2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkeze günaydınlar , bugün kızımıza bi isim bulucaz içime öyle doğuyor:)

günaydınnn nasılsınız annişler cnm bizimki büyük ihtimal özge beren olacak kararı ablamız veriyor şimdilik bu ilk kızım Zeynep serra serra babasının ve benim isimlerimizin ilk hecesinin birleşmiş hali güzel uymuştu zorlanmadık ama bunda baya zor oldu durru berra duru dila beren dila ve en son halimiz özge beren

Benimki de aksine geriden geliyor :) ben 33+2 deyim :)

O zaman muhtemel doğum tarihini yahut satı yanlış yazmışsındır canım, benim 19 Ocak ve ve bugün 33 bitiyor, yani yarın itibariyle 33 haftalık gebe oluyorum... Ve 34. Haftaya giriyorum...

Iznime dört hafta kaldı.... Sağlıkla o günleri de görürüz inş...

Son düzenleme:
gunaydin kizlaar
bugun bizde utu yapcaz oda temizlicez hastane cantamizi hazirlicaz
2 gun sonra izne cikicam o zamanda ev temizlenicek.dogum kapida sayilir artik.
benim esim 36 haftalik dogmus.insallah oglu babasina benzemez
sanki 39. haftada dogurcam diye icime doguyo

Günaydın, aynısı bende var bu yüzden çok ama çok gerginim sürekli bişeylere kızıyorum, gece uyutmadı beni, dr sorduğumda minoset iç geçmezse gel bakalım demişti korkuyorum bende

Simge simden derin hüma betül nisa miray simru bunlar tavsiyelerim birde esinle kendi ismini kombinasyon yapmayi dene belki birsey cikar icine sinen zarif bir isim bul
Saol canım okudum eşime ama içimize sinen olmadı yine de teşekkürler fikirlerin için. Artık üzülüyorum bu duruma yok bulamazsak napıcaz! artık isimleri ,anlamlarını , kökenlerini , ezberlemeye başladım hatta bazı isimlerin bazı sitelerde yanlış yapılan açıklamalarını bile hatırlıyorum " yok onun anlamı bu deniyo ama bu değil " falan diyorum (

Güzel isimmiş bitanem zor çok zormuş gerçekten yada biz biraz abarttık herzaman herşeyde olduğu gibi

Kolay gelsin hepsini birden nası yapcan yawaş ol ve kendini yormamamya çalış canım.

Güzel isimmiş bitanem zor çok zormuş gerçekten yada biz biraz abarttık herzaman herşeyde olduğu gibi

abartmadınız canım, olur mu. Bence isim çok önemli çocuğumuz için, bu kadar düşünmeniz çok normal. üzme tatlı canını. bizde daha yeni karar verdik. ben beğeniyodum eşim beğenmiyodu. anlamını beğenmiyoduk ya da. şebnem koycaz biz inşallah.

dr izin verirse yol için çorabı alırım canım. sorun olmazsa gidicem zaten zorlamam paşam herşeyden önemli annem doğuma gelmesi zor olacak o yüzdn ben gitmek zorunda kalıyorum hayırlısı bakalım nasip de ne varsa duallarınız da bizi unutmayın yarın dr randevum var ağrılarım normal olsun inşallah bi sıkıntı yoktur...

yavaş yavaş yap canım hepsini birden yaparsan erken doğumu tetiklersin allah korusun

Merhabalar. Cuma günü kontrolüm vardı. Çatı muayenesi de oldum. 1,5 cm açılma olmuş. Doktorum kolay doğum bekliyorum dedi. İnşallah öyle olur. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Oğlum da 2740 gr olmuş. Doktor şaşırıyor her defasında :)

Ne kadar güzel senin adına çok sewindim canım . Şimdi açılma başladıysa eğer doğum ne zaman olucak bilmiyorumda merak ettim böyle ne kadar bekliceksin yani?

inci tanem çok kibar geldi cnm bana kızlar az önce e bebek ten bir sürü şey aldm çıtçıtlı bady yelek hırka 3 er liraya bakın isterseniz

Ne kadar güzel senin adına çok sewindim canım . Şimdi açılma başladıysa eğer doğum ne zaman olucak bilmiyorumda merak ettim böyle ne kadar bekliceksin yani?

15 aralıktan itibaren bekleyeceğiz diyor doktor. Bakalım ne zaman gelecek ufaklık :) İnci Tanem de güzelmiş cnm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…