2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İyi günlerde kullansın kızların canım. Haksızlık etmiyosun ayrıca elde varken yenisi alcak halin yokya o büyüdükçe istediklerini alcaksın zaten Allah ın izniyle hiç öyle düşünme bence.

Canım ben üç gün havalandırdım çıktı zaten geldiğinde de pek kokmuyolRdı.

O zaman arada odaya girip koku durumuna bakarım 1 hafta kalsın yeter

Canım bende dün kendime çoookk beğendiğim bi ceketi aldım uzun bi aradan sonra. Tabi göbişimden giremedim içine olmadı mağazada benim eski halime benzeyen birine denettirdim ve aldım :) azimle..

Iyi akşamlar kızlar...ben yokken kaynatmışsınız toplaşıp.kıskandık kızımla hemen dalalım muhabbete dedik.bu gün bizim de doktor kontrolümüz vardı.bebiş iyiydi ama kilosu düşük çıkıyo hep biraz.üzülüyorum halbuki annesi maşşallah aldı yürüdü.doktorum kızdı 14 günde 3 kiloyla rekora koşuyosun dikkat et biraz dedi.utanarak çıktık eşimle.eşim nasıl güldü kıs kıs.sonra o utanan ben değilmişim gibi çıkar çıkmaz abandım yemeklere.bu arada ilk kez nst ye bağlandık.bizim kız hiç sevmedi.o yuvarlak aletlere pat pat vurdukça makineden de pat pat ses çıktı.eşim kapının önünde otururken duymuş anlamış bizimkinin yaptığını...çok güldüm yaa.babası gibi hiç gelemiyo sıkıntıya.iki hafta sonra sezaryen günü alıcaz kısmetse.bu arada doğumdan sonrası için alışveriş yapanlar varmış ben de sizdenim kızlaaarrr.dayanamadım 2 pantolon (hem de slim fit ha ha ha) 3 bluz 1 tayt aldım...birazdan lohusa taçlarımı ve kızıma ördürdüğüm battaniyemizi paylaşıcam.tabi becerebilirsem

Çok doğru diilmiş o ölçümler daha çok almıştır inşallah. Resimlerinide bekliyorum tatlım banada fikir olur.

Evet cnm ana kucağı alırken dikkat etmemiz gereken bişi varmı kaça aldın ?

Benim dikkat ettiğim noktalar , yenidoğan için ayrı ergonomik minderleri var bebiş büyüdükçe çıkartıyon daha rahat oluyo, diğer markalara oranla çok hafif , otomobile ayrı bi aparat olmadan bağlanabiliyo ( o aparatlar da çok pahalı çünkü) bebişi bağladığın kemerler de yumuşak kılıf var zarar vermesin diye bide şekli hoşuma gitti rahat olsun diye onlara dikkat ettim canım 330 tl ye aldım concord air diye bir marka.

pazartesi randevum var canım bu alt tarafımın ağrısı sorun çıkarmaz inşallah da gidebilirim ne olur bana dua edin bu kemik ağrısı normal bişey olsun...

Benimde gecen haftalarda oldu 5-6 gun sürdü sanki cok skmisim gibi kaslar kemikler agriyor orda ama bende catinin genislemesinden diye biliyorum. Allahin izniyle birsey yoktur kalbini ferah tut.

EVEET resimler de geldi taze taze.bugün randevu çıkışı gezdik kocişle....kilomuza kilo kattık...bu da ispatıgerdanımdan fışkıran ve göğsümden ağzıma doğru ilerlemekte olan etler
bunlar da lohusa taçlarım.bunları aldığım yer lohusa tacı olduğunu bile bilmiyodu bunların.belki de değildi ama artık öyleler.tanesi 2 yetale...ha ha ha ne garip yaa..internette aynısı 15 yetale...kelepir buldum resmen

bunlar da bebişimin...ayakkabılar kipadan vuruldum görür görmez
bandanaların da tanesi 4 yetale...hi hi hi kızıma çok yakışcak çirkinime...
bu arada battaniyenin kudelesini geçirme aşamasındayım tam bitmedi henüz bitmiş halini de paylaşırım.

Son düzenleme:

Omerserma, cok güzel gorunuyorsun maşallah!Aldıklarında cok güzel. Sen face grubunda var mısın?Birinin sen olduğunu dusunuyorum

Günümüz ayniymis :)) bende de ayni korkular oluyor kendi kendime Allah'in kudretinde hersey insallah zamaninda olur diyorum...
Üstelik ben yalnizim konu komsu da turk degil hastane yakin degil taksi kolay bulunmuyor. Esimin calisma saatleri düzenli degil. Market icin bile esime endeksliyim cunku kucuk market tarzi bir yer yok. Kv gelecek insallah 10 gun sonra o gelmeden bisey olmasa diyorum. Birde calismiyorum. Kafamda kurmayya kalksam ortam da musait ama dedigim gibi kalbimi ferah tutmaya calisiyorum. Rahmetli anneannemin dedigi gibi Allah varken gaile yok :)) hersey insallah güzel olacak bizde dogum maceralarimizi anlaticagiz burda

Bildigim kadariyla 28 e kadar ucabiliyorsun. 28 sonrasina ise havayoluna kalmis rapor isteyip ucuranda var sorumluluk almak istemeyende var...
Benim iki tanidigim 8.aylarinda biri 4 digeri 11 saat ucak yolculugu yapti :)) dr izin verir bence ama su var ki mutlaka varis corabi giymelisin
aklinda bulunsun.

içine beyaz sabun koy kokusunu alıyor bayaa

Çok güzel görünüyorsun, aldıkların da çok güzelmiş. Ama battaniyeye bayıldım, el emeği, güle güle kullansın bebişin.....

Canım güle güle kullanın...ben de 2 litre civarı içiyordum ama doktorum benimkini yeterli bulmadı. Daha fazla içmeye çalışacağım.

Benimde gecen haftalarda oldu 5-6 gun sürdü sanki cok skmisim gibi kaslar kemikler agriyor orda ama bende catinin genislemesinden diye biliyorum. Allahin izniyle birsey yoktur kalbini ferah tut.

ağrı sürekli değil canım evimiz soğuk akıntım da var üşütmeden dolayıda olabilir mi diyorum neyse hayırlısı pazartesi öğrenirim artık neymiş ne değilmiş..

erken doğum riki falan yoksa dr da izin verirse rapor alcam canım nette baktım dr raporu olunca uçabiliyomussu. 1 buçuk saatlik yol yine de varis çorabı giymelimiyimm

arkadaşlar adet ağrısı gibi bir ağrım var Braxton Hicks olmasından şüpheleniyorum ama belim de ağrıyor gibi . bir de kısa süreli değil oldukça uzun süreli oluyor sanki :105: hani yalancı sancı da olsa sancı diyince daha şiddetli bir şey bekliyor insan. öyle kıvrandıracak kadar değil henüz. hani hamile olmasam adet oluyorum dicem aynı o tarz bi ağrı. anlamlandıramadım da tecrübeli arkadaşlara sormak istedim:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…