arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ben kızıma 70*110 luk bir park yatak aldım.annem de bu hafta içine yün bir şilte yaptıracak.kalınlık olarark nasıl bişey olabilir acaba.ben ince istiyorum.yaptıran var mı aranızda.ya da hazır alan arkadaşların kalınlığı yaklaşık nekadar.cvplarsanız sevinirim
dr izin verirse yol için çorabı alırım canım. sorun olmazsa gidicem zaten zorlamam paşam herşeyden önemli annem doğuma gelmesi zor olacak o yüzdn ben gitmek zorunda kalıyorum hayırlısı bakalım nasip de ne varsa duallarınız da bizi unutmayın yarın dr randevum var ağrılarım normal olsun inşallah bi sıkıntı yoktur...
canım 34+0 ile 34+6 arası 35. hafta olarak geçiyo
o yüzden öyle yazıyo
Kızlar bebeğe ilk ne giydirilicek hemşirelere ne vericez onu bi netleştirsek, tam belirleyemedim ben
1- Üst olarakniçine zıbınmı yoksa uzun kollu çıtçıtlı badimi ?
2- zıbının üstüne alt üst takım ( alt ayaklı olucak onun içine sadece ayağına çorapmı ). Üst 2 kat oluyor alt tek kat.
3- şapka, eldiven, battaniye
Bu mudur ?
abartmadınız canım, olur mu. Bence isim çok önemli çocuğumuz için, bu kadar düşünmeniz çok normal. üzme tatlı canını. bizde daha yeni karar verdik. ben beğeniyodum eşim beğenmiyodu. anlamını beğenmiyoduk ya da. şebnem koycaz biz inşallah.
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
şebnem çok güzel bi isim bence. ne zaman duysam usul usul yağan yağmur gelir aklıma. bide hani yağmur yeni başlar da burnunuza mis gibi toprak kokusu gelir ya. hep onları hatırlatır. hayırlı bir ömrü olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım erken doğum riski kalkar inşallah tez zamandaARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim...allahim yavrularimizi bize bagislasin.sagsalim vaktinde alalim kucagimiza.umarim benim gibi olanlar da varsa hemen iyilesirler...
Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim...allahim yavrularimizi bize bagislasin.sagsalim vaktinde alalim kucagimiza.umarim benim gibi olanlar da varsa hemen iyilesirler...
Altina bir tane daha koy.altta 2 kat olsunKızlar bebeğe ilk ne giydirilicek hemşirelere ne vericez onu bi netleştirsek, tam belirleyemedim ben
1- Üst olarakniçine zıbınmı yoksa uzun kollu çıtçıtlı badimi ?
2- zıbının üstüne alt üst takım ( alt ayaklı olucak onun içine sadece ayağına çorapmı ). Üst 2 kat oluyor alt tek kat.
3- şapka, eldiven, battaniye
Bu mudur ?
Rahat ol durur ins bebegin.ilk hamilelligimde bende 32 haftalik lekelenmeden dolayi yatmistim.hatta 2 cm acikligimda vardi.ama durdurdular 38 e kadar.yat dinlenArkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim...allahim yavrularimizi bize bagislasin.sagsalim vaktinde alalim kucagimiza.umarim benim gibi olanlar da varsa hemen iyilesirler...
Günümüz ayniymis :)) bende de ayni korkular oluyor kendi kendime Allah'in kudretinde hersey insallah zamaninda olur diyorum...
Üstelik ben yalnizim konu komsu da turk degil hastane yakin degil taksi kolay bulunmuyor. Esimin calisma saatleri düzenli degil. Market icin bile esime endeksliyim cunku kucuk market tarzi bir yer yok. Kv gelecek insallah 10 gun sonra o gelmeden bisey olmasa diyorum. Birde calismiyorum. Kafamda kurmayya kalksam ortam da musait ama dedigim gibi kalbimi ferah tutmaya calisiyorum. Rahmetli anneannemin dedigi gibi Allah varken gaile yok :)) hersey insallah güzel olacak bizde dogum maceralarimizi anlaticagiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?