- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Sağol canm, o çoraplara bi bakayım yarın son eksikleri almaya çıkıcaz inşallah. O dediğin battaniyeden var bende onu koyarım o zaman. Bide şu fermuarlı pofuduk battaniyeler çok hoşuma gidiyor onlardanda alıcam işe yararmı bilmiyorum
Kızlar 35 bitmek üzere. Sizde benim gibimisiniz. Her gece acaba bu gecemi diye yatıyorum. Sureklı korku hakim bende. Sanırım korkmaya başladım artık. Karnım kasılıyor ara ara devamı gelecekmi diye bekliyorum resmen. Napcaz ya( :)
şöyle yüzüstü yere yatsam, bi masaj yapan olsa şöyle kütürdete kütürdeteayaktayken değil de yatınca biliyorum ağrıları, felaket oluyor
Kızlar 35 bitmek üzere. Sizde benim gibimisiniz. Her gece acaba bu gecemi diye yatıyorum. Sureklı korku hakim bende. Sanırım korkmaya başladım artık. Karnım kasılıyor ara ara devamı gelecekmi diye bekliyorum resmen. Napcaz ya( :)
Geçmiş olsun, canım inşallah geçici bir zorlktur yaşadığın....
Ben de iyiyim, yani hamileliğin rutin şikayetleri var...
Kızım şu anda tablete tekme mi atıyor desem omuz mu? Her an düşürebilir... Böyle hareket edince daha mutlu oluyorum, nedense... Çok şükür....
Gündüz daha sakin, gece daha hareketli, umarım doğduğunda da gece kuşu olmaz...
Senin bebeğinin cinsiyeti neydi.?
Kızlar bende ikinizi başka bi topikten hatırlıyorum. Ünlügül vardı o topiğin aktif, hep beraber ovulasyon testi kullanıyoduk. Topidik te ordan. Nerden nereye geldik çok şükür.
Hoşbuldum topidikimEvett yumurtladik mi, hangi gun yumurtladik. Birisi silkeleyme yontemi onerir oteki jel onerir. Hep birlikte sat gunleri icin geri sayiyorduk. Simdi dogum icin gun sayiyoruz cok sukur :)
Berianur hosgeldin canim :)
:))))))) ayyy koptum sabah sabah, ben o silkelemeyi unutmuştum bi an hatırladım eşimin sirkelediği günleri :)) adamda garibim nerden duyuyosun bunları derbdururdu , kim ne derse onu yapıyoduk. Onlardan biri işe yaradı ama hangisi tabi önce Allah nasip etti
Benim de kız :) benimki gece çok az hareket ediyor ya da ben farkında değilim , gündüz coşuyor
Aysbozz merhabaaa, sen kaç haftalıksın ??
Evvvetne kadar şükretsek az, Rabbimizin mucizesi yaa..
Hoşbuldum topidikim
Ben söylemeye bile cesaret edememiştim o silkelemeyisabah sabah beni de güldürdünüz
Ben de aynen öyleyim 1 haftadır , hep iç çamaşırımı kontrol ediyorum bişey var mı diye
Arkadaslar silkeleme ne lutfen anlatin bir dahakine isime yarar belki
Hah ha cok komikmis:)))) ay nasıl anlatsamki çok komik ve tuhaf bişey. Diğer topikte ( herkes hamile kalcak arkadaş adlı topikte) o zaman hamile kalmaya çalışıyoruz tabi her gün yeni bişeyler söylüyo birileri bizde uygulamaya çalışıyoduk. İlişkiden sonra eşin seni ayaklarından tutup sallıyo sirkeliyo o zaman spermler daha hızlı ilerliyomuş :)))))
slm annecikler nasılsınız ? melekleriniz nasıl ??
ben 33 haftalığım bu haftalar da dr uçak yolculuğuna izin veriyo mu yolculuk yapan var mı ? birde aramız da konya da olan var mı bana konyada dr lazım. pazartesi dr m izin verirse doğum için konyaya gidicem ..
bişey daa kızlar benim bi kaç gündür alt tarafta kemiğim ağrıyo bazen sizde de oluyo mu ?
Çatı kemiklerimiz, doğuma hazırlanıyor canım... Arada geliyor bana da....
normal yani dmi canım korkuyorum acaba doğum mu olacak die sürekli bi tedirginlik var bende kendimi sıkıyorum olmasın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?