hastane 1.5 saat mesafede ve ben ilk doğumda epizyodan biraz çektim bide tüpleri de bağlatıcam kısaca bu...
Hey masallah tontise bakin :))) canim biraz daha bekle her hafta ayni hizda kilo almiyorlar.Selam kızlar,
Bugün doktordan geldim. Suyum normalin en alt seviyesindeymiş, bol bol su iç dedi.Biraz moralim bozuldu. Az su içiyorsanız siz de dikkat edin, çok önemliymiş. Bizim tospalak 2300 olmuş, maşallah kuzuma son zamanda aldığım kilonun çoğunu o almış :) Ancak normal doğum hayallerim değişmeye başladı. Eğer 40. haftaya kadar kalırsa 4 kilo olurmuş, valla ben minyon bir şeyim 4 kilo bebek benden çıkar mı bilmiyorum
Toplarsın tatlım artık suyu düzelir çabucak inşallah su çoook önemli ihmal etmesen iyi olur enfeksiyonu önler bebişi rahatlatır seni rahatlatır olmazsa olmazların arsında olsun yani ama bozma moralini olurmu moralin herşeyden önemli çünkü :) maşallah bebişin kiloda gayet iyi sağlıklı olsun da tontiş olsun daha ne ister insan !Selam kızlar,
Bugün doktordan geldim. Suyum normalin en alt seviyesindeymiş, bol bol su iç dedi.Biraz moralim bozuldu. Az su içiyorsanız siz de dikkat edin, çok önemliymiş. Bizim tospalak 2300 olmuş, maşallah kuzuma son zamanda aldığım kilonun çoğunu o almış :) Ancak normal doğum hayallerim değişmeye başladı. Eğer 40. haftaya kadar kalırsa 4 kilo olurmuş, valla ben minyon bir şeyim 4 kilo bebek benden çıkar mı bilmiyorum
Bugün gezme sırası bendeydi :) hafta içi izne ayrıldığımda beri evdeyim bikaç almam gereken şey vardı incik boncuk bunlar için hafta sonunu bekledim eşim çıkartsın diye . Normalde biner minübüse yawaş yawaş geze geze alırdım da son çarşıya inişimde bindiğim münübüsteki yolcular o kadar inceydiki bırak oturmayı ayakta bebişim ezilmeden yolu bitireyim diye dua etmiştim . Cocuklara kızıyolar şimdiki gençlik çok fena diye ama bence orta yaşlılar daha beterNeyse gittim kızıma engilish homedan dolap kokusu aldım sonra ters çevirince kar gibi yağan biblolar varya ondan aldım bitane bikaçta bebiş biblosu aldım pencere mermerinin üzerine çok şeker oldular kanımca :) birde peluş bakam dedim ama ne o öyle çirkin çirkin kızlar 30-40 tl ! Biz zor çıktık o oyuncak dünyasının içinden de kuzucuklarımızı nası çıkartcaz bilemedim hiç bilemedim:))
Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı
Gule gule guzel gunlerde kullansin annesi :) benim kokusu yoktu, ama oda boyandi ve halinin kokusu vardi. Annem actim hepsini sirkeli su ile sildi. Evde de kalmiyoruz, her gittigimizde acip havalandiriyoruz askinda gitti sayilir koku. Birkac gun acarsan cikar aanirim. Su ise ben de ancak 2 litre iciyorundur belki daha azKızlar günde kaç litre su içiyosunuz, ben ancak 2 litre, yetermiki ??
Gule gule guzel gunlerde kullansin annesi :) benim kokusu yoktu, ama oda boyandi ve halinin kokusu vardi. Annem actim hepsini sirkeli su ile sildi. Evde de kalmiyoruz, her gittigimizde acip havalandiriyoruz askinda gitti sayilir koku. Birkac gun acarsan cikar aanirim. Su ise ben de ancak 2 litre iciyorundur belki daha az
Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı
Canım ben üç gün havalandırdım çıktı zaten geldiğinde de pek kokmuyolRdı.Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı
Asmalı aldım canım 3-4 tane alt alta pembe kalplerden.İi yapmışsın bende yarın çıkıcam eşim son çıkmamız olsun diyo , ona tamam dedim ama hiç sanmıyorum eksikler bitmiyor. O kokulardan bende alıcam inşallah. Şu asmalı olanlardanmı aldın yoksa normal dolap içine koyulanlardanmı
Ben 3 lt içiyorum canım bazen bi kaç bardak içmemiş olabiliyorum ama genel olarak 3 lt içmeye çalışıyorumKızlar günde kaç litre su içiyosunuz, ben ancak 2 litre, yetermiki ??
Slm kızlar,
2 gündür tatil dolayısıyla memleketteyiz internetim yoktu, baya yazmışsınız oku oku ancak bitirebildim.
dün doktora gittik 1 aydır gitmemiştim. kızım 2.260 gram olmuş. doktor gayet iyi dedi. internetten baktığım kadarıyla haftasıyla uyumlu. veee kızım doğum pozisyonunu almışbenim kafası var zannettiğim yerde poposu varmış meğer. elleri sandığım da ayaklarıymış
artık daha bi kıpır kıpır sanki. bazen rahatsız ediyor, o zaman ben de hemen pozisyon değiştiriyorum, sağa yatıyorsam sola, sola yatıyorsam sağa yatıyorum. o da mecburen yer değiştirmiş oluyor
bu arada bebek şekerlerimiz için kavanozlarımız geldi. bugün içine şeker beğendik, kurdalesini aldık, evime gidince yapmaya başlarım inşl.
silkeleme yöntemini konuşmuşsunuzbizim de denemişliğimiz var, o yöntemi, işe yaradığını düşünüyorum
günlük su tüketimi konusunda biraz ihmalkar davranıyorum ben sanırım, hele bugün bütün gün dışarıdaydım nerdeyse hiç içmedim eve egelir gelmez içtim 1 litre falan, kendimi vicdanen kötü hissediyorum, bide şu yazdığınız zararlı yiyeceklerden arasıra hep yiyip içmişliğim var, hatta bugün bi bardak kola bile içtim
umarım bebeğime zararı dokunmaz bu yiyeceklerin, aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum çünkü.
ben artık dayanamıyorum doğum sonrası için alışveriş yapmaya başladım. çok beğendiğim şeyleri alıyorum doğumdan sonra giyerim diye. bugün bi tunik aldım meselamutlu oldum kendimce.
benden haberler böyle kızlar, iyice alıştım sizlere, haber alamayınca merak ediyorum. iyiki varsınız
bir de sorum olcak, benim doktorum şu ana kadar hiç suyun az ya da iyi falan demedi. bu su ölçümünü nasıl yapılıyor? ultrasondan bakıp anlayabiliyorlar mı? benim doktor öyle gerek görmedikçe ayrıntılı bilgi vermez pek. ben kendi ölçümümü kendim yapıyorum. çok afederiniz idrarımın rengi şeffaf değilse vücudum susuz kalmış anlıyorum. hemen suya yükleniyorum. insan kendi kendinin doktoru olmalı bi yerde dimi
Canım puset dediğin ana kucağımı? Ana kucağıysa ben aldım ve araba koltuğu oluyor.kızlar puset aldınızmı aldıysanız ne marka ve alırken nelere dikkat etmeliyiz?
bide pusetler araba koltuğu oluyormu?
Çok acamiyim bu konuda ondan bu kadar sorun
Birde hadtane çantanızın fotosunu yükleyebilirmisiniz pusetle aynı marka olması şartnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?