2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kafayı yicem canım az kaldı
pazartesi dr randevum var izin verirse memlekete doğuma gitcem bu kemik ağrısı normalse sorun olmaz galiba dmi

Kızlar oğlumuzun ismine karar verdik Emir Yavuz olacak inşallah bebek şekeri siparişimi verebilirim artık:) nasıl güzelmi kulağa hoş geldi ne biliyim:)

kızlar ben bugün kendime pijama aldım. hemde 30 lirayaa hemde çok güzel hemde pembeli :) çoktandır kendime bişey almıyodum. çok mutlu oldum:)) inşallah kızımla ailemle sağlıklı günlerde kullanırım.

Canım 32. Haftadan sonra izin vermiyorlar ama ben 33 haftalıktan Adana'ya gitmiştim. Doktorum rapor vermişti ama sayın uçak personeli deskin arkasından sadece kafa gördükleri için raporu çantamdan bile çıkarmadım. Doktorun karar versin yani. Genelde riskli

Selam kızlar,

Bugün doktordan geldim. Suyum normalin en alt seviyesindeymiş, bol bol su iç dedi.Biraz moralim bozuldu. Az su içiyorsanız siz de dikkat edin, çok önemliymiş. Bizim tospalak 2300 olmuş, maşallah kuzuma son zamanda aldığım kilonun çoğunu o almış :) Ancak normal doğum hayallerim değişmeye başladı. Eğer 40. haftaya kadar kalırsa 4 kilo olurmuş, valla ben minyon bir şeyim 4 kilo bebek benden çıkar mı bilmiyorum

pazartesi randevum var canım bu alt tarafımın ağrısı sorun çıkarmaz inşallah da gidebilirim ne olur bana dua edin bu kemik ağrısı normal bişey olsun...

ben konyadayım tatlım.drum başkent hastanesinde feyza hanım.çok iyi bi dr...özel hastanede mi doğum yapmayı planlıyorsun?selçuklu da nil hanım var.

Günaydınnn kızlar nasılsınız sız sucuk yıyor musunuz???????ben hıc yemedım hamılelgım boyunca ama bugun yedım?

sucukta salam da tükettim ama canım çok istiyordu(canım çok çekince kola da içtim..ama yeri geldiğinde kendimi durdurmayıda bildim çok abartmadan hazır ürünlerde tükettim..

ben konyadayım tatlım.drum başkent hastanesinde feyza hanım.çok iyi bi dr...özel hastanede mi doğum yapmayı planlıyorsun?selçuklu da nil hanım var.

drum yol izni verir konyaya gidebilrsem evet canım özel de yapmayı düşünüyorum nasip olursa bayan dr istemiyorum aslında kaç bayana gittiysem ilgisizdi...

drum yol izni verir konyaya gidebilrsem evet canım özel de yapmayı düşünüyorum nasip olursa bayan dr istemiyorum aslında kaç bayana gittiysem ilgisizdi...

hımm feyza hanım çok tatlı dilli.ilgisi iletişimi çok iyi yani tavsiye ederim gerçekten.hiç erkek drları bilmiyorum inş sana yardımcı olacak birileri çıkar..üzgünüm yardımcı olamadım

hımm feyza hanım çok tatlı dilli.ilgisi iletişimi çok iyi yani tavsiye ederim gerçekten.hiç erkek drları bilmiyorum inş sana yardımcı olacak birileri çıkar..üzgünüm yardımcı olamadım

sen feyza hanıma mı gidiyosun canım ?

sen feyza hanıma mı gidiyosun canım ?

evet canım ben kaç drdan sonra feyza hanımı buldum çok memnunum.kadında öyle birşey var ki seni çok rahatlatıyo.ki bence bu çok önemli.tek dezavantajı gece doğum olursa gelemezmiş nöbetçi dr yapacakmış doğumu.inş sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…