İyi günlerde kullansın kızların canım. Haksızlık etmiyosun ayrıca elde varken yenisi alcak halin yokya o büyüdükçe istediklerini alcaksın zaten Allah ın izniyle hiç öyle düşünme bence.biz de bugün 2 kapılı bir dolap aldık.pztesi gelicek bakalım.gerçi bu pek bebeğe olmadı.diğer kızımın odasına koyucam.onun kıyafetleri için.kızımın diğer mobilyası da bebeğe olucak.ama içime sinmiyor böyle pek.yani abla kardeş olayından dolayı bu bebişe bebek arabası , ana kucağı vb almadım.yeni bir beşik aldım .kıyafetler falan çokca aldım . yani daha az . haksızlık ediyorum minnoşuma ya.
Valla Aysbozzzcum bizim 3 hafta oldu mobilayalar geleli, hala kokuyor :) Havalar malum, camı acık bırakıp gidemiyorum. Yanımda da insaaat var zaten, Aksamdan aksama havalanıyor, hafta sonu full acık ama 2-3 hafta daha havalanması lazım
Canım ben üç gün havalandırdım çıktı zaten geldiğinde de pek kokmuyolRdı.
Maşallah bebişine canım kilosu gayet iyi .o yiceklerede takılma bence hepimiz yiyoz o kadar . Bugün gezinirken eşime dedimki bizim kızlar doğum sonrası alışverişine başlamışlar dedim hangi kızlar dedi:) netteki arkadaşlar dedim. Anladım bi doğum sonrası alışverişin kalmıştı dimi aşkım dedi bakıştık ve birden konu kapandı :)) ama ben mesajı aldım!
Kızlar günde kaç litre su içiyosunuz, ben ancak 2 litre, yetermiki ??
Canım puset dediğin ana kucağımı? Ana kucağıysa ben aldım ve araba koltuğu oluyor.
Çok doğru diilmiş o ölçümler daha çok almıştır inşallah. Resimlerinide bekliyorum tatlım banada fikir olur.Iyi akşamlar kızlar...ben yokken kaynatmışsınız toplaşıp.kıskandık kızımla hemen dalalım muhabbete dedik.bu gün bizim de doktor kontrolümüz vardı.bebiş iyiydi ama kilosu düşük çıkıyo hep biraz.üzülüyorum halbuki annesi maşşallah aldı yürüdü.doktorum kızdı 14 günde 3 kiloyla rekora koşuyosun dikkat et biraz dedi.utanarak çıktık eşimle.eşim nasıl güldü kıs kıs.sonra o utanan ben değilmişim gibi çıkar çıkmaz abandım yemeklere.bu arada ilk kez nst ye bağlandık.bizim kız hiç sevmedi.o yuvarlak aletlere pat pat vurdukça makineden de pat pat ses çıktı.eşim kapının önünde otururken duymuş anlamış bizimkinin yaptığını...çok güldüm yaa.babası gibi hiç gelemiyo sıkıntıya .iki hafta sonra sezaryen günü alıcaz kısmetse.bu arada doğumdan sonrası için alışveriş yapanlar varmış ben de sizdenim kızlaaarrr.dayanamadım 2 pantolon (hem de slim fit ha ha ha) 3 bluz 1 tayt aldım...birazdan lohusa taçlarımı ve kızıma ördürdüğüm battaniyemizi paylaşıcam.tabi becerebilirsem
Evet cnm ana kucağı alırken dikkat etmemiz gereken bişi varmı kaça aldın ?
pazartesi randevum var canım bu alt tarafımın ağrısı sorun çıkarmaz inşallah da gidebilirim ne olur bana dua edin bu kemik ağrısı normal bişey olsun...
EVEET resimler de geldi taze taze.bugün randevu çıkışı gezdik kocişle....kilomuza kilo kattık...bu da ispatıgerdanımdan fışkıran ve göğsümden ağzıma doğru ilerlemekte olan etler
Eki Görüntüle 878741 Eki Görüntüle 878736 bunlar da lohusa taçlarım.bunları aldığım yer lohusa tacı olduğunu bile bilmiyodu bunların.belki de değildi ama artık öyleler.tanesi 2 yetale...ha ha ha ne garip yaa..internette aynısı 15 yetale... kelepir buldum resmen
Eki Görüntüle 878749 Eki Görüntüle 878747 Eki Görüntüle 878750
bunlar da bebişimin...ayakkabılar kipadan vuruldum görür görmez
Eki Görüntüle 878745 Eki Görüntüle 878744 Eki Görüntüle 878751 Eki Görüntüle 878753 bandanaların da tanesi 4 yetale...hi hi hi kızıma çok yakışcak çirkinime...
bu arada battaniyenin kudelesini geçirme aşamasındayım tam bitmedi henüz bitmiş halini de paylaşırım.
Omerserma, cok güzel gorunuyorsun maşallah!Aldıklarında cok güzel. Sen face grubunda var mısın?Birinin sen olduğunu dusunuyorum
Kızlar 35 bitmek üzere. Sizde benim gibimisiniz. Her gece acaba bu gecemi diye yatıyorum. Sureklı korku hakim bende. Sanırım korkmaya başladım artık. Karnım kasılıyor ara ara devamı gelecekmi diye bekliyorum resmen. Napcaz ya( :)
Bildigim kadariyla 28 e kadar ucabiliyorsun. 28 sonrasina ise havayoluna kalmis rapor isteyip ucuranda var sorumluluk almak istemeyende var...slm annecikler nasılsınız ? melekleriniz nasıl ??
ben 33 haftalığım bu haftalar da dr uçak yolculuğuna izin veriyo mu yolculuk yapan var mı ? birde aramız da konya da olan var mı bana konyada dr lazım. pazartesi dr m izin verirse doğum için konyaya gidicem ..
Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı
Çok güzel görünüyorsun, aldıkların da çok güzelmiş. Ama battaniyeye bayıldım, el emeği, güle güle kullansın bebişin.....EVEET resimler de geldi taze taze.bugün randevu çıkışı gezdik kocişle....kilomuza kilo kattık...bu da ispatıgerdanımdan fışkıran ve göğsümden ağzıma doğru ilerlemekte olan etler
Eki Görüntüle 878741 Eki Görüntüle 878736 bunlar da lohusa taçlarım.bunları aldığım yer lohusa tacı olduğunu bile bilmiyodu bunların.belki de değildi ama artık öyleler.tanesi 2 yetale...ha ha ha ne garip yaa..internette aynısı 15 yetale... kelepir buldum resmen
Eki Görüntüle 878749 Eki Görüntüle 878747 Eki Görüntüle 878750
bunlar da bebişimin...ayakkabılar kipadan vuruldum görür görmez
Eki Görüntüle 878745 Eki Görüntüle 878744 Eki Görüntüle 878751 Eki Görüntüle 878753 bandanaların da tanesi 4 yetale...hi hi hi kızıma çok yakışcak çirkinime...
bu arada battaniyenin kudelesini geçirme aşamasındayım tam bitmedi henüz bitmiş halini de paylaşırım.
Çok güzel görünüyorsun, aldıkların da çok güzelmiş. Ama battaniyeye bayıldım, el emeği, güle güle kullansın bebişin.....
Kızlar bebişimin beşiği ve dolabı geldi bugün. Sildim camları açtım kokusu çıksın diye. Sizce kaç gün bu şekilde bekletmeliyim. Ne zamana yerleştirmeye başlasam acaba. Herşeyi kolilerde çünkü. Sizin kaç günde kokusu çıktı
Benimde gecen haftalarda oldu 5-6 gun sürdü sanki cok skmisim gibi kaslar kemikler agriyor orda ama bende catinin genislemesinden diye biliyorum. Allahin izniyle birsey yoktur kalbini ferah tut.
Bildigim kadariyla 28 e kadar ucabiliyorsun. 28 sonrasina ise havayoluna kalmis rapor isteyip ucuranda var sorumluluk almak istemeyende var...
Benim iki tanidigim 8.aylarinda biri 4 digeri 11 saat ucak yolculugu yapti :)) dr izin verir bence ama su var ki mutlaka varis corabi giymelisin
aklinda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?