Arkadaşım, aynı şeyleri ben de duyuyorum çünkü benim kızımın adı da Zeynep olcakaman çok klasikmiş, herkesin adı Zeynep'miş, değişik bi isim koysaymışım falan filan. Ben kimsenin çocuğunun ismine böyle bir yorum yapmam 'güzelmiş, adıyla yaşasın, bahtı güzel olsun' der geçerim. Çok mu zor bu kadarcık anlayışlı olmak anlamıyorum. Takılmıyorum da kimsenin dediğine, herkes her konuda bişeyler söylüyo işte
ben renklileri asacak yerim olmadığı için kuruttum ve gayette güzel çıkardı. makinede problem olabilir mi acaba ?
Eki Görüntüle 877568 Eki Görüntüle 877569 Eki Görüntüle 877570 Eki Görüntüle 877571 Eki Görüntüle 877572 Eki Görüntüle 877573 Eki Görüntüle 877574
uygun fiyata kaliteli hamile kıyafeti istiyorsanız buyurun
9 Ay 10 Gün Hamile Giyim
Bencede cok sicakta mi kuruttu ki yada aldiklari cok mu hassasti acaba!!! Ben de kurutuyorum bir sorun yasamadim :) hatta buyuk rahatlik
çok teşekkür ederim canım.. Dua ediyorum Allah bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallahkızlar çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız. gece rüyamda hep bebeğin kilosuyla uğraştım. ama bu sabah daha iyiyim. acaba şekerim yüksekte ondanmı böyle irileşti diye düşünüyodum ama bu aletlerinde yanılma payı var sonuçta. hem tahlil yapılmış normal çıkmış. bunun ğzerine düşünmeye gerek yok artık. bundan sonrada kimseyi dinlemicem bu konularda konuşan. sonlara doğru insan daha çok etkileniyo. tekrar teşekkür ederim hepinize. Hep dua ediyorum hepimiz için.
canım çok geçmiş olsun. stres olma hiç. çok önemli bişeyin olsaydı doktorun bırakmazdı zaten. bol bol dinlen, dua et. Rabbim hepimizi vaktinde hayırlısıyla sağlıkla ve kolayca kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi.
evet canım yan etkileri biraz kötü ama su da içiriyo haklısın çok teşekkürlerCanim cok gecmis olsun.benim 2 hamileliligimde de 22 haftalikken basliyo sancilarim.ilkini sonuna kadar bekletebildiler.bu da bekliyo simdilik.bol bol su ic dinlen.nidilat cok iyi gelir sanciya.yan etkilerinden bunalirsin sadece.zaten istemesende bol bol su icirir ilac.hem zaten 34 desin hic dert etme.
sana da hayırlı doğumlar canım Allah yardımcımız olsun.. çok teşekkür ederimcnm çok geçmiş olsun bende kızıma hamileliğimde erken doğum tehlikeis atlattım 30. haftada şimdi 36. haftamdayım. normal doğum 3 ocak ama sezeryan diye hayırlısıyla 37,5 haftada dr um alacak üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. anlayacağınız hiç acele etmeyi,n bu topiğn ilk doğuranı hayırlısıyla allahın izniyle ben olacağım gibi. allahım kucağımıza aldığımız günleri sağlıkla göstersin amin. şafak 2,5 hafta...... gel artık hayırlısıyla....
Evet ısırıcam ayaklarını oyyyyesinler o ayaklarını gelseler de bol bol öpsek sevsek koklasak
elimle bende tutuyorum canımçok fazla baskı yapması normal mi herkes de olmuyo sanırım alt tarafa baskı
normaldogum yapan arkadaslara bı soru sormak ıstıyorum özür dıleyerek kan ılacından ötürü çok kabızlık yasıyorum afedersınız ıkınırken bazen basım dönüyo yaa çok özürdılerım utanıyorum tuvaletten çıkınca hiç halim kalmıyo bu ıkınmalar bende acılma falan yapar mı karnımın agrıdıgını hıssedıyorumama normal sancıyı tanımadıgımiçin bılemıyorum 3 4 gündür böleyımbıraz korkuyorum....
bu arada tracy hogg un kıtabının adı neydı ve okuyanlar memnun mu? bazı sıtelerde elestırmısler yabancılara uyarlanmıs bızım yapımıza ters falan dıye elestırıler var oyle mı? bır de bıberon ve emzıkle ılgılı soruma kımse cevap vermeyecek mi(
Bende netten cok arastirdim avent yeni dogan seti var 80 liraya n11 de icinde biberonlar emzikler biberon uclari temizleyici var onu alacaktim sonra gittim sece sece wee den bir emzik bir biberon aldim annem de ayni markanin emzigini almis ben birde emzik kutusu aldim 6 liraya biberon 10 liraydi sende cok incelem e canim onemli olan bir aydan fazla kullanmamak hijyen acisindan ucuz alicam bir ayda aticam canimofff kızlar daha alamadım su emzık ve bıberonu netten sıparıs verecem sız ne aldınız ?yok damaklı yok kacucuk yok sılıkon yok anne memesıne benzeyen nnnn offf kafayıııı yıyecemmmm....ben nuk sılıkon ve chıcco step up a karar vermıstımmm
Canım ben de karar veremedim. Elimin altında olsun diye BPA free Mamajoo ortopedik silikon emzik aldım. Biberon almadım çünkü süt pompası alırsam içinde zaten biberon da oluyor. Süt pompasının markasına da karar veremedim. Avent ve Medela arasında kaldım. Doğumdan sonra almayı düşünüyorum duruma göre.
Bende netten cok arastirdim avent yeni dogan seti var 80 liraya n11 de icinde biberonlar emzikler biberon uclari temizleyici var onu alacaktim sonra gittim sece sece wee den bir emzik bir biberon aldim annem de ayni markanin emzigini almis ben birde emzik kutusu aldim 6 liraya biberon 10 liraydi sende cok incelem e canim onemli olan bir aydan fazla kullanmamak hijyen acisindan ucuz alicam bir ayda aticam canim
bu arada tracy hogg un kıtabının adı neydı ve okuyanlar memnun mu? bazı sıtelerde elestırmısler yabancılara uyarlanmıs bızım yapımıza ters falan dıye elestırıler var oyle mı? bır de bıberon ve emzıkle ılgılı soruma kımse cevap vermeyecek mi(
teseekkurler kızlar canım 1 aylık nıye alacaksın kı atacaksan. ıyı bır sey alıp uzunca kullanmak ne bılım 6 ay falan olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?