2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende yasiyorum uzun sureli kasilmalari merak etme normal bir durum dogum sancisi duzenli ve araliklarla oluyor bu yasadiklarimiz doguma hazirlik kasilmalari

Sagol canim. Acile gittim nts de 1 tane yuksek sancı cikti. Yolda giderken karnim yumusamisti zaten. Aralıklarını takip et ve sancı sabit kalmaz girip çıkması lazim dedi. Etrafımda normal mı diye soracağım kimse olmadıgı icin korkuyorum.

hadi bakalım hayırlı olsun...
sen kendin sızıntıyı farkettin mi?

Evet canım. Ben farkettim önce. Doktora gittik kontrol etti. Çok hafif bi sızıntı olabilir kendini yorma istirahat et dedi. Bugün tereddüt ettik gene eşim al sense test aldı. Onada sızıntı çıktı. Dinleniyorum artık.

Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir

HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN CANIM Allah analı babalı buyutsun ınsallah

gunaydınlar bu arada yıne sadece ben varım bu saatte anam uyuyamıyorum işe gitmekten alışmışım galiba 6 da gözüm açıkkk

gunaydınlar bu arada yıne sadece ben varım bu saatte anam uyuyamıyorum işe gitmekten alışmışım galiba 6 da gözüm açıkkk

Günaydın, tatlım ben varım aynen 1 saaten fazladır yatakta dön dön. Zaten geçte yatmıştım ( aslında bazen iyi biley bu diyorum normalde çok uyurdum ben. Allah bizi böyle uykusuzluğa anneliğe hazırlıyo herhalde. Önceden annelik deyince uykusuz geceler gelirdi aklıma ama şimdi korkmuyorum hazırım gelsin bebişim sabahlarım :)))

yalnız olmadığımı bilmek güzel. bu arada dolunay doğum tarıhlerımız yakın görunuyo. doğum şeklın bellı mı canım

Hayırlı olsun canım ne güzel kavuştun miniğine darısı başımıza, en kısa zamanda detayları bekliyoruz. Nasıl oldu , normalmi istiyodun planlı sezeryanmıydı. Bide merak ettiğim bebeğin don ultrasonda söyledikleri kilo ile doğduklarındaki kiloları arasında çok fark oluyomu acaba ??

yalnız olmadığımı bilmek güzel. bu arada dolunay doğum tarıhlerımız yakın görunuyo. doğum şeklın bellı mı canım

Ne güzel :)) Telden girdiğim için göremiyorum tarihleri canım, Normal istiyorum inşallah ama tabi bilemiyorum şu çatı muayenesi dedikleri şeyde belli olur herhalde, sen ne düşünüyosun

Ne güzel :)) Telden girdiğim için göremiyorum tarihleri canım, Normal istiyorum inşallah ama tabi bilemiyorum şu çatı muayenesi dedikleri şeyde belli olur herhalde, sen ne düşünüyosun
canım ben de normal düşünüyorum ama 4 ocakta çatı muayenesı yapacak doktor ona göre bakacağız diyor. bu arada kız mı erkek mı bebısınız

gunaydin kizlar
nefes alamiyorum sanki saatlerdir kosmus gibiyim.oksijene doyamiyorum.
gece de nefes sesimden adami uyutmadim gittim salonda yattim.hala ayniyim burnumdan aldigim nefes taa icerden duyuluyo.anlayamadim bisey
oyy gunun guzel haberi
anali babali buyusun canim sutunuz de emdikce gelecek insallah.sen sabirla emzir.
bende merak ettim kontrolde kac cikiyodu tosun pasamizin kilosu masallah ona
Açılma olsa daha iyi canım ya, daha kısa sürede kavuşursun paşana...
Uykum var, uyuyamıyorum, bir arkadaşa gittik, çok yedim yine...
Engteacher nerde acep, annesi geldi, sesi çıkmıyor hiç....
ah keske acilmam olsa dilzarcim ya belkide vardir benim doktor gorsede soylemez panik yapmayim diye bu hafta bakmadi zaten catiya,bebek iyi su iyi beklicez dedi.
engteacher aklimda benimde nerde bu kiz anlamadim ankaranin internetini mi kestiler merak da ettim.
dun k validem biseyler yapmis getirmis bende cok yedim hemde yememem gereken kalorili seyler.gece de sut ictim simdi kahvalti yapasim yok

az kalmış mınıkkelebek insallah kolaycacık bir doğumla bebeğini kucağina alırsın

Gule gule saglikli gunlerde kullanin canim :)
bana eczaci mustelanin sac ve vucut sampuanini verip yenidogana kullanmami soyledi. Ilk 3 ay kullanilmiyor muymus?
Otribebe ben de aldim. Sivisi dedigin ne ise yariyor? Ben de alayim gerekliyse.

Gozunuz aydin ugurbocegi, cok sevindim :) masallah fatih kaganciga, ne guzel beslemissin onu annesi, tosuncuk olmus :)

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kuzucugunu kendi sancinla mi gittin yoksa sezaryan bellimiydi

Kızlar ancak yataktan çıktım ve şok oldum, karnım dünkü gibi değil aşağıda, mide kısmım bomboş :18:, nolcak şimdi bebek kanalamı girdi , böyle olunca kaç gün sonra doğum olurki. Daha 36. Haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…