2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gaz ya da kabizlik olabilirmi.benim gazim olunca ya dz tuvaletim gelince öyle oluyords

1-Nerden et fışkırıyo hiç göremedim ben bi göbişinmi var senin oturunca hiç hamile gibim durmuyosun?
2- lohusa taçların çok güzeller , çok süslüler maşallah gülegüle tak canım
3- bebiş bantından bende çok istiyom hele bi doğsun ne hallere sokcam kuzucuğumu:))
4- ama benim favorim battaniye ççoookkk güzel olmuş gerçekten iyi günlerde kullanın inşallah.

o kamufle edilmiş hali etlerin.
çok daha güzelleri senin ve tatlı bebeğinin olsun.
ayy biz kokoşların elinde ne hallere gircek bebişler...hatta hastane çıkışı yerine şöyle incili tüylü bi elbise mi giydirsem diye bile düşünüyorum...battaniyeye ben de bittim.çok hevesleniyodum böle figürlü battaniyelere.sonunda yaptırdım

Kesinlikle katılıyorum varis çorabına, en son 1,5 saatlik uçak yolculuğu yaptım ayaklarım davul gibi oldu tansiyonum büyük 17 yi gördüm çok fena oldum. Eğer doktorunuz müsade etmezse ısrar etmeyin bence.

ooo sen alışverişin keyfini çıkarmışsın. ben pantalon almaya cesaret edemiyorum şu anda. göbüşüm insin sonra inşl.
bu arada hamile gibi bile durmuyorsun gerçekten. eski halini bilmediğimizden. battaniyeye ben de bayıldım. kızıma ben de bandana almıştım 3-4 tane, ama kaybettim sadece 1 tanesi duruyor. nereye koyduysam bulamıyorum.

Evet cnm ana kucağı alırken dikkat etmemiz gereken bişi varmı kaça aldın ?

canım içinde yeni doğanlar için ek, yumuşak bi kısım olmasına dikkat et. benimkinde yok ama olanlar daha iyi.

teşekkür ederim iltifat için ama 49 la hamile kaldım şu an 68 kiloyum.son 14 günde 3 kilo almışım doktorum şok oldu yüzü değişti.daha güzelleri senin ve bebişinin olsun canım.ben de bayağıdır bişey almamıştım.eşim al dedi hamilelikte nerdeyse hiçbişey almadım eşim de bişey al bedava yaşıyosun üzülüyorum diyo artık.o bişey al diyosa ben bayağıdır bişey almıyorum demektir yoksa alışveriş manyağıyım.

Kızlar, ben bebek şekeri malzemesi alıp, basit bir şey kendim yapmak istiyorum ama, şu birmax diye bir site var, uygun geldi, ama güvenilir mi acaba, bileniniz var mı?

Son düzenleme:
kızlar ben şu anda 34+4 teyim ama aşağıdaki takvimde 35 yazıyor. sizin de mi öyle fazladan yazıyor? :44:

Benim dr bana Saglikli insanlarda bile kan pihtilasmasi oluyor hamilelikte kan damarlar malum sorun yapabilir diye tavsiye etmisti ama benimki bayaa uzun bir yolculuktu sen genede bir sor doktoruna icimiz rahat etsin :)

karnın sertleşiyor mu.eger sertleşiyorsa ara ara saate bak.düzenliyse gerçek sancı oluyor demişti dr.içini ferah tut.ama devam ederse dr a da sor derim.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ben kızıma 70*110 luk bir park yatak aldım.annem de bu hafta içine yün bir şilte yaptıracak.kalınlık olarark nasıl bişey olabilir acaba.ben ince istiyorum.yaptıran var mı aranızda.ya da hazır alan arkadaşların kalınlığı yaklaşık nekadar.cvplarsanız sevinirim

Ben 10 cm kalinliginda silte yaptirdim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…