2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ağzı olan konuşuyor yani :)

Kizlar selam
Baski bendede var ama bende 1 aydan fazladir valla bu halimle bile yuruyorum bi sekilde ama artik esim evden cikmayip bol bol dinlenmemi istiyor bende birazcik dinliyorum oglusumun babasini :))
Benim mantar sorunum oluyor malesef gebelikten kaynaklaniyor dedi dr fitil kullandim insallah doguma kadar tekrarlamaz
Benim yaramazimda cok hareketli basladimi durmak bilmiyor itip duruyor sag kaburgami
Cok sukur ki dogum pizisyonunu coktan aldi biraz korkuyor gibi oluyorum ama sonucta onu kucagima alma fikrinherseyin onune geciyor ve biran once dogucagi gunu iple cekiyorum saglikla kavusalim yeter
Ben dogum iznine ciktim kizlar acibademe gidiyordum artik onlarin raporlarida gecerli oluyormus baska biyere gidip ugrasmama gerek kalmadi cok sukur

kızlar durup durup aralık annelerıne gırıp bakıyorum 3 kışı daha dogum yapmış 26 kişi olmuş doguran... bızım anketı cvplayan epey fazla ama acaba bız toplam kaç kışıyız aktif?

normaldogum yapan arkadaslara bı soru sormak ıstıyorum özür dıleyerek kan ılacından ötürü çok kabızlık yasıyorum afedersınız ıkınırken bazen basım dönüyo yaa çok özürdılerım utanıyorum tuvaletten çıkınca hiç halim kalmıyo bu ıkınmalar bende acılma falan yapar mı karnımın agrıdıgını hıssedıyorumama normal sancıyı tanımadıgımiçin bılemıyorum 3 4 gündür böleyımbıraz korkuyorum....

artık hamıle kıyafetı almıyorum normal kıyafetler alıyorum param oldukça çok güzel ıkı pantolon aldım 2 de bluz hamıle kıyafetlerınden bıktım:) elımde bı çok yepyenı hamıle kıyafetı var kuzenımın kına gecesı için şifon bı abıye bıle almıştım gömnlekler kazaklar ve pantolonlar.. hepsı yenı sadece bı pantolonumu eskıtebıldım esofman gıbı oldugu için diğerlerını ıhtıyacı olan bırıne verıcem çünkü artık çocuk düşünmüyorum düşünsembıle 10 yıl sonra olur ancak o zamana da bunlar gıyılmez modası gecer....

çok teşekkür ederim canım.. Dua ediyorum Allah bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah
evet canım yan etkileri biraz kötü ama su da içiriyo haklısın çok teşekkürler
sana da hayırlı doğumlar canım Allah yardımcımız olsun.. çok teşekkür ederim

kalça kemikleri ağrıyan var mı kızlar ya, dünden beri ağrı çekiyorum. sanki kemiklerimi matkapla oyuyorlar o kadar fena parol yuttum azıcık hafifledi ama yine başlıyacak diye ödüm kopuyor.

ıyı aksamlar kızlar bugun temızlık yaptım kasıklarım agrıyor yaa bır de camasır suyuyla cok ugrastım ve sonra dusa gırınce afedersınız alt tarafımı yıkadım sımdı yanıyor bebege bır zararı olur mu kı

yesinler o ayaklarını gelseler de bol bol öpsek sevsek koklasak
Evet ısırıcam ayaklarını oyyy
geri kaçmak istiycek çocuk anasından korkup
elimle bende tutuyorum canım çok fazla baskı yapması normal mi herkes de olmuyo sanırım alt tarafa baskı

benim de göbüş aşağıda canım gören doğurucan diyo
senin de aşağıda sanırım.bizim midemiz daha az yanar
ama çişimiz daha çok gelir

slm kızlar ne zamandır yazamadm umarım herkes iyidir ben de sırt ağrılarıyla uğraşıyorum ağırlaştım artık
ım

offf kızlar daha alamadım su emzık ve bıberonu netten sıparıs verecem sız ne aldınız ?yok damaklı yok kacucuk yok sılıkon yok anne memesıne benzeyen nnnn offf kafayıııı yıyecemmmm....ben nuk sılıkon ve chıcco step up a karar vermıstımmm

Korkma canım, ıkınma açılma yapmaz, önce sancılarla rahim ağzı açılır, sonra bebek çıksın diye ıkınılır...

Hatta ben de bir kitap vardı, sakın açılma tamamlanmadan, Dr söylemeden ıkınmayın, rahim ağzı şişer, bebek çıkamaz diyordu.,,

Son düzenleme:
bu arada tracy hogg un kıtabının adı neydı ve okuyanlar memnun mu? bazı sıtelerde elestırmısler yabancılara uyarlanmıs bızım yapımıza ters falan dıye elestırıler var oyle mı? bır de bıberon ve emzıkle ılgılı soruma kımse cevap vermeyecek mi(

Canım ben de karar veremedim. Elimin altında olsun diye BPA free Mamajoo ortopedik silikon emzik aldım. Biberon almadım çünkü süt pompası alırsam içinde zaten biberon da oluyor. Süt pompasının markasına da karar veremedim. Avent ve Medela arasında kaldım. Doğumdan sonra almayı düşünüyorum duruma göre.

Bende netten cok arastirdim avent yeni dogan seti var 80 liraya n11 de icinde biberonlar emzikler biberon uclari temizleyici var onu alacaktim sonra gittim sece sece wee den bir emzik bir biberon aldim annem de ayni markanin emzigini almis ben birde emzik kutusu aldim 6 liraya biberon 10 liraydi sende cok incelem e canim onemli olan bir aydan fazla kullanmamak hijyen acisindan ucuz alicam bir ayda aticam canim

teseekkurler kızlar canım 1 aylık nıye alacaksın kı atacaksan. ıyı bır sey alıp uzunca kullanmak ne bılım 6 ay falan olmaz mı

Ocak annesi olarak uzaktan izledim ara ara sizleri şimdi yazmak nasipmiş.. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim cümlemize ....sabah meltemi sorduğunuz
Kitabın adı: bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Kitabın tamamını okumadım ama okuduğum kadarını beğendim, Allah nasip ederse uygulayacağım çok şey var :)
Hayırlı akşamlar

teseekkurler kızlar canım 1 aylık nıye alacaksın kı atacaksan. ıyı bır sey alıp uzunca kullanmak ne bılım 6 ay falan olmaz mı

Boyle seylerin kullanim omru iki ay arkasinda ole yaziyor wee urunlerinde o yuzden biberonlarin yedek emziklerini satiyorlar biberon pahaliysa atmak yerine ucunu degistirmek zorundasin ben toptan atarim diyorum emzigim biri damakli biri kiraz uclu bebis hangisini severse ona drvam ederim biberonuumda genis agizli arkadasim yeni dogum yapti gogus pompasinda bebedorun manuel kuyu saplarina benzeyen bir modeli var 36 lira onu alicam elektrikliler can acitiyormus iki li buzluga koyma kap alicam 8 lira ben bez alamadim daha prima alicam sanirim ama hic bilmiyorym hangisi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…