2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İlk gün hastaneden verdiler iç çamaşırına gerek duymadım yapıştırmalıydı. Ama kendi aldığım hasta bezinde kullandım çamaşırı büyük de değildi normaldi. Zaten çok kullanmadım bi iki anca. Normal pedlere geçtim sonra da

canım senin kaç haftalıksın yani bu çatı muayene ne zaman oluyo bu arada inşl sağsalim hayırlısı ile alırsın bebişini kucana canım darısı artık bize olsun.

persembe gunu doktor bana da catı muayenesı yapıcam dedı .... utanıyorum dıe ertelettım onumuzdekı persembe mutlaka yapacak.. nasıl yapılıyor bu muayene tecrubesı olan arkadaslarr ???? ınsallah persembeye kadar doğum baslarda kurtulurum su muayeneyı olmaktan :)

sağol canım. pc yede çok girmiyodum artık gözüm midem bi garip oluyor. kk forumda önemli şeyler varmı diye bir bakıp çıkıyodum. ama 3 gündür evde olunca daha çok girmeye başladım. :) bakalım zaman da az kaldı. herkesin hayırlı haberlerini bekliyoruz işte merakla :)

benimde perşembe yapılcak çatı muaynem

Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))

ayy cok heyecanlı arkadasım Allah bır avazda kurtarsın:)) yalnız normal dogum tarıhını saatını gununu nasıl verdı kı ne zaman gelecegı bellı olmaz kı sancının anlamadım onu?

O catal gibi bi yer varya doktorun odasinda ic camasirini cikarip oraya cikiyorsun tabi bi carsafa doluyorsun kendini bacaklari acip oturuyorsun doktor sadece deligi goruyor oda carsafin karartisindan gorunmuyor bile parmagini sokup gezdiriyor ama utanilacak birsey degil ya da can yakici birsey degil da

Kızlar bugün son alışverişimizi yaptık ama ben çoooooook yoruldum hatta yürümekten şeyim ağrıyor oradaki kemikler yani ve bir de belim ağrıyor yaa, doğururum diye bile korktum:))

gelelim neler aldığımıza:)

Kraft calipso oyun parkı 300 tl
küvet, kova, maşrapa 35tl falan
sevi bebe boncuk elyaf yastık, yorgan ve vısko ıle karısık yatak(pamuk yatak vardı acayip sertti, sadece visco vardı o da çok yumuşaktı) 200tl
kendıme spor canta aldım 100tl
mustela konak önleyici şampuan, pişik önleyici krem, vücut losyonu,2si birada saç ve vücut şampuanı(bunu vücuduna kullanacakmışım 3. aydan sonra da hem vücut hem de saçına kullanabilirmişim) 150 tl ( biraz pahalı mı aldım ???????)
otribebe burun aspiratörü ve onun sıvısı 30tl
karaca battaniye ( hani yetişknlerin kullandığından)50tl

ohhh be bugün üstümden büyük bir yük kalktı,şimdi yastık yorgan battaniyesini falan da yıkadım mı tamamdır bir de elbiselerini ütülesem ne iyi olacak:)))

kızlar eltimin ablası cuma doğum yapmış ama kadının 8 cm açıkla gittiği halde beklemeden doğuma alıp kesmişler damar kesilmiş çok kan kaybetmiş 2 kilo kan vermişler 3 kere dikişi açıp dikmişler tutmamış falan 3 yaşında da oğlu var dua edin kızlar hala hastanede bide kan pıhtılaşması başlamış

allah yardımcısı olsun herkesı böyle aksılıklerden korusun...

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah durumu düzelir.

amin. tşk ederim cevabın için.benimde oğlum olacak allahın izniyle. allah yardımcımız olsun hepimizn hayırlı doğum nasip eylesin bebişlerimizi sağlıklı sihhatlı kucağımıza alırız inşallah.

yani doğum raporundaki tarihten itibaren başlıyo izin demi.mesela cumartesiye denk gelirse doğum cumartesiden itibaren 10 gün demi..
umarım anlatabilmişimdir canım yaa..:)
Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..

Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..

torba yasa henüz meclisten geçmediği için özel sektörde babalık izni halen 3 gün ... doğum iznimiz de hala 16 hafta mesela 18 olmadı henüz.. ama baba devlet memuru ise babalık izni hali hazırda 10 gün.

İyi aksamlar kizlar bi saatten beri cok fena goguslerim sizliyo ve az once karnimin alt kismi o ksdar aagridiki doguracagim sandim simdi uzanip dinlebiyorum

Kizlar benim kasılmalarım azalmadı :s karnım taş gibi yine. Üstelik geçmiyor yumuşamıyor. 20 dkdır düzelir diye bakıyorum. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Ya bebeğimi alırlarsa :s küveze koyarlar daha cok minik

bende yasiyorum uzun sureli kasilmalari merak etme normal bir durum dogum sancisi duzenli ve araliklarla oluyor bu yasadiklarimiz doguma hazirlik kasilmalari

Son düzenleme:
masallah canim senin minnos degisik duruslar yapmis o nasil sekil oyle
gerci bizimkide oyle duruyo.sag tarafa uzatmis bacaklari kicini da sol yanima dayamis ittirip duruyo
az daha ugrassalar bi cikis yolu bulcaklar.
vakti gelince kuzuna kavusursun insallah.sanci falan olmasin simdi otursun oturdugu yerde
amaniiiin heycanla bekliyoruz canim dualarimiz seninle.peki nst ye girdinmi orada sanci ciktimi.
ben nst ye girdim ama cati bakmadi bu hafta.acaba sanci cikmadigi halde acilma ihtimalimiz varmi
yoksa sacmaliyomuyum

nst ye girdim cnm sancı fln çıkmadı sonra ultrasonla baktı ben daha gelmiyor benm ki heralde fln dedim doktor daha niyeti yok dursun biraz daha dedi.sonra çatı muayenesine baktı ooo bebek geliyor durmaz beklemez artık bu dedi yani anlıcanız çatı muayenesine kadar bi şey belli değildi[/QUOTE]

eneee simdi aklima ne geliyo biliyonmu.ya benimde acikligim varsa doktor cati bakmadigi icin anlamicak.
neyse ya acilir insallah
haftaya bakar heralde.39+3 te gidicem cumartesi

Açılma olsa daha iyi canım ya, daha kısa sürede kavuşursun paşana...

Uykum var, uyuyamıyorum, bir arkadaşa gittik, çok yedim yine...

Engteacher nerde acep, annesi geldi, sesi çıkmıyor hiç....

Son düzenleme:
Çook yorgunum uyusam dinlenemiyorum uyumasam ayakta uyuyorum annem geldi dün sağasalim iyiki o var yemektenbulaşık temizlikten feregat ettim Allahıma şükür başında kimse olmayan yalnız annelere Rabbim yardım etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…