bende yasiyorum uzun sureli kasilmalari merak etme normal bir durum dogum sancisi duzenli ve araliklarla oluyor bu yasadiklarimiz doguma hazirlik kasilmalari
hadi bakalım hayırlı olsun...
sen kendin sızıntıyı farkettin mi?
HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN CANIM Allah analı babalı buyutsun ınsallahSaat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
gunaydınlar bu arada yıne sadece ben varım bu saatte anam uyuyamıyorum işe gitmekten alışmışım galiba 6 da gözüm açıkkk
yalnız olmadığımı bilmek güzel. bu arada dolunay doğum tarıhlerımız yakın görunuyo. doğum şeklın bellı mı canımGünaydın, tatlım ben varım aynen 1 saaten fazladır yatakta dön dön. Zaten geçte yatmıştım( aslında bazen iyi biley bu diyorum normalde çok uyurdum ben. Allah bizi böyle uykusuzluğa anneliğe hazırlıyo herhalde. Önceden annelik deyince uykusuz geceler gelirdi aklıma ama şimdi korkmuyorum hazırım gelsin bebişim sabahlarım :)))
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
yalnız olmadığımı bilmek güzel. bu arada dolunay doğum tarıhlerımız yakın görunuyo. doğum şeklın bellı mı canım
canım ben de normal düşünüyorum ama 4 ocakta çatı muayenesı yapacak doktor ona göre bakacağız diyor. bu arada kız mı erkek mı bebısınızNe güzel :)) Telden girdiğim için göremiyorum tarihleri canım, Normal istiyorum inşallah ama tabi bilemiyorum şu çatı muayenesi dedikleri şeyde belli olur herhalde, sen ne düşünüyosun
canım ben de normal düşünüyorum ama 4 ocakta çatı muayenesı yapacak doktor ona göre bakacağız diyor. bu arada kız mı erkek mı bebısınız
Bana çatı muayenesi ile ilgili gün vermedi, oğluşumuz olucak inşallah.
bizim de oğluşumuz olacak inşallah
oyy gunun guzel haberiSaat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
ah keske acilmam olsa dilzarcim ya belkide vardir benim doktor gorsede soylemez panik yapmayim diyeAçılma olsa daha iyi canım ya, daha kısa sürede kavuşursun paşana...
Uykum var, uyuyamıyorum, bir arkadaşa gittik, çok yedim yine...
Engteacher nerde acep, annesi geldi, sesi çıkmıyor hiç....
inşallah canım o günleri görürüzİnşallah bizede nasip eder Allahım yazarız buraya doğum hikayemizi :)
az kalmış mınıkkelebek insallah kolaycacık bir doğumla bebeğini kucağina alırsıngunaydin kizlar
nefes alamiyorum sanki saatlerdir kosmus gibiyim.oksijene doyamiyorum.
gece de nefes sesimden adami uyutmadim gittim salonda yattim.hala ayniyim burnumdan aldigim nefes taa icerden duyuluyo.anlayamadim bisey
oyy gunun guzel haberi
anali babali buyusun canim sutunuz de emdikce gelecek insallah.sen sabirla emzir.
bende merak ettim kontrolde kac cikiyodu tosun pasamizin kilosumasallah ona
ah keske acilmam olsa dilzarcim ya belkide vardir benim doktor gorsede soylemez panik yapmayim diyebu hafta bakmadi zaten catiya,bebek iyi su iyi beklicez dedi.
engteacher aklimda benimde nerde bu kiz anlamadim ankaranin internetini mi kestiler merak da ettim.
dun k validem biseyler yapmis getirmis bende cok yedim hemde yememem gereken kalorili seyler.gece de sut ictim simdi kahvalti yapasim yok
Gule gule saglikli gunlerde kullanin canim :)Kızlar bugün son alışverişimizi yaptık ama ben çoooooook yoruldum hatta yürümekten şeyim ağrıyor oradaki kemikler yani ve bir de belim ağrıyor yaa, doğururum diye bile korktum:))
gelelim neler aldığımıza:)
Kraft calipso oyun parkı 300 tl
küvet, kova, maşrapa 35tl falan
sevi bebe boncuk elyaf yastık, yorgan ve vısko ıle karısık yatak(pamuk yatak vardı acayip sertti, sadece visco vardı o da çok yumuşaktı) 200tl
kendıme spor canta aldım 100tl
mustela konak önleyici şampuan, pişik önleyici krem, vücut losyonu,2si birada saç ve vücut şampuanı(bunu vücuduna kullanacakmışım 3. aydan sonra da hem vücut hem de saçına kullanabilirmişim) 150 tl ( biraz pahalı mı aldım ???????)
otribebe burun aspiratörü ve onun sıvısı 30tl
karaca battaniye ( hani yetişknlerin kullandığından)50tl
ohhh be bugün üstümden büyük bir yük kalktı,şimdi yastık yorgan battaniyesini falan da yıkadım mı tamamdır bir de elbiselerini ütülesem ne iyi olacak:)))
Gozunuz aydin ugurbocegi, cok sevindim :) masallah fatih kaganciga, ne guzel beslemissin onu annesi, tosuncuk olmus :)Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?