ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
Gostermedi canim, simdi de artik dondu dr bundan sonra goremeyiz dedi. Bir kere bile goremedik yuzunu
Cinsiyeti de 5 aylikta ogrendik. Nazli kizim nazli kizim diye diye esim dedi nazli koyalim sunun adini
Ahaha aynenn :))
bu arada winebir senin onerdigin tracy hogg'un kitabinda da cok guzel anlatiyor bunlari.
kex almadiysan sana da tavsiye ederim. Pek cok yetlesmis yanlis davranisi bebeklikten itibaren biz yerlestiriyoruz aslinda. Bunun farkina varip once kendi daveanislarimizda tutarli okursak bebeklerin cocuklarin da kafasi karismiyor. Sen her temek yemediginde kizartma pizza hamburger koyarsan onune tabii ki sebze yemez yemek secer.
Kızlar bebeğe ilk ne giydirilicek hemşirelere ne vericez onu bi netleştirsek, tam belirleyemedim ben
1- Üst olarakniçine zıbınmı yoksa uzun kollu çıtçıtlı badimi ?
2- zıbının üstüne alt üst takım ( alt ayaklı olucak onun içine sadece ayağına çorapmı ). Üst 2 kat oluyor alt tek kat.
3- şapka, eldiven, battaniye
Bu mudur ?
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
Kesinlikle size katılıyorum sonuna kadar. Canımız ciğerimiz onlar ama biliyorum ki geldiklerinde annelerimiz, kayınvalidelerimiz de bişeyler söylicekler bildikleri kadarıyla. Bazılarını yapmak istemicez, böyle gerginlikler yaşamak istemiyorum hiç ama napayım doğru olmadığını bildiğim şeyi yapmak istemiyorum :44:
Ben de aldım Tracy Hogg'un kitabını ve doğru bildiğimiz yanlışları gördükçe ağzım açık kalıyı. Hatta öyle etkilenmişim ki, az önce azıcık kestireyim dedim hemen rüya alemine daldım tabi, bebişi doğurmuşum, emzirip uyutuyorum, ev öyle kalabalık ki çocuk geri uyanıyo, uyutmaya çalışıyorum içimden de 'emzirmemem lazım, kitapta uyku arası meme vermen diyo' diye kendi kendime konuşuyorumVelhasıl kendi bildiğimiz şekilde büyütebilmek için bebişlerimizi, şimdiden gardımızı almamız lazım.
Winebir, o tezi okumayı da çok isterdim:)
Bir ara yökte tararım senin için:)) Bulduğumda paylaşırım:)) Aklımda kalan şu vardı mesela "bebek ağladığında ve susmadığı zamanlarda emziğini şekerli birşeye batırıp bebeğe vermek" doğru mu yanlış mı diye sormuşlar...Annelerin hepsi doğru demiş(
normaldogum yapan arkadaslara bı soru sormak ıstıyorum özür dıleyerek kan ılacından ötürü çok kabızlık yasıyorum afedersınız ıkınırken bazen basım dönüyo yaa çok özürdılerım utanıyorum tuvaletten çıkınca hiç halim kalmıyo bu ıkınmalar bende acılma falan yapar mı karnımın agrıdıgını hıssedıyorumama normal sancıyı tanımadıgımiçin bılemıyorum 3 4 gündür böleyımbıraz korkuyorum....
bu arada tracy hogg un kıtabının adı neydı ve okuyanlar memnun mu? bazı sıtelerde elestırmısler yabancılara uyarlanmıs bızım yapımıza ters falan dıye elestırıler var oyle mı? bır de bıberon ve emzıkle ılgılı soruma kımse cevap vermeyecek mi(
kızlar. ben geceleri çok terliyorum 1 aydır. bi uyanıyorum kafam belden yukarım yamyaş. üzerimi açmışım bunalıp. zatüre olmadan doğursam iyidir diyorum. bu durumda olan var mı? çok siniz bozucu..
Canım ben şimdilik normal doğum istediğim için böyle hazırladım. Ama olur da sezeryan olacağım belli olursa sonlara doğru biraz daha eklerim bu koyduklarımdan, acil sezeryan olursa da eşim getirir evden, çünkü sezeryanda 2 gece kalınıyo.
Bebek arabamızı ve araba koltuğu setini teyzesi ve halası hediye alacak, o yüzden doğumdan sonra alınacak onlar, evim de 10 dk zaten o yüzden yanımda olmayacak onlar.
Ayrıca o 4 valiz hazırlayan arkadaşına bi sorar mısın Allah aşkına ne koymuş içine çok merak ettim
Günaydınnn kızlar nasılsınız sız sucuk yıyor musunuz???????ben hıc yemedım hamılelgım boyunca ama bugun yedım?
Kızlar lohusa taclarınızı nerden aldınız resmi varsa yüklermisiniiz :) bulunduğum şehirde bakındım ama göremedim internet için de size soram bi dedim !
Kızlar bebeğe ilk ne giydirilicek hemşirelere ne vericez onu bi netleştirsek, tam belirleyemedim ben
1- Üst olarakniçine zıbınmı yoksa uzun kollu çıtçıtlı badimi ?
2- zıbının üstüne alt üst takım ( alt ayaklı olucak onun içine sadece ayağına çorapmı ). Üst 2 kat oluyor alt tek kat.
3- şapka, eldiven, battaniye
Bu mudur ?
Ben Nilsu tasarıma yaptırıyorum, salı günü göndereceğini yazmış, gelince foto yüklerim:))
Teşekkürler girip bakayım bi internet sitesi varsa bi göz atayım.[/QUO
facebook kullanıyorsan orada var...Nilsu Tasarım diye arat. Bu arada benim sipariş verdğim model bu idi.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=768288&d=1375219342
Teşekkürler girip bakayım bi internet sitesi varsa bi göz atayım.[/QUO
facebook kullanıyorsan orada var...Nilsu Tasarım diye arat. Bu arada benim sipariş verdğim model bu idi.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=768288&d=1375219342
Canım çok güzel top gibi yuvarlak değil çiçekler de güzel dağılmış ve hoş duruyolar bende bunun pembesini istiyom işte çok bişi istemiyomki :) face girdim mesaj bıraktım diğer ürünleri görebilirmiyim diye facedende pek anlamam inşallah gitmiştir mesaj gülegüle kullan bu arada bazen diyom abartıyosun çok süslü bunlar nası takcan kayınvaldenin yannda felan ama sizde de görünce çok özeniyom en azından bi kaç foto çektireyim diyom kısmet olursa inşallah
Geçmişolsun canım hafif kasılmalar falan bende yok ama artık uyku olayı bende de hiç rahat değil gece olsun istemiyorum !kızlar aranıza pek katılamıyorum ama bnde ocak annesi olucam inş,hafif kasılmalarım ağrılarım var geceleri uyumak baya zorlaştı sizde durumlar nasıl?
Bir ara yökte tararım senin için:)) Bulduğumda paylaşırım:)) Aklımda kalan şu vardı mesela "bebek ağladığında ve susmadığı zamanlarda emziğini şekerli birşeye batırıp bebeğe vermek" doğru mu yanlış mı diye sormuşlar...Annelerin hepsi doğru demiş(
Aşkolsun canım had ne demek :) sen duyduklarını söyle böyle, elbet işimize yarar, denerim bakalım doğum anında aklıma gelirseCanım süpersin, daha ne olsun:)) Koymuşsun herşeyi...Normal doğum istiyorsan, haddimi aşmadan, birşey söylemek istiyorum. Dün yoga hocası söyledi, hatta deneyimletti bize. Şimdi Kelimelerin beden üzerinde etkisi var. Doğum esnasında "evet, bebeğim, hoşgeldin" veya sadece "evet" diye bağırmak rahmi rahatlatıyor ve "hayır" dersen de rahim kasılmaya devam ediyor. İstersen dene, oturup, nefes alıp vermeye odaklan ve önce içinde "evet" de, bedenin ne durumda ona bak, sonra "hayır" de, tekrar bedenine bak..
Hoşgeldin arkadaşımkızlar aranıza pek katılamıyorum ama bnde ocak annesi olucam inş,hafif kasılmalarım ağrılarım var geceleri uyumak baya zorlaştı sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?