ben sezeryan dogumda ayaga kaldırmaya geldıklerınde bagladılar bez kılot gıymedım sonra bı tanede kendım yanımda getırdıgımle degıştırdım hastane ıkıncıyı vermıyoruz dıyodu yanımda götürmüstüm götürdügümde bı taneden baska kullanmadım sonra gecepedı takıp çıktımhastaneden...
Canim ilk dogumum normal oldu hasta bezini bir hafta kullanmak zorunda kaldim cok fazla kanamam vardi ve 2 beden buyuk camasir alip uzerinden giyiyordum simdi de aynisi hazirladim cnm
Zevval merhaba , Öncelikle bebeğin ve sen iyisindir umarım. toz deterjanla yıkayanda var sıvı deterjanlada. Ben dalinin sıvı deterjanı ile yıkadım küçücük parçalar olduğu için çamaşır filesi ile attım makinaya. ütüleyip hastahaneye götüreceklerimi ayrı ayrı poşetleyip koydum oğlumun çantasına.merhaba anneler. bebeğin eşyalarını nasıl yıkamak lazım bilgi verirseniz sevinirim.
canım bende senın gıbıyım kanım yükselmiş 12.5 olmuş ama hala kullanıyorum kan ılacını ama afedersın çok kabız oldum kanattım yaa öyle kötü oluyo kı her tuvalette dogum yapıyom sankı çok açık yazdım ama kusura bakma bnde artık kan ılacını bıraksam en azından bi hafta kadar bıraksam ıyı olunca içmeye baslasammı kı...
canım bende aylarca çektim hemoroid yüzünden, kuru kayısı ye bol bol üzerine su iç . birde kuru incir o kadar iyi geldi ki bana anlatamam ikiside şekerin yoksa çok faydalı dene belki yararını görürsün sende inşallahCanım ben de çok kötüyüm, hemoroid oldum kabızlık yüzündenDoktorum da bırak rahatla dedi :)
iyi akşamlar canlar...markete gittik kocişle bugün.gelirken kaydım az kalsın düşüyodum...eşim çok üzüldü ağlayacak gibi oldu kendini suçlayıp duruyo...ben de çok korktum bebeğime bişey olcak diye düşseydim kendimi hiç affedemezdim.ama çıkmayınca da hasta pskolojisine giriyorum.ayağıma olan bi tane botum kalmıştı o da giye giye çürüdü.inanın 2 aydır bot alamıyorum...mağaza mağaza gezmek istemiyorum ama bu psikoloji de sinirimi bozuyo.ayak numaram değiştiği için internetten de alamıyorum.evdeki botlar çizmeler noolcak diye de üzülüyorum...bugün de buna takarım artık kafayı...
ben de hiç muayene almadım daha korkuyommmmGuler kendini kasmazsan cok fazla bir sey anlamiyorsun hatta benden cok az kan geldi dr. korkulacak bir sey yok panik yapma dedi bence cnm gozunde cok fazla buyutme benim problemim sadece o gune kadar alttan muayene olmamistim onun verdigi bir yuz kizarikligi utangacligiu vardi
Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))
hey allahım allah korusun canım kötü düşünme lütfen bak düşmemişsin ama dışarı çıkmayınca da insan gerçekten bunalıyor
merak etme ayakların iner sonrasında zaman da azaldı ama kendini kötü hissediyosan en yakın magazadan uygun fiyatlı al bir çizme en azından idare eder seni çünkü doğumdan hemen sonrada inmiyormuş ayaklar o zaman da giyersin önümüz kara kış geçmiş olsun tekrar
selam kızlar
bende tansiyon problemi var her zaman düşük tansiyonla dolaşıyorum bayılacak gibi oluyorum .doktorda düşük tansiyona bişey yapmıyoruz aç kalma diyor.geçen hafta nst de fenalaştım tansiyon düştü yine yarım kaldı .artık biz doğum tarihine karar vermeye çalışıyoruz 2 ocaktan sonra istediğimiz tarihi belirleyeceğiz bakalım oğlumuz gelecek .bugünde sınava girdim 2 saat sınav zorladı vallah ama tansiyon problemi olmadan bitirdim çok şükür
babalık izniyle ilgili bilginiz varmı..10 iş günü mü..memurlar nasıl kullanabilecek bu izni?
bilginiz var mı acil cevap...
Esin 10 gun izinli oluyor canim haftasonlariyla dahil
iyi akşamlar canlar...markete gittik kocişle bugün.gelirken kaydım az kalsın düşüyodum...eşim çok üzüldü ağlayacak gibi oldu kendini suçlayıp duruyo...ben de çok korktum bebeğime bişey olcak diye düşseydim kendimi hiç affedemezdim.ama çıkmayınca da hasta pskolojisine giriyorum.ayağıma olan bi tane botum kalmıştı o da giye giye çürüdü.inanın 2 aydır bot alamıyorum...mağaza mağaza gezmek istemiyorum ama bu psikoloji de sinirimi bozuyo.ayak numaram değiştiği için internetten de alamıyorum.evdeki botlar çizmeler noolcak diye de üzülüyorum...bugün de buna takarım artık kafayı...
babalık izniyle ilgili bilginiz varmı..10 iş günü mü..memurlar nasıl kullanabilecek bu izni?
bilginiz var mı acil cevap...
Esin 10 gun izinli oluyor canim haftasonlariyla dahil
yani doğum raporundaki tarihten itibaren başlıyo izin demi.mesela cumartesiye denk gelirse doğum cumartesiden itibaren 10 gün demi..
umarım anlatabilmişimdir canım yaa..:)
Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))
geçmiş olsun omeserma. salı günüde okul çıkışı ben ayak bileğimi burktum. düşmedik allahtan. şişmişti doktorda rapor verdi. pazartesi gene başlıcam iş başı. giysiler ayakkabılar hiç birşey olmuyor. onlar olmadıkça bende satılan herşeyi beğeniyorum, almak istiyorum . tabiki hiç birşey almıyorum. benimde bir ayakkabım var onunla dolanıp duruyorum az kaldı dayan , eski haline dönünce herşeyi alırsın diyorum kendi kendime ama bunalıyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?