Herkeze günaydınlar , bugün kızımıza bi isim bulucaz içime öyle doğuyor:)
Herkeze günaydınlar , bugün kızımıza bi isim bulucaz içime öyle doğuyor:)
Benimki de aksine geriden geliyor :) ben 33+2 deyim :)
arkadaşlar adet ağrısı gibi bir ağrım var Braxton Hicks olmasından şüpheleniyorum ama belim de ağrıyor gibi . bir de kısa süreli değil oldukça uzun süreli oluyor sanki :105: hani yalancı sancı da olsa sancı diyince daha şiddetli bir şey bekliyor insan. öyle kıvrandıracak kadar değil henüz. hani hamile olmasam adet oluyorum dicem aynı o tarz bi ağrı. anlamlandıramadım da tecrübeli arkadaşlara sormak istedim:105:
Saol canım okudum eşime ama içimize sinen olmadı yine de teşekkürler fikirlerin için. Artık üzülüyorum bu duruma yok bulamazsak napıcaz! artık isimleri ,anlamlarını , kökenlerini , ezberlemeye başladım hatta bazı isimlerin bazı sitelerde yanlış yapılan açıklamalarını bile hatırlıyorum " yok onun anlamı bu deniyo ama bu değil " falan diyorumSimge simden derin hüma betül nisa miray simru bunlar tavsiyelerim birde esinle kendi ismini kombinasyon yapmayi dene belki birsey cikar icine sinen zarif bir isim bul
Güzel isimmiş bitanem zor çok zormuş gerçekten yada biz biraz abarttık herzaman herşeyde olduğu gibigünaydınnn nasılsınız annişler cnm bizimki büyük ihtimal özge beren olacak kararı ablamız veriyor şimdilik bu ilk kızım Zeynep serra serra babasının ve benim isimlerimizin ilk hecesinin birleşmiş hali güzel uymuştu zorlanmadık ama bunda baya zor oldu durru berra duru dila beren dila ve en son halimiz özge beren
Kolay gelsin hepsini birden nası yapcan yawaş ol ve kendini yormamamya çalış canım.gunaydin kizlaar
bugun bizde utu yapcaz oda temizlicez hastane cantamizi hazirlicaz
2 gun sonra izne cikicam o zamanda ev temizlenicek.dogum kapida sayilir artik.
benim esim 36 haftalik dogmus.insallah oglu babasina benzemez
sanki 39. haftada dogurcam diye icime doguyo
Güzel isimmiş bitanem zor çok zormuş gerçekten yada biz biraz abarttık herzaman herşeyde olduğu gibi
Kesinlikle katılıyorum varis çorabına, en son 1,5 saatlik uçak yolculuğu yaptım ayaklarım davul gibi oldu tansiyonum büyük 17 yi gördüm çok fena oldum. Eğer doktorunuz müsade etmezse ısrar etmeyin bence.
kızlar ben şu anda 34+4 teyim ama aşağıdaki takvimde 35 yazıyor. sizin de mi öyle fazladan yazıyor? :44:
gunaydin kizlaar
bugun bizde utu yapcaz oda temizlicez hastane cantamizi hazirlicaz
2 gun sonra izne cikicam o zamanda ev temizlenicek.dogum kapida sayilir artik.
benim esim 36 haftalik dogmus.insallah oglu babasina benzemez
sanki 39. haftada dogurcam diye icime doguyo
Merhabalar. Cuma günü kontrolüm vardı. Çatı muayenesi de oldum. 1,5 cm açılma olmuş. Doktorum kolay doğum bekliyorum dedi. İnşallah öyle olur. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Oğlum da 2740 gr olmuş. Doktor şaşırıyor her defasında :)
Tamam canım bi bakam neler varmış!inci tanem çok kibar geldi cnm bana kızlar az önce e bebek ten bir sürü şey aldm çıtçıtlı bady yelek hırka 3 er liraya bakın isterseniz
Ne kadar güzel senin adına çok sewindim canım . Şimdi açılma başladıysa eğer doğum ne zaman olucak bilmiyorumda merak ettim böyle ne kadar bekliceksin yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?