2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkese günaydın annişler ve bebişler
Erken kalktık bugün aile kahvaltımızı yaptık, keyif yapıyoruz :)
Hastane çantamız da hazır ya rahatım artık, doğurabilirim

fermuarlı battaniyelerni içinde kaybolabilir ... o dışarı çıkarırken işine yarar evin içinde kullanmazsın onu...

Aynen canım hareketler iyice canımı yakmaya başladı hatta dün akşam eşime dedimki ben kendimi iyi hissetmiyorum diyorum sabah beride makatta bi sancı giriyo delirtiyo beni acı sos yemiştim basurumda var o sebep oldu belkide

şöyle yüzüstü yere yatsam, bi masaj yapan olsa şöyle kütürdete kütürdete ayaktayken değil de yatınca biliyorum ağrıları, felaket oluyor

aynen ya doğum olur olmaz ilk hayalim o, eşime 10 dakikada bir sana sırtımı kütlettircem diyorum

ben de 36.haftaya girdim o düşünceler bende de hakim ufak bir sancımsı birşeyler oluyor hemen saat tutmaya başlıyoruz sonra da yok yok yine yalancı sancı bu diyip gülüyoruz ama korku yok çok şükür içim rahat, olsa da bu saatten sonra çok sıkıntılı olmaz heralde bide eşyaları hastane çantamız fln da hazır ya ondan da biraz rahatlığım ama tek endişem daha küçücük bizim bu yavrucak, az daha büyüsün öyle doğsun ama dimi yoksa annesi onu nasıl korkmadan kucağına alacak

Benim de kız :) benimki gece çok az hareket ediyor ya da ben farkında değilim , gündüz coşuyor

Kızlar bende ikinizi başka bi topikten hatırlıyorum. Ünlügül vardı o topiğin aktif, hep beraber ovulasyon testi kullanıyoduk. Topidik te ordan. Nerden nereye geldik çok şükür.

Aysbozz merhabaaa, sen kaç haftalıksın ??
Evvvet ne kadar şükretsek az, Rabbimizin mucizesi yaa..

Evett yumurtladik mi, hangi gun yumurtladik. Birisi silkeleyme yontemi onerir oteki jel onerir. Hep birlikte sat gunleri icin geri sayiyorduk. Simdi dogum icin gun sayiyoruz cok sukur :)

Berianur hosgeldin canim :)
Hoşbuldum topidikim

Ben söylemeye bile cesaret edememiştim o silkelemeyi sabah sabah beni de güldürdünüz

Ben de aynen öyleyim 1 haftadır , hep iç çamaşırımı kontrol ediyorum bişey var mı diye

Canım bende 33. Haftamdayım, gün sayıyoruz artık

Arkadaslar silkeleme ne lutfen anlatin bir dahakine isime yarar belki

:)))) ay nasıl anlatsamki çok komik ve tuhaf bişey. Diğer topikte ( herkes hamile kalcak arkadaş adlı topikte) o zaman hamile kalmaya çalışıyoruz tabi her gün yeni bişeyler söylüyo birileri bizde uygulamaya çalışıyoduk. İlişkiden sonra eşin seni ayaklarından tutup sallıyo sirkeliyo o zaman spermler daha hızlı ilerliyomuş :)))))

Biraz önce üç aylık bir bebiş geldi, annesi (uzaktan bir akraba) bana bıraktı, üst kata ev bakmaya çıktılar, aman bir ağlamak tutturdu, elim ayağıma dolaştı, sanki hiç çocuk büyütmemişim gibi, kucağımda gezdiriyorum, ne yapacağımı şaşırdım, zaten zor nefes alıyorum, biri karnımda, biri kucağımda, neyse annesi geldi....

Meğer yabancılamış, annesinin kucağından bana bakıp bakıp iç geçiriyor... Ne çabuk öğreniyor bunlar, yabancılamayı...

slm annecikler nasılsınız ? melekleriniz nasıl ??
ben 33 haftalığım bu haftalar da dr uçak yolculuğuna izin veriyo mu yolculuk yapan var mı ? birde aramız da konya da olan var mı bana konyada dr lazım. pazartesi dr m izin verirse doğum için konyaya gidicem ..

Hah ha cok komikmis

bildiğim kadarıyla 28.haftadan sonra uçak fırmaları da izin vermiyor

Kızlar ben de çoğunuz gibi, arada Aralık annelerini takip ediyorum, ondan öncede, Ekim ve Kasım annelerini, farkettiğim bir şey var, genelde tüm anneler çok sabırsız, daha 38. Haftanın içinde olan, yani 37 yi bitirmiş olanlar bile ne zaman doğacak diye sabırsızlanıyor.... Çoğunu anlıyorum, son zamanklardaki ağrılar, huzursuzluklar insanı bir an önce bitsin psikolojisine sokuyor,

ama bir taraftan da hani bu çocuk erken gelir felan diye kendimizi şartlandırıyor muyuz diye düşünmeye başladım, siz ne düşünüyorsunuz, bu konuda...

bişey daa kızlar benim bi kaç gündür alt tarafta kemiğim ağrıyo bazen sizde de oluyo mu ?

normal yani dmi canım korkuyorum acaba doğum mu olacak die sürekli bi tedirginlik var bende kendimi sıkıyorum olmasın die

Canım, doğum olacaksa bunu sıkmayla felan durduramamazsın, lütfen kendini rahat bırak, dua et elimizden sadece bu gelir, gerçekten rahat ol, hamilelik zor ama çok da güzel, ilk hamileliğimden sonra zaman zaman özlemiştim... Lütfen kendine zehir etme bu günlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…