Canım, doğum olacaksa bunu sıkmayla felan durduramamazsın, lütfen kendini rahat bırak, dua et elimizden sadece bu gelir, gerçekten rahat ol, hamilelik zor ama çok da güzel, ilk hamileliğimden sonra zaman zaman özlemiştim... Lütfen kendine zehir etme bu günlerini...
ben sezeryan olmaya karar verdim
Kızlar oğlumuzun ismine karar verdik Emir Yavuz olacak inşallah bebek şekeri siparişimi verebilirim artık:) nasıl güzelmi kulağa hoş geldi ne biliyim:)
çok güzel. adıyla sağlıklı yaşasın inşallah.
Günaydınnn kızlar nasılsınız sız sucuk yıyor musunuz???????ben hıc yemedım hamılelgım boyunca ama bugun yedım?
slm annecikler nasılsınız ? melekleriniz nasıl ??
ben 33 haftalığım bu haftalar da dr uçak yolculuğuna izin veriyo mu yolculuk yapan var mı ? birde aramız da konya da olan var mı bana konyada dr lazım. pazartesi dr m izin verirse doğum için konyaya gidicem ..
Canım 32. Haftadan sonra izin vermiyorlar ama ben 33 haftalıktan Adana'ya gitmiştim. Doktorum rapor vermişti ama sayın uçak personeli deskin arkasından sadece kafa gördükleri için raporu çantamdan bile çıkarmadım. Doktorun karar versin yani. Genelde riskli
Hemde çok güzel canım adıyla yaşasın ( öyle derler dimi:) ) bide biz karar versek nolurduKızlar oğlumuzun ismine karar verdik Emir Yavuz olacak inşallah bebek şekeri siparişimi verebilirim artık:) nasıl güzelmi kulağa hoş geldi ne biliyim:)
ben sezeryan olmaya karar verdim
slm annecikler nasılsınız ? melekleriniz nasıl ??
ben 33 haftalığım bu haftalar da dr uçak yolculuğuna izin veriyo mu yolculuk yapan var mı ? birde aramız da konya da olan var mı bana konyada dr lazım. pazartesi dr m izin verirse doğum için konyaya gidicem ..
Günaydınnn kızlar nasılsınız sız sucuk yıyor musunuz???????ben hıc yemedım hamılelgım boyunca ama bugun yedım?
hastane 1.5 saat mesafede ve ben ilk doğumda epizyodan biraz çektim bide tüpleri de bağlatıcam kısaca bu...neden ki? inş senin için hayırlısı olur
ben konyadayım tatlım.drum başkent hastanesinde feyza hanım.çok iyi bi dr...özel hastanede mi doğum yapmayı planlıyorsun?selçuklu da nil hanım var.
drum yol izni verir konyaya gidebilrsem evet canım özel de yapmayı düşünüyorum nasip olursa bayan dr istemiyorum aslında kaç bayana gittiysem ilgisizdi...
hımm feyza hanım çok tatlı dilli.ilgisi iletişimi çok iyi yani tavsiye ederim gerçekten.hiç erkek drları bilmiyorum inş sana yardımcı olacak birileri çıkar..üzgünüm yardımcı olamadım
sen feyza hanıma mı gidiyosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?