2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar lohusa taclarınızı nerden aldınız resmi varsa yüklermisiniiz :) bulunduğum şehirde bakındım ama göremedim internet için de size soram bi dedim !

Hey masallah tontise bakin :))) canim biraz daha bekle her hafta ayni hizda kilo almiyorlar.

Bugün gezme sırası bendeydi :) hafta içi izne ayrıldığımda beri evdeyim bikaç almam gereken şey vardı incik boncuk bunlar için hafta sonunu bekledim eşim çıkartsın diye . Normalde biner minübüse yawaş yawaş geze geze alırdım da son çarşıya inişimde bindiğim münübüsteki yolcular o kadar inceydiki bırak oturmayı ayakta bebişim ezilmeden yolu bitireyim diye dua etmiştim . Cocuklara kızıyolar şimdiki gençlik çok fena diye ama bence orta yaşlılar daha beter Neyse gittim kızıma engilish homedan dolap kokusu aldım sonra ters çevirince kar gibi yağan biblolar varya ondan aldım bitane bikaçta bebiş biblosu aldım pencere mermerinin üzerine çok şeker oldular kanımca :) birde peluş bakam dedim ama ne o öyle çirkin çirkin kızlar 30-40 tl ! Biz zor çıktık o oyuncak dünyasının içinden de kuzucuklarımızı nası çıkartcaz bilemedim hiç bilemedim:))

Toplarsın tatlım artık suyu düzelir çabucak inşallah su çoook önemli ihmal etmesen iyi olur enfeksiyonu önler bebişi rahatlatır seni rahatlatır olmazsa olmazların arsında olsun yani ama bozma moralini olurmu moralin herşeyden önemli çünkü :) maşallah bebişin kiloda gayet iyi sağlıklı olsun da tontiş olsun daha ne ister insan !

Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı

İi yapmışsın bende yarın çıkıcam eşim son çıkmamız olsun diyo , ona tamam dedim ama hiç sanmıyorum eksikler bitmiyor. O kokulardan bende alıcam inşallah. Şu asmalı olanlardanmı aldın yoksa normal dolap içine koyulanlardanmı

Kızlar günde kaç litre su içiyosunuz, ben ancak 2 litre, yetermiki ??
Gule gule guzel gunlerde kullansin annesi :) benim kokusu yoktu, ama oda boyandi ve halinin kokusu vardi. Annem actim hepsini sirkeli su ile sildi. Evde de kalmiyoruz, her gittigimizde acip havalandiriyoruz askinda gitti sayilir koku. Birkac gun acarsan cikar aanirim. Su ise ben de ancak 2 litre iciyorundur belki daha az

Sağol canım, bi kaç gün bekliyim o zaman tabi dayanabilirsem :) bu arada park yatağıda kurduk. İyiki o yüksek yataklardan almamışız şu 18 cm liklerden. Kesinlikle olmazmış..

Slm kızlar,

2 gündür tatil dolayısıyla memleketteyiz internetim yoktu, baya yazmışsınız oku oku ancak bitirebildim.

dün doktora gittik 1 aydır gitmemiştim. kızım 2.260 gram olmuş. doktor gayet iyi dedi. internetten baktığım kadarıyla haftasıyla uyumlu. veee kızım doğum pozisyonunu almış benim kafası var zannettiğim yerde poposu varmış meğer. elleri sandığım da ayaklarıymış
artık daha bi kıpır kıpır sanki. bazen rahatsız ediyor, o zaman ben de hemen pozisyon değiştiriyorum, sağa yatıyorsam sola, sola yatıyorsam sağa yatıyorum. o da mecburen yer değiştirmiş oluyor

bu arada bebek şekerlerimiz için kavanozlarımız geldi. bugün içine şeker beğendik, kurdalesini aldık, evime gidince yapmaya başlarım inşl.

silkeleme yöntemini konuşmuşsunuzbizim de denemişliğimiz var, o yöntemi, işe yaradığını düşünüyorum

günlük su tüketimi konusunda biraz ihmalkar davranıyorum ben sanırım, hele bugün bütün gün dışarıdaydım nerdeyse hiç içmedim eve egelir gelmez içtim 1 litre falan, kendimi vicdanen kötü hissediyorum, bide şu yazdığınız zararlı yiyeceklerden arasıra hep yiyip içmişliğim var, hatta bugün bi bardak kola bile içtim

umarım bebeğime zararı dokunmaz bu yiyeceklerin, aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum çünkü.

ben artık dayanamıyorum doğum sonrası için alışveriş yapmaya başladım. çok beğendiğim şeyleri alıyorum doğumdan sonra giyerim diye. bugün bi tunik aldım mesela mutlu oldum kendimce.

benden haberler böyle kızlar, iyice alıştım sizlere, haber alamayınca merak ediyorum. iyiki varsınız

bir de sorum olcak, benim doktorum şu ana kadar hiç suyun az ya da iyi falan demedi. bu su ölçümünü nasıl yapılıyor? ultrasondan bakıp anlayabiliyorlar mı? benim doktor öyle gerek görmedikçe ayrıntılı bilgi vermez pek. ben kendi ölçümümü kendim yapıyorum. çok afederiniz idrarımın rengi şeffaf değilse vücudum susuz kalmış anlıyorum. hemen suya yükleniyorum. insan kendi kendinin doktoru olmalı bi yerde dimi

Valla Aysbozzzcum bizim 3 hafta oldu mobilayalar geleli, hala kokuyor :) Havalar malum, camı acık bırakıp gidemiyorum. Yanımda da insaaat var zaten, Aksamdan aksama havalanıyor, hafta sonu full acık ama 2-3 hafta daha havalanması lazım

biz de bugün 2 kapılı bir dolap aldık.pztesi gelicek bakalım.gerçi bu pek bebeğe olmadı.diğer kızımın odasına koyucam.onun kıyafetleri için.kızımın diğer mobilyası da bebeğe olucak.ama içime sinmiyor böyle pek.yani abla kardeş olayından dolayı bu bebişe bebek arabası , ana kucağı vb almadım.yeni bir beşik aldım .kıyafetler falan çokca aldım . yani daha az . haksızlık ediyorum minnoşuma ya.

Canım ben üç gün havalandırdım çıktı zaten geldiğinde de pek kokmuyolRdı.

Asmalı aldım canım 3-4 tane alt alta pembe kalplerden.

kızlar puset aldınızmı aldıysanız ne marka ve alırken nelere dikkat etmeliyiz?
bide pusetler araba koltuğu oluyormu?
Çok acamiyim bu konuda ondan bu kadar sorun
Birde hadtane çantanızın fotosunu yükleyebilirmisiniz pusetle aynı marka olması şartnı

Maşallah bebişine canım kilosu gayet iyi .o yiceklerede takılma bence hepimiz yiyoz o kadar . Bugün gezinirken eşime dedimki bizim kızlar doğum sonrası alışverişine başlamışlar dedim hangi kızlar dedi:) netteki arkadaşlar dedim. Anladım bi doğum sonrası alışverişin kalmıştı dimi aşkım dedi bakıştık ve birden konu kapandı :)) ama ben mesajı aldım!

Canım puset dediğin ana kucağımı? Ana kucağıysa ben aldım ve araba koltuğu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…