kızlar herkese iyi haftasonları. birşey sorcam ben garip olcak ama. herkes söylediği için bugün gidip hasta bezlerinden aldım. hastane falan için. peki onların üstüne kilot giyiliyor mu :) ? giyiliyorsa bayağı büyük bir kilot olmalı herhalde :) daha önce doğum yapıp kullanan var mı?
canım senin kaç haftalıksın yani bu çatı muayene ne zaman oluyo bu arada inşl sağsalim hayırlısı ile alırsın bebişini kucana canım darısı artık bize olsun.
canım sağol.ben de hiçbişey beğenemiyorum nedense...herşey çok çirkin durcak üstümde saıyorum...15 günüm kaldı sabredicem artık ama doktora giderken bile giycek bişey bulamıyorum...sana da geçmiş olsun.seni bayağıdır görmüyodum...tekrar hoş geldin canım
persembe gunu doktor bana da catı muayenesı yapıcam dedı .... utanıyorum dıe ertelettım onumuzdekı persembe mutlaka yapacak.. nasıl yapılıyor bu muayene tecrubesı olan arkadaslarr ???? ınsallah persembeye kadar doğum baslarda kurtulurum su muayeneyı olmaktan :)
Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))
persembe gunu doktor bana da catı muayenesı yapıcam dedı .... utanıyorum dıe ertelettım onumuzdekı persembe mutlaka yapacak.. nasıl yapılıyor bu muayene tecrubesı olan arkadaslarr ???? ınsallah persembeye kadar doğum baslarda kurtulurum su muayeneyı olmaktan :)
kızlar eltimin ablası cuma doğum yapmış ama kadının 8 cm açıkla gittiği halde beklemeden doğuma alıp kesmişler damar kesilmiş çok kan kaybetmiş 2 kilo kan vermişler 3 kere dikişi açıp dikmişler tutmamış falan 3 yaşında da oğlu var dua edin kızlar hala hastanede bide kan pıhtılaşması başlamış
kızlar eltimin ablası cuma doğum yapmış ama kadının 8 cm açıkla gittiği halde beklemeden doğuma alıp kesmişler damar kesilmiş çok kan kaybetmiş 2 kilo kan vermişler 3 kere dikişi açıp dikmişler tutmamış falan 3 yaşında da oğlu var dua edin kızlar hala hastanede bide kan pıhtılaşması başlamış
Zevval merhaba , Öncelikle bebeğin ve sen iyisindir umarım. toz deterjanla yıkayanda var sıvı deterjanlada. Ben dalinin sıvı deterjanı ile yıkadım küçücük parçalar olduğu için çamaşır filesi ile attım makinaya. ütüleyip hastahaneye götüreceklerimi ayrı ayrı poşetleyip koydum oğlumun çantasına.
Allah hayırlı vakitte hayırlı doğumlar hayıyırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..yani doğum raporundaki tarihten itibaren başlıyo izin demi.mesela cumartesiye denk gelirse doğum cumartesiden itibaren 10 gün demi..
umarım anlatabilmişimdir canım yaa..:)
Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..
Kizlar benim kasılmalarım azalmadı :s karnım taş gibi yine. Üstelik geçmiyor yumuşamıyor. 20 dkdır düzelir diye bakıyorum. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Ya bebeğimi alırlarsa :s küveze koyarlar daha cok minik
masallah canim senin minnos degisik duruslar yapmis o nasil sekil oyleHayirlisi oksun minik kelebegimm, haftaya yada en gec 2014 basi gelsin insallahh.
Bizim de nts iyi cikti, sanci aciklik yok. Suyu iyi. Simdilik dogurmuyirum cok sukur
2550 gram olmus. Kislar bugun ilk defa yuzunu gorduk cooookkk mutluyuzz!!! Ne nazli bebeymis yahu, totosunu gostermez tuzunu gostermez. Kime cekmis anlamadimKafasi kalcamin ic kismina sokulu, poposu gogus altimda, ayaklari sag yanimda akrobatik durus yapiyordu
amaniiiinheycanla bekliyoruz canim dualarimiz seninle.peki nst ye girdinmi orada sanci ciktimi.
ben nst ye girdim ama cati bakmadi bu hafta.acaba sanci cikmadigi halde acilma ihtimalimiz varmi
yoksa sacmaliyomuyum
Açılma olsa daha iyi canım ya, daha kısa sürede kavuşursun paşana...masallah canim senin minnos degisik duruslar yapmis o nasil sekil oyle
gerci bizimkide oyle duruyo.sag tarafa uzatmis bacaklari kicini da sol yanima dayamis ittirip duruyo
az daha ugrassalar bi cikis yolu bulcaklar.
vakti gelince kuzuna kavusursun insallah.sanci falan olmasin simdi otursun oturdugu yerde
nst ye girdim cnm sancı fln çıkmadı sonra ultrasonla baktı ben daha gelmiyor benm ki heralde fln dedim doktor daha niyeti yok dursun biraz daha dedi.sonra çatı muayenesine baktı ooo bebek geliyor durmaz beklemez artık bu dedi yani anlıcanız çatı muayenesine kadar bi şey belli değildi
eneeesimdi aklima ne geliyo biliyonmu.ya benimde acikligim varsa doktor cati bakmadigi icin anlamicak.
neyse ya acilir insallah
haftaya bakar heralde.39+3 te gidicem cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?