2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Seiss,

Nasılsın? Nasıl oldun?Sen, ben ve Dilzar aynı günüz. Calisior musun sen? Bir seylere sarman lazım senin, valla korkuyorum yani, cok kafana takıyorsun.

Seiss için söylemiyorum ama, çoğu zaman ben bunu yaşıyorum tomurcuk, ne zaman oh bu gün boşum rahatım desem ağrılar geliyor... Hareketsizlik daha kötü geliyor, bir de kendini dinliyor insan....

Dün anne elimi tutsanada Dr bir saat yürüyüş iyi dedi, ben yarım saat yürüyünce, çokmuş gibi geliyor...o da hergüne değil...

Canim cok gecmis olsun.benim 2 hamileliligimde de 22 haftalikken basliyo sancilarim.ilkini sonuna kadar bekletebildiler.bu da bekliyo simdilik.bol bol su ic dinlen.nidilat cok iyi gelir sanciya.yan etkilerinden bunalirsin sadece.zaten istemesende bol bol su icirir ilac.hem zaten 34 desin hic dert etme.

cnm çok geçmiş olsun bende kızıma hamileliğimde erken doğum tehlikeis atlattım 30. haftada şimdi 36. haftamdayım. normal doğum 3 ocak ama sezeryan diye hayırlısıyla 37,5 haftada dr um alacak üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. anlayacağınız hiç acele etmeyi,n bu topiğn ilk doğuranı hayırlısıyla allahın izniyle ben olacağım gibi. allahım kucağımıza aldığımız günleri sağlıkla göstersin amin. şafak 2,5 hafta...... gel artık hayırlısıyla....

bende yürüyemiyorum canım karnım aşağıda benim çok fazla baskı yapıyo alt tarfa arkadaşlarımı soruyorum kimse bende olmadı dio e haliyle için de bi parçan var korkuyorum bişey olur mu olacak mi die..

paşam doğurdu ilk burda 29 haftalık

Bende yasıyorum, yürümek kabus, dun gece 1 saatte uyuyamadım mesela,sırt ağrım korkunç. Kendimi dinleyince daha kotu oluyorum, erken doğuma sürükler bu stres insanı. O yüzden takmıyorum. ZAten hepimiz benzer problemlerden bahsediyoruz. Ara ara isimler farklı olsa da aynı seylerş yasıyoruz. Rahimde batma, sol tarafta batma, sag tarafta batma, sık idrara çıkma, Asagı baskı, sol kasıkta agrı ,sag kasıkta agrı , akıntı , göğse kemik batması, diyaframda agrı...

Alnımıza ne yazılmışsa o, kaderin onune gecemeyiz. Kanamamız olmadığı surece, ağrımız cok olmadığı surece, suyumuz gelmediği surece bunlar bence normal.

haklısın canım çok haklısın hemde ama bu takma düşünme hep yanlızlıktan iş yok güç yok
sıpam hareket etti mi etmedi mi yok buram niye eğrıyo yok nie batıyo bazen sıkıntıdan ağlıyorum.

aynen ben bu konuda biraz takıntılıyım sevmediğim kişide var ise o isim koymak istemem
oğlum olsaydı yağız hamza istedik ama şimdi kızım oluyor Nisa Duru olacak nasipse

Deneyimli anneler ben de otei bebe aldim ama ne zaman kullanacagiz? Her gun mu? Hasta oldugunda mi?

banyodan sonra falan kullanılabilir diyor ama o kadar sık kullanmaya bence gerek yok hasta olduğunda işte

bende korkuyorum acaba acılmamı var dıe akşama kadar elim şeyimde gezdim evin için de ağrıdan son 2 gün kaldı kontrole geçmek de bilmiyor...
ben de ondan korkmuştum canım sanki tutsak yakalicaz gibi ben de gece kalkınca karnımın altını tutuyorum oğlan düşmesin diye
canım geçmiş olsun artık riskli dönemi atlattın allah göstermesin doğum yapsan bile bebeğin sağlıkla doğacaktır allahın izniyle
stres yapma dinlen güzelce.belki bizimde var ama farketmiyoruz sancıları
benim arkadaşım 35. haftada tesadüfen öğrendi doğum sancılarını.sonra sezeryanla kızını kucağına aldı bi sorun da yaşamadı
artık doğuma yakınız.sen güzel düşün güzel olacak
zaten istirahat etmemiz şart artık

oh maşallah sana
ben de bekliyorum yaa sanki tekrar dönmicek gibi geliyo,azcık rahat duraydı şimdi baş aşağı duruyodu hala

yoook canım ayaklarıyla itiyo hem de zamanla daha acı şekilde itiyo
ben de sallıyorum azcık öte git diye

Arkadaşım, aynı şeyleri ben de duyuyorum çünkü benim kızımın adı da Zeynep olcak aman çok klasikmiş, herkesin adı Zeynep'miş, değişik bi isim koysaymışım falan filan. Ben kimsenin çocuğunun ismine böyle bir yorum yapmam 'güzelmiş, adıyla yaşasın, bahtı güzel olsun' der geçerim. Çok mu zor bu kadarcık anlayışlı olmak anlamıyorum. Takılmıyorum da kimsenin dediğine, herkes her konuda bişeyler söylüyo işte

Sağol canım senin de makinan hayırlı olsun
İki genç kızı olan anne adayısın sen di mi, karıştırmıyosam eğer:)
Ben de kurtmalı makina kullanıyorum çok rahat oluyo acil anlarda kullanıyorum henüz ama ilerde aile büyüyünce kullanım sıklığı artar gibi geliyo.

kızlar mobilyalar silinecek benimde sirkeli su yazılmış sanırım onunla mı silelim yoksa saf su ile filan mı deterjan koymak mantıklı gelmiyor sanki.... bu hafta bikaç eksiğide tamamlayıp çantayı hazırlayacağım ve odayıı

Kesinlikle size katılıyorum sonuna kadar. Canımız ciğerimiz onlar ama biliyorum ki geldiklerinde annelerimiz, kayınvalidelerimiz de bişeyler söylicekler bildikleri kadarıyla. Bazılarını yapmak istemicez, böyle gerginlikler yaşamak istemiyorum hiç ama napayım doğru olmadığını bildiğim şeyi yapmak istemiyorum :44:
Ben de aldım Tracy Hogg'un kitabını ve doğru bildiğimiz yanlışları gördükçe ağzım açık kalıyı. Hatta öyle etkilenmişim ki, az önce azıcık kestireyim dedim hemen rüya alemine daldım tabi, bebişi doğurmuşum, emzirip uyutuyorum, ev öyle kalabalık ki çocuk geri uyanıyo, uyutmaya çalışıyorum içimden de 'emzirmemem lazım, kitapta uyku arası meme vermen diyo' diye kendi kendime konuşuyorum Velhasıl kendi bildiğimiz şekilde büyütebilmek için bebişlerimizi, şimdiden gardımızı almamız lazım.
Winebir, o tezi okumayı da çok isterdim:)

Güle güle kullan canım.... Çok güzelmiş...
Teşekkür ederim canım, güzel günler görürüz inşallah yeni eşyalarımızla:)

oh maşallah sana
ben de bekliyorum yaa sanki tekrar dönmicek gibi geliyo,azcık rahat duraydı şimdi baş aşağı duruyodu hala
Döner canım niye dönmesin, doğum anındaki kasılmalarla bile dönebiliyormuş bebiş, rahat ol sen benimki de daha dönmedi büyük ihtimalle.

Canım güle güle kullan. Hangi marka aldınız sorması ayıp:) Ben de ne zamandır kurutma makinesi istiyorum. Çamaşır makinemden de çok menun değilim aslında ama herkes ayrı al dedi. Kararsızım.
Canım bana sormamışsın ama ben de yazayım hotpoint ariston benimkisi. 10kg yıkama-7kg kurutma. Çok memnunum makinamdan. Kurutma ayarını, süresini de kendin seçebiliyosun.

saf su ile sildim ama öylesine sildik odası temizlenirken yine su ile sileriz

Merhaba 2014 ocak anneleri
çoktandır giremiyorum hazırlıklar başlamış:) birazdan çalışabilir izni almaya gidecem devlet hastaneesinden...tahlil istiyorlar mı?
alanlar bilgisi varsa paylaşırsa sevinirim:)
birde bu sirkeli su muhabbeti nee?
benimde kanımda serleşmeler hat safhada doktorum günde 10 -12 kez normal dedi..
benim daha büük bi şikayetim var ki o da geçmek bilmeyenenn akıntım hemde su gibi geliyor..kullanmadığım ilaç kalmadı..doğuruyorum sanırım die tam 4 kere acile gittiim:) benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

kızlar karnınızdaki sertlik çocuğun hareketleriyle oluşanın dışındaki bir durum mu bende bazen oluyor ama bebiş sanki sertlik yapıyor gibi biraz zaman sonra hareketiyle beraber gidiyor sanki bebeğin duruş pozisyonu ile ilgili gibi geliyor bana olumsuz bir durum olduğunda ayırt edilir herhalde değil mi

bende yürüyemiyorum canım karnım aşağıda benim çok fazla baskı yapıyo alt tarfa arkadaşlarımı soruyorum kimse bende olmadı dio e haliyle için de bi parçan var korkuyorum bişey olur mu olacak mi die..

Canım eğer Dr erken doğum riskinden bahsetmemişse yürümeni tavsiye derim, kasık ağrım olduğunda bile hadi yürüyebildiğim kadar yürür sonra minibüse binerim diyorum, yürüdükte açılıyorum....

Zaten bu kadar ağrımızın sebebi, kaslarımızın zayıf olması, hareket güçlendiriyor... Azdan başlayıp çoğaltabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…