2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim park yatakta 70*110. İçine park yataklar için satılan pamuk yataklardan aldım e bebekte var kalınlık olarak 3,4 cm bişey. O ince geldi gözüme onun altına yün şilte yaptırdım oda bi 3 cm var

Hayırlı haberlerle gel inşallah, bu şikayetlerini özellikle ağrılarının neye benzediğini yada soracağın şeyleri bi kağıda yaz hatta bugün yazmaya başla. Ben yzmayınca unutuyorum sonra teldende ulaşamıyorum doktora.

canım 34+0 ile 34+6 arası 35. hafta olarak geçiyo
o yüzden öyle yazıyo

Zırızdeli nerelerdein sen bakayım yoktun bi kaç gündür

Kızlar bebeğe ilk ne giydirilicek hemşirelere ne vericez onu bi netleştirsek, tam belirleyemedim ben

1- Üst olarakniçine zıbınmı yoksa uzun kollu çıtçıtlı badimi ?
2- zıbının üstüne alt üst takım ( alt ayaklı olucak onun içine sadece ayağına çorapmı ). Üst 2 kat oluyor alt tek kat.
3- şapka, eldiven, battaniye

Bu mudur ?

bende de aynı sorular vardı işimi garantiye alayım dedim.1 çıtçıtlı badi, 1 zıbın, 1 tek alt , 1 de üstüne takım alt üst.battaniye şapka, eldiven, çorap, önlük, ağız bezleri, bebek bezi ve ıslak pamuk. bunları hemşirelere vereceğim pakete koydum.

hatta dedim belki bu çocuk az da büyük olur, bunlar küçük gelirse diye aynısının bir büyüklerini de başka bir paket yaptım koydum çantama. ben herşeyi hazırlayayım da hangisini kullanacaklarını onlar bilir

Son düzenleme:
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin

şebnem çok güzel bi isim bence. ne zaman duysam usul usul yağan yağmur gelir aklıma. bide hani yağmur yeni başlar da burnunuza mis gibi toprak kokusu gelir ya. hep onları hatırlatır. hayırlı bir ömrü olur inşallah

çok geçmiş olsun. Rabbim sağ salim vaktinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

geçmiş olsun canım hiç merak etme doktorlar gerekeni yapmışlar Rabbim yardımcınız olsun

:) çok teşekkür ederim canım. inşallah herkesin evladıyla beraber...

Çok geçmiş olsun canım erken doğum riski kalkar inşallah tez zamanda

çok çok geçmiş olsun Allahım korur ikinizi de inşallah

Çok geçmiş olsun, allah zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah.

Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim...allahim yavrularimizi bize bagislasin.sagsalim vaktinde alalim kucagimiza.umarim benim gibi olanlar da varsa hemen iyilesirler...

çok geçmiş olsun.dualarım sizinle.sağ salim zamanına alırsınız inş bebişi kucağınıza...

Altina bir tane daha koy.altta 2 kat olsun

Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ederim...allahim yavrularimizi bize bagislasin.sagsalim vaktinde alalim kucagimiza.umarim benim gibi olanlar da varsa hemen iyilesirler...
Rahat ol durur ins bebegin.ilk hamilelligimde bende 32 haftalik lekelenmeden dolayi yatmistim.hatta 2 cm acikligimda vardi.ama durdurdular 38 e kadar.yat dinlen

çok geçmiş olsun canım rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inş.

İnşallah tatlım. Ben sana göre daha şanslıyım. Tek sıkıntım doktorumun 1 saat uzakta olması. Sapa sağlam sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza anlatalım burda. Seninkide hayırlı zamanda en kolay sekilde olsun inşallahhhh

çok geçmiş olsun canım. herşey iyi olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…