ayıp:) Ben de ne zamandır kurutma makinesi istiyorum. Çamaşır makinemden de çok memnun değilim aslında ama herkes ayrı al dedi. Kararsızım.

Deneyimli anneler ben de otei bebe aldim ama ne zaman kullanacagiz? Her gun mu? Hasta oldugunda mi?

Nefes alamadığını hissettiğinde, burnu tıkandığında, bazen de şöyle oluyormuş, bebek ağlıyor, karnı tok, altı pek, hasta değil, ne yaparsan yap susmuyor, o zaman burun aspiratörünü kullandıklarında baya büyük bir parça çıkardıklarını ve bebeğin de sustuğunu söylediler. Deneme -yanılma yöntemi ile dilinden anlamaya çalışarak kullanacağız herhalde:))

öyle ama güzel çagrışımda önemlı en azından anne baba için şimdi sevmedıgım bırının adını bnde koyamam emre dıye uzak bı akrabamın oglu var çok severdım çocugu şimdi bnde koycam ogluma...
kımsenın gelmemesı degılde kötü anılan sevılmeyen bırı olmasın yeter yoksa senın dedıgın gıbı tuhaf isimlere basvurmak gerekıyo....

kızlar bugün farkettim, kızım tekme attıkça göbeğim oynuyor tekmeleri gözle görülüyor artık
benim cadalozum kocaman kız olmuşta belli ediyo kendini artık ben burdayım diye

Alkış sana Winebir:) Bana da akıl vermeye çalışanların çocuğu 3 yaşında uyku diye bir şey yok, ellerinde pizza ile geziyor, 7 yaşında anne ile yatıyor. Ben biraz kurallı olmak istiyorum diyince de gözlerini belertip ayyy ben kıyamadım diyorlar. Sanki ben caniyim, tövbe tövbe...

evet anne olunca ınsan anlıyo bebegının dılınden bide emmekte zorlanıyo burnu kapalıyken agzı kapalı olunca dogal olarak burnundan da nefes alamayınca aglayarak memeyı bırakıyo tekrar tutuyo ama ememıyo nefessız kalıyo.

hala göstermiyor mu peki bak sen tatlı cadıya annesine sürpriz yapacak demek ki. tam ismiyle müsemma desene
Gostermedi canim, simdi de artik dondu dr bundan sonra goremeyiz dedi. Bir kere bile goremedik yuzunu
Cinsiyeti de 5 aylikta ogrendik. Nazli kizim nazli kizim diye diye esim dedi nazli koyalim sunun adini

Gostermedi canim, simdi de artik dondu dr bundan sonra goremeyiz dedi. Bir kere bile goremedik yuzunu
Cinsiyeti de 5 aylikta ogrendik. Nazli kizim nazli kizim diye diye esim dedi nazli koyalim sunun adini

nazlı çok güzel ısım ama ısmın anlamının ınsan üstünde etkısı oluyomuş sonra da çok nazlı olur kızın:)))

Naz da olabilir, beğendiğim bir isim :)

Canım güle güle kullan. Hangi marka aldınız sorması ayıp:) Ben de ne zamandır kurutma makinesi istiyorum. Çamaşır makinemden de çok menun değilim aslında ama herkes ayrı al dedi. Kararsızım.

ben LG nin 9 kiloluk kurutmalısını kullanıyorum çok memnunum çalışırken elektiriğini üretiyo

Ahaha aynenn :))
bu arada winebir senin onerdigin tracy hogg'un kitabinda da cok guzel anlatiyor bunlari.
kex almadiysan sana da tavsiye ederim. Pek cok yetlesmis yanlis davranisi bebeklikten itibaren biz yerlestiriyoruz aslinda. Bunun farkina varip once kendi daveanislarimizda tutarli okursak bebeklerin cocuklarin da kafasi karismiyor. Sen her temek yemediginde kizartma pizza hamburger koyarsan onune tabii ki sebze yemez yemek secer.

Canım panik yapma bence evde bol bol dinlen. İlaç da almışsın merak etme.

Geçmiş olsun canım korkulmazmı korkulur tabi ama geçmiş artık rahatla ve dinlemeye çalış aman bidaha olmaz hayırlısıyla bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelirler inşallah.

Canım geçmiş olsun, yüreğini ferah tutmaya çalış...

hepinize çooook teşekkürler.. kızım çalışmaktan sıkıldı heralde annesini izne çıkardı :) çok şükür iyiyim bugün daha hem ruhen hem fiziken sadece ilacın yan etkisi olarak başım ağrıyor ama ona da razıyım yeter ki vakti zamanında sağlıkla gelsin bebeğim..

bu arada benim de ismim Zeynep ve çok seviyorum.. kendi adım olmasaydı hiç düşünmez koyardım kızıma :) Allah bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin inşallah

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız. gece rüyamda hep bebeğin kilosuyla uğraştım. ama bu sabah daha iyiyim. acaba şekerim yüksekte ondanmı böyle irileşti diye düşünüyodum ama bu aletlerinde yanılma payı var sonuçta. hem tahlil yapılmış normal çıkmış. bunun ğzerine düşünmeye gerek yok artık. bundan sonrada kimseyi dinlemicem bu konularda konuşan. sonlara doğru insan daha çok etkileniyo. tekrar teşekkür ederim hepinize. Hep dua ediyorum hepimiz için.

canım çok geçmiş olsun. stres olma hiç. çok önemli bişeyin olsaydı doktorun bırakmazdı zaten. bol bol dinlen, dua et. Rabbim hepimizi vaktinde hayırlısıyla sağlıkla ve kolayca kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi.

Güle güle kullan canım.... Çok güzelmiş...

Seiss,

Nasılsın? Nasıl oldun?Sen, ben ve Dilzar aynı günüz. Calisior musun sen? Bir seylere sarman lazım senin, valla korkuyorum yani, cok kafana takıyorsun.

iyim canım tşk ederim yeni uyandım şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür. evet çalışmıyorum evdeyim yanlızım o yüzden bu kadar takıyorum, bende kendime korkuyorum bu kadar düşünmeyle erken doğum yapcam die:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…